NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:50

NRK - 08 sep 22 kl. 16:40

Personene hentet ut av brakkerigg

Tre personer og to hunder er hentet ut av den kollapsede brakkeriggen på Lysekloster i Bjørnafjorden. Det er ikke meldt om andre savnede så langt. Alle virker å være fysisk uskadd, melder politiet. Uhellet skal ha skjedd på Fjellanger hundesenter, skriver Midtsiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lysekloster, Bjørnafjorden, Fjellanger, Midtsiden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Personene, hentetut av , brakkerigg
NRK - 05 jun 22 kl. 13:09

Brann i brakkerigg på Årvoll

Brannvesenet er på Årvoll i Oslo med flere biler. Det brenner i en brakkerigg med flere boenheter. Politiet opplyser at fire personer er evakuert, og at ingenting tyder på at det er flere inne i bygget.

NRK - 05 jun 22 kl. 13:09

Brann i brakkerigg på Sletteløkka

Brannvesenet er på Rødtvedt i Oslo med flere biler. Det har brent i to leiligheter i en brakkerigg. Politiet opplyser at fire personer er evakuert.

NRK - 02 sep 22 kl. 21:30

Har kontakt med de to personene inne i huset

Hovedredningssentralen opplyser til NRK at de har kontakt med de to personene som fremdeles er inne i huset som er tatt av ras i Valsøyfjord. – Det jobbes med å få to personer ut fra huset som er tatt av ras. Redningsfolk er inne i huset og det er kontakt med de to personene.

NRK - 21 sep 22 kl. 08:19

Brann ved hotell i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om brann ved Storslett hotell i Nordreisa i Troms. Det skal være brann i en brakkerigg etter det politiet får opplyst. Beboere er i ferd med å evakueres.

NRK - 21 sep 22 kl. 08:19

Brann i asylmottak i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om brann ved Storslett hotell i Nordreisa i Troms. Hotellet fungerer som asylmottak. Det skal være brann i en brakkerigg etter det politiet får opplyst.

NRK - 30 apr 22 kl. 04:03

Artillerikanoner hentet fram fra lager og testet

Forsvaret har hentet gammelt artilleri fra lageret og testet det. Ingen vil bekrefte at de kan bli sendt til Ukraina, men våpnene er iallfall klare til bruk. Artilleriskytset av typen M109 er blitt hentet fram fra lageret og testet på Setermoen.

Klartale - 14 jun 22 kl. 15:45

Anna fra Polen er en av dem som velger å bli i Norge

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

NRK - 19 jun 22 kl. 05:19

Russland hevder å ha hentet ut 2 millioner personer fra Ukraina

Rundt 2 millioner mennesker fra Ukraina er blitt fraktet til Russland siden krigen startet i slutten av februar, ifølge tall fra russiske myndigheter. Russiske styrker har hentet 1.936.

NRK - 09 jul 22 kl. 13:43

SAS hevder de ikke får hentet ut alle charterturister

SAS sier de jobber intenst med å få hentet hjem strandede reisende, men at de ikke får hentet alle de skulle ønsket. I dag blir det sendt 17 tomme charterfly fra Norge som skal ta med passasjerer hjem. SAS hevder de opprinnelig ønsket å sende av gårde 33 fly, noe pilotforeningen stoppet.

NRK - 19 jul 22 kl. 10:05

Hentet opp bevisstløs kajakkpadler utenfor Moss

En kajakkpadler ble mandag formiddag hentet av et redningshelikopter ved Jeløy i Moss. Operasjonsleder i politiet, Tom Sandberg, sier til Moss Avis at padleren var bevisstløs da han ble hentet opp av vannet. Mannen skal ha pustet selv da han ble fraktet med helikopter til Ullevål sykehus i 09.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Full stans i togtrafikken

All togtrafikk i Norge er stanset natt til søndag. Stansen skyldes en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem. – Arbeid på en sentral på Bane Nors operasjonssenter har gått galt, sier pressevakt Dag Svinsås til NTB litt etter klokka 4 natt til søndag.

NRK - 5 minutter siden

All togtrafikk i Norge er stanset.

Stansen skyldes en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem. – Arbeid på en sentral på Bane Nors operasjonssenter har gått galt, sier pressevakt Dag Svinsås til NTB litt etter klokka 4 natt til søndag. Bane Nor jobber på spreng med å rette opp feilen, sier han, men vet ikke hvor lang tid det tar før feilen er utbedret.

NRK - 1 time siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 2 timer siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 4 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com