NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 18:16

NRK - 08 sep 22 kl. 18:05

Raymond Johansen går ikke i regnbuetoget

Oslo byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har ikke mulighet til å gå i regnbuetoget i byen lørdag, men oppfordrer alle som kan, til å stille opp. Oslo kommune vil være representert i toget med ordfører Marianne Borgen (SV) og Rina Mariann Hansen (Ap), byråd for arbeid og sosiale tjenester, samt en rekke bystyrerepresentanter, opplyser byrådslederens kontor til NTB. Tidligere er det meldt at statsminister Jonas Gahr Støre og flere statsråder skal delta i toget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, Marianne Borgen, Rina Mariann Hansen, NTB, Jonas Gahr Støre, Johansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raymond, Johansen, går, ikkei , regnbuetoget
Klartale - 06 maj 22 kl. 07:00

9 tips til å spare på vannet

Oslo ber folk spare på vannet. Å dusje kortere er en enkel måte å spare vann på.– Jeg hører jo eksempler på folk som er veldig stolte av at de har redusert dusjingen fra 30 til 20 minutter.

Klartale - 24 aug 22 kl. 06:30

Her lager de bitte litt av den livsviktige hveten

Hunden Happy kommer løpende. Spent på hvilken ukjent gjest som kommer. På Værby gård i Hurum i Viken er det grønt hvor du enn snur deg.

Klartale - 27 jun 22 kl. 15:27

Politiet: – Dropp kveldens Pride-markering

Oslo Pride har invitert skevie til en solidaritets-markering. Det skjedde etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Markeringen var planlagt på Rådhusplassen mandag kveld klokken 19.

VG - 13 jun 22 kl. 18:08

Raymond Johansen om prislappen: – Jeg utelukker ikke at det blir dyrere

Byrådsleder Raymond Johansen garanterer at banen skal bygges - men utelukker ikke flere kostnadssprekker..

E24 - 13 jun 22 kl. 18:38

Raymond Johansen om prislappen: – Jeg utelukker ikke at det blir dyrere

Byrådsleder Raymond Johansen garanterer at banen skal bygges - men utelukker ikke flere kostnadssprekker..

Aftenposten - 22 aug 22 kl. 08:07

Raymond Johansen fikk helseministeren og Helsedirektoratet på nakken etter denne pressekonferansen. Han angrer ikke.

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hisset på seg både Helsedirektoratet, Helsedepartementet og regjeringen da han….

VG - 06 maj 22 kl. 07:23

Raymond Johansen gir høyresiden skylden for vannmangelen i Oslo

Oslo-byrådsleder Raymond Johansen mener forgjengerne – det Høyre-styrte byrådet – somlet i å skaffe ny vannforsyning. Resultatet er dagens vannkrise, sier han..

VG - 13 jun 22 kl. 18:08

Raymond Johansen: – Fornebubanen skal bygges

Byrådsleder Raymond Johansen opplyser på en pressekonferanse mandag kveld at Fornebubanen skal bygges..

E24 - 13 jun 22 kl. 18:38

Raymond Johansen: – Fornebubanen skal bygges

Byrådsleder Raymond Johansen opplyser på en pressekonferanse mandag kveld at Fornebubanen skal bygges..

NRK - 25 jun 22 kl. 08:12

Raymond Johansen: – Oslo står side ved side med hele det skeive miljøet

– Tankene mine går til familiene og vennene til dem vi mista i natt. Til dem som er skadet og til dem som har sett og opplevd ting ingen burde oppleve. Dere skal vite at vi er her for dere, at byen vår stiller opp.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 45 minutter siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 1 time siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 1 time siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 1 time siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 3 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 2 timer siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com