Twitter

Monday, 06 February, 04:52

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 jan 23 kl. 08:37

Trump får komme tilbake på Facebook og Instagram

– Trumps kontoer blir gjenopprettet de neste ukene, sier Nick Clegg til kanalen NBC News. Han jobber for Meta, som eier både Facebook og Instagram. Trump ble kastet ut av både Twitter, Facebook og Instagram.

NRK - 19 dec 22 kl. 01:43

Twitter-avstemning om Elon Musk bør gå av

Eieren av Twitter Elon Musk spør Twitter-brukerne om han bør trekke seg som leder for det sosiale mediet. i en avstemningspost på Twitter kan brukerne enkelt svare ja eller nei på om Musk bør trekke seg som sjef for Twitter, spør Musk. Musk lover å rette seg etter resultatet av avstemningen.

NRK - 18 dec 22 kl. 23:02

Washington Post-journalist har fått tilbake Twitter-konto

Journalisten Taylor Lorentz i Washington Post ble tidligere kastet ut av Twitter, har nå blitt sluppet inn igjen. Lorentz jobbet med en sak rundt eieren av Twitter, Elon Musk. Hun fikk kontakt med Musk via Twitter, og ikke lenge etter ble hun utestengt, uten begrunnelse.

NRK - 18 dec 22 kl. 21:24

Twitter forbyr «promotering» av andre sosiale medier

Søndag annonserer Twitter at de forbyr lenking til en rekke andre sosiale medier, dersom man ikke betaler for promotering. – Vi vil fjerne kontoer laget spesifikt for promotering av andre sosiale medier og innhold som inneholder lenker og inneholder lenker og brukernavn til de følgende plattformene, skriver Twitter på profilen Twitter Support. De lister deretter opp Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post og Notr.

E24 - Igår: 06:24

Elon Musk frikjent i rettssak knyttet til Twitter-melding

Juryen i rettssaken mot Elon Musk og Tesla etter en Twitter-melding i 2018 der han hevdet å kunne ta Tesla av børs, sier gründeren ikke er skyldig i svindel..

VG - I førrgår: 00:44

Frikjenner Elon Musk etter Twitter-melding

SAN FRANCISCO (VG) Juryen i rettssaken mot Elon Musk kom frem til at han ikke er skyldig i å ha villedet Teslas aksjonærer etter en Twitter-melding i 2018..

NRK - 16 dec 22 kl. 03:50

Twitter utestenger journalister

Twitter har fjernet kontoene til journalister fra flere amerikanske medier som dekker selskapet og den nye eieren, Elon Musk. Det dreier seg blant annet om journalister fra New York Times, Washington Post og CNN. Verken selskapet eller Musk har gitt noen begrunnelse for valget om å fjerne nettopp disse Twitter-kontoene.

NRK - 01 feb 23 kl. 22:49

Ukraina: – Minst to drept og flere såret i angrep mot boligblokk i Kramatorsk

Ukrainske myndigheter melder at det er funnet to døde personer etter at en russisk rakett traff en boligblokk i den østlige byen Kramatisk onsdag kveld. – Minst to er drept og sju såret. Dette er konsekvensene av beskytingen av Kramatorsk, skriver guvernør Pavlo Kyrylenko på Twitter.

NRK - 31 jan 23 kl. 04:14

Alta: savnet kvinne funnet etter leteaksjon

Kvinnen som ble meldt savnet i Alta mandag kveld, er funnet. – Hun har det etter forholdene bra, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Det ble satt igang en stor leteaksjon etter kvinnen i 30-årene.

Klartale - 26 jan 23 kl. 16:30

Ruskevær i nord og sør

Torsdag var nesten vårlig på Østlandet. Oslo badet i sol. Resten av uka skyer det til.

NRK - 07 jan 23 kl. 20:54

Twitter sparker flere med ansvar for moderering

Twitter sparker flere ansatte som jobber med moderering av innhold, melder Bloomberg. Nettstedet skriver lørdag at minst tolv personer fikk sparken kvelden før. Det gjelder personer ved Twitters kontorer i Dublin og Singapore, ifølge Bloombergs kilder, som har fått anonymitet.

NRK - 06 jan 23 kl. 06:57

200 millioner rammet av datainnbrudd hos Twitter

Hackere har stjålet epostadressene til 200 millioner brukere av Twitter, melder Reuters. Datainnbruddet skal ha skjedd i slutten av desember, og epostadressene ble publisert på et hackerforum på nettet onsdag. Twitter har så langt ikke kommentert saken..

NRK - 21 dec 22 kl. 02:35

Elon Musk sier han vil trekke seg som Twitter-sjef

Twitter-eier Elon Musk sier han vil trekke seg som toppleder for mikrobloggtjenesten så snart en ny sjef er på plass, melder Reuters. – Jeg vil trekke meg så snart jeg finner noen som er tåpelig nok til å ta jobben! Etter det vil jeg bare lede teamet som styrer med programmering og servere, skriver han på Twitter.

Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

NRK - 20 dec 22 kl. 03:23

Musk varsler nye Twitter-regler

Etter at brukerne stemte for at Elon Musk burde trekke seg som Twitter-sjef, varsler han nye regler for avstemninger om hvordan selskapet skal styres. I en tråd foreslår en bruker at bare betalende abonnenter med en blå hake ved brukernavnet sitt bør kunne stemme over ledelse og retningsvalg. – Vi abonnenter har en interesse i saken, skriver @Unfilteredboss1.

NRK - 10 timer siden

Trafikkulykke i Bærum – en skal ha løpt fra stedet

Politiet i Oslo skriver på Twitter at alle nødetater er på vei til en trafikkulykke i Åses vei på Vøyenenga i Bærum. En bil har kjørt ut av veien, og en person skal ha løpt fra stedet. Det er store materielle skader, og det skal være personskade, men omfanget er uvisst..

NRK - 10 timer siden

Trafikkulykke i Bærum – person har løpt fra stedet

Politiet i Oslo skriver på Twitter at alle nødetater er på vei til en trafikkulykke i Åses vei på Vøyenenga i Bærum. En bil har kjørt tvers gjennom en rundkjøring og truffet autovernet. En person er lettere skadet, og en person har løpt fra stedet.

NRK - 13 timer siden

Demonstrasjonar mot avskaffing av store heilagdagar i Danmark

Ei stor folkemasse har samla seg føre parlamentet i den danske hovudstaden København, viser bilde frå Danmarks Radio (DR). Dei demonstrerer mot regjeringa sitt forslag om å avskaffa store heilagdagar, som mellom anna medfører at desse dagane blir vanlege arbeidsdagar. Fagrørsla har sett opp bussar til København frå heile landet for å frakta demonstrantar til Christianborg Slottsplass.

NRK - 13 timer siden

Demonstrasjonar mot sløyfing av heillagdag i Danmark

Ei stor folkemasse har samla seg føre parlamentet i den danske hovudstaden København, viser bilde frå Danmarks Radio (DR). Dei demonstrerer mot regjeringa til Mette Frederiksen sitt forslag om å sløyfa heillagdagen Store bededag den 5. mai, noko som vil medføra at denne dagen blir ein vanleg arbeidsdag.

NRK - 14 timer siden

MC-fører henta av luftambulanse etter krasj med ambulanse

Politiet er på staden etter ei trafikkulykke ved Styrkebråten på riksveg 7 mellom Gol og Nesbyen. Ein ambulanse har krasje med ein motorsykkel. MC-føraren er skadd, og blir frakta til ein landingsplass for luftambulansen, opplyser politiet.

NRK - 15 timer siden

Slagsmål i Torgata

Melding om slagsmål med skarp gjenstand. Vi har kontroll på involverte personar. Uavklart skadeomfang, men truleg ikkje snakk om alvorlege skader skriv politiet på Twitter.

NRK - 15 timer siden

Slagsmål i Torggata i Oslo

Politiet er i Toggata etter melding om et slagsmål med skarp gjenstand. De har kontroll på involverte personer. Det er uavklart skadeomfang, men trolig ikke snakk om alvorlige skader, skriver politiet på Twitter..

NRK - 16 timer siden

Luftambulanse til trafikkulykke på Geilo

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke på Geilo, etter at eit køyretøy kom over i motgåande felt. – Ulykka framstår meir alvorleg enn første melding, skriv Sør-Aust politidistrikt på Twitter, som først skreiv at det ikkje var nokon personskader. Fire personar og to biler er involvert i ulykka.

NRK - 16 timer siden

Luftambulanse til trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune, etter at eit køyretøy kom over i motgåande felt. Fire personar og to biler er involvert i ulykka. Brannvesenet og ambulanse er på staden.

NRK - 16 timer siden

Ein person til Ullevåll sjukehus etter trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke etter at eit køyretøy tok forbi ein traktor i motgåande felt på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune. I den forbindelsen har det oppstått ein front til front-kollisjon mellom to bilar, opplyser politiet. Det var to personar i kvar bil.

NRK - 22 timer siden

Iransk filmskaper løslatt mot kausjon

Den iranske filmregissøren Jafar Panahi ble fredag løslatt mot kausjon etter at han begynte en sultestreik i protest mot at han satt fengslet, sier en rettighetsgruppe. Panahi ble pågrepet i juli for å sone en dom på seks års fengsel fra 2010. Han var dømt for å drive «propaganda mot systemet», men i oktober satte høyesterett dommen til side og beordret ny rettsbehandling.

NRK - Igår: 19:03

Brann i Oslo

Nødetatene er på stedet i Myntgata etter melding om brann. Det skriver politiet på Twitter. Det kommer åpne flammer ut av et vindu og det skal være en del svar røyk på stedet..

NRK - 19 jan 23 kl. 13:12

Utenlandske statsborgere anholdt for droneflyging

Politiet i Finnmark melder på Twitter at en spansk og en fransk statsborger er anholdt på grunn av ulovlig droneflyging i Hammerfest kommune. De utenlandske statsborgerne ble anholdt på Fuglenes. – Det er opprettet sak, skriver politiet på Twitter..

VG - Igår: 09:08

Fjørtoft med Twitter-tirade mot norske IOC-topper: – Helt utrolig

Tidligere OL-forkjemper Jan Åge Fjørtoft (56) langer ut mot IOC, deriblant de norske medlemmene Kristin Kloster Aasen (62) og Astrid Uhrenholdt Jacobsen (36)..

Aftenposten - Igår: 09:08

Fjørtoft med Twitter-tirade mot norske IOC-topper: – Helt utrolig

Tidligere OL-forkjemper Jan Åge Fjørtoft (56) langer ut mot IOC, deriblant de norske medlemmene Kristin Kloster Aasen….

NRK - Igår: 06:18

Tatt etter kort biljakt i Oslo

To personer er kjørt i arresten etter en biljakt i Gamle Oslo. Bilen de kjørte skal ha truffet en parkert bil. Begge mistenkes ifølge politiet på Twitter å ha kjørt bilen.

NRK - Igår: 06:18

Tatt etter biljakt i Oslo

To personer er kjørt i arresten etter en biljakt i Gamle Oslo natt til lørdag. Bilen de kjørte skal ha truffet en parkert bil i Schweigaards gate. Begge mistenkes ifølge politiet på Twitter å ha kjørt bilen.

NRK - 17 dec 22 kl. 13:42

FN-bekymring for Musks Twitter-håndtering

FNs menneskerettssjef Volker Türk sier han fortsatt er dypt bekymret etter at Elon Musk kastet ut flere journalister fra Twitter, selv om de slippes inn igjen. – Gode nyheter at journalister kommer tilbake på Twitter, men det er fortsatt dyp bekymring, sier Türk i en uttalelse lørdag. Han ber Musk, som kjøpte Twitter i høst, om å ta avgjørelser basert på offentlig tilgjengelige retningslinjer som respekterer menneskerettighetene, deriblant ytringsfriheten.

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 21:36

Auksjonerte bort Twitter-logo for over 350.000

Det er duket for auksjon av Twitter-inventar. En statue av den karakteristiske blå fuglen kunne blitt din for over 350..

E24 - 18 jan 23 kl. 21:36

Twitter auksjonerer bort kontorutstyr etter jobbkutt

Det er duket for auksjon av Twitter-inventar. En statue av den karakteristiske blå fuglen kunne blitt din for over 350.000 kroner..

NRK - I førrgår: 01:09

Melding om alvorlig voldshendelse i Kristiansand.

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse i Nodeland i Kristiansand. Politiet er på stedet med flere patruljer En person er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 01:09

Mann skadet i alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland utenfor Kristiansand by. Politiet er på stedet med flere patruljer En person er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 22:49

EU og G7-landene innfører pristak på russiske oljeprodukter

EU-landene er enige om et pristak på russiske oljeprodukter, som diesel, på 100 dollar fatet. Det samme gjør G7-landene og Australia. Nyheten bekreftes i en Twitter-melding fra det svenske EU-formannskapet.

NRK - I førrgår: 20:32

Person utsatt for vådeskudd

Det har vært et skyteuhell i forbindelse med en trening i regi av skytterlag i Arendal, skriver politiet på Twitter. – Vedkommende er våken og klar. Kjøres sykehus for videre behandling.

NRK - I førrgår: 19:58

Politiet søker etter personer etter en trusselsituasjon i Sandnes

Politiet har vært i kontakt med personer som har vært utsatt for en skremmende og truende opplevelse. Det skriver politiet på Twitter. – To menn, ukjent alder, hadde truet de med en våpenlignende gjenstand.

NRK - I førrgår: 18:30

EU-landene enige om pristak på russiske oljeprodukter

EU-landene er enige om et pristak på russiske oljeprodukter, som diesel, på 100 dollar fatet. Nyheten bekreftes i en Twitter-melding fra det svenske EU-formannskapet. Diplomater opplyser til Reuters at det også er enighet om et pristak på 45 dollar fatet på russiske rabatterte oljeprodukter som fyringsolje.

NRK - I førrgår: 13:03

Redningsaksjon i Ålesund

Ein person har falt ned ein skrent i Larsgården i Ålesund, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Både luftambulanse og naudetatane er på staden..

NRK - I førrgår: 13:03

Person til sjukehus etter fall i Ålesund

Ein person har falt ned ein skrent i Larsgården i Ålesund, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Pasienten er nå tatt hand om og blir frakta til Ålesund sjukehus. Både luftambulanse og naudetatane var på staden..

NRK - I førrgår: 12:12

Ber Russland følge Ny Start-avtalen

Nato er ikke fornøyd med Russlands etterlevelse av sine forpliktelser i nedrustningsavtalen Ny Start. – Vi merker oss med bekymring at Russland ikke har overholdt sine juridisk bindende forpliktelser, deriblant om inspeksjonskrav. Vi ber om at Russland oppfyller sine forpliktelser i avtalen, skriver Natos generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter.

NRK - I førrgår: 12:13

Gangbru revet ned av lastebil ved Sollihøgda – E16 stengt i begge retninger ved Ringeriksveien

Nødetatene er på vei til Ringeriksveien før Sollihøgda i Hole kommune, der ein lastebil har kjørt i en gangbru og revet den ned, melder politiet. Gangbrua ligger nå over E16 og sperrer begge retninger. – Dette skaper store utfordringer for trafikken.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com