NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:19

NRK - 07 sep 22 kl. 06:11

Lavt uttak kan bety langvarig lærerstreik

Rundt 3600 lærere i tre fagforbund er nå ute i streik, inkludert en opptrapping på 300 denne uka. Fafo-forsker Kristine Nergaard sier til NTB at opptrappingen er moderat, noe hun mener viser vilje til å holde streiken gående lenge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristine Nergaard, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lavt, uttakkan , bety, langvarig, lærerstreik
NRK - 13 maj 22 kl. 19:44

Ukrainas forsvarssjef tror krigen vil bli langvarig

Ukraina tar sikte på å væpne én million soldater, men forsvarsminister Oleksij Reznikov tror krigen vil bli langvarig. – Vi er nå inne i en langvarig fase av krigen. Svært vanskelige uker ligger foran oss.

NRK - 30 apr 22 kl. 18:22

Minibank i Fredrikstad ga ut for mye penger

I Fredrikstad sentrum har en minibank fra Nordea en teknisk feil som gjør at den leverer ut mer penger enn uttaket tilsier. Dette er varslet fra politiet til eier av minibank. Politiet i Øst skriver på Twitter at det er viktig å understreke at samtlige uttak blir registrert med rett utbetaling.

Aftenposten - 14 maj 22 kl. 14:35

Ukraina vil bevæpne en million soldater. Eksperter ser tegn til at krigen blir langvarig.

Det går mot langvarig krig i Ukraina, tror noen. Andre tør ikke spå lenger enn noen uker frem i tid. Her er årsakene..

NRK - 16 jun 22 kl. 09:42

Stoltenberg: Nato innstilt på langvarig Ukraina-støtte

På vei inn til Natos forsvarsministermøte sier Jens Stoltenberg at alliansen er innstilt på langvarig og omfattende støtte til Ukraina. – På møtet i går kom det en klar beskjed fra alle Nato-medlemmer og partnere om at vi er forberedt på å støtte Ukraina på lang sikt og i et omfang vi ikke har sett tidligere, sa generalsekretæren før ministermøtets andre og siste dag. Det skriver NTB..

VG - 08 aug 22 kl. 17:48

Forsker: Lærerstreiken kan bli omfattende og langvarig

Siden juni har 45 lærere streiket i Bergen, men til skolestart kan det bli langt flere. Fafo-forsker tror streiken blir både omfattende og langvarig..

Dagbladet - 15 aug 22 kl. 22:06

Forsvarssjef: - Krigen blir langvarig

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen sa i en panelsamtale på politikktreffet Arendalsuka at krigen kan bli langvarig. Til Dagbladet sammenlikner han krigen i Ukraina med første verdenskrig..

NRK - 19 aug 22 kl. 16:28

Advarer mot kraftig nedbør i Tyskland

Tyske myndigheter advarer mot kraftig nedbør i Bayern og ellers i Sør-Tyskland og setter redningstjenestene i høyeste beredskap. Advarselen kommer etter at heftige stormer med nedbør og skybrudd kostet minst tolv mennesker livet i Italia, Frankrike og Østerrike torsdag. Blant dem som mistet livet, var to fire og åtte år gamle jenter som fikk trær over seg ved en innsjø i Lavent-dalen i Østerrike.

NRK - 16 sep 22 kl. 09:30

Stoltenberg: Ukrainas motangrep har vært effektive

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier til BBC at Ukrainas motangrep mot russiske tropper har vært veldig effektive. Han understreket likevel at krigen ikke er over, men at den kan bli langvarig. – Det er selvsagt ekstremt oppmuntrende å se at ukrainske styrker har vært i stand til å ta tilbake kontrollen over områder og rykke fram bak russiske linjer, sier Stoltenberg til BBC.

Klartale - 31 maj 22 kl. 08:22

For første gang på lenge ble ingen smittet med korona

Robert Steen sier søndag var en merkedag for Oslo. Han er helsebyråd for Oslo. Søndag ble ingen smittet av korona-viruset.

NRK - 10 jun 22 kl. 11:16

Flere klagde på politiet i fjor

Halvparten av alle som klaget på politiet i fjor, gjorde det etter å ha blitt møtt med negativ atferd. Tall Politidirektoratet har samlet viser at det ble registrert 1012 publikumsklager i landets politidistrikter i fjor. Antallet er 8 prosent høyere enn året før, men politidirektør Benedicte Bjørnland tror tallet likevel er for lavt og burde vært høyere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 15 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 15 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 30 minutter siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 45 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com