NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:34

NRK - 14 sep 22 kl. 15:23

Ung gutt påkjørt

Politiet har fått melding om at en ung gutt er påkjørt av en bil i Snurruvegen i Hommelvik. Bilen skal ha kjørt fra stedet. Det er ikke kjent hvordan det går med gutten. Bilen som stakk av kan være en sølvfarget Volkswagen Touran..
Les mer på NRK


Les mer om:
Snurruvegen, Hommelvik, Volkswagen Touran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ung, gutt, påkjørt
NRK - 24 aug 22 kl. 16:29

Politiet ber folk slutte å dele video av ung gutt som utsettes for vold

En Snapchat-video av en gutt som blir utsatt for vold, deles nå på Snapchat. Politiet ber dem som mottar videoen om å ikke dele den videre. – Vi får inn mange tips om en Snapchat-video hvor en ung gutt blir utsatt for vold.

Klartale - 05 sep 22 kl. 06:00

Vil få flere unge ut i aktivitet

Møte nye venner. Oppleve noe annet enn på skolen. Bra for selvfølelsen.

NRK - 29 jun 22 kl. 22:31

Ung gutt hentet opp fra vannet i Volda

En ung gutt er fløyet til sykehus i Trondheim etter å ha vært under vann i Rotevatnet i Volda. Tilstanden hans er ikke kjent. Politiet meldte om ulykken ved 16.

NRK - 02 sep 22 kl. 05:39

Slapp ut fra arresten – ranet ung gutt etter én time

En 19-åring fra Øvre Romerike ble dømt for å rane en ung gutt ved Eidsvoll Verk stasjon. Det skriver Eidsvoll Ullensaker blad. Dette skal ha skjedd én time etter at 19-åringen hadde sluppet ut fra politiarresten i november i fjor.

NRK - 15 sep 22 kl. 18:35

Sjuåring til sykehus etter påkjørsel i Porsgrunn – politiet leter etter bilføreren

En sju år gammel gutt er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil i Porsgrunn. Føreren av bilen kjørte fra stedet etter ulykken. – Vi fikk melding om at en gutt på sykkel hadde blitt påkjørt av en bil.

Klartale - 15 jun 22 kl. 06:00

Disse reglene for el-sparkesykkel gjelder fra nå

Sommeren for tre år siden dukket det opp masse el-sparkesykler. Flere av dem fra ulike utleiere. Med en app på mobilen kunne du når og hvor som helst plukke opp en og suse av gårde dit du skulle.

NRK - 14 jun 22 kl. 14:02

Ung mann skutt i Oslo

Politiet i Oslo har funnet en ung mann som er skutt på Trosterud i Oslo. Det opplyser politiet til NRK. – For kort tid tilbake fikk politiet melding om at en ung mann var skutt på Trosterud.

NRK - 13 sep 22 kl. 17:34

Politiet: Ung person siktet for å ha fabrikkert falske nyheter

En ung person på Sunnmøre er siktet for å ha fabrikkert falske nyheter om trussel rettet mot skoler i Ålesund, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet rykket tirsdag ut til alle videregående skoler i Ålesund etter en trussel på sosiale medier. – En ung person bosatt på Sunnmøre er siktet etter straffeloven § 187, andre ledd for å ha fabrikkert og distribuert falske nyheter om trusselsaken, sier påtaleansvarlig i Møre og Romsdal politidistrikt Jan Roar Gidske.

Klartale - 22 jun 22 kl. 07:00

Stolt og skeiv

Julia Beatrice Reksten sitter på en regnbue-benk utenfor Nationaltheatret i Oslo. Regnbue-benken er der fordi det er Pride-måned. Pride-måned er en internasjonal markering.

Klartale - 04 jul 22 kl. 08:23

Sian-lederen påkjørt etter koranbrenning

Påkjørselsen skjedde på E6 ved Mortensrud i Oslo lørdag. Før det hadde Sian tent på en koran i et veikryss på Mortensrud. En video viser at flere folk kom til stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com