Twitter

Saturday, 23 September, 06:42

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 07 aug 23 kl. 15:30

Elon Musk vil forandre Twitter

Elon Musk vil kanskje at kvitring, eller «tvitring», skal være et ord vi bruker om fugler. Ordet blir nå også brukt som et uttrykk når du publiserer noe på X.Musk eier tjenesten Twitter, som nå er blitt X.

NRK - 10 aug 23 kl. 17:58

Etterforskere innhentet ransakingsordre for Donald Trumps Twitter-konto

USAs tidligere president Donald Trumps konto på Twitter/X var tidligere i år gjenstand for en ransakingsordre i forbindelse med valgløgn-saken mot ham. Spesialetterforsker Jack Smith innhentet en ransakingsordre for Trumps konto på Twitter/X i januar i år, ifølge nylig offentliggjorte rettsdokumenter. Ransakingsordren var under strengt hemmelighold, og Twitter/X fikk ikke lov til å fortelle Trump at de hadde mottatt den, skriver CNN.

Klartale - 04 jul 23 kl. 16:00

Kan komme konkurrent til Twitter

Det sosiale mediet Facebook eies av Meta. Nå skal Meta lansere en ny type sosialt medie. Tjenesten skal hete Threads.

Klartale - 06 jul 23 kl. 16:00

– Velkommen til Threads

Selskapet Meta eier Threads. Det eier også Facebook og Instagram. Threads er et alternativ til tjenesten Twitter, som er mye brukt.

NRK - 04 sep 23 kl. 19:01

X anklaget for å hjelpe Saudi-Arabia med å begå menneskerettighetsbrudd

X, tidligere kjent som Twitter, anklages for å hjelpe Saudi-Arabia med å begå menneskerettighetsbrudd. Det skriver The Guardian. Søksmålet sier at nettverket avslører brukerdata på forespørsel fra saudiske myndigheter.

Klartale - 23 jun 23 kl. 11:15

Flere skriver stygt om skeive på Twitter og Facebook

Flere skriver negativt om skeive nå enn for fem år siden. Det viser en rapport fra organisasjonen Amnesty og foreningen Fri. Rapporten ser på hvordan folk omtaler skeive og skeive temaer på nett i Norge.

NRK - 11 timer siden

En fastklemt etter ulykke med traktor

Det har vært en ulykke med traktor under arbeid med utbredelse av en skogvei i Lindesnes i Agder, det skriver politiet på X/Twitter. – En mann er fastklemt på stedet. Uviss årsak og skadeomfang per nå, skriver politiet.

NRK - 11 timer siden

Et godstog har kjørt på en personbil på Tynset

Ulykken har skjedd ved Tynset sentrum, det skriver politiet på X/Twitter. – Skal ha vært 2 person i bilen. Ukjent skadegrad på disse, skriver politiet..

NRK - 12 timer siden

Skadet mann funnet i Trondheim

Politiet har fått melding om en skadd mann som lå på bakken på Byåsen i Trondheim. Det skriver politiet på X/Twitter. To mulig gjerningsmenn er pågrepet.

NRK - 17 timer siden

Avslutter søk i Boknabergvatnet

Politiet velger å avslutte søket etter en samlet vurdering opp mot melder. Det er grunn til å tro at mannen som meldte dette, snakker usant og har meldt dette inn som en uriktig melding. Han vurderes anmeldt for dette, skriver politiet på Twitter/X..

NRK - 17 timer siden

Høyt smell og rop om hjelp i Boknabergvatnet

Redningshelikopter og nødetater er på vei til Bokn etter melding om et høyt smell og rop om hjelp i Boknabergvatnet i Bokn. Politiet prøver å få verifsiert om det har vært en reell hendelse eller ei. Dykkerbil har ankommet og dykkere vil starte søk i vann, skriver politiet på Twitter/X..

NRK - 20 timer siden

Advarer mot vannplaning på Østlandet

Regnværet på fredag fører til problemer for veitrafikken og tog på Østlandet. Ved Skedsmokorset på Romerike rykket politiet ut til en ulykke på E6 i nordgående retning. Der hadde en bil kjørt i autovernet.

NRK - Igår: 05:51

Voldsepisode på Bislett i Oslo

Politiet er på Bislett hvor det har vært en voldsepisode. En person har kuttskade i et lår og får behandling av ambulanse. Vedkommende er bevisst og ikke kritisk skadet.

NRK - Igår: 15:39

Syklonen Nigel vil påverke vêret i Noreg

Ein tropisk syklon som har fått namnet Nigel, vil påverke vêret i Noreg i neste veke. Syklonen er på veg austover i Atlanterhavet og vil blande seg med eit lågtrykk dei neste dagane. – Dette vil føre til vind og regn i Vest- og Midt-Noreg, skriv Meteorologisk institutt på Twitter/X..

NRK - Igår: 11:29

IOM: 43.000 fordrevet i Libya etter flomkatastrofen

Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) sa torsdag at minst 43.000 mennesker er fordrevet etter flomkatastrofen i nordøstre Libya. På Twitter/X skriver IOM at mangelen på rent vann ser ut til å tvinge mennesker ut av byen Derna til områder øst og vest for byen ved Middelhavet.

NRK - Igår: 08:38

Politiet: En person bevisstløs etter mulig kullosforgiftning

Politiet opplyser at to personer som er skadet i forbindelse med en mulig kullosforgiftning inne i en jaktvogn. Helsepersonell er på stedet, skriver de. En person er bevisstløs og luftambulansen er på vei, i tillegg til brann og politietatene.

Klartale - Igår: 08:18

To ungdommer er siktet etter brann

Nødetatene fikk melding om brann klokken 23.38 onsdag. Da brant det i flere bygg på kaia i Hommersåk.

NRK - I førrgår: 04:51

Håper på løsning på Hollywood-streik torsdag

Det er to store streiker i Hollywood som gjør at det er pause i produksjon av filmer og TV-serier. Men nå kan det gå mot en løsning. Det melder CNBC.

Dagbladet - I førrgår: 16:00

Meldte pappa dø

Onsdag ettermiddag ble sønnen til den tidligere amerikanske presidenten hacket på X, tidligere Twitter..

Dagbladet - I førrgår: 16:00

Meldte pappa død

Onsdag ettermiddag ble sønnen til den tidligere amerikanske presidenten hacket på X, tidligere Twitter..

NRK - I førrgår: 07:47

Kollisjon mellom tre biler i Bergen

Tre biler har vært i en kollisjon ved Nyhavn i Bergen. Ulykken skjedde på E39 Åsanevegen. Fire personer er involvert, og alle er bevisst.

NRK - 20 sep 23 kl. 05:38

Campingvogn blåst over i motsatt kjørefelt

På Hålogalandsbrua i Narvik har en campingvogn blåst over i motsatt kjørefelt. Det melder politiet i Nordland på X (Twitter). – Bilen står i ett kjørefelt og campingvognen i det andre, melder politiet i Nordland.

NRK - 20 sep 23 kl. 05:14

Lavrov på plass New York

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov har ankommet New York for å delta på FN-møter, opplyser landets utenriksdepartement. Departementet har lagt ut en melding på X/Twitter med bilder av et offisielt russisk fly og at Lavrov hilses velkommen. (NTB).

VG - 19 sep 23 kl. 22:27

Musk foreslår at alle betaler for X/Twitter

Per dags dato du selv bestemme om du vil betale for plattformen. Det kan snart endre seg..

NRK - 19 sep 23 kl. 20:27

Mann i 60-årene døde i trafikkulykke i Nore og Uvdal

Tidligere tirsdag var det en trafikkulykke i Nore og Uvdal. Den ble beskrevet som svært alvorlig. Senere tirsdag kveld skriver politiet på X/Twitter at en mann i 60-årene døde i ulykken.

NRK - 19 sep 23 kl. 18:12

Innbyggere isolert etter ras i Agder

Tidligere tirsdag gikk det et steinras i Flekkefjord i Agder. Det skal være personer som er isolert som følge av raset som gikk på Selandsvegen i nærheten av Egenes Camping. – Kommunen er varslet om forholdet og vil ivareta innbyggerne som er isolert på grunn av raset, skriver politiet på X/Twitter.

NRK - 19 sep 23 kl. 16:40

Politiet ber om tips etter vold mot jente i Skien

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha observert en jente som ble angrepet på torget bak Arkaden i Skien om lag klokken 15.30 Det skriver de på X/Twitter. Vitner som kan ha sett noe bes ringe politiet på 02800..

NRK - 19 sep 23 kl. 16:26

Separatister: Skuddveksling avtar i Nagorno-Karabakh

Skuddvekslingen i Nagorno-Karabakh har avtatt betraktelig, sier separatistmilitsen tirsdag ettermiddag. Aserbajdsjan gikk i morgentimene tirsdag til angrep mot flere mål i enklaven. Så langt er det meldt om at to sivile er drept i kampene.

NRK - 19 sep 23 kl. 15:56

Trafikken hoper seg opp på E6 ved Moss etter uhell

Det er traffikale problemer på E6 ved Rygge i Moss etter et trafikkuhell i nordgående felt tirsdag ettermiddag, skriver politiet på X/Twitter. Trafikken hoper seg nå opp både i nordgående og sydgående felt. – Ro ned tempo og følg nøye med på trafikk foran deg mye mer enn du følger med på uhellet, oppfordrer politiet.

NRK - 19 sep 23 kl. 14:40

Trafikkulykke Nore og Uvdal: – Fremstår svært alvorlig

Nødetatene har rykket ut til Tunhovdvegen i Nore og Uvdal etter melding om en trafikkulykke der en bil har kjørt av veibanen og ligger ca. 50 meter utenfor veien. Ifølge politiet var luftambulansen første enhet som kom frem til ulykkesstedet.

NRK - 19 sep 23 kl. 13:51

Turgåer så bjørn i Tønsvikdalen i Troms

Det melder politiet på X/Twitter. Turgåeren så på bjørnen på 30-50 meters avstand og sier bjørnen var rolig. ViItnemd er varslet og de tar opplysningene videre til Statens Naturoppsyn..

NRK - 19 sep 23 kl. 07:22

Trafikken går som normalt ved Nordhordlandsbrua

Klokken 17.19 melder Vegtrafikksentralen at trafikken går som normalt på E39 påkjøringsveien til Nordhordlandsbrua etter en trafikkulykke klokken 06.12.

NRK - 19 sep 23 kl. 04:40

Fire personer fjernet fra Bergen Lufthavn

Fire personer ble natt i tirsdag fjernet av politiet fra Bergen Lufthavn Flesland. De skal ha kastet ting rundt og laget bråk, skriver politiet på X/Twitter..

NRK - 19 sep 23 kl. 02:02

Stoltenberg: Tyrkia behandler svensk Nato-medlemskap så snart som mulig

Nato-sjef Jens Stoltenberg har møtt Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan i New York. Blant annet snakket de om det svenske Nato-medlemskapet. – Glad for å møte president Recep Tayyip Erdogan i New York.

NRK - 19 sep 23 kl. 00:34

Røykutvikling i enebolig i Skien

Nødetatene er på stedet etter melding på røykutvikling i en bolig i Skien. Det er ikke meldt om at noen er skadet, skriver Sør-Øst politidistrikt på X/Twitter. Politiet undersøker omstendighetene..

NRK - 18 sep 23 kl. 20:18

Ny stans i T-bane-trafikken i Oslo

T-banens linje 1, 2, 3 og 4 er berørt av en ny signalfeil som har oppstått ved Helsfyr mandag kveld. Signalfeilen har igjen skjedd i retning sentrum/vest på Helsfyr. – Fagfolk er på vei, skriver Sporveien på X/Twitter klokka 20.

NRK - 18 sep 23 kl. 20:18

T-bane-trafikken gjenopptatt i Oslo etter ny stans

T-banens linje 1, 2, 3 og 4 var mandag kveld berørt av en ny signalfeil som oppstod ved Helsfyr-stoppet. – Fagfolk er på plass. Togene kjører med redusert hastighet mot Helsfyr retning sentrum, skriver Sporveien i en oppdatering på X/Twitter klokka 20.

Klartale - 18 sep 23 kl. 16:00

Fare for styrtregn og lyn i Sør-Norge

Det er ventet dårlig vær i store deler av Sør-Norge mandag. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Det er fare for både lyn, regn, flom og jordskred.

NRK - 18 sep 23 kl. 15:28

Stans på flere T-banelinjer

Det er stans på flere T-banelinjer, nummer 1, 2, 3 og 4, grunnet en signalfeil på Helsfyr i retning sentrum. Fagpersonell er på vei, skriver Sporveien på Twitter..

NRK - 18 sep 23 kl. 11:54

Israels statsminister besøker Elon Musk

Benjamin Netanyahu skal møte Elon Musk under et besøk i California, ifølge den israelske statsministerens kontor. Netanyahu er i USA i forbindelse med FNs hovedforsamling i New York, men skal først diskutere kunstig intelligens med Musk. Netanyahu skal oppfordre Musk til å investere i Israel, skriver han på X/Twitter.

NRK - 18 sep 23 kl. 04:20

Pågrepet på grensa med patron-magasin i bilen

Ved Ørje tollsted har politiet pågrepet en mann i 20-årene som forsøkte å kjøre inn i Norge med ammunisjon i bilen. Det var tollere som stanset mannen ved 21.30-tiden søndag kveld.

NRK - 17 sep 23 kl. 15:49

Fraktet til sykehus med luftambulanse

En person i 70-årene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse og to personer er fraktet til samme sykehus med ambulanse, etter kollisjonen på Solavegen i Klepp. Politiet avhører personer og sikrer spor på stedet, opplyser Sør-Vest politidistrikt på X/Twitter..

NRK - 17 sep 23 kl. 13:52

Etterlyser vitner etter voldshendelse i Tromsø

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner til en voldshendelse som skjedde natt til søndag rundt kl 0325 utenfor Burger King i Storgata, skriver Troms politidistrikt på X/Twitter. – Vi har opprettet sak i forbindelse med at en mann har blitt slått/ angrepet av en eller flere personer, skriver politiet..

NRK - 17 sep 23 kl. 13:40

Brann i varebil i Sarpsborg - spredningsfare

Nødetatene rykker ut til brann i varebil, skriver Politiet i Øst på X/Twitter. Det er ingen personer i bilen og det er ikke meldt om personskader, men det er åpne flammer og spredningsfare til bolig..

NRK - 17 sep 23 kl. 01:37

150-200 ungdommer samlet seg i Trondheim

Mellom 150 og 200 ungdommer samlet seg natt til søndag i Trondheim til det som ser ut til å ha vært en markering for starten på neste års russetid. – Flere av disse er overstadig beruset, skriver politiet i Trøndelag på X / Twitter. Politiet oppfordret samtidig foreldrene til å hente barna sine.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com