Twitter

Tuesday, 21 September, 10:42

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 timer siden

Twitter inngår milliardforlik

Nettgiganten Twitter har inngått et forlik som avverger et gruppesøksmål fra investorer som mente seg villedet, skriver NTB. Summen på forliket er 809 millioner dollar, som tilsvarer drøyt 8 milliarder kroner. Det avverger et søksmål som har vært på trappene siden 2016.

NRK - 14 sep 21 kl. 14:57

Bøter til Facebook og Twitter

En russisk domstol har ilagt Facebook og Twitter millionbøter for ikke å ha slettet innhold som oppfattes som ulovlig. Facebook er idømt fem bøter på til sammen 21 millioner rubler, og Twitter er idømt bøter på fem millioner rubler. Beløpene tilsvarer henholdsvis 2,5 millioner og 600.

NRK - 05 sep 21 kl. 16:30

Omkommet etter bilulykke

To personbiler kolliderte på Vestre Karmøyveg ved Sandve søndag ettermiddag. En person satt fastklemt etter ulykken. Politiet beskriver det som en møteulykke.

NRK - 22 timer siden

Hauststormar kan gi høge bølger

Lågtrykka står i kø, og onsdag ventar Meteorologisk institutt årets første hauststorm i Nord-Noreg. Det er venta høge bølger frå Trøndelag og nordover. Det er sendt ut gult farevarsel for vindkast i Vest-Finnmark og indre strok av Nord-Troms, skriv dei på Twitter..

NRK - Igår: 00:30

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - Igår: 23:52

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - Igår: 20:38

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.

NRK - Igår: 16:37

Vulkanutbrot på Gran Canaria

Ein vulkan på den spanske øya Las Palmas i Gran Canaria har hatt eit utbrot, skriv Reuters. Bilde frå Twitter viser mykje røyk og lava. Det er vulkanen langs fjellkjeda Cumbre Vieja som har hatt eit utbrot.

NRK - Igår: 16:37

Vulkanutbrot på kanariøy

Ein vulkan på den spanske kanariøya Las Palmas har hatt eit utbrot, skriv Reuters. Bilde frå Twitter viser mykje røyk og lava. Det er vulkanen langs fjellkjeda Cumbre Vieja som har hatt eit utbrot.

NRK - Igår: 16:37

Vulkanutbrot på kanariøya La Palma

Ein vulkan på den spanske kanariøya La Palma har no eit utbrot, skriv Reuters. Bilde frå Twitter viser mykje aske og lava. Evakueringa har starta i områda nære vulkanen, melder lokale myndigheiter.

NRK - I førrgår: 08:51

17-åring tatt i 160 km/t

Politiet stoppet en bil på E6 mellom Ås og Vestby i Viken, som kjørte i 160 kilometer i timen i en 90-sone. Føreren av bilen var 17 år. Foreldrene ble kontaktet, og tok hånd om bilen og 17-åringen, melder politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 05:14

Politiet beslagla elsparkesykkel

To ungdommer på elsparkesykkel ble stanset av politiet ved Grålum i Sarpsborg natt til søndag. Sparkesykkelen hadde altfor høy hastighet i forhold til hva som er lovlig. Den elektriske sparkesykkelen ble beslaglagt, og politiet anmelder hendelsen, opplyser politiet i Øst på Twitter..

NRK - I førrgår: 05:09

Mann til legevakt etter slåsskamp

I Grimstad måtte politiet rykke ut etter melding om slagsmål ved storgata. En mann ble kjørt til legevakt for videre oppfølging av ambulanse. Skadeomfang er ukjent.

NRK - I førrgår: 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

NRK - I førrgår: 04:06

Mann slått ned på Gvarv

En person ble slått ned på en privatfest på Gvarv i Telemark natt til søndag. Gjerningsmannen varslet selv politiet. Helse og politiet er på vei til stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - I førrgår: 02:52

Hyttebrann i Trøndelag

Ved Orkland i Snillfjord i Trøndelag har nødetatene rykket ut etter melding om brann i en hytte. Personer skal ha evakuert seg selv ut. Det skal være fare for spredning til uthus og anneks, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - I førrgår: 00:27

Ni personer mistenkt for ran i Oslo

Hele ni personer er mistenkt for å ha deltatt i ran av en person på Borgen T-banestasjon i Oslo sent lørdag kveld. En person skal ha blitt truet med en teleskopbatong og flere personer løp fra stedet, meldte Oslo politidistrikt på Twitter klokken 23.41 lørdag kveld.

NRK - I førrgår: 23:50

Bil kjørte i fjellvegg i tunnel

En bil har kollidert i fjellveggen i Tosentunnelen i Nordland. Politi og ambulanse er på stedet og gjør undersøkelser, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - I førrgår: 23:53

En person ranet på T-banestasjon

En person skal ha blitt ranet på Borgen T-bane stasjon i Oslo sent lørdag kveld. Fornærmede skal ha blitt truet med en teleskopbatong. Flere personer har løpt fra stedet.

NRK - I førrgår: 22:47

Politiet ber foreldre følge med

Politiet rykket ut til Berger skole i Svelvik etter melding om en stor ungdomsfest. Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, mange av dem beruset, og trolig under 18 år, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. De ber foreldre undersøke hvor ungdommene deres er i kveld..

NRK - I førrgår: 22:22

Slåsskamp ved Tysvær

Nødetatene rykket ut til Tysvær etter melding om at det hadde vært slåsskamp i Frakkagjerddalen. Flere ungdommer var på stedet. En gutt i tenårene var blitt slått til i ansiktet.

NRK - I førrgår: 20:55

Ein person rana på T-banestasjon

Ein person er rana på open gate på Bekkestua T-banestasjon. Det skriv Oslo-politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 18:26

To jenter mistenkt for brannar

To tenåringsjenter er mistenkt for å ha stifta to av dei tre brannane i Trondheim sentrum i dag. Det melder politiet på Twitter. – Etterforskinga vil vise om vi kan knytte dei til den tredje brannen og, skriv politiet..

NRK - 18 sep 21 kl. 06:43

Kjørte i et tre ved Sandefjord

En bilfører i 20-årene får behandling av helsepersonell etter at han kjørte i et tre ved Sandefjord lørdag morgen. Bilden har store skader i front og må berges. Det er begrenset fremkommelighet på stedet, melder politiet Sør-Øst på Twitter..

NRK - 18 sep 21 kl. 03:20

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 18 sep 21 kl. 02:24

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 18 sep 21 kl. 02:19

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 18 sep 21 kl. 00:31

Brannen i rekkehus i Alta slukket

Brannen som oppstod i en leilighet i et rekkehus i Alta er slukket, melder politiet i Finnmark på Twitter. Brannvesenet gjennomsøkte leiligheten uten å finne personer inne, øvrige beboere i rekkehuset ble varslet av politiet..

NRK - 18 sep 21 kl. 00:07

Boligbrann i et rekkehus i Alta

Alle nødetatene rykket ut etter melding om brann i et rekkehus i Alta natt til lørdag. Brannvesenet har søkt igjennom leiligheten det brenner i uten å finne noen personer, melder politiet på Twitter. –Beboere i de andre leiligheten er varslet, eller bortreist, forteller operasjonsjonsleder ved politiet i Finnmark til NRK..

NRK - 17 sep 21 kl. 23:22

Truet med kniv ved Vennesla

En mann er pågrepet etter å ha truet andre med kniv på et utsted ved Vennesla i Agder fredag kveld. Ingen kom fysisk til skade. Motivet for handlingen er uklart.

NRK - 17 sep 21 kl. 03:41

Boligbrann på Klepp

Et bolighus på Klepp i Rogaland er ovetent. Beboer skal være ute av huset og blir tilsett av helse, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Det er lite vind i området og ingen fare for spredning til andre bygninger..

NRK - 17 sep 21 kl. 00:46

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 16 sep 21 kl. 17:22

Ikke behov for tilsyn

Politiet skriver på Twitter at de to personene som havna i sjøen utenfor Hitra er redda. De har ikke behov for tilsyn av lege og redningshelikopteret har snudd. Politiet vet ennå ikke hva som har skjedd..

NRK - 15 sep 21 kl. 19:22

Leiter etter sakna jeger

Ein mann i 70-åra har kome vekk frå sine to jaktkameratar i nærleiken av Halne på Hardangervidda. Det opplyser politiet på Twitter. Frivillig mannskap og luftambulanse er sendt mot staden.

VG - 28 aug 21 kl. 12:14

Leder Twitter-bevegelse mot narkotikaforening: – Åpenbart en hard tone

Den rusliberale bevegelsen «narkoTwitter» jobber mot Norsk Narkotikapolitiforening på Twitter..

NRK - 15 sep 21 kl. 11:43

Vil foregå sprenging i Oslo sentrum

I forbindelse med bygging og rehabilitering i Regjeringskvartalet i Oslo vil det i tiden fremover foregå sprengning på området. Det skriver politiet i Oslo på Twitter. Det vil bli varslet med sirene før hver sprengning..

NRK - 28 aug 21 kl. 09:13

Person skutt av politiet er død

Politiet har skutt og drept en person i Sarpsborg, melder Øst politidistrikt på Twitter. Spesialenheten er varslet. Hendelsen skal ha funnet sted ved 8-tiden lørdag morgen.

NRK - 15 sep 21 kl. 01:58

Spears: – Jeg kommer tilbake

Britney Spears' Instagram-konto var slettet tirsdag kveld norsk tid. Natt til mandag kunngjorde den kjente popartisten på Instagram at hun hadde forlovet seg med kjæresten Sam Asghari. Spears advokat, Mathew Rosengart, bekrefter at hun har valgt å ta en pause, skriver Page Six.

NRK - 15 sep 21 kl. 01:22

Flere slåsskamper i Oslo

Politiet melder om slåsskamper i Oslo natt til onsdag. Flere personer var involvert i en slåsskamp ved Europarådets plass. – En person blør fra hodet, og vil få behandling av ambulansen, skriver politiet på Twitter.

NRK - 14 sep 21 kl. 16:09

Savnet kvinne kommet til rette

Den savnede kvinnen i 70-årene i Tromsø er nå kommet til rette, og er på vei tilbake til institusjonen. Politiet melder på Twitter at det er takket være en innringer at kvinnen ble funnet..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:53

Savnet kvinne på Evenskjer

Politiet på Evenskjer i Troms leter etter ei kvinne i 70-årene med demens. Hun skal ha på seg en lilla allværsjakke, er 155 cm og har kort, mørkeblondt hår. Kvinnen har vært savnet siden i 9-tiden i morges, og poliet er nå i starten av leteaksjonen.

NRK - 14 sep 21 kl. 15:40

Leter etter savnet kvinne

Politiet i Tromsø leter etter ei savnet kvinne i 70-årene. Kvinnen er borte fra institusjonen hun bor på. Hun er rundt 155 cm, slank, har på seg en rosa fleecejakke og bærer ei svart veske, skriver politiet på Twitter..

NRK - 14 sep 21 kl. 12:41

Skogbrann i Spania under kontroll

Skogbrannen som har herjet i et område på over 8000 hekter sør i Spania er brakt under kontroll. Det opplyser regionale myndigheter tirsdag. – Regnet som har falt i noen timer, har vært vår beste allierte, skriver Andalucía-regionens leder Juanma Moreno på Twitter.

NRK - 14 sep 21 kl. 09:46

Arbeidsulykke i Trondheim

I Trondheim har det vært en arbeidsulykke med klemskade i forbindelse med lossing av hjullaster fra henger, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter. Både politi og ambulanse er på stedet..

NRK - 14 sep 21 kl. 05:31

27 evakuert fra brannen

Totalt 27 personer er evakuert fra brannen som oppsto i ei blokk i Harstad natt til tirsdag, melder politiet på Twitter. De som ikke får ordna seg overnatting eller midlertidig opphold hos venner og bekjente, blir midlertidig innlosjert på hotell..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt