Vedbotn

Wednesday, 27 September, 18:31

Nyheter om Vedbotn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 okt 22 kl. 23:13

Må avlive en million fisk etter parasittangrep

Mattilsynet har pålagt Grieg Seafood å avlive all fisk i åtte merder ved to oppdrettsanlegg i Finnmark. Årsaken er høy dødelighet og dårlig velferd som følge av sykdommen systemisk spironucleouse, skriver bransjebladet IntraFish. Ifølge Mattilsynet er det snakk om en sjelden parasittsykdom som forårsaker byller og sår på fisken, men som er ufarlig for mennesker.

NRK - 26 sep 17 kl. 09:46

Oppdrett kan utrydde fiskearter

I Vedbotn i Nordkapp kommune er det blitt gitt tillatelse til å starte oppdrettsanlegg av laks. Regjeringens representant påpeker at flere arter «sannsynligvis blir utryddet». Fylkeskommune og kommune godkjente likevel oppdrett i det sårbare området..

NRK - 12 mar 17 kl. 02:51

Veier stengt i Finnmark

Lørdag kveld måtte 18 veier i Finnmark stenges på grunn av kraftig uvær. På fem veier ble det satt i gang kolonnekjøring. Blant de stengte veiene er riksvei 93 mellom Kvalsund og Hammerfest, Hatter, Magerøya,Ifjordfjellet og E69 ved Vedbotn..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com