Videoer

Saturday, 02 December, 22:21

Nyheter om Videoer

Klartale - 10 nov 23 kl. 13:49

Barn blant drepte ved sykehus i Gaza, ifølge Videoer

Verdens helseorganisasjon (WHO) bekrefter at sykehuset er blitt angrepet. Men de vil ikke bekrefte at Israel står bak angrepet.Margaret Harris jobber i WHO.

NRK - 20 nov 23 kl. 17:33

Faktisk Verifiserbar: – IDF-Videoer som viser sjakt ved sykehus er ekte

Det israelske militæret (IDF) publiserte søndag 19.11 en pressemelding og flere Videoer som de hevder viser en tunnelinngang ved utkanten av sykehusområdet Shifa. Faktisk Verifiserbar kan med stor sikkerhet slå fast at de to videoene fra IDF viser en sjakt/et hull i bakken i ytterkanten av sykehusområdet Shifa.

NRK - 20 nov 23 kl. 17:33

Faktisk Verifiserbar: IDF-Videoer viser sjakt ved sykehus

Det israelske militæret (IDF) publiserte søndag 19.11 en pressemelding og flere Videoer som de hevder viser en tunnelinngang ved utkanten av sykehusområdet Shifa. Faktisk Verifiserbar kan med stor sikkerhet slå fast at de to videoene fra IDF viser en sjakt/et hull i bakken i ytterkanten av sykehusområdet Shifa.

NRK - 27 okt 23 kl. 12:18

Må i fengsel igjen for å ha Videoer av overgrepsmateriale

En mann i midten av 30-årene bosatt på Vestoppland er dømt til ni måneder i fengsel for å ha lastet ned store mengder overgrepsmateriale. Mannen skal ha lastet ned og hadde bilder og Videoer med en samlet spilletid på cirka 11 timer. Materialet viser fremstillinger som seksualiserer eller viser grove seksuelle overgrep mot barn.

VG - 09 okt 23 kl. 16:56

Faktisk.no: Israel og Gaza: Mange deler falske og misvisende Videoer

Sosiale medier flyter over av Videoer som utgir seg for å være ferske Videoer fra Israel og Gaza. Noen av videoene som deles er gamle eller viser noe helt annet..

VG - 19 nov 23 kl. 20:05

Israel hevder nye Videoer viser Hamas-tunnel under Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret har søndag publisert Videoer som de hevder viser en 55 meter lang tunnel under Gazastripens største sykehus..

Aftenposten - 10 nov 23 kl. 16:46

Nå angripes helsevesenet i Gaza. Videoer viser døde og skadede etter angrep mot sykehusområde.

Verifiserte Videoer dokumenter at sykehus nå blir angrepet. Så langt har over 11..

Klartale - 25 okt 23 kl. 06:00

Gi hjernen en velfortjent pause

De bruker mindre tid på skjerm og på sosiale medier, viser en ny undersøkelse. Det er nok sunt både for hode, øyner og nakke.Det er lett å bli hekta på korte, morsomme Videoer på TikTok.

NRK - 29 nov 23 kl. 16:47

Israel gransker påstand fra Hamas om at tre gisler er drept i luftangrep i Gaza

Hamas hevdet onsdag at tre israelske gisler, inkludert en 10 måneder gammel baby, ble drept i et tidligere israelsk luftangrep på Gazastripen. Det israelske militæret (IDF) sier de nå sjekker om det stemmer at 10 måneder gamle Kfir Bibas, hans 4 år gamle bror Ariel Bibas og deres mor Shiri Bibas, som ble bortført under Hamas' angrep på Israel 7. oktober, er døde.

VG - 26 nov 23 kl. 15:30

Går viralt med TikTok-filter for Palestina

Over hele verden har millioner av folk postet Videoer med vannmeloner. Så nådde filteret maksgrensen for TikTok..

NRK - 19 nov 23 kl. 20:33

Det israelske militæret frigir opptak som skal vise «gisler på sykehuset i Gaza»

Det israelske militæret (IDF) har frigitt bilder og Videoer på sine nettsider av det som skal vise israelske gisler inne på Shifa-sykehuset i Gaza. Etter at israelske soldater tok seg inn i hovedsykehuet på Gazastripen sist onsdag, skal de ha fått tak i videoopptak som de hevder viser israelske gisler som blir ført inn på Al Shifa-sykehuset i Gaza 7. oktober.

NRK - 08 okt 23 kl. 05:59

Mann dømt til fengsel – hadde 500 overgrepsVideoer

En 25 år gammel mann er i Trøndelag tingrett dømt til ett år og tre måneders fengsel for besittelse av over 500 Videoer som viste seksuelle overgrep mot barn. Til sammen hadde mannen 520 Videoer med en samlet spilletid på minst 11 timer, samt 321 unike bilder. Filene var lagret på en skytjeneste.

NRK - 13 nov 23 kl. 14:31

Jihad Paul dømt til åtte års fengsel

Den britisk muslimske konvertitten som gikk under navnet Jihad Paul, ble mandag dømt til åtte år fengsel for terrorhandlinger. Is-tilknyttede Aine Davis (39) innrømmet i forrige måned to tiltalepunkter. Det ene gjaldt finansiering av terrorisme mellom 2013 og 2014 og det andre for å ha hatt et skytevåpen knyttet til terrorisme.

NRK - 12 nov 23 kl. 13:27

EU krever gransking av Burkina Faso-massakre

EU mener at rundt 100 sivile er drept i en massakre i Burkina Faso og krever at militærjuntaen i landet etterforsker opplysningene. – Rundt 100 sivile, blant dem kvinner og barn, skal ha blitt drept i en massakre i landsbyen Zaongo, sier en talsperson for EUs utenrikssjef Josep Borrell. Landsbyen ligger rundt 150 kilometer nordøst for hovedstaden Ouagadougou, og massakren skal ha skjedd for flere dager siden.

NRK - 10 nov 23 kl. 22:31

WHO-sjefen: Har registrert 4 sykehus ute av drift på to døgn

I en tale til FNs Sikkerhetsråd fredag kveld, sier WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus at organisasjonen har registrert fire sykehus ute av drift de siste 48 timene. – De representerer 430 sengeplasser, sa Ghebreyesus til sikkerhetsrådet. Forrige uke dokumenterte WHO fem angrep på fem sykehus på en dag, ifølge FN-toppen.

Klartale - 10 nov 23 kl. 14:20

Gazas største sykehus er angrepet, ifølge WHO

Shifa-sykehuset er det største sykehuset på Gazastripen. Sykehuset ble fredag truffet av et angrep fra luften. Det bekrefter WHO.

NRK - 10 nov 23 kl. 11:40

WHO bekrefter angrep på sykehus

Shifa-sykehuset i Gaza by, det største sykehuset på Gazastripen, er fredag rammet av luftangrep, ifølge en talsperson for Verdens helseorganisasjon (WHO). – Jeg har ikke alle detaljene om Shifa-sykehuset, men vi vet at det har blitt rammet av luftangrep, sier WHO-talsperson Margaret Harris. Hun legger til at kollegaer på bakken har opplyst om at det pågår «intens vold» på stedet, og at 20 sykehus på Gazastripen nå er ute av drift.

NRK - 07 nov 23 kl. 20:53

Avis om Hamas-tunnel under sykehus: – En vanntank

Det israelske forsvaret (IDF) hevdet nylig å ha oppdaget tunneler brukt av Hamas under Sheikh Hamad-sykehuset på Gaza. For å underbygge påstandene, viste IDF frem flere Videoer som de mente beviste påstanden om tunnelene. NRK skrev om påstandene fra IDF i går.

Aftenposten - 03 nov 23 kl. 22:31

Svensk Palestina-sang går verden rundt: – Sangen viser langvarig støtte

Videoer om Israel og Palestina skaper stort engasjement på Tiktok. Det kan påvirke hva unge tenker om konflikten, mener….

Klartale - 03 nov 23 kl. 06:00

– Jeg er en venn av sannheten

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Aftenposten - 27 okt 23 kl. 18:08

Sosiale medier beskyldes for å være partiske og sensurere innlegg fra krigen. Tøv, mener Elon Musk.

Flere utestenges fra Instagram for å dele Videoer fra krigen i Gaza. X-sjef Elon Musk gjør narr av anklagene om at han….

NRK - 27 okt 23 kl. 16:36

Tre såret i rakettangrep mot Tel Aviv

Tre personer er såret i et palestinsk rakettangrep mot Israels største by Tel Aviv, opplyser lokale nødetater. En mann er innlagt på sykehus med moderate skader. De to andre fikk lettere skader da raketten slo ned i byen fredag.

NRK - 26 okt 23 kl. 05:52

Orkanen Otis førte til store skader i Mexico

Otis traff strandbyen Acapulco på Mexicos stillehavskyst som en kategori 5-orkan onsdag. Det er en av de kraftigste stormene som har truffet landet. På hoteller langs kystlinjen ble tak revet av og vinduer knust, mens det ligger strødd rusk og vrakrester på balkonger og i lobbyer, viser Videoer i sosiale medier.

Aftenposten - 23 okt 23 kl. 12:45

Store blazere, duse farger og søte morgenkåper: Kan en svensk it-jente “eie” den skandinaviske stilen?

Et svensk klesmerke prøvde å rapportere Tiktok-Videoer av plagg som lignet på deres. Det ble det bråk av..

VG - 19 okt 23 kl. 17:59

Dette vet vi om eksplosjonen ved sykehuset i Gaza

Verden vet fremdeles lite om eksplosjonen og hvem som står bak. Eksperter gransker nå verifiserte bilder og Videoer..

Klartale - 06 sep 23 kl. 11:15

Slik prøver politikerne å nå unge

– Majones på Grandiosa?Det er en av valgkampens mest sette spørsmål fra politikere på TikTok. Erna Solberg og partiet Høyre har laget en video hvor hun svarer på spørsmålet.

VG - 13 okt 23 kl. 12:35

Hamas «øvde» på angrep: Publiserte video nesten en måned før terror

Mindre enn en måned før Hamas gikk til angrep på Israel, trente de helt åpenlyst og offentlig på angrepet, viser Videoer nyhetsbyrået AP har analysert..

Dagbladet - 01 sep 23 kl. 15:12

Videoer av overgrep spres: Kripos advarer

Videoer og bilder av et seksuelt overgrep mot et barn under 14 år deles nå i sosiale medier..

NRK - 13 okt 23 kl. 00:27

Israel anklages for å bruke fosforbomber

De palestinske selvstyremyndighetene og menneskerettsgruppa Human Rights Watch (HRW) anklager Israel for bruke fosforbomber. Israel har avvist det. Israel har sluppet fosforbomber over et nabolag på Gazastripen, hevdet utenriksdepartementet til de palestinske selvstyremyndighetene onsdag.

NRK - 12 okt 23 kl. 11:06

Første dom for koranbrenning i Sverige

En 27 år gammel mann er dømt for hets mot en folkegruppe i Sverige etter å ha spredt Videoer av en koranbrenning, melder TT. Dommen er den første der en svensk domstol slår fast at koranbrenning er hets mot en folkegruppe, skriver TT..

NRK - 12 okt 23 kl. 08:59

Nabolag i Gaza utslettes

I tokt etter tokt angriper den israelske militærmakten Gaza. Minst 51 mennesker drept i nattens angrep. Minst 9 av dem er barn.

E24 - 11 okt 23 kl. 09:10

Estland: Gasslekkasjen ble forårsaket av «svært sterke krefter»

Estland forteller at de sitter på Videoer etter gasslekkasjen i Østersjøen. Onsdag sier også Jens Stoltenberg at Nato vil diskutere hendelsen..

VG - 11 okt 23 kl. 08:33

Estland: Gasslekkasjen ble forårsaket av «svært sterke krefter»

Det er påvist skader på gassrørledningen i Østersjøen og i betongen rundt denne, ifølge Estland. Landet sier også at de sitter på Videoer etter hendelsen..

NRK - 10 okt 23 kl. 17:03

Onkel dømt til ni års fengsel for ovegrep mot tre søsken

En mann i 30-årene fra Trøndelag er dømt til ni års fengsel for en rekke overgrep mot sine to nevøer og en niese. Søsknene var i barnehagealder og tidlig barneskolealder da overgrepene ifølge tiltalen startet for noen år siden. Mannen, som var samboer med søsteren til en av foreldrene, filmet også og tok bilder av overgrepene mot barna.

Aftenposten - 08 okt 23 kl. 13:56

Hun dro på festival i Israel. Nå er Noa Argamani offer for Hamas’ grusomme angrep.

Videoer sirkulerer på sosiale medier av kvinner som bortføres av Hamas og holdes som gisler i Gaza..

VG - 07 okt 23 kl. 16:53

Hamas har tatt flere israelske gisler

Videoer sirkulerer nå av det som skal være store mengder israelske gisler som blir ført inn til Gazastripen etter lørdagens sjokkangrep..

NRK - 07 okt 23 kl. 14:15

Reuters fotograf observerer flere drepte i gatene

Lørdag morgen innledet Hamas et overraskelsesangrep mot flere israelske bosettinger nær grensen til det isolerte Gaza. Gjennom dagen har Videoer og bilder på sosiale medier vist lik i hjem, langs gatene og i kjøretøyene. NRK har ikke klart å verifisere alle videoene.

NRK - 07 okt 23 kl. 11:20

Israelsk medium: Fem palestinske militanter skal være drept

Reshet 13, gjengitt av Reuters, melder om fem drepte palestinere i Sderot. Bilder og Videoer har vist Hamas' soldater inne i byen, som grenser til Gaza. De fem drepte omtales som militante av nyhetskanalen Reshet 13.

NRK - 03 okt 23 kl. 14:50

Oppfordrer til å slette video av død person

Politiet oppfordrer folk til å slette videoopptak av et dødsfall i Herøy kommune i Møre og Romsdal. – Det handler om medfølelse og respekt, sier politiet. En mann ble funnet død på åpen gate i Herøy lørdag.

NRK - 03 okt 23 kl. 11:36

En pågrepet etter at skudd avfyrt på kjøpesenter i Bangkok

Politiet i Thailand sa innledningsvis at ingen var skadet, men noen minutter senere melder nødetatene om at minst én er skadet. Thailands statsminister sier at flere hundre flyktet. Det var politiet som meldte at skytingen foregikk innendørs, ifølge Reuters.

NRK - 03 okt 23 kl. 11:36

En pågrepet etter at skyting på et kjøpesenter i Bangkok

En person er pågrepet etter at tre personer ble skadet på Siam Paragon Mall sentralt i Bangkok. Det ble meldt om skyting på kjøpesenteret, og politiet sa innledningsvis at ingen var skadet, men det ble senere korrigert. Videoer i sosiale medier viser at mange mennesker som løper mot utgangsdørene til kjøpesenteret.

NRK - 03 okt 23 kl. 11:36

14-åring pågrepet etter skyting på et kjøpesenter i Bangkok

Personen thailandsk politi mener er gjeningspersonen bak skytinga på et kjøpesenter er en 14 år gammel gutt, melder Reuters. Politiet pågrep en person da tre personer ble skadet på Siam Paragon Mall sentralt i Bangkok tirsdag. Det ble meldt om skyting på kjøpesenteret, og politiet sa innledningsvis at ingen var skadet, men det ble senere korrigert.

NRK - 03 okt 23 kl. 11:36

Thailand: Tre personer døde i kjøpesenterskyting - 14-åring pågrepet

Tre personer er døde og tre personer er skadet i skyting på et kjøpesenter i Bangkok, det melder nyhetsbyrået AFP. Personen thailandsk politi mener er gjeningspersonen bak er en 14 år gammel gutt, melder Reuters. Skytinga skjedde på kjøpesenteret Siam Paragon Mall sentralt i Bangkok.

NRK - 03 okt 23 kl. 11:36

Thailand: Minst fire personer døde i kjøpesenterskyting - 14-åring pågrepet

Minst fire personer er drept og tre er skadet i skyting på et kjøpesenter i Bangkok, ifølge politiet i Thailand. En 14 år gammel gutt er arrestert for skytinga som skjedde på kjøpesenteret Siam Paragon Mall sentralt i Bangkok. Politiet sa innledningsvis at ingen var skadet, men det ble senere korrigert.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com