Raymond Johansen

Tuesday, 26 October, 16:51

Nyheter om Raymond Johansen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 okt 21 kl. 11:22

Ap-Raymond ikke med i regjeringen

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) blir ikke en del av den nye Ap-Sp-regjeringen, bekrefter han selv til Avisa Oslo. – Jonas og jeg snakket gjennom valgkampen at det var viktig at jeg var i Oslo. Landets hovedstad er viktig for Arbeiderpartiet, skriver Johansen i en tekstmelding til avisa.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:22

Johansen ikke med i regjeringen

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) blir ikke en del av den nye Ap-Sp-regjeringen, bekrefter han selv til Avisa Oslo. – Jonas og jeg snakket gjennom valgkampen at det var viktig at jeg var i Oslo. Landets hovedstad er viktig for Arbeiderpartiet, skriver Johansen i en tekstmelding til avisa..

NRK - 03 sep 21 kl. 13:46

Håper å nå vaksinemål innen høst

Oslo har som mål at alle 12-15-åringer skal være ferdig vaksinert innen høstferien i starten av oktober, opplyser byrådsleder Raymond Johansen. – I Oslo er det full fart på vaksineringen. Vi har vaksinert over 100.

NRK - 16 jun 21 kl. 21:20

Støre støtter Johansen

Ap-leder Jonas Gahr Støre gir partifelle Raymond Johansen full støtte for håndteringen av byrådskrisen i Oslo. – Jeg synes Raymond Johansen har opptrådt ansvarlig og ryddig. De er et fellesskap i byrådet som har avvist den mistilliten, sier Støre.

VG - 12 okt 21 kl. 22:59

Ap-Raymond slår kraftig tilbake mot Nakstad: – Manglende rolleforståelse

Byrådsleder Raymond Johansen retter skyts mot assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstads rolleforståelse etter sistnevntes nye bok, «Kode Rød»..

NRK - 03 sep 21 kl. 13:46

Håper å nå vaksinemål i høst

Oslo har som mål at alle 12-15-åringer skal være ferdig vaksinert innen høstferien i starten av oktober, opplyser byrådsleder Raymond Johansen. – I Oslo er det full fart på vaksineringen. Vi har vaksinert over 100.

NRK - 03 sep 21 kl. 12:23

Raymond: – Exit på speed

– Dette er Exit på speed i fri dressur, seier byrådsleiar i Oslo, Raymond Johansen (Ap), om meldingane Dagens Næringsliv publiserte torsdag. Dagens Næringsliv publiserte torsdag meldingar frå ei lukka Whatsapp-gruppe mellom nokre av landets rikaste. Der diskuterte dei kva dei kunne gjere for å hindre Arbeidarpartiet og miljøbevegelsen frå å få makt.

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 08:00

Hvorfor har du ikke levert i boligpolitikken, Raymond Johansen?

Raymond Johansen (Ap) har styrt Oslo siden 2015, men tar ikke ansvar for boligprisene i byen..

NRK - 01 sep 21 kl. 08:33

Ikke aktuelt å stenge Oslo

– Det er ingen tvil om at smittetallene er høyere enn vi fikk forespeilet fra helsemyndighetene da de satte skoler på grønt nivå, sier Raymond Johansen til NRK. Oslos byrådsleder venter råd fra FHI og Helsedirektoratet i løpet av dagen. Her etterspør han også råd for vaksinering av de mellom 12 og 15 år: – Det er også hast at vi får klare og tydelige råd om det som gjelder vaksinering av dem mellom 12 og 15 år.

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 23:05

- Sånn skal vi ikke ha det

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) forstår at innbyggere på Mortensrud i Oslo føler på stor usikkerhet etter drapet på Hamse Hashi Adan (20)..

NRK - 24 sep 21 kl. 16:28

Johansen glad for gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen synes det er helt fantastisk at Norge går over til en norrmal hverdag fra og med lørdag klokken 16.00..

VG - 14 aug 21 kl. 20:54

Raymond Johansen vil flytte over 3000 statsansatte ut av Oslo sentrum

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) vil flytte opptil 26 statlige virksomheter ut av Oslo sentrum - til Groruddalen og Søndre Nordstrand. Ansvarlig statsråd, Nikolai Astrup (H), er positiv..

VG - 13 okt 21 kl. 11:20

Dette vet vi om den nye regjeringen

Hverken Raymond Johansen (Ap), Geir Pollestad (Sp) eller Sigbjørn Gjelsvik (Sp) blir en del av den nye regjeringen..

VG - 13 okt 21 kl. 11:20

Dette vet vi om Norges nye regjering

Hverken Raymond Johansen (Ap), Geir Pollestad (Sp) eller Sigbjørn Gjelsvik (Sp) skal inn i regjering..

VG - 12 okt 21 kl. 18:59

Espen Nakstad tar oppgjør med Raymond Johansen i ny bok

I sin nye bok kritiserer Espen Nakstad både Oslos byrådsleder og FHI for håndteringen av den andre coronabølgen i fjor høst..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 19:00

«En stor skuffelse.» Nakstad tar oppgjør med Oslo-byrådet og Raymond Johansen i ny bok.

Kunne Oslo stoppet smittebølgen som startet syv måneder med strengere tiltak?.

NRK - 17 aug 21 kl. 10:56

Johansen ikke bekymret

Det siste døgnet er det registrert 140 nye koronasmittede i Oslo. Det er 39 prosent over snittet de sju foregående dagene. Tallene bekymrer imidlertid ikke byrådsleder Raymond Johansen nevneverdig, skriver NTB.

VG - 10 sep 21 kl. 19:14

Johansen hamrer løs på Bøhler: – Nok er nok

Raymond Johansen (Ap) går til frontalangrep mot Jan Bøhler (Sp) to dager før valget, fordi han skaper et bilde av Oslo som en utrygg by. Drøyt og ekstrem dobbeltmoral, svarer Bøhler..

VG - 03 sep 21 kl. 22:54

Ap-Raymond i valgkampmodus: – Jeg er Drillo

FURUSET (VG) Raymond Johansen vil verken svare om Aps fall i Oslo, regjeringskonstellasjoner eller statsrådstilbud. Han vil heller snakke om hvordan han kan sikre Ap-seieren..

VG - 02 sep 21 kl. 20:50

Opposisjonens coronakor raser mot røde Raymond: – Var det bare tomme ord?

Oslo Høyre beskylder Raymond Johansen (Ap) for å somle med vaksinering av 16- og 17-åringer: – Her er det bare å komme i gang, sier gruppeleder Anne Haabeth Rygg..

VG - 02 sep 21 kl. 20:50

Opposisjonen ut mot Ap-Raymond: – Var det bare tomme ord?

Oslo Høyre beskylder Raymond Johansen (Ap) for å somle med vaksinering av 16- og 17-åringer: – Her er det bare å komme i gang, sier gruppeleder Anne Haabeth Rygg..

NRK - 07 jul 21 kl. 21:54

Raymond Johansen: – Bruk vettet

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) ber elsparkesyklister om å bruke vettet. Han ber samtidig flere aktører om å stenge for bruk om natten. I et Facebook-innlegg, som ble lagt ut onsdag kveld, skriver Johansen at det ikke kan fortsette slik som nå, med daglige ulykker og stygg promillekjøring..

NRK - 02 okt 21 kl. 08:47

Utvalg skal se på politikontroller

Oslo-politiet skal opprette en gruppe som skal se nærmere på hvordan politiet kontrollerer folk på gaten. Politiet har fått tilbakemeldinger på at enkelte grupper av befolkningen føler de blir overkontrollert. Gruppen skal se på dagens kontrollordning, hvordan forebygge diskriminering og foreslå konkrete tiltak.

NRK - 09 apr 21 kl. 06:35

Johansen: Langt unna åpning i Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen sier at det er altfor tidlig å tenke på en gjenåpning i hovedstaden. Han ber Oslo-folk smøre seg med tålmodighet. – Det er absolutt for tidlig å snakke om en gjenåpning.

NRK - 28 sep 21 kl. 09:52

Oslo: Krever koronagransking

Høyre, Venstre, KrF, Frp og FNB ønsker at en ekstern koronakommisjon i skal evaluere hvordan Oslo kommune har håndtert pandemien, skriver Aftenposten. Byrådsleder Raymond Johansen sier at første del av en omfattende og lovpålagt evaluering begynte allerede i april, og at første rapport er levert. Han er imidlertid skeptisk til en kommisjon på linje med den regjeringen har nedsatt.

Dagbladet - 27 sep 21 kl. 17:26

- Fortjent

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) håper at vi «kanskje kan gå tilbake til en ny normal»..

Dagbladet - 25 sep 21 kl. 16:01

Norge har åpnet!

Etter mer enn 560 dager med strenge tiltak, usikkerhet, og perioder hvor mye så mørkt ut, kan Norge sprette champagnen. Som byrådsleder Raymond Johansen sa fredag: «Fy søren, det er over!»..

Dagbladet - 24 sep 21 kl. 15:30

Vil at Oslo skal feste

Det var en storfornøyd byrådsleder Raymond Johansen som fredag ettermiddag erklærte at «nå er det over»..

NRK - 24 sep 21 kl. 14:54

Oslo opphever lokal koronaforskrift

Byrådet i Oslo opphever den lokale koronaforskriften med umiddelbar virkning. Det innebærer at Oslos befolkning kan følge nasjonale bestemmelser og råd, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25.

NRK - 26 aug 21 kl. 16:06

Krever rask endring i smittesporing

De høye smittetallene den siste tiden gjør smittesporingen vanskelig. Det skriver byrådsleder Raymond Johansen i et brev til regjeringen. Nå ber byrådslederen regjeringen om å ta grep i strategien og krever umiddelbare endringer.

VG - 26 aug 21 kl. 11:54

Johansen om elsparkesykkel-forslag: – Har blitt bundet på hender og føtter

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen synes det er frustrerende at regjeringen kommer med nye regler uten å gi kommunen større handlingsrom til å regulere bruken av elsparkesyklene..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 16:05

Det er alltid lett å smile når lommeboken er tykk

Takket være rekordhøye strøminntekter og omstridt eiendomsskatt kan byrådsleder Raymond Johansen svinge seg i….

E24 - 25 aug 21 kl. 06:17

Johansen: – Boligbyggerne ønsker ikke lavere boligpriser

– Utbyggerne bløffer når de påstår at de ønsker lavere boligpriser, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo..

VG - 14 aug 21 kl. 20:54

Raymond vil flytte over 3000 statsansatte ut av Oslo sentrum

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) vil flytte opptil 26 statlige virksomheter ut av Oslo sentrum - til Groruddalen og Søndre Nordstrand. Ansvarlig statsråd, Nikolai Astrup (H), er positiv..

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 11:15

Mister Oslo sin byrådsleder?

Raymond Johansen kan bli statsråd i Støres nye regjering. Den som overtar vil måtte jobbe hardt for å bli like synlig og….

NRK - 17 jun 21 kl. 10:01

Peker på Johansen som byrådsleder

På vei ut av Rådhuset etter dagens samtale med ordfører Marianne Borgen, sier Aps gruppeleder Frode Jacobsen at han har pekt på Raymond Johansen som byrådsleder. – Jeg klarer ikke se at det blir noe annet utfall enn at Arbeiderpartiet, SV og MDG fortsetter i byråd, under ledelse av Raymond Johansen, sier han og påpeker at flertallet i bystyret ikke har endret seg. Borgen har i dag samtaler med alle gruppelederne i bystyret i Oslo i jakten på et nytt byråd..

Aftenposten - 13 jul 21 kl. 17:42

Raymond Johansen mener selskapene «herjer fritt». Selskapene svarer med å kalle byrådet arrogant.

Raymond Johansen mener bransjen ikke har tatt ansvar. Selv sier sparkesykkel-selskapene at byrådet snakker usant, har….

NRK - 12 aug 21 kl. 22:51

Har ikke fått råd om å stramme inn

Smittetrykket stiger kraftig i Oslo. Samtidig har byen svært på koronarelaterte sykehusinnleggelser. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier at han ikke har fått råd fra FHI om å stramme inn slik Bergen fikk.

VG - 09 sep 21 kl. 18:39

Vil ha ned boligprisene: Oslo ønsker eiendomsskatt på små utleieboliger

Byrådet i Oslo vil dempe interessen for å investere i utleieleiligheter. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) ber regjeringen om lovendring for å kunne kreve inn eiendomsskatt på små sekundærboliger..

NRK - 15 jun 21 kl. 16:50

Johansen om mistillitsforslaget

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen skal på en pressekonferanse klokken 17 uttale seg om mistillitsforslaget mot miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). Det blir første kommentaren Johansen gir om saken etter at det tidligere i dag ble klart at det, slik saken står nå, er flertall for mistillit mot Berg. På pressekonferansen skal Johansen også snakke om koronatiltakene og gjenåpningen av Oslo..

E24 - 03 jul 21 kl. 08:43

Raymond Johansen ber utleiere og brukere av elsparkesykler skjerpe seg

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) retter en pekefinger mot både utleiere og brukere av elsparkesykler før fellesferien..

Aftenposten - 02 jul 21 kl. 17:47

Raymond Johansen lover kamp mot «cowboy-virksomheten»: – De har tatt minimalt med ansvar

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) retter en pekefinger mot både utleiere og brukere av elsparkesykler før fellesferien..

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 18:43

Raymond Johansen ba om klare råd. Dette mener FHI han bør gjøre.

Smitten i Oslo har skutt i været. Spesielt blant barn. Men skolene bør ikke stenges, mener Folkehelseinstituttet (FHI)..

Aftenposten - 30 jun 21 kl. 18:16

Blir Raymond Johansen statsråd etter valget? To ting taler imot.

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) står sterkt i Arbeiderpartiet etter å ha ledet hovedstaden gjennom en pandemi..

Dagbladet - 01 sep 21 kl. 12:59

Klar melding etter smitterekord

- Ikke holdbart, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om antallet osloborgere som har sluttet å bruke munnbind på kollektivtransporten. Nå ber han om råd fra nasjonale helsemyndigheter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt