Twitter

Tuesday, 17 May, 00:10

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 apr 22 kl. 10:49

Elon Musk kjøper Twitter

Elon Musk kjøper Twitter. Han er sjef i Tesla og verdens rikeste mann. Han kjøper Twitter for over 400 milliarder norske kroner.

NRK - 10 maj 22 kl. 19:51

Musk vil oppheve Twitter-forbudet mot Trump

Elon Musk sier han vil oppheve Twitter-forbudet mot Donald Trump. Det melder AFP. Milliardæren kjøpte nylig Twitter for rundt 400 milliarder kroner.

NRK - 13 maj 22 kl. 14:32

Musk: Fortsatt fast bestemt på å kjøpe Twitter

Fredag opplyste Musk på Twitter at forhandlingene om kjøp inntil videre er satt på vent. Bakgrunnen skal være beregninger av hvor mange falske brukerkontoer som finnes på plattformen. – Twitter-avtalen er midlertidig satt på vent i påvente av opplysninger som støtter beregninger av at spam eller falske kontoer utgjør mindre enn 5 prosent av brukerne, skrev Musk.

NRK - 06 apr 22 kl. 01:27

Twitter begrenser Putins kontoer

Twitter ha innført restriksjoner på mer enn 300 kontoer som tilhører russiske offisielle institusjoner og personer. Det gjelder blant annet kontoene til president Vladimir Putin, den russiske regjeringen og landets ambassader. Restriksjonene gjennomføres som en endring i algoritmene som innebærer at meldingene fra disse kontoene ikke lenger vil bli anbefalt, dukket opp i strømmen eller som varsler, opplyser Twitter ifølge BBC.

NRK - 06 maj 22 kl. 23:35

Dommer avslo Trumps søksmål mot Twitter

Tidligere president Donald Trump fikk fredag sitt søksmål mot Twitter avslått en amerikansk dommer fredag, melder nyhetsbyrået Reuters. Trumps personlige Twitter-konto ble permanent utestengt fra Twitter i 2021. I en uttalelse den gang skrev Twitter: – Vi har permanent stengt kontoen på grunn av risiko for ytterligere å hisse opp til vold..

NRK - 06 apr 22 kl. 01:27

Twitter begrenser russiske konti

Twitter ha innført restriksjoner på mer enn 300 kontoer som tilhører russiske offisielle institusjoner og personer. Det gjelder blant annet kontoene til president Vladimir Putin, den russiske regjeringen og landets ambassader. Restriksjonene gjennomføres som en endring i algoritmene som innebærer at meldingene fra disse kontoene ikke lenger vil bli anbefalt, dukket opp i strømmen eller som varsler, opplyser Twitter ifølge BBC.

NRK - 15 apr 22 kl. 10:38

Twitter-aksjonærer avviser Musks tilbud

Flere Twitter-aksjonærer avviser Elon Musks bud på 43 milliarder dollar for å overta hele selskapet. En av dem som takker nei er den saudiarabiske prinsen Alwaleed bin Talal, som er en av de største aksjonærene i selskapet, skriver Bloomberg. – Jeg tror ikke tilbudet fra Elon Musk er i nærheten av den reelle verdien på Twitter med tanke på vekstpotensialet, skriver han på Twitter.

NRK - 27 apr 22 kl. 00:38

Kraftig fall for Tesla og Twitter

Tesla-aksjen falt tirsdag med omkring 11 prosent etter Elon Musks oppkjøp av Twitter. Også Twitter fikk en nedtur på børsen og falt 3,9 prosent. Musk har varslet at han vil ta Twitter av børs og lempe på reglene for hva som tillates av ytringer..

NRK - 26 apr 22 kl. 23:59

Protesterer mot Musks Twitter-oppkjøp

Flere brukere sier de vil slette Twitter-kontorene sine etter at Elon Musk mandag kjøpte opp selskapet for 400 milliarder kroner. Flere frykter at Musk vil tillate desinformasjon, misbruk og hatytringer på Twitter. Edel-Marie Haukland, leder av Kristelig Folkepartis Ungdom, sier at hun nå vil slette brukeren sin – på grunn av Musks oppkjøp.

E24 - 13 maj 22 kl. 11:47

Musk: Twitter-avtale satt på vent

Aksjekursen til Twitter faller mer enn 20 prosent i førhandelen på Wall Street. Elon Musk sier at avtalen om å kjøper Twitter er satt på vent..

NRK - 25 apr 22 kl. 20:56

Handelsstans i Twitter-aksjen

Handel med Twitter-aksjen er stansa måndag i påvente av nyheiter frå selskapet om forhandlingane med SpaceX-grunnleggar Elon Musk om kjøp av Twitter. Fleire medium har meldt at Musk og Twitter kan bli einige om ein kjøpsavtale i løpet av måndag..

NRK - 13 maj 22 kl. 05:03

Twitter-topper sparket

To toppledere har fått sparken fra Twitter, og selskapet har stanset de fleste ansettelser, mens Tesla-eier Elon Musk venter på å få sitt oppkjøp godkjent. Kayvon Beykpour, en av Twitters direktører, går ut døra etter sju år i selskapet. Også produktsjef Bruce Falck er sparket, ifølge en Twitter-melding som senere ble slettet, skriver NTB..

NRK - 25 apr 22 kl. 15:44

Twitter-aksjene går opp med 3,9 prosent

Selskapet Twitter Inc. sine aksjer har stige med 3,9 prosent under kjøpsforhandlingane mellom Twitter og SpaceX-grunnleggar Elon Musk, melder nyheitsbyrået AFP. Fleire amerikanske medium melder at det er venta at Musk og Twitter vil koma til einigheit rundt kjøpet måndag..

NRK - 25 apr 22 kl. 15:44

Twitter-aksjane stig med 3,9 prosent

Selskapet Twitter Inc. sine aksjar har stige med 3,9 prosent under kjøpsforhandlingane mellom Twitter og SpaceX-grunnleggar Elon Musk, melder nyheitsbyrået AFP. Fleire amerikanske medium melder at det er venta at Musk og Twitter vil koma til einigheit om kjøpet måndag..

NRK - 25 apr 22 kl. 14:21

Amerikanske medium: Twitter nærmar seg salsavtale med Elon Musk

Selskapet Twitter kan nå ein avtale med SpaceX-grunnleggar og Tesla-investor Elon Musk om kjøp av den sosiale nettverkstenesta Twitter, seier kjelder til The New York Times og Bloomberg. Ifølge ein person med kjennskap til forhandlingane mellom Musk og Twitter, seier til Bloomberg at dei kan bli einige i løpet av måndagen om alt går som planlagt..

E24 - 05 maj 22 kl. 14:46

Verdens aller rikeste får med seg verdens 8. rikeste i kjøpet av Twitter

Den tidligere Oracle-sjefen Larry Ellison og en saudiarabisk prins er blant investorene som vil kjøpe Twitter sammen med Elon Musk. Hvis oppkjøpet lykkes, kan Twitter gå på børs igjen alt om tre år..

E24 - 2 timer siden

Musk åpner for Twitter-avtale til lavere pris

Under et lukket arrangement mandag bygget Elon Musk oppunder spekulasjonene om at han vil reforhandle prisen på Twitter..

NRK - Igår: 18:23

Brann i Bærum

Det er meldt om brann på Rykkinn i Bærum. Brannvesenet er snart fremme, skriver de på Twitter. Det brenner kraftig i en lavblokk.

NRK - Igår: 18:23

29 beboere evakuert etter brann i Bærum

Det er meldt om brann på Rykkinn i Bærum. To eller tre personer er meldt skadet til nå, skriver politiet på Twitter. De har fått i seg røyk.

NRK - Igår: 15:43

En person til sykehus etter brann i Nittedal

En person er kjørt til Akershus universitetssykehus etter å ha fått i seg mye røyk i forbindelse med en brann i en enebolig på Gjelleråsen. I tillegg er fem personer kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet på Twitter. – Seks personer har vært i huset, men alle er ute, sier Svein Walle, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

E24 - 13 maj 22 kl. 15:31

Wall Street slår tilbake – kraftig fall for Twitter

De tre toneangivende indeksene stiger fra start fredag ettermiddag, etter noen urolige dager på Wall Street. Twitter-aksjen går imidlertid motsatt vei, etter at Elon Musk satt oppkjøpet på vent..

NRK - 26 apr 22 kl. 01:07

Twitter-sjefen usikker på hva Musk vil

Toppsjefen i Twitter, Parag Agrawal, sa mandag på et møte med ansatte at framtida for selskapet er usikker etter at den nye eieren, milliardæren Elon Musk, vil ta Twitter av børs og gjøre det helt privateid. Agrawal sa at Musk vil møte de ansatte senere for å svare på spørsmål, ifølge Reuters..

NRK - 25 apr 22 kl. 21:34

Trump vil ikkje tilbake til Twitter

Tidlegare president i USA, Donald Trump, seier at han ikkje vil gå tilbake til Twitter dersom Elon Musk sitt nyleg bekrefta kjøp av selskapet skulle føra til at Trump sin konto blir gjenoppretta. Det melder Reuters. Trump fortalde Fox News at han vil halda seg til si eiga sosiale medium-satsting Truth Social.

E24 - 25 apr 22 kl. 20:50

Elon Musk kjøper Twitter for rundt 44 milliarder dollar

Elon Musk kjøper Twitter for 44 milliarder dollar, etter halvannen ukes kamp mellom milliardæren og styret i selskapet. – Jeg vil gjøre Twitter bedre enn noen gang, sier Musk..

E24 - 13 maj 22 kl. 06:17

Twitter-topper sparket

To toppledere har fått sparken fra Twitter, og selskapet har stanset de fleste ansettelser, mens Tesla-eier Elon Musk venter på å få sitt oppkjøp godkjent..

NRK - 12 maj 22 kl. 20:40

Tyrkia: Må sone etter Twitter-meldinger

Tyrkias øverste ankedomstol har delvis avvist anken til Istanbul-lederen for landets største opposisjonsparti CHP, Canan Kaftancioglu. Kaftancioğlu ble i 2019 funnet skyldig i å spre «terroristpropaganda» og for å ha fornærmet president Recep Tayyip Erdogan. Dommen lød på nesten ti års fengsel og bygde i hovedsak på Twitter-meldinger hun skrev mellom 2012 og 2017.

NRK - 25 apr 22 kl. 06:46

BBC: Musk i møter med Twitter-styret

Tesla-gründer Elon musk har vært i samtaler med styret for Twitter flere ganger i helgen, melder BBC. Der har temaet vært Musks planer om å kjøpe Twitter. Twitters aksjonærer har tidligere avvist Musks bud på 43 milliarder dollar, tilsvarende 378 milliarder kroner, for å overta hele selskapet.

Klartale - 10 maj 22 kl. 10:25

Eksperter sier Haaland er klar for ny klubb

Det har lenge vært rykter om hvor Erling Braut Haaland spiller neste sesong. Haaland er norsk og spiller fotball. De siste årene har han spilt for den tyske klubben Borussia Dortmund.

E24 - 09 maj 22 kl. 22:37

Shortselger tror Musks Twitter-bud blir nedjustert

Shortselger Hindenburg Reaserch mener Elon Musk har et overtak i forhandlingene om Twitter, etter en måned med børsfall og skuffende resultater..

NRK - 09 maj 22 kl. 11:14

Har kontroll på skogbrann ved idrettspark

Brannvesenet har kontroll på en skogbrann ved Østerøya idrettspark i Sandefjord. Det opplyser politiet på Twitter. Det er et område på om lag 20 kvadratmeter som brenner, og brannnen skal ha startet i mose og deretter spredd seg til trær, opplyser politiet.

Aftenposten - 05 maj 22 kl. 14:51

Verdens aller rikeste får med seg verdens 8. rikeste i kjøpet av Twitter

Den tidligere Oracle-sjefen Larry Ellison og en saudiarabisk prins er blant investorene som vil kjøpe Twitter sammen med….

NRK - 05 maj 22 kl. 03:07

Ingen skadd i brann på Nøtterøy

Det er ikke meldt om personskader etter en brann i et leilighetskompleks på Hjemseng på Nøtterøy natt til torsdag. 110-sentralen meldte på Twitter om brann i en bygning på Smidsrødveien i Færder kommune. – Våre folk har nettopp kommet til stedet, så vi har ikke så mange detaljer ennå.

NRK - 04 maj 22 kl. 08:38

Skal ha blitt angrepet på scenen

Den amerikanske komikeren Dave Chappele skal ha blitt angrepet på scenen under et standup-show. Det skriver VG og TV2. VG siterer flere kjente publikummere som skal ha meldt om angrepet på Twitter.

NRK - 04 maj 22 kl. 03:14

Politiet: Litt amper stemning blant russen

I Tønsberg har russen i en russebuss bedt politiet om hjelp etter at andre russ fra andre busser har gått til angrep på dem, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet rykket også ut til Lier der mange russebusser skal ha sperret Ringeriksveien ved Sylling. I Førde hindret politiet et slagsmål da de fikk melding om en samling av russ med litt amper stemning.

Aftenposten - 02 maj 22 kl. 20:55

Denne svensken – og en Twitter-melding – reddet Norge under pandemien

Han var «rett mann på rett plass under denne krisen». En svenske og en Twitter-melding sikret Norge vaksiner da hele….

NRK - 14 apr 22 kl. 12:22

Elon Musk vil kjøpe hele Twitter

Tesla-grunnlegger Elon Musk, vil kjøpe Twitter for 41,9 milliarder dollar, 360 milliarder kroner. Kursen på aksjene skal være på 54,20 dollar. Det opplyser det amerikanske finanstilsynet SEC.

E24 - 14 apr 22 kl. 12:14

Elon Musk vil kjøpe Twitter

Tesla-sjefen tilbyr seg å kjøpe hele Twitter for 54,20 dollar per aksje. Twitter-aksjen skyter opp i førhandelen..

Aftenposten - 01 maj 22 kl. 18:26

Han har mobbet Bill Gates og kalt motstander «pedo». Slik er mannen som vil forandre Twitter.

NYHETSANALYSE: Hvordan vil Elon Musk egentlig forandre Twitter? Teslasjefens tidligere handlemønster og holdninger gir….

NRK - 01 maj 22 kl. 15:57

Flere biler involvert i trafikkulykke på E18

Politiet melder på Twitter at tre biler skal være involvert i en trafikkulykke på E18 ved Kopstad. Først meldte politiet at ti kjøretøy var involvert. Nå er antallet redusert til tre.

E24 - 01 maj 22 kl. 13:40

Elon Musk og Twitter: Et hat-elsk-forhold

Tesla-gründer Elon Musk, som nå ligger an til å bli eneeier av Twitter, er motstander av fagforeninger og blokkerer folk han er uenig med. Men humoren hans slår han..

NRK - 01 maj 22 kl. 13:12

Innkaller russisk ambassadør

Den russiske ambassadøren i Danmark kalles inn til samtale for å forklare seg om at et russisk militærfly i går fløy inn over dansk luftrom øst for Bornholm, skriver dansk TV 2. – Nok et russisk brudd på dansk luftrom. Det er helt uakseptabelt og ekstremt bekymringsfullt i dagens situasjon, kommenterer Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod på Twitter.

NRK - 30 apr 22 kl. 21:07

Full overtenning i leilighetsbygg

Det er full overtenning i et leilighetsbygg på Tjelta i Sola, skriver 110-sentralen på Twitter. – Vi har masse ressurser på vei. Og de har nettopp kommet fram, sier Morten Vetrhus på 110-sentralen til NRK.

NRK - 13 apr 22 kl. 04:18

Elon Musk saksøkes for kjøp av Twitter-aksjer

Tesla-gründer Elon Musk utsatte å oppgi at han eide store andeler i Twitter, slik at han kunne kjøpe flere aksjer til lavere pris, hevdes det i et søksmål. I søksmålet, som er tatt ut i en føderal domstol i New York, heter det at Musk på ulovlig vis unnlot å oppgi at han eide mer enn 5 prosent i selskapet innen fristen. Musk sa angivelig ikke ifra før han eide mer enn 9 prosent av selskapet, etter å ha kjøpt aksjer nesten hver dag i to måneder.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg har snakket med Tyrkia

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter mandag kveld at han har vært i kontakt med Tyrkias utenriksminister. – Vi snakket om avgjørelsen til våre nærmeste allierte, Finland og Sverige, om å søke medlemskap i Nato. Tyrkia er en verdsatt alliert, og enhver sikkerhetsbekymring må tas opp.

NRK - 29 apr 22 kl. 06:50

Musk har solgt mer enn 4 millioner Tesla-aksjer

Tesla-eier Elon Musk har solgt mer enn 4 millioner aksjer i selskapet for rundt 4 milliarder dollar. Tidligere denne uken ble det klart at Musk ønsker å kjøpe Twitter, og har lagt inn bud på nettstedet for 44 millarder dollar. Musk meldte inn salget til amerikanske myndigheter torsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt