Mueller

Mandag, 02 August, 19:54

Nyheter om Mueller

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 21 april 21 kl. 19:27

Trenerrebellen gjør OL-comeback for Tyskland

Peter Mueller (66) var omstridt, skapte virak og VM-gullvinnere i Norge for 10 til 15 år siden. Nå gjør den amerikanske skøyterebellen comeback som sprinttrener for Tyskland foran Beijing-OL neste år..

Aftenposten - 21 april 21 kl. 19:27

Trenerrebellen gjør OL-comeback for Tyskland

Peter Mueller (66) var omstridt, skapte virak og VM-gullvinnere i Norge for 10 til 15 år siden..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 06:11

Trump vil benåde flere før han gå av. En av dem kan bli Michael Flynn.

Flynn vil i så fall ikke være den første fra Mueller-etterforskningen som slippes fri..

VG - 22 sep. 20 kl. 10:08

Mueller-advokat i ny bok: – Vi kunne ha gjort mer

Robert Mueller var ikke tydelig nok i sin dom over Donald Trumps mulige Russland-forbindelser, mener en av spesialetterforskerens egne menn..

NRK - 12 juli 20 kl. 02:38

Mueller forsvarer etterforskningen

Spesialetterforsker Robert Mueller forsvarte lørdag sin gransking av forbindelsen mellom Russland og Donald Trumps valgkamp. I et innlegg i Washington Post skriver Mueller at granskingen var av enorm viktighet.

P4 - 12 juli 20 kl. 08:55

Forsvarer Russland-granskingen

Spesialetterforsker Robert Mueller forsvarer nå sin to år lange etterforskning av russisk innblanding i det amerikanske valget. Flere har reagert kraftig på at Donald Trump i går omgjorde fengselsdommen til Roger Stone. Mueller skriver i et innlegg i Washington Post at granskingen var enormt viktig, og at Stone fortsatt er en dømt kriminell, selv om han slipper å sone.

Aftenposten - 12 juli 20 kl. 07:24

Robert Mueller forsvarer Russland-granskingen

Spesialetterforsker Robert Mueller forsvarte lørdag sin gransking av forbindelsen mellom Russland og Donald Trumps valgkamp..

VG - 12 juli 20 kl. 04:30

Mueller slår hardt tilbake mot «falske påstander»

I en sjelden offentlig uttalelse forsvarer spesialetterforsker Robert S. Mueller Russland-granskingen som ledet til domfellelsen av Roger J. Stone..

Aftenposten - 02 mars 20 kl. 23:00

Kort sagt, tirsdag 3. mars

Kritikk av Aftenpostens språkpolitikk. Boikott av israelske varer fra Vestbredden. Støtte til livssynssamfunn.

VG - 18 nov. 19 kl. 19:38

Etterforsker om Trump løy til Mueller

Representantenes hus i den amerikanske kongressen forsøker nå å finne ut av om presidenten løy i sine skriftlige svar til spesialetterforsker Robert Mueller..

P4 - 24 juli 19 kl. 14:43

Mueller vitner i kongressen

Akkurat nå vitner spesialetterforsker Robert Mueller for Kongressen i USA. Mueller skal motvillig svare på spørsmål om hans over to år lange etterforskning om russisk innblanding i det amerikanske valget. I utgangspunktet ville ikke Mueller bli en del av en politisk prosess, men demokratene har presset fram høringen.

NRK - 24 juli 19 kl. 23:05

Mueller gjorde en dårlig jobb

Donald Trump gikk løs på det demokratiske partiet og mediene da han møtte pressen etter at spesialetterforsker Mueller vitnet for de folkevalgte i dag. Han sa at Mueller gjorde en dårlig jobb, og at demokratene og mediene var i en sammensvergelse..

Dagbladet - 29 okt. 19 kl. 01:59

Drapsraidet oppkalt etter Kayla

Kayla Mueller skal ha blitt fanget og holdt som sexslave av den avdøde IS-lederen, Abu Bakr al-Baghdadi..

Aftenposten - 25 okt. 19 kl. 22:13

Domstol beordrer justisdepartementet i USA til å utlevere Mueller-materiale

En domstol beordrer justisdepartementet i Washington til å utlevere innholdet i rettshøringer fra Russland-etterforskningen til de folkevalgte..

P4 - 26 juni 19 kl. 07:56

Trump: - Trakassering

Donald Trump reagerer sterkt på at spesialetterforsker Robert Mueller har sagt ja til å forklare seg i en åpen høring i Kongressen 17. juli. I natt ble det kjent at Mueller skal forklare seg om etterforskningen av presidenten og mulig russisk innblanding i presidentvalget i 2016.

NRK - 02 okt. 19 kl. 12:36

Conte godkjente kontakt med Barr

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte godkjente to møter mellom italiensk etterretning og den amerikanske justisministeren Bill Barr. Målet var å samle informasjon som kunne brukast mot Mueller-rapporten, melder italienske medium..

NRK - 02 okt. 19 kl. 09:15

Udramatisk telefon frå Trump

Den australske statsministeren Scott Morrison seier til Sky News at telefonsamtalen der USAs president Donald Trump bad om hjelp med å samle informasjon som kunne brukast mot Mueller-rapporten var udramatisk..

VG - 01 okt. 19 kl. 02:53

Trump ba Australias statsminister om hjelp i forbindelse med Russland-granskingen

Ifølge amerikanske medier skal Donald Trump ha bedt sin australske kollega om hjelp i forbindelse med den mye omtalte Mueller-etterforskningen..

VG - 01 okt. 19 kl. 02:53

Skal ha bedt Australia om hjelp: Ville vite bakgrunnen for Russland-granskingen

Ifølge amerikanske medier skal Donald Trump ha bedt sin australske kollega om hjelp i forbindelse med den mye omtalte Mueller-etterforskningen..

NRK - 30 sep. 19 kl. 22:44

Trump presset statsminister

Ifølge New York Times skal USAs president Donald Trump ha presset den australske statsministeren til å hjelpe den amerikanske statsadvokaten William P. Barr med å samle informasjon som skal kunne brukes til å svekke Mueller-rapporten..

NRK - 30 sep. 19 kl. 22:44

Trump skal ha presset statsminister

Ifølge New York Times skal USAs president Donald Trump ha presset den australske statsministeren til å hjelpe den amerikanske statsadvokaten William P. Barr med å samle informasjon som skal kunne brukes til å svekke Mueller-rapporten..

Hegnar.no - 25 juli 19 kl. 11:46

Mueller innfridde neppe Demokratenes forventninger

Selv om demokrater i Kongressen mener at utspørringen av Robert Mueller var en «seier», er de neppe nærmere en riksrettssak mot Donald Trump..

Aftenposten - 25 juli 19 kl. 07:22

Mueller vaklet. Trump triumferte. Men det var Putin som var den store vinneren.

NEW YORK (Aftenposten): Vladimir Putin er kanskje den som her mest grunn til å være fornøyd med Mueller-høringen. Her er seks sentrale inntrykk..

Hegnar.no - 25 juli 19 kl. 05:19

Mueller: Trump kan straffeforfølges når han går av

Robert Mueller fastholder at Donald Trump forsøkte å hindre hans etterforskning og mener han kan straffeforfølges når han går av som president..

NRK - 24 juli 19 kl. 20:55

Mueller advarer mot innblanding

Robert Mueller advarte den amerikanske Kongressen mot russisk innblanding i fremtidige valg. – De gjør det mens vi sitter her, sa han under høringen i dag. Han har ledet en to år lang etterforskning om russisk innblanding i presidentvalget i 2016..

P4 - 24 juli 19 kl. 18:38

Trump kan straffeforfølges

- Donald Trump kan straffeforfølges når han går av som president. Det sa spesialetterforsker Robert Mueller i en høring i Kongressen i dag. Mueller har i ettermiddag svart på spørsmål om hans to år lange etterforskning av russisk innblanding i det amerikanske valget.

Dagbladet - 24 juli 19 kl. 15:55

Angrep Mueller: - Endrer du forklaring nå?

Republikaner fikk spesialetterforsker Robert Mueller til å snuble og deretter snu..

VG - 24 juli 19 kl. 15:08

Mueller-høring i gang i Kongressen

Spesialetterforsker Robert Mueller er på plass i Representantenes hus for å svare på spørsmål om Russland-granskningen..

Aftenposten - 24 juli 19 kl. 15:09

Robert Mueller svarer «nei» på spørsmål om han har frikjent presidenten.

NEW YORK (Aftenposten): Sommerens store drama i Washington er i gang. Spesialetterforsker Robert Mueller svarer på spørsmål i Kongressen..

Aftenposten - 24 juli 19 kl. 15:09

Mueller grillet fra alle kanter, men gir lite å tygge på for begge partier.

NEW YORK (Aftenposten): Presidenten kan bli tiltalt etter at han forlater Det hvite hus, sa spesialetterforsker Robert Mueller da han svarte på spørsmål i Kongressen..

VG - 24 juli 19 kl. 15:08

Mueller-høringer i gang i Kongressen

Spesialetterforsker Robert Mueller er på plass i Representantenes hus for å svare på spørsmål om Russland-granskingen. Han holder fast ved at Donald Trump forsøkte å hindre etterforskningen, og at rapporten ikke frikjenner presidenten..

VG - 24 juli 19 kl. 15:08

Mueller ble grillet i Kongressen

Spesialetterforsker Robert Mueller var onsdag på plass i Representantenes hus for å svare på spørsmål om Russland-granskingen. Han holdt fast ved at Donald Trump forsøkte å hindre etterforskningen, og at rapporten hans ikke frikjenner presidenten..

VG - 24 juli 19 kl. 14:29

Spesialetterforsker Mueller forklarer seg for Kongressen

Mye står på spill både for Donald Trump og demokratene når Robert Mueller, som sto i spissen for Russland-etterforskningen, grilles i Kongressen i dag..

NRK - 24 juli 19 kl. 14:32

Mueller er i Representantenes hus

Nå skal Robert Mueller III forklare seg for justiskomiteen i Representantenes hus. I to år har han etterforsket mulige forbindelser mellom Trump-kampanjen og Russland..

NRK - 24 juli 19 kl. 09:36

USA: I dag grilles Mueller

Mye står på spill både for Donald Trump og demokratene når Robert Mueller, som sto i spissen for Russland-etterforskningen, grilles i Kongressen i dag. I to år gransket Muellers team hvorvidt Russland i 2016 påvirket det amerikanske presidentvalget..

P4 - 29 mai 19 kl. 16:09

Mueller skal kommentere

Spesialetterforsker Robert Mueller vil komme med en uttalelse om Russland-granskingen klokken 17 norsk tid. Det melder flere amerikanske medier nå. Dette er første gang på to år at han uttaler seg offentlig.

Aftenposten - 13 juli 19 kl. 07:39

Mueller-høringer utsatt til 24. juli

Tidligere spesialetterforsker Robert Muellers vitnemål i Representantenes hus er utsatt til 24. juli, etter at Mueller godtok mer tid til utspørring..

Aftenposten - 11 juli 19 kl. 22:03

Justiskomiteen vedtok stevninger til vitneavhør om Mueller-rapporten

Donald Trumps svigersønn og rådgiver Jared Kushner er blant dem som skal innkalles til vitneavhør om Mueller-rapporten i Kongressen, mener justiskomiteen..

NRK - 08 mai 19 kl. 16:44

Trump stopper Mueller-rapport

USAs president Donald Trump bruker sine fullmakter for å stanse publisering av den uredigerte Mueller-rapporten, skriver Politico. FBIs spesialetterforsker Robert Mueller har brukt to år på å etterforske mulig russisk innblanding i 2016-valgkampen..

Aftenposten - 26 juni 19 kl. 05:33

Mueller vitner for justiskomiteen 17. juli

Tidligere spesialetterforsker Robert Mueller har gått med på å vitne i Kongressen om sin rapport fra april om forbindelsene mellom Donald Trump og Russland..

VG - 26 juni 19 kl. 03:46

Mueller vil forklare seg i åpen høring

17. juli vil spesialetterforsker Robert Mueller forklare seg i en åpen høring i kongressen..

VG - 26 juni 19 kl. 03:46

Mueller har sagt ja til å forklare seg i åpen høring

17. juli vil spesialetterforsker Robert Mueller forklare seg i en åpen høring i kongressen, etter at han ble stevnet..

NRK - 26 juni 19 kl. 03:23

Mueller stiller til åpen høring

Spesialetterforsker Robert Mueller har gått med på å stille til åpen høring i Kongressen 17. juli om den to år lange Russland-etterforskningen..

NRK - 06 mai 19 kl. 22:36

Mueller kan bli hindra i å vitne

Ettersom spesialetterforskar Robert Mueller framleis er tilsett i justisdepartementet, kan justisminister William Barr enklare hindra han i å vitne for Kongressen. Barr har sagt at Mueller kan vitne, men Donald Trump kan be Barr forsøke å stanse det..

P4 - 05 mai 19 kl. 22:54

Vil ikke at Mueller skal vitne

USAs president Donald Trump mener det er en dårlig idé at spesialetterforsker Robert Mueller skal spørres ut av politikerne i Kongressen. Justiskomiteen i Representantenes hus har bedt Mueller om å redegjøre for granskingsrapporten om anklagene om russisk innblanding i presidentvalget i 2016. Rapporten konkluderer med at Russland forsøkte å påvirke valget i Trumps favør, men at verken Trump selv eller noen i hans stab medvirket til dette..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt