Raymond Johansen

Onsdag, 23 Juni, 10:02

Nyheter om Raymond Johansen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 juni 21 kl. 21:20

Støre støtter Johansen

Ap-leder Jonas Gahr Støre gir partifelle Raymond Johansen full støtte for håndteringen av byrådskrisen i Oslo. – Jeg synes Raymond Johansen har opptrådt ansvarlig og ryddig. De er et fellesskap i byrådet som har avvist den mistilliten, sier Støre.

NRK - 09 april 21 kl. 06:35

Johansen: Langt unna åpning i Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen sier at det er altfor tidlig å tenke på en gjenåpning i hovedstaden. Han ber Oslo-folk smøre seg med tålmodighet. – Det er absolutt for tidlig å snakke om en gjenåpning.

NRK - 17 juni 21 kl. 10:01

Peker på Johansen som byrådsleder

På vei ut av Rådhuset etter dagens samtale med ordfører Marianne Borgen, sier Aps gruppeleder Frode Jacobsen at han har pekt på Raymond Johansen som byrådsleder. – Jeg klarer ikke se at det blir noe annet utfall enn at Arbeiderpartiet, SV og MDG fortsetter i byråd, under ledelse av Raymond Johansen, sier han og påpeker at flertallet i bystyret ikke har endret seg. Borgen har i dag samtaler med alle gruppelederne i bystyret i Oslo i jakten på et nytt byråd..

NRK - 15 juni 21 kl. 16:50

Johansen om mistillitsforslaget

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen skal på en pressekonferanse klokken 17 uttale seg om mistillitsforslaget mot miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). Det blir første kommentaren Johansen gir om saken etter at det tidligere i dag ble klart at det, slik saken står nå, er flertall for mistillit mot Berg. På pressekonferansen skal Johansen også snakke om koronatiltakene og gjenåpningen av Oslo..

NRK - Igår: 13:54

Sier ja til nytt byråd

Raymond Johansen sier ja til forespørslen fra Marianne Borgen om å danne nytt byråd – Det oppdraget sier jeg selvfølgelig ja til. Og jeg er glad for at et flertall i bystyret har pekt på meg. Nå vil jeg ha samtaler med Ap, MDG og SV.

NRK - Igår: 13:54

Sier ja til byrådsoppdrag

Etter en samlet vurdering ber ordfører i Oslo, Marianne Borgen, Raymond Johansen om å danne nytt byråd, sier hun. Han sier ja til forespørslen om å danne nytt byråd – Det oppdraget sier jeg selvfølgelig ja til. Og jeg er glad for at et flertall i bystyret har pekt på meg.

VG - Igår: 13:06

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen om å danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden..

E24 - Igår: 12:56

Oslo Høyre gir opp planene om å danne byråd – Raymond Johansen fortsetter

Oslo Høyre gir nå opp planene om å danne byråd. Dermed fortsetter Raymond Johansen (Ap) som byrådsleder i Oslo..

E24 - Igår: 13:07

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen om å danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden..

VG - Igår: 13:06

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden. – Den som har parlamentarisk grunnlag, sier ordføreren..

E24 - Igår: 13:07

Oslo-ordfører ber Raymond Johansen danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen (SV) ber Raymond Johansen (Ap) om å danne nytt byråd i hovedstaden. – Den som har parlamentarisk grunnlag, sier ordføreren..

VG - Igår: 11:32

Oslo Høyre gir opp planene om å danne byråd – Raymond Johansen fortsetter

Oslo Høyre gir nå opp planene om å danne byråd. Dermed fortsetter Raymond Johansen (Ap) som byrådsleder i Oslo..

VG - 17 juni 21 kl. 08:47

Kilder til VG: Så lenge ventet MDG-Lan med å informere Raymond Johansen

Først da det ble klart at Rødt ikke ville trekke seg fra mistillitsforslaget, informerte Lan Marie Berg byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at hun ikke ville stille i et nytt byråd, ifølge VGs kilder..

VG - 16 juni 21 kl. 12:21

Raymond Johansen: Hele byrådet vil gå av sammen med MDG-Lan

OSLO RÅDHUS (VG) Byrådsleder Raymond Johansen varsler at han vil stille kabinettsspørsmål hvis mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) får flertall. Det betyr at hele byrådet vil gå av..

E24 - 16 juni 21 kl. 12:23

Raymond Johansen: Hele byrådet vil gå av sammen med MDG-Lan

Byrådsleder Raymond Johansen varsler at han vil stille kabinettspørsmål hvis mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) får flertall. Det betyr at hele byrådet vil gå av..

VG - 15 juni 21 kl. 17:20

Presset øker mot Raymond Johansen: Vil ikke svare om kabinettsspørsmål

OSLO RÅDHUS (VG) Situasjonen rundt mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) er ennå ikke avgjort. Nå øker presset mot byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

E24 - 15 juni 21 kl. 17:07

Raymond Johansen fortsetter gjenåpningen av Oslo: Fjerner store deler av de lokale koronareglene

Byrådsleder Raymond Johansen vil fra onsdag fjerne mange av de lokale reglene i kommunen, og legger seg på samme nivå som resten av landet..

NRK - 14 juni 21 kl. 14:07

Oslo varsler pressekonferanse

Byrådet i Oslo vil avholde en pressekonferanse i morgen, tirsdag, klokken 17 om hvilke koronaregler som skal gjelde fremover. Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for næring og eierskap Victoria Marie Evensen og byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede. Byrådsleder Raymond Johansen har tidligere sagt at forholdene ligger godt til rette for å gå videre i gjenåpningen av hovedstaden..

NRK - 15 juni 21 kl. 17:26

Johansen: Har full tillit til Berg

Byrådsleder Raymond Johansen (A) sier at han fortsatt har full tillit til miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). – Jeg har full tillit til byråd Lan Marie Berg. I morgen er det et møte i bystyret om denne saken.

Aftenposten - 08 juni 21 kl. 14:12

Raymond Johansen utsetter gjenåpningen én uke, men vurderer da å åpne enda mer

Byrådsleder Raymond Johansen sier Oslo må vente med neste trinn i gjenåpningsplanen til neste uke på grunn av….

Aftenposten - 31 mai 21 kl. 16:36

Raymond Johansen: – Oslo-helga har gått bra

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) roser oslofolk for en godt gjennomført gjenåpningshelg..

Aftenposten - 26 mai 21 kl. 13:47

Raymond Johansen om vaksinefordelingen: - Nå er det mye vingling her

Byrådsleder Raymond Johansen reagerer på at regjeringen nå endrer skjevfordelingen av vaksiner..

Dagbladet - 24 mai 21 kl. 16:13

Raymond Johansen: - Avskyelig

Politiet i Oslo vurderer etterforsking av trusler MDG-politiker Lan Marie Berg er blitt utsatt for den siste tiden. Raymond Johansen (Ap) kaller hetsen ­«en fare for demokratiet»..

VG - 25 april 21 kl. 22:44

Raymond Johansen om parkfestene i Oslo: – Klart vi reagerer

Oslo Høyre mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har vært for taus om gjenåpning av hovedstaden. Johansen synes kritikken er underlig. Dette sier han om parkfester og fremtidige lettelser..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 07:24

Raymond Johansen: Forsiktig åpning av serveringssteder i neste uke sannsynlig

– Åpning blir mer krevende enn nedstenging, meldte byrådsleder Raymond Johansen i høst. Til sin skrekk fikk han rett..

VG - 17 juni 21 kl. 08:47

Kilder til VG: Så lenge ventet MDG-Lan med å informere Raymond

Først da det ble klart at Rødt ikke ville trekke seg fra mistillitsforslaget, informerte Lan Marie Berg byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at hun ikke ville stille i et nytt byråd, ifølge VGs kilder..

NRK - 26 mai 21 kl. 16:44

Johansen med vaksinekritikk

Regjeringen har vedtatt at Oslo får mindre økning i vaksinedoser enn planlagt. Vingling, mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap). – Nå er det mye vingling her, og vi har bare hatt åpen skjenking i Oslo i noen få timer, sier Johansen til Avisa Oslo..

VG - 19 mai 21 kl. 16:43

Raymond Johansen grilles i bystyremøte: – Nedstengingen må ta slutt

Både Venstre, Krf, Frp og Høyre stiller kritiske spørsmål om nedstegningen av Oslo - og krever lettelser. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) medgir at han fremdeles er veldig bekymret for Oslos psykiske helse - men håper at han ser lys i tunnelen..

VG - 19 mai 21 kl. 16:43

Raymond Johansen grilles i bystyremøte: – Nedstengningen må ta slutt

Både Venstre, KrF, Frp og Høyre stiller kritiske spørsmål om nedstengningen av Oslo - og krever lettelser. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) medgir at han fremdeles er veldig bekymret for Oslos psykiske helse - men håper at han ser lys i tunnelen..

VG - 16 juni 21 kl. 20:41

Fabian Stang: Mener Raymond bør styre byen

Tidligere Høyre-ordfører Fabian Stang kaller situasjonen pinlig etter at Oslobyrådet gikk av onsdag. Likevel mener han det er Raymond Johansen som bør fortsette å styre..

NRK - Igår: 13:05

Ber Johansen danne nytt byråd

Ordfører Marianne Borgen i Oslo sier at hun vil be Raymond Johansen (Ap) om å danne et nytt byråd i Oslo..

NRK - 18 juni 21 kl. 19:45

Johansen takkar Berg

Raymond Johansen takkar av tidlegare byråd for miljø- og samferdsel, Lan Marie Berg. I eit innlegg på Facebook skriv han: «Kjære Lan Marie, tusen takk for nesten seks år sammen. Du har imponert meg, fra å være et uskrevet blad har du tatt Oslo og Norge med storm.

NRK - 17 juni 21 kl. 10:52

Venstre peker på Johansen

Gruppeleder i Venstre i Oslo, Hallstein Bjercke, mener Raymond Johansen (Ap) bør forsøke å danne et nytt byråd. Han sier til VG at han vil foretrekke et blågrønt byråd der MDG og Høyre er med, men at han ikke kan se grunnlag for et slikt byråd nå..

VG - 10 juni 21 kl. 11:10

Oslo Ap om Lan-mistillit: Kun Raymond kan ofre byrådet

MDG mener at mistillit mot Lan Marie Berg er mistillit mot hele byrådet. Kun byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kan stille kabinettsspørsmål på vegne av hele byrådet, svarer Oslo Ap-leder Frode Jacobsen..

NRK - 16 juni 21 kl. 13:47

Rødt vil fortsatt ha Johansen

Rødt mener avtroppende byrådsleder Raymond Johansen bør danne nytt byråd. Det mener partiet etter at de var med på å å felle miljøbyråd Lan Marie Berg. Gruppeleder Eivor Evenrud sier alle gruppelederne i bystyret skal i samtaler med ordføreren om grunnlaget for et nytt byråd..

NRK - 16 juni 21 kl. 12:25

Stiller kabinettspørsmål

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at han nå stiller kabinettspørsmål, og hele byrådet går dermed av hvis det blir mistillit mot Lan Marie Berg. – Jeg har full tillitt til byråd Lan Marie Berg. Det betyr at et flertall for mistillittsforslaget mot henne vil medføre at byrådet går av, sier Johansen.

NRK - 16 juni 21 kl. 12:25

Stiller kabinettsspørsmål

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at han nå stiller kabinettspørsmål, og hele byrådet går dermed av hvis det blir mistillit mot Lan Marie Berg. – Jeg har full tillitt til byråd Lan Marie Berg. Det betyr at et flertall for mistillitsforslaget mot henne vil medføre at byrådet går av, sier Johansen.

NRK - 16 juni 21 kl. 01:55

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 15 juni 21 kl. 17:03

Store koronalettelser i Oslo

– Byrådet har bestemt at vi fra og med i morgen fjerner store deler av de særskilte koronareglene i Oslo, sier byrådsleder Raymond Johansen. – Den gradvise gjenåpningen har vært en suksess. Oslo åpner opp, mens smitten fortsetter å synke.

NRK - 15 juni 21 kl. 15:12

Johansen stiller seg bak Berg

Dersom de partiene som nå har varslet mistillit mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG), står fast på det frem til mistilliten skal voteres over, kommer byrådsleder Raymond Johansen til å stille seg bak sin byråd, etter det NRK kjenner til. Det betyr i praksis at han da stiller kabinettspørsmål..

NRK - 14 juni 21 kl. 13:27

Gjenåpningsoptimisme i Oslo

– Forholdene ligger nå godt til rette for å gå videre i gjenåpningen, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Kun 12 nye smittede er registrert i Oslo siste døgn. Ikke siden 6.

VG - 05 mai 21 kl. 14:19

Raymond Johansen: Ser for seg munnbind-fri i september

Hvis alt går som det skal, kan Oslo-folk leve normale liv til høsten, tror byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

VG - 31 mai 21 kl. 17:00

Raymond etter festhelg: – Unner virkelig folk dette

Selv om Oslo-folk flokket til parker og uteserveringer i helgen, er byrådsleder Raymond Johansen (Ap) optimistisk med tanke på videre gjenåpning..

E24 - 28 mai 21 kl. 07:29

Endelig fikk Raymond seg en utepils: – Har en klump i magen

YOUNGSTORGET, OSLO (VG) Torsdag fikk byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og helsebyråd Robert Steen (Ap) endelig tatt en etterlengtet utepils i Oslo. Nå håper de å kunne holde på lettelsene ut pandemien..

VG - 28 mai 21 kl. 06:52

Endelig fikk Raymond seg en utepils: – Har en klump i magen

YOUNGSTORGET, OSLO (VG) Torsdag fikk byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og helsebyråd Robert Steen (Ap) endelig tatt en etterlengtet utepils i Oslo. Nå håper de å kunne holde på lettelsene ut pandemien..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt