VG > Økonomi

Sunday, 25 September, 03:44

VG - 16 sep 22 kl. 09:50

Cardi B gjorde helomvending – innrømmet skyld i retten

Superstjernen Cardi B (29) møtte i retten i New York i går. Der la hun seg flat og slipper dermed unna med samfunnstjeneste..
Les mer på VG


Les mer om:
Cardi, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CardiB gjorde , helomvending, innrømmet, skyldi , retten
Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

NRK - 21 maj 22 kl. 15:01

The Guardian: Morrison har innrømmet nederlaget

Avisen The Guardian skriver at Australias statsminister Scott Morrison har ringt Labor-leder Anthony Albanese og innrømmet nederlaget. Ifølge prognosene mister regjeringen til Scott Morrison flertallet i Australias nasjonalforsamling. Opposisjonspartiet Labor kan dermed trolig danne ny regjering.

NRK - 21 maj 22 kl. 15:01

Morrison har innrømmet nederlaget

Avisen The Guardian skriver at Australias statsminister Scott Morrison har ringt Labor-leder Anthony Albanese og innrømmet nederlaget. Ifølge prognosene mister regjeringen til Scott Morrison flertallet i Australias nasjonalforsamling. Opposisjonspartiet Labor kan dermed trolig danne ny regjering.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

NRK - 17 aug 22 kl. 12:27

Garden sparker 30 soldater etter narkotikabruk

Forsvaret bekrefter til NRK at de vil dimittere 30 soldater etter at de har innrømmet bruk av narkotika. – Etter en privat fest, under permisjon utenfor tjeneste tidligere i sommer, ble Forsvaret tipset om bruk av ulovlige rusmidler blant vernepliktige. Fem vernepliktige fra Hans Majestet Kongens Garde innrømmet forholdet, skriver Brage Steinson Wiik-Hansen, talsperson i Hæren, i en e-post til NRK De 30 vernepliktige soldatene vil nå bli dimittert.

Klartale - 17 aug 22 kl. 12:42

Garden sparker 30 soldater etter narkotikabruk

Flere vernepliktige i Hans Majestet Kongens Garde skal ha inntatt narkotika. Fem vernepliktige innrømmet forholdet. Hæren har bekreftet at dette stemmer til kanalen NRK og avisa VG.

NRK - I førrgår: 16:21

Helse Bergen-ansatt innrømmer journalsnoking

En tidligere ansatt i Helse Bergen innrømmer å ha snoket i pasientjournaler. Saken har for stort omfang til at alle pasientene kan kontaktes. – Omfanget ser ut til å være betydelig.

NRK - 24 aug 22 kl. 02:04

Politibetjent innrømmer å ha løyet

En tidligere politibetjent innrømmer å ha løyet før politiet gikk til aksjon mot hjemmet til Breonna Taylor, som ble skutt og drept av politiet i 2020. Drapet var med på å utløse de voldsomme Black Lives Matter-demonstrasjonene i USA og rundt om i verden i 2020. Den svarte kvinnen ble drept da politiet gikk til aksjon for å ransake hjemmet hennes i Louisville, Kentucky.

NRK - 21 sep 22 kl. 18:01

Norsk e-sjef: – Ei innrømming frå Putin om at det ikkje går bra

Talen til den russiske presidenten onsdag, der han kunngjer delvis militær mobilisering, er først og fremst ei innrømming. Det seier den norske etterretningssjefen, Nils Andreas Stensønes. – Det er heilt klart ein leiar som må innrømme at det ikkje går bra på slagmarka i Ukraina, og det andre er at han må innrømme at det er ein krig.

VG - 01 jul 22 kl. 15:15

Ukens låter uke 26/22: Subwoolfer, Big Bang og Cardi B

Ny frukt fra måneulvene, ny gledesmelding fra Storbritannia og rene akustiske burns for pengene fra Resa Saffa Park er noe av det man kan bruke ørene på i den første julihelgen..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Femte runde av «Skal vi danse: All stars»

Filmkveld står på programmet i kveld. Nathan «Nate» Kahungu slo til med 2x10 poeng. Det har ingen av de andre så langt klart å matche.

VG - 6 timer siden

Familien i massegraven

Maria (13) og syv familiemedlemmer gjemmer seg i kjelleren i blokken i Izium, øst i Ukraina, da et russisk jagerfly angriper. Hun og 51 andre omkommer da boligblokken kollapser. De gravlegges i massegraven utenfor byen som nå åpnes opp av ukrainske etterforskere.

VG - 6 timer siden

Riksmeklerens bolletriks

RIKSMEKLEREN (VG) Mats Rulands innkjøp av en hel bærepose med hveteboller skal ha virket positivt på stemningen mellom partene i lærerstreiken..

VG - 7 timer siden

2x10 poeng til Nathan

Filmkveld står på programmet i «Skal vi danse i kveld. Og Nathan slo til med 2x10 poeng.

VG - 7 timer siden

VG-børsen etter Slovenia – Norge: Kamprusten Nyland med avgjørende glipp

LJUBLJANA (VG) Klubbløse Ørjan Håskjold Nyland (32) beholdt landslagsplassen – og den kamprustne keeperen scorer lavest av samtlige på VG-børsen etter å ha sluppet inn et langskudd som tapte kampen for Norge..

VG - 8 timer siden

Vi kan stoppe grønnvaskingen av olje

Aktivisme virker. Om vi kan forby tobakksreklame og -sponsing, kan vi også forby reklame for fossile brensler..

VG - 8 timer siden

TMZ: Robin Wright skiller seg

Den tidligere «House of Cards»-skuespilleren Robin Wright (56) skal ha søkt om skilsmisse fra Clément Giraudet (38) etter fire års ekteskap..

VG - 9 timer siden

«Slakteren av Mariupol» blir forfremmet

Russland avsatte lørdag sin viseforsvarsministeren. Den nye generalen i jobben, Mikhail Mizintsev (60), er omtalt som «slakteren av Mariupol»..

VG - 10 timer siden

Lund Svindal hylles for åpenheten

Lørdag delte Aksel Lund Svindal at han er rammet av testikkelkreft. Nå renner hyllest og støtteerklæringene inn..

VG - 12 timer siden

Brant hijaber og klippet håret i protest mot Iran

Flere hundre personer hadde møtt opp i en følelsesladet demonstrasjon mot det iranske regimet foran Stortinget i Oslo lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com