Twitter

Sunday, 27 November, 00:19

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

NRK - 10 nov 22 kl. 23:34

Musk: Twitter-konkurs ikke utenkelig

Elon Musk skal ha sagt i et møte med ansatte at Twitter kan gå konkurs, skriver Reuters. Musk skal være usikker på hvor mye Twitter har å gå på økonomisk. Tidligere i dag sendte han ut en felles melding til sine ansatte der han advarte at selskapet går mot harde tider og at det er slutt på hjemmekontor.

NRK - I førrgår: 21:55

Musk gir «amnesti» til stengte Twitter-kontoer

Twitter-eier Elon Musk sier at fra neste uke av vil firmaet oppheve suspensjonen av Twitter-kontoer som er blitt stengt på grunn av innholdet. Det skriver Musk selv på Twitter..

NRK - 22 nov 22 kl. 05:58

Norsk politi ser på alternativer til Twitter

Norsk politi har merket seg støyen rundt Elon Musks oppkjøp av Twitter. De jobber nå for i tillegg å ta i bruk egne kanaler for å nå ut med informasjon. Ifølge TV 2 skal det ikke være snakk om å stenge politiets Twitter-kontorer, men i stedet gå over til å bruke andre plattformer som ikke er avhengige av en tredjepart.

NRK - 18 nov 22 kl. 20:29

Elon Musk: Flere Twitter-kontoer er gjenopprettet

Twitters nye eier Elon Musk sier flere Twitter-kontoer som var stengt, nå har blitt gjenopprettet. Musk skriver på Twitter fredag at kontoene til komikeren Kathy Griffin, psykologen Jordan Peterson og det konservative satirenettstedet Babylon Bee er gjenopprettet. Samtidig sier Musk at det ennå ikke er tatt noen beslutning om hvorvidt ekspresident Donald Trump får komme tilbake til Twitter.

NRK - 12 nov 22 kl. 00:30

Musks nye Twitter-knapp har forsvunnet

Muligheten for å kjøpe rett til å få et blått verifikasjonsmerke på Twitter-kontoen er fjernet, melder AFP. Twitter-eier Elon Musk innførte brukerbetaling for dette etter at han overtok selskapet. For åtte dollar i måneden kunne brukere få et blått merke som viser at kontoen er verifisert.

NRK - 11 nov 22 kl. 10:26

Tilsyn bekymret over utviklingen i Twitter

Tilsynsmyndighetene i USA ser med bekymring på utviklingen i Twitter og minner den nye eieren Elon Musk om at han ikke er hevet over loven. Musk kjøpte nylig Twitter for 440 milliarder kroner. Tidligere i måneden sparket han rundt halvparten av de 7.

NRK - 07 nov 22 kl. 03:10

Twitter sletter kontoer som utgir seg for å være andre

Enhver Twitter-konto som utgir seg for å være andre personer enn de er, blir permanent slettet, opplyser selskapets nye eier Elon Musk. Musk kom med advarselen i en melding på Twitter natt til mandag norsk tid. – Fra nå av kommer enhver Twitter-konto som gir seg ut for å være andre personer, uten å spesifisere at det dreier seg om en parodi, til å bli permanent slettet, skriver han..

NRK - 05 okt 22 kl. 01:53

Twitter bekrefter tilbud fra Musk

Twitter bekrefter å ha fått et tilbud fra Elon Musk om å kjøpe selskapet til opprinnelig avtalt pris. Musk stiller imidlertid betingelser. Twitter opplyser i en børsmelding at planen er å sluttføre oppkjøpet for 54,20 dollar per aksje, i tråd med det opprinnelige budet Musk la inn i april.

NRK - 05 nov 22 kl. 01:54

Musk: Twitter taper over 4 millioner dollar om dagen

Twitter startet nedbemanning og varslet de ansatte om jobbstatusen via e-post fredag. Elon Musk, som nylige kjøpte Twitter, opplyser at det dessverre ikke var noe valg ettersom selskapet taper over 4 millioner dollar (rundt 40 millioner norske kroner) daglig. – Det har vært et massivt fall i inntekter på grunn av aktivistgrupper som har presset annonsører, tvitrer Musk.

NRK - 20 nov 22 kl. 04:39

Trump lite begeistret for Twitter

Donald Trump virker lite interessert i å komme tilbake igjen til den sosiale medieplattformen Twitter. Etter at Twitters nye eier Elon Musk gjennomførte en avstemning om hvorvidt Trump skulle få tilgang til plattformen igjen, svarte et knapt flertall på 51,8 prosent ja til forslaget. Trump uttalte tidligere på dagen, at det var lite trolig at han ville komme tilbake på Twitter.

VG - 19 nov 22 kl. 23:22

Elon Musk på Twitter: Folket har talt. Trump kommer tilbake

Twitter-eieren Elon Musk skriver natt til søndag at tidligere president Donald Trump vil komme tilbake til Twitter, etter en avstemning blant brukerne..

NRK - 18 nov 22 kl. 06:55

Twitter stenger kontoret midlertidig

Twitter utestenger ansatte fra kontoret midlertidig, ifølge BBC. De ansatte får komme tilbake mandag 21. november.

NRK - 28 okt 22 kl. 10:33

EU advarer Elon Musk om Twitter

Fredag ble det kjent at Elon Musk hadde ferdigstilt oppkjøpet av Twitter. Han sparket umiddelbart flere topper i selskapet og varslet endringer. Han har tidligere sagt at han ønsker å la Donald Trump bruke Twitter igjen.

NRK - 27 okt 22 kl. 16:13

Musk skriver at han har kjøpt Twitter

Milliardæren Elon Musk har offentliggjort utdrag fra et brev der han formulerer seg som om han har kjøpt Twitter. «Det har vært mye spekulasjoner om hvorfor jeg kjøpte Twitter …", står det i utdraget, som er lagt ut på Musks egen Twitter-konto. Så langt er det ikke andre bekreftelser på at det mye omtalte oppkjøpet er i havn.

E24 - I førrgår: 22:05

Elon Musk kunngjør «amnesti» – suspenderte Twitter-kontoer gjenopprettes fra neste uke

Eksperter er bekymret for økt trakassering, flere hatytringer og mer feilinformasjon på Twitter etter at Musk sa han ville gi amnesti til suspenderte kontoer..

E24 - 23 nov 22 kl. 20:35

EU vil advare Twitter og Facebook

EUs justiskommissær skal torsdag ha møter med Twitter og Facebook-eier Meta for å minne selskapene om deres juridiske forpliktelser..

NRK - 04 okt 22 kl. 21:36

Twitter bekrefter å ha fått et tilbud om oppkjøp fra Elon Musk

Twitter bekrefter å ha fått et tilbud fra Elon Musk om oppkjøp, slik flere amerikanske medier meldte tidligere tirsdag. Handelen med Twitter-aksjen ble midlertidig stanset da ryktet om det nye tilbudet fra Musk ble kjent. Ifølge flere amerikanske medier tilbyr Musk seg å kjøpe Twitter for 54,20 dollar per aksje, i tråd med det opprinnelige budet han la inn i april.

NRK - 04 okt 22 kl. 19:13

Amerikanske medier: Musk foreslår å kjøpe Twitter til opprinnelig avtalt pris

Handelen med Twitter-aksjen er midlertidig stanset på børsen i USA. Flere kilder sier at Elon Musk har tilbudt seg å kjøpe Twitter for 54,20 dollar per aksje. Bloombergs ikke navngitte kilder sier at tilbudet fra Tesla-eieren, som er i tråd med det opprinnelige budet fra april, kom i et brev fra Musk til Twitter.

NRK - 05 nov 22 kl. 22:00

FN ber Musk sikre at Twitter respekterer menneskerettighetene

FNs menneskerettssjef ber Twitters nye eier Elon Musk innstendig om å sikre at respekt for menneskerettighetene står i sentrum i det sosiale nettverket. – I likhet med alle selskaper må Twitter forstå skadene som er forbundet med dets plattform og ta grep for å håndtere dem, sier FNs høykommissær for menneskerettigheter, Volker Turk, i et åpent brev lørdag. – Respekt for våre felles menneskerettigheter bør utgjøre rekkverkene for plattformens bruk og utvikling.

NRK - 05 nov 22 kl. 20:30

Twitter lanserer abonnementstjeneste

Det skal koste 8 dollar i måneden å ha en verifisert konto på Twitter fremover, Det melder AP. Det skjer etter at Elon Musk overtok som eier av Twitter for en drøy uke siden..

NRK - 21 nov 22 kl. 12:55

Bilist omkom i trafikkulykke i Åsnes i Innlandet

Politiet i Innlandet melder på Twitter at fører av personbilen har omkommet i trafikkulykken i Åsnes i Innlandet. – Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent, men undersøkelser foretas på stedet. Det er fortsatt omkjøring på stedet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 21 nov 22 kl. 12:55

Bilfører omkom i trafikkulykke i Åsnes i Innlandet

Politiet i Innlandet melder på Twitter at fører av personbilen som var involvert i en trafikkulykke i Åsnes har omkommet. – Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent, men undersøkelser foretas på stedet. Det er fortsatt omkjøring på stedet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 21 nov 22 kl. 02:58

Schiff: Musks Trump-beslutning stort feilgrep

Demokratene beklaget gjeninnføringen av Trumps Twitter-konto i løpet av helgen, og representanten Adam Schiff kalte det «en forferdelig feil». – Som vi viste i høringene 6. januar, brukte presidenten den plattformen for å oppfordre til angrepet på Capitol.

NRK - 04 nov 22 kl. 13:42

Tilsette i Twitter saksøker Twitter etter varsel om masseoppseiingar

Om lag halvparten av dei 7500 tilsette i Twitter kan miste jobben fredag. No varslar dei søksmål mot selskapet. Dei meiner det er imot føderal lov og lova i delstaten California å seie opp tilsette utan 60 dagars varsel, skriv nyheitsbyrået Bloomberg.

NRK - 04 nov 22 kl. 02:45

Medier melder om masseoppsigelser i Twitter

En rekke medier melder at de ansatte i Twitter er informert om at opptil halvparten av dem vil bli sagt opp fredag. Det skjer en drøy uke etter at Elon Musk overtok selskapet. Washington Post skriver at beskjeden ble gitt i en intern e-post til alle i selskapet torsdag kveld.

NRK - 04 nov 22 kl. 00:44

Selskaper dropper Twitter-annonser etter Musks overtakelse

Storselskaper som General Mills og Volkswagen har satt Twitter-annonseringen på pause for å se an kursen plattformen vil ta under Elon Musks ledelse. – Vi har satt annonseringen på Twitter på vent, sier talsperson Kelsey Roemhildt for General Mills, hvis merkevarer inkluderer blant andre frokostblandingen Cheerios og isprodusenten Häagen-Dazs. – Som alltid vil vi fortsette å følge med på denne nye retningen og vurdere pengene vi bruker på reklame, legger hun til.

NRK - 20 nov 22 kl. 01:48

Flertall for Trump på Twitter

Folket vil ha Donald Trump tilbake til Twitter. Det ble klart etter at Elon Musk gjennomførte en avstemning som ble avsluttet natt til søndag. 51,8 prosent stemte ja til å la den tidligere presidenten få komme tilbake, mens 48.

VG - 19 nov 22 kl. 23:22

Trump leder avstemming på Twitter

Twitter-eieren Elon Musk startet natt til lørdag en avstemning der han spør om USAs tidligere president, Donald Trump, skal få komme tilbake på plattformen..

VG - 19 nov 22 kl. 23:22

Elon Musk på Twitter: Folket har talt – Trump er tilbake

Twitter-eier Elon Musk kunngjorde lørdag at den tidligere presidenten vil få komme tilbake til plattformen etter en avstemning blant brukerne. Kontoen ble gjenopprettet, men Trump selv hevder at han ikke har interesse av et comeback..

NRK - 19 nov 22 kl. 19:36

Flere meldinger fra Nordvestlandet av sterkt grønt lys over nattehimmelen

HRS Sør-Norge melder på Twitter at de har fått flere meldinger fra Nordvestlandet, fra Hustadvika til Sognsjøen, om sterkt grønt lys over nattehimmelen. Politiet i Agder skriver på Twitter at de klokken 19.20 har mottatt en telefon om en kraftig lysstråle på himmelen som vekslet i flere farger.

VG - 19 nov 22 kl. 08:35

Twitter stengte astronom ute på grunn av intimt materiale

Astronomen Mary McIntyre ble utestengt fra Twitter etter at en video av en meteor ble flagget som «for intimt» i henhold til Twitters reglement, skriver BBC..

Aftenposten - 18 nov 22 kl. 20:28

Elon Musk: Flere Twitter-kontoer er gjenopprettet

Twitters nye eier Elon Musk sier flere Twitter-kontoer som var stengt, nå har blitt gjenopprettet..

E24 - 18 nov 22 kl. 20:28

Elon Musk: Flere Twitter-kontoer er gjenopprettet

Twitters nye eier Elon Musk sier flere Twitter-kontoer som var stengt, nå har blitt gjenopprettet. Men det er ikke tatt noen beslutning om Donald Trumps konto..

NRK - 14 okt 22 kl. 04:27

Musks kjøp av Twitter etterforskes

Twitter opplyser at det er innledet føderal etterforskning av Tesla-eier Elon Musks avtale om kjøp av den sosiale meldingstjenesten. Musk og Twitter kom i rettslig konflikt etter at milliardæren prøvde å trekke tilbake tilbudet om å kjøpe meldingstjenesten for 44 milliarder dollar. Twitter gikk til sak for å tvinge ham til å stå ved kjøpsavtalen.

NRK - 29 okt 22 kl. 07:33

General Motors suspenderer annonser på Twitter

General Motors suspenderer betalte annonser på Twitter etter at Elon Musk tok kontroll over meldingstjenesten. – Vi har kontakt med Twitter for å få en idé om hvilken retning plattformen tar under den nye ledelsen, sier en talsmann for GM. Musk er eier av Tesla, som er en av General Motors' konkurrenter.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 såret av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

Klartale - 28 okt 22 kl. 08:51

Elon Musk hinter om at han har kjøpt Twitter

Fredag morgen skriver Musk at «fuglen er befridd». Logoen til Twitter er en liten, blå fugl. Det blir tolket som et hint om at han har kjøpt det sosiale mediet.

NRK - 13 nov 22 kl. 11:37

Den savnede mannen i Ålen er funnet i live

Den savnede 51-åringen i Ålen er funnet i live av pårørende, skriver politiet på Twitter. Han var våt og kald da han ble funnet. Politihelikopteret har landet på stedet, som er i området hvor det er blitt antatt at savnede kunne oppholde seg.

NRK - 10 nov 22 kl. 19:01

OUS: Fem overdoser på få timer i Oslo

– Vi har sett en uvanlig økning i overdoser i Oslo på kort tid. Vi oppfordrer brukere til å være forsiktige og ta vare på hverandre, skriver Oslo universitetssykehus (OUS) på Twitter. Pressevakt Hedda Holth sier til NRK at de ikke vet hva økningen i antall overdoser torsdag skyldes.

NRK - 1 time siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 7 timer siden

Rykker ut til ulykke i Honningsvågtunnelen

Politiet, brannvesenet og ambulansen rykker ut til en singelulykke i Honningsvågtunnelen. Det melder Finnmark politidistrikt på Twitter. Vegtrafikksentralen har sperret tunnelen..

NRK - 15 timer siden

Storbritannia hevder Russland skyter uarmerte raketter mot Ukraina

Mye tyder på at Russland fjerner atomstridshoder fra gamle krysserraketter og skyter dem mot Ukraina uten stridshoder, ifølge britisk etterretning. I en daglig etterretningsmelding som deles på Twitter , skriver det britiske forsvarsdepartementet at bilder viser vrakrester fra det som antas å være en nedskutt Kh-55-rakett, også kjent under Nato-kallenavnet. Dette er en krysserrakett som avfyres fra fly og som ble utviklet på 1980-tallet utelukkende med tanke å bære atomstridshoder.

NRK - 18 timer siden

Person slått ned i Tromsø

En person ble slått ned i Strandgata i Tromsø natt til lørdag. Vedkommende var bevisstløs og ble kjørt til Universitetssykehuset i Nordland av ambulansen. Mistenkte er pågrepet av politiet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com