Pence

Saturday, 02 December, 22:01

Nyheter om Pence

NRK - 27 apr 23 kl. 23:40

Pence vitnet i fem timer om kongressstormingen

Tidligere visepresident Mike Pence vitnet torsdag for en storjury i Washington DC der han forklarte seg om ekspresident Donald Trumps anstrengelser for å beholde makten etter valgnederlaget i 2020. Pence er et nøkkelvitne i saken der Trump anklages for å ha forsøkt å blokkere Kongressens godkjenning av Joe Bidens valgseier. Han vitnet bak lukkede dører, skriver amerikanske medier.

VG - 28 okt 23 kl. 20:44

Mike Pence trekker seg fra presidentvalgkampen

USAs tidligere visepresident Mike Pence trekker seg fra kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat..

NRK - 28 okt 23 kl. 20:22

Mike Pence trekker seg fra presidentkampen

USAs tidligere visepresident Mike Pence sier at han stanser sin presidentvalgkamp, ifølge Reuters..

NRK - 03 aug 23 kl. 04:38

Pence: Alle som setter seg over grunnloven br aldri bli president

Tidligere visepresident Mike Pence sier at USAs tidligere president Donald Trump har rett til vre antatt uskyldig til det motsatte er bevist, etter at Trump str tiltalt for ha prvd pvirke valgresultatet i 2020, skriver CNN. Jeg tror at enhver som setter seg over grunnloven aldri br bli president i USA. Ei heller noen som ber andre sette seg over grunnloven, br bli president i USA, sa den republikanske presidentkandidaten Pence i en tale onsdag..

NRK - 12 mar 23 kl. 08:00

Pence: – Historien vil holde Trump ansvarlig

Historien vil holde Donald Trump ansvarlig for rollen i kongresstormingen, sier tidligere visepresident Mike Pence i sitt hittil skarpeste angrep på sin tidligere sjef. Pence kom med kommentaren da han møtte journalister og andre gjester under Gridiron-middagen. Dette er et årlig arrangement i den eldste journalistklubben i hovedstaden Washington, D.

Dagbladet - 28 okt 23 kl. 20:32

Mike Pence trekker seg fra presidentkampen

USAs tidligere visepresident kunngjør lørdag at han trekker sitt kandidatur..

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket avgjørelsen om at Pence må vitne

Donald Trump anker en rettslig kjennelse som krever at Mike Pence vitner for en føderal storjury om stormingen av Kongressen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021.

NRK - 27 apr 23 kl. 23:40

Pence vitnet under ed om stormingen av Kongressen

Tidligere visepresident Mike Pence vitnet torsdag for en storjury i Washington DC der han forklarte seg om ekspresident Donald Trumps anstrengelser for å beholde makten etter valgnederlaget i 2020. Pence er et nøkkelvitne i saken der Trump anklages for å ha forsøkt å blokkere Kongressens godkjenning av Joe Bidens valgseier. Han vitnet bak lukkede dører, skriver amerikanske medier.

NRK - 31 maj 23 kl. 20:41

Mike Pence vil stille som presidentkandidat

Det fortel kjelder til den amerikanske nettstaden NBC. Reuters melder også at han snart vil lansere kandidaturet sitt. Den tidlegare visepresidenten vil delta i valkampen saman med tidlegare president Donald Trump, som var president då Pence var visepresident.

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket avgjørelsen om at Pence skal vitne

Donald Trump har levert inn en anke på avgjørelsen om at tidligere visepresident Mike Pence skal vitne i etterforskningen av kongresstormingen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021.

NRK - 23 aug 23 kl. 01:50

Åtte republikanere klare for TV-sendt presidentdebatt

Trump kommer ikke, men det er nå klart at åtte av de andre som håper å bli republikanernes presidentkandidat, stiller i onsdagens TV-debatt. Debatten sendes på Fox News, og er den første for dem som ønsker å stille i presidentvalget i november 2024 som Republikanernes representant. De som kommer til debatten i Milwaukee onsdag kveld, er Ron DeSantis, Tim Scott, Nikki Haley, Vivek Ramaswamy, Chris Christie, Doug Burgum, Asa Hutchinson og Trumps visepresident Mike Pence.

NRK - 20 mar 23 kl. 04:12

Pence: – Trump sviktet meg

Tidligere visepresident Mike Pence sier i et intervju med ABC News at han er skuffet over sin tidligere sjef, Donald Trump. Trumps håndtering av stormingen av Kongressen er en av grunnene til at USA, og ikke minst det republikanske partiet, trenger en ny begynnelse, sier Pence. – Jeg var sint den dagen.

NRK - 31 jul 23 kl. 15:01

Trump knuser DeSantis og de andre utfordrerne

Donald Trump ligger langt foran rivalen Ron DeSantis på en måling der ekspresidenten får større støtte enn alle de andre republikanske utfordrerne til sammen. Trump får over tre ganger så stor oppslutning som Florida-guvernør DeSantis – 54 mot 17 prosent – på den nye målingen fra New York Times og Siena. Deltakerne – som antas å gjenspeile dem som stemmer i det republikanske nominasjonsvalget – er spurt hvilken kandidat de helst ville stemt på.

VG - 07 jun 23 kl. 20:03

Mike Pence i strupen på Trump: – Burde aldri ha vært president

Onsdag lanserer Mike Pence sitt kandidatur som presidentkandidat. Han går knallhardt ut mot Donald Trump..

VG - 31 maj 23 kl. 20:50

Mike Pence vil stille som presidentkandidat

Tidligere visepresident Mike Pence vil stille som presidentkandidat og dermed utfordre sin tidligere sjef Donald Trump..

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket en avgjørelse om at Pence skal vitne

Donald Trump, har nå levert inn en anke på avgjørelsen om at tidligere visepresident Mike Pence skal vitne i etterforskningen av kongresstormingen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021..

NRK - 26 dec 22 kl. 23:41

Avviser at Pence har erklært at han stiller som kandidat

Dokumenter levert inn til den føderale valgkommisjonen viser at tidligere visepresident Mike Pence vil stille som presidentkandidat i 2024-valget. The New York Times-journalist Maggie Haberman melder imidlertid på Twitter at Pence sin talsmann avviser at Pence har erklært at han stiller som kandidat. Talsmannen hevder imidlertid overfor NYT-journalisten at noen andre har levert dokumentene i den tidligere visepresidentens navn.

NRK - 02 jul 23 kl. 01:20

Republikansk guvernør sier Trump presset ham

Daværende guvernør i den amerikanske delstaten Arizona, republikaneren Doug Ducey, sier ifølge Washington Post at daværende president Donald Trump i 2020 forsøkte å presse ham til å endre valgresultatet i delstaten i Trumps favør. Trump skal også ha presset visepresident Mike Pence til å prøve å endre valgutfallet. En talsperson for Trump sier påstanden inngår i en «heksejakt» og sier at hensikten er å hindre at Trump vender tilbake til Det hvite hus etter valget neste år.

Aftenposten - 07 jun 23 kl. 21:22

– Ingen som setter seg selv over grunnloven, bør få bli president i USA

USAs tidligere visepresident Mike Pence innleder valgkampen med krass kritikk av sin tidligere sjef Donald Trump..

Klartale - 28 nov 22 kl. 06:00

Han kan ta plassen til Donald Trump

– USA skal bli flott igjen, sa Donald Trump. Så avslørte han det mange forventet: han vil forsøke å bli president igjen.Trump var USAs president i fire år fram til 2021.

NRK - 31 maj 23 kl. 20:41

Mike Pence vil stille som presidentkandidat, opplyser kjelder til NBC

Det fortel kjelder til den amerikanske nettstaden NBC..

NRK - 05 apr 23 kl. 21:21

Pence skal vitne i 6. januar-høring

USAs tidligere visepresident Mike Pence vil ikke anke en kjennelse som krever at han vitner for en føderal storjury om stormingen av Kongressen 6. januar 2021. Det opplyser en talsmann til Washington Post.

NRK - 10 feb 23 kl. 20:55

Fant hemmeligstemplet dokument hos Pence

Justisdepartementet har funnet et hemmeligstemplet dokument i hjemmert til tidligere visepresident Mike Pence. Det ble gjennomført et fem timer langt søk hos Pence på fredag..

NRK - 10 feb 23 kl. 17:42

FBI søker i huset til Mike Pence

FBI søker etter hemmeligstemplede dokumenter i huset til tidligere visepresident Mike Pence, melder Reuters. Ransakelsen skjer etter en avtale med Pence. Det skal ha blitt oppdaget hemmeligstemplede papirer i huset hans i forrige måned..

NRK - 10 feb 23 kl. 17:42

FBI leter i huset til Mike Pence

FBI søker etter hemmeligstemplede dokumenter i huset til tidligere visepresident Mike Pence, melder Reuters. Ransakelsen skjer etter en avtale med Pence. En av hans advokater skal ifølge CNN i forrige måned ha funnet hemmeligstemplede dokumenter hjemme hos ham i delstaten Indiana, og levert dem inn til FBI..

NRK - 10 feb 23 kl. 01:00

Mike Pence stevnet i Trump-etterforskning

USAs tidligere visepresident Mike Pence er stevnet i forbindelse med etterforskningen av sin tidligere sjef, Donald Trump. Det melder ABC News torsdag kveld. Det er foreløpig ukjent hva slags informasjon eller dokumenter påtalemyndigheten vil ha fra Pence.

NRK - 28 mar 23 kl. 19:53

Dommer: Pence må vitne mot Trump

I USA har en føderal dommer slått fast at tidligere visepresident Mike Pence må vitne om samtalene han hadde med president Donald Trump før 6. januar 2021, da Trumps støttespillere stormet Kongressen, det melder CNN..

NRK - 24 jan 23 kl. 18:10

CNN: Hemmeligstemplede dokumenter funnet hos Mike Pence

Hemmeligstemplede dokumenter funnet hos USAs tidligere visepresident Mike Pence, melder CNN. Opplysningene er ikke bekreftet fra offisielt hold, og det er uklart hva slags dokumenter det er snakk om. Det er en av hans advokater som skal ha funnet dokumentene hjemme hos Pence i delstaten Indiana, og levert dem inn til FBI..

VG - 12 mar 23 kl. 08:57

Pence i nytt angrep: – Trump tok feil

I sitt hittil skarpeste angrep mot sin tidligere sjef sier Mike Pence sier at historien vil «holde Donald Trump ansvarlig» for rollen i kongresstormingen..

NRK - 29 nov 22 kl. 02:35

Pence kritiserer Trumps middag med holocaust-fornekter

Tidligere visepresident Mike Pence sier det var «galt» av Donald Trump å spise middag med den profilerte Holocaust-fornekteren Nick Fuentes. Pence sier ifølge CNN at Trump bør ta avstand fra, og beklage, at han inviterte Fuentes, «en hvit nasjonalist, antisemitt og fornekter av jødeforfølgelsene». Også rapperen Kanye West var til stede ved middagen.

NRK - 15 apr 23 kl. 01:00

Pompeo stiller ikke til valg som president

Tidligere utenriksminister Mike Pompeo sa fredag at han ikke vil stille til valg som republikansk presidentkandidat. Hadde han stilt, ville han konkurrert direkte med sin tidligere sjef Donald Trump, som foreløpig ligger best an til å bli nominert. Fra før av har en annen fra Trumps kabinett, tidligere FN-ambassadør Nikki Haley, meldt seg på, mens tidligere visepresident Mike Pence vurderer å stille.

NRK - 23 feb 23 kl. 01:34

Trumps datter og svigersønn stevnet

Både Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner er stevnet som vitner av Jack Smith, som leder etterforskningen av kongresstormingen for drøyt to år siden. Ikke navngitte kilder sier til New York Times at begge må vitne foran en føderal storjury om Donald Trumps forsøk på å beholde makten etter at han tapte presidentvalget i 2020. Ifølge avisen viser stevningen at spesialetterforsker Smith har nådd fram til Trumps innerste sirkel i sin etterforskning, og at ingen er utenfor hans rekkevidde uansett hvor høyt plasserte de er.

NRK - 29 nov 22 kl. 02:35

Republikanere kritiserer Trumps middag med holocaust-fornekter

Tidligere visepresident Mike Pence sier det var «galt» av Donald Trump å spise middag med den profilerte Holocaust-fornekteren Nick Fuentes. Pence sier ifølge CNN at Trump bør ta avstand fra, og beklage, at han inviterte Fuentes, «en hvit nasjonalist, antisemitt og fornekter av jødeforfølgelsene». Også rapperen Kanye West var til stede ved middagen.

NRK - 24 nov 22 kl. 01:15

New York Times: Mike Pence bes vitne om stormingen av Kongressen

USAs justisdepartement vil ha tidligere visepresident Mike Pence til å vitne om stormingen av Kongressen 6. januar i fjor, skriver New York Times. Avisa skriver, i likhet med flere andre medier, at Pence vurderer å stille som vitne i departementets etterforskning av ekspresident Donald Trumps handlinger i forbindelse med kongressopprøret.

NRK - 20 aug 22 kl. 04:51

Pence sier han ikke tok med seg graderte dokumenter fra Det hvite hus

Tidligere visepresident Mike Pence sier han ikke tok med seg graderte dokumenter da han forlot Det hvite hus i fjor. FBI tok med seg flere esker med slike dokumenter da de ransakte Donald Trumps eiendom. Trump, Pences sjef i Det hvite hus, har hevdet at alle dokumentene som ble hentet, var avgradert.

NRK - 17 aug 22 kl. 17:37

Pence ber republikanere slutte å angripe FBI

Donald Trumps visepresident Mike Pence ber sine republikanske partifeller slutte å lange ut mot FBI og dets ansatte etter ransakingen av Trumps eiendom. På et arrangement der Pence talte i delstaten New Hampshire onsdag, fikk han spørsmål om hva han tenkte da han fikk høre om ransakingen av luksuseiendommen Mar-a-Lago. Den tidligere visepresidenten, som vurderer å stille som presidentkandidat i 2024, sier han er bekymret for det han mener er en politisering av FBI.

NRK - 14 nov 22 kl. 00:24

Mike Pence: Trumps ord satte meg og min familie i fare

USAs tidligere visepresident Mike Pence sier at Donald Trumps ord 6. januar 2021 satte ham, hans familie og alle som var i Kongressbygningen den dagen i fare. – Jeg mener at presidentens ord var uforsvarlige.

VG - 26 dec 22 kl. 23:56

Avviser at Pence har erklært seg som presidentkandidat

Det som trolig var ment som en spøk skapte mandag kveld full forvirring om presidentkandidatur for Mike Pence..

NRK - 26 dec 22 kl. 23:41

Mike Pence stiller som presidentkandidat

USAs tidligere visepresident Mike Pence vil stille som presidentkandidat. Det viser dokumenter som er sendt inn til den føderale valgkommisjonen..

NRK - 17 jun 22 kl. 02:22

Kongresskomité: Trump satte Pence i fare fordi han ikke ville omgjøre valget

President Donald Trump forsøkte å presse visepresident Mike Pence til å omgjøre presidentvalget og oppildnet deretter mobben som ville skade ham da han nektet. Det slår komiteen i Representantenes hus som gransker stormingen av Kongressen 6. januar i fjor, fast.

NRK - 02 feb 23 kl. 20:44

Medier: Hjemmet til Mike Pence skal ransakes for graderte dokumenter

Tidligere visepresident Mike Pences hjem kommer snart til å bli ransaket for graderte dokumenter, ifølge amerikanske medier. – Det er ventet at FBI snart kommer til å foreta en ransakelse av den tidligere visepresidentens hjem i Indiana og av kontoret hans i Washington, skal personer med kjennskap til saken ha sagt, ifølge flere medier. Justisdepartementet er i ferd med å avtale med Pences juridiske rådgivere når ransakelsen skal skje, skriver Wall Street Journal.

NRK - 26 jan 23 kl. 18:32

Ber tidlegare presidentar og visepresidentar sjå etter klassifiserte dokument

Det amerikanske riksarkivet ber tidlegare presidentar og visepresidentar om å dobbeltsjekke om dei kan ha klassifiserte dokument liggande. Dette skriv CNN. Førespurnaden kjem i lys av dokumenta som i løpet av det siste året har blitt oppdaga hos både tidlegare president Donald Trump, tidlegare visepresident Mike Pence og noverande president Joe Biden..

NRK - 26 jan 23 kl. 03:26

Senatorer krever innsyn i dokumenter funnet hos Trump og Biden

Senatorer fra begge partier i USA sier de bør få tilgang til klassifiserte dokumenter som ble funnet i boligene til Joe Biden, Donald Trump og Mike Pence. – Det er vårt ansvar å sikre at vi, i egenskap av å holde oppsyn med etterretning, kan vite om noen etterretningsopplysninger er blitt kompromittert, sier Senatets etterretningskomités leder, demokraten Mark Warner, og komiteens nestleder, republikaneren Marco Rubio. Senatorer fra begge partiene har reagert med sinne etter et lukket møte med etterretningssjef Avril Haines.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com