Marianne Borgen

Sunday, 14 August, 12:33

Nyheter om Marianne Borgen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 02 jul 22 kl. 07:00

Oslos ordfører om masseskytingen

Forrige helg ble to personer drept i Oslo. 21 andre ble skadd. – Det som har skjedd preger hele byen.

Klartale - 11 maj 22 kl. 16:30

Oslos ordfører lover oss en skikkelig 17. mai-feiring

– Ah, jeg elsker 17. mai, sier Marianne Borgen til Klar Tale.Hun er kanskje et av byens mest kjente ansikter.

NRK - 25 jun 22 kl. 15:50

Raymond Johansen: – En mørk dag

– I dag er en mørk dag. Det skulle være en festdag. Har i stedet blitt en dag for sorg, sinne og fortvilelse.

NRK - 25 jun 22 kl. 11:04

Oslo kommune har satt krisestab

Oslo kommune har satt krisestab og vurderer om det skal iverksettes tiltak i forbindelse med angrepet i Oslo sentrum. Det bekrefter ordfører Marianne Borgen (SV) overfor Avisa Oslo. Borgen understreker at personer som er påvirket av hendelsen, kan kontakte bydelene eller legevakt for bistand og samtaler.

NRK - 25 jun 22 kl. 15:20

Pressetreff i Oslo Rådhus

Byrådsleder Raymond Johansen, ordfører Marianne Borgen og politimester i Oslo politidistrikt Beate Gangås møter pressen i forbindelse med skyting natt til lørdag. Det skjer lørdag klokken 15.45.

NRK - 29 maj 22 kl. 08:42

MDG-politikere kjemper om ordførervervet i Oslo

Etter åtte år er det på tide at MDG overtar ordførervervet i Oslo fra SV, mener MDGs Rauand Ismail og Tom Kristian Berger. Begge melder seg til jobben. – Jeg er så glad i byen min at jeg kunne tenke meg å være ordfører, hvis partiet mitt og velgerne vil det, sier Ismail til Aftenposten.

Klartale - 13 maj 22 kl. 11:43

Her er ordførerens video-hilsen til folket

Marianne Borgen er Oslos ordfører. Hun og hovedstaden er klar for stor 17. mai-feiring igjen.

Klartale - 29 apr 22 kl. 08:38

Rekordmange vil gå i barnetoget i Oslo

17. mai nærmer seg. Oslo blir fylt av barn som vil gå i tog.

NRK - 30 mar 22 kl. 15:51

Dronningen møter ukrainske flyktninger

Dronning Sonja skal fredag møte ukrainske flyktninger hos hjelpeorganisasjonen Caritas Norge. Ordfører Marianne Borgen (SV) vil ledsage dronningen under besøket, som finner sted i Caritas Norges kontorer i Oslo sentrum fredag formiddag, opplyser Kongehuset. Dronningen vil bli orientert om arbeidet som gjøres for flyktningene fra Ukraina.

NRK - 18 mar 22 kl. 16:25

Kong Harald besøkte ukrainske flyktningar

Kong Harald og kronprins Håkon besøkte i dag ukrainske flyktningar på UDIs akuttinnkvartering på Helsfyr i Oslo. Her fekk dei høyre ukrainske born som song den ukrainske nasjonalsongen, møtt flyktningar og fekk ei orientering om arbeidet som blir gjort i Noreg for å ta i mot flyktningane. – Det var veldig rørande.

NRK - 08 feb 22 kl. 18:50

Flere demonstrerte mot nedleggelsen av Ullevål

Flere hundre personer gikk i fakkeltog og demonstrerte for bevaring av Ullevål sykehus foran Stortinget tirsdag. Blant dem ordfører Marianne Borgen (SV), Carl I. Hagen (Frp) og Michael Tetzschner (H).

NRK - 16 jun 21 kl. 13:14

Borgen inviterer til samtaler

Ordfører Marianne Borgen (SV) vil invitere alle gruppeledere i bystyret i Oslo til samtaler for å undersøke grunnlaget for et nytt byråd. – Kommuneloven pålegger meg et helt spesielt ansvar nå for å se til at vi kan få et nytt byråd, og at det kommer på plass så snart det er mulig, sa Borgen til bystyret etter voteringen. – Så jeg vil allerede i morgen invitere alle gruppelederne i bystyret, én etter én, for å drøfte med dem hvilket parlamentarisk grunnlag som nå er i bystyret, sier Borgen..

NRK - 14 okt 21 kl. 18:53

Bibliotek-arkitekter vant pris

Arkitektene bak det nye hovedbiblioteket i Oslo, Deichman Bjørvika, er tildelt Oslo bys arkitektpris for 2021. Ordfører Marianne Borgen delte ut prisen, som består av 50.000 kroner, en plakett og et diplom.

NRK - 20 jun 21 kl. 21:07

Inga byrådsavklaring i Oslo

Ordførar i Oslo, Marianne Borgen (SV) seier at det ikkje har skjedd noko nytt i byrådssamtalane i løpet av helga. Det skriv NTB. Ordføraren har invitert gruppeleiaren i Høgre, Anne Haabeth Rygg, til ein samtale måndag.

NRK - 08 sep 21 kl. 15:17

Åpnet møte med ett minutts stillhet

Dagens bystyremøte i Oslo ble åpnet med ett minutt stillhet for avdøde Rune Gerhardsen. Gerhardsen var Arbeiderparti-politier og tidligere byrådsleder i Oslo. Han døde lørdag, 75 år gammel.

NRK - 18 aug 21 kl. 14:59

Kronprins Haakon på Stovner-besøk

Bydel Stovner i Oslo fikk onsdag besøk av kronprins Haakon sammen med Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV). På programmet sto blant annet møte med lokal ungdom, spasertur i nærområdet, samt besøk til Stovner frivillighetssentral, ifølge Kongehuset..

NRK - 18 jun 21 kl. 11:28

Borgen: Ny byrådsleder klar mandag

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) sier til Aftenposten at hun har gitt partiene i bystyret frist til mandag for å finne byrådsalternativer. Samme dag regner hun med å kunne peke ut hvem som blir byrådsleder i nytt byråd. Partisammensetninga tilsier at det blir et nytt Ap/MDG/SV-byråd, men NRK skrev torsdag at Høyre har bedt om noen dager for å prøve å finne et flertall for borgerlig byråd..

Aftenposten - 18 jun 21 kl. 11:12

Borgen: – Trolig klar til å peke ut ny byrådsleder mandag

Oslos ordfører Marianne Borgen (SV) sier hun mest sannsynlig vil være klar til å peke på hvem hun mener bør forsøke….

NRK - 17 jun 21 kl. 18:19

Byrådsleder-avklaring neste uke

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) har i løpet av dagen hatt møter med alle gruppeledere i bystyret, for å komme fram til hvem som skal få i oppdrag å danne et nytt byråd i hovedstaden. – Jeg har tro på at vi i begynnelsen av neste uke skal ha et godt svar på hvem som er den best egnende byrådslederen i Oslo, sier Borgen til NRK..

NRK - 17 jun 21 kl. 10:01

Peker på Johansen som byrådsleder

På vei ut av Rådhuset etter dagens samtale med ordfører Marianne Borgen, sier Aps gruppeleder Frode Jacobsen at han har pekt på Raymond Johansen som byrådsleder. – Jeg klarer ikke se at det blir noe annet utfall enn at Arbeiderpartiet, SV og MDG fortsetter i byråd, under ledelse av Raymond Johansen, sier han og påpeker at flertallet i bystyret ikke har endret seg. Borgen har i dag samtaler med alle gruppelederne i bystyret i Oslo i jakten på et nytt byråd..

NRK - 18 maj 21 kl. 12:15

Oslo-ordfører fornøyd med flytting

– Dette er veldig gode nyheter. Jeg er glad for at NRK har funnet en tomt i Oslo, som er tilpasset deres behov. NRK er en viktig kultur- og medieinstitusjon som kan bidra til byutviklingen av hele Ensjø området og bydel Gamle Oslo, sier Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV).

NRK - 23 jun 21 kl. 19:53

Sankthansfeiring i Oslo

En hest laget av gjenbruksmaterialer gikk onsdag kveld opp i røyk på vannet i forbindelse med feiringen av sankthansaften i Bjørvika i Oslo. Hesten ble heist ned på vannet ved Sukkerbiten like ved det nye Munch-museet. Ordfører Marianne Borgen (SV), som ble ført ut i en robåt, tente sankthansbålet..

NRK - 21 jun 21 kl. 13:54

Sier ja til nytt byråd

Raymond Johansen sier ja til forespørslen fra Marianne Borgen om å danne nytt byråd – Det oppdraget sier jeg selvfølgelig ja til. Og jeg er glad for at et flertall i bystyret har pekt på meg. Nå vil jeg ha samtaler med Ap, MDG og SV.

NRK - 21 jun 21 kl. 13:54

Sier ja til byrådsoppdrag

Etter en samlet vurdering ber ordfører i Oslo, Marianne Borgen, Raymond Johansen om å danne nytt byråd, sier hun. Han sier ja til forespørslen om å danne nytt byråd – Det oppdraget sier jeg selvfølgelig ja til. Og jeg er glad for at et flertall i bystyret har pekt på meg.

NRK - 21 jun 21 kl. 13:05

Ber Johansen danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen i Oslo sier at hun vil be Raymond Johansen (Ap) om å danne et nytt byråd i Oslo..

VG - 21 jun 21 kl. 13:06

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen om å danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden..

E24 - 21 jun 21 kl. 13:07

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen om å danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden..

VG - 21 jun 21 kl. 13:06

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden. – Den som har parlamentarisk grunnlag, sier ordføreren..

E24 - 21 jun 21 kl. 13:07

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden. – Den som har parlamentarisk grunnlag, sier ordføreren..

Aftenposten - 21 jun 21 kl. 12:58

Vil peke på Raymond Johansen som byrådsleder. Nytt byråd blir ikke presentert i dag.

Mandag møter Marianne Borgen (SV) pressen etter en dramatisk uke i Oslo-politikken..

Aftenposten - 21 jun 21 kl. 12:58

Peker på Raymond Johansen som byrådsleder. Nytt byråd blir ikke presentert i dag.

Mandag møter ordfører Marianne Borgen (SV) pressen etter en dramatisk uke i Oslo-politikken..

NRK - 21 jun 21 kl. 00:04

MDG utelukker Høyre-samarbeid

Sirin Stav som leder Oslo MDGs bystyregruppe, informerte søndag gruppeleder Anne Haabeth Rygg i Høyre om at MDG ikke ønsker noe samarbeid med Høyre i Oslo. Stav ga den samme beskjeden til ordfører Marianne Borgen (SV) før helgen, opplyser byrådssekretær for miljø og samferdsel Stian Bjørnøy (MDG) til NTB..

Aftenposten - 20 jun 21 kl. 22:56

Ingen byrådsavklaring i Oslo

Oslos ordfører Marianne Borgen (SV) sier det ikke er skjedd noe nytt i byrådssamtalene i løpet av helgen..

NRK - 18 jun 21 kl. 12:02

Oslo heiste seks store prideflagg

I løpet av pride-måneden har regnbueflagg flere steder i landet blitt kappet ned, stjålet og tent på. Som et svar på angrepene utvider Oslo kommune flaggingen. Selve pridefeiringen starter i dag, og klokken 12.

NRK - 18 jun 21 kl. 11:28

– Nytt byråd klart mandag

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) sier til Aftenposten at hun har gitt partiene i bystyret frist til mandag for å finne byrådsalternativer. Hun regner med å kunne peke ut mandag hvem som blir byrådsleder i nytt byråd. Partisammensetninga tilsier at det blir et nytt Ap/MDG/SV-byråd, men NRK skrev torsdag at Høyre har bedt om noen dager for å prøve å finne et flertall for borgerlig byråd..

NRK - 18 jun 21 kl. 02:13

Åpnet Pride-fest i styrtregn

Statsminister Erna Solberg og Oslos ordfører Marianne Borgen åpnet ved midnatt årets Pride-festival. Åpningen ble markert ved at Holmenkollbakken ble lyst opp i renbuens farger ved midnatt. Årets festival varer fram til 27.

VG - 17 jun 21 kl. 17:20

Oslo-ordfører om kaoset: – Ingen har byttet side

Ordfører Marianne Borgen har snakket med ti av elleve gruppeledere, og kan fastslå at styrkeforholdet i bystyret er uforandret. Høyre er det største opposisjonspartiet, men har ikke fått oppdraget med å danne nytt byråd..

Aftenposten - 17 jun 21 kl. 15:58

Oslo-ordfører håper på byrådsløsning neste uke

I begynnelsen av neste uke kan en løsning på byrådskaoset i Oslo være på plass, håper ordfører Marianne Borgen (SV)..

Aftenposten - 17 jun 21 kl. 11:46

Ordføreren i fortrolige samtaler. Dette skjer i Oslo-politikken i dag.

Marianne Borgen (SV) bruker torsdagen på fortrolig samtaler med bystyres gruppeledere..

Klartale - 17 jun 21 kl. 08:23

Nå må hun finne nytt byråd i Oslo

Oslos ordfører Marianne Borgen må finne et nytt byråd som kan styre Oslo. Torsdag begynner hun å snakke med gruppelederne i politikken i Oslo..

VG - 16 jun 21 kl. 23:12

Høyre utelukker ikke å gå inn i byråd: – Bør få muligheten

Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg mener Høyre må få sjansen før ordfører Marianne Borgen (SV) henvender seg til de rødgrønne partiene om å danne byråd..

VG - 16 jun 21 kl. 18:27

Oslo-ordfører om MDG-Lan: – Trist

Oslos ordfører Marianne Borgen sier til VG at hun vil forsøke å få et nytt byråd i Oslo på plass raskt, og presiserer at hun ikke er nødt til å gi Høyre sjansen før Arbeiderpartiet..

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 18:11

Reagerer på Raymond Johansens uttalelse om raskt comeback: - Umusikalsk

Ordfører Marianne Borgen (SV) starter nå jobben med å peke ut Oslos nye byråd..

NRK - 16 jun 21 kl. 09:07

Oslo bystyre varsler pressetreff

Bystyret i Oslo varsler pressekonferanse om mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg kl. 13.15 i dag fra Oslo rådhus.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com