Twitter

Wednesday, 20 October, 19:31

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

NRK - 15 okt 21 kl. 21:36

Stoltenberg om drap: – Forferdelig

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg kondolerer på Twitter etter drapet på den britiske toppolitikeren David Amess, skriver NTB. Amess ble drept i et knivangrep fredag. Stoltenberg deler på Twitter et innlegg fra Storbritannias statsminister Boris Johnson.

NRK - 20 sep 21 kl. 19:12

Twitter inngår milliardforlik

Nettgiganten Twitter har inngått et forlik som avverger et gruppesøksmål fra investorer som mente seg villedet, skriver NTB. Summen på forliket er 809 millioner dollar, som tilsvarer drøyt 8 milliarder kroner. Det avverger et søksmål som har vært på trappene siden 2016.

VG - 03 okt 21 kl. 10:34

Trump går rettens vei for å få Twitter-kontoen tilbake

Mener det er «latterlig fornuftsstridig» at Taliban, som nå har makten i Afghanistan, får ha en Twitter-konto..

NRK - 14 sep 21 kl. 14:57

Bøter til Facebook og Twitter

En russisk domstol har ilagt Facebook og Twitter millionbøter for ikke å ha slettet innhold som oppfattes som ulovlig. Facebook er idømt fem bøter på til sammen 21 millioner rubler, og Twitter er idømt bøter på fem millioner rubler. Beløpene tilsvarer henholdsvis 2,5 millioner og 600.

NRK - 7 timer siden

30 gradar forskjell i Noreg

I dag tidleg var det 30 gradar forskjell i temperaturane i nord og sør i Noreg, melder Meteorologisk institutt på Twitter. Bergebydalen hadde -17 grader, som er den lågaste temperaturen som er målt denne sesongen..

NRK - 15 timer siden

Angrep mot Guatemalas kongress

Veteran-soldater fra Guatemalas borgerkrig gikk tirsdag til angrep på landets kongressbygning og satte fyr på flere biler. Soldatene krever å få utbetalt bonuser de mener de har rett på etter å ha tjenestegjort i borgerkrigen mellom 1960 og 1996. Demonstrantene brøt ned porten inn til nasjonalforsamlingens parkeringsplass og satte fyr på minst tre biler.

NRK - 22 timer siden

Gassflaske eksploderte i Oslo

Politiet har opprettet sak på fire mindreårige ungdommer etter at en gassflaske eksloderte på Bygdøy hus i Huk i Oslo. Veggen tok fyr, men brannen ble raskt slukket. Ingen personer er skadet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 23 timer siden

Kanye West får godkjent navnebytte

En av verdens mest kjente rappere Kanye West (44) har fått innvilget sin søknad om å endre navnet sitt. Fra nå av heter han ikke Kanye West, men Ye. Navnet har blitt brukt som navn på både musikkalbum og Twitter-konto, men har ikke vært hans juridiske og offisielle navn tidligere.

NRK - Igår: 18:01

Ansatte evakuert etter brann

Politiet måtte evakuere 45 ansatte i forbindelse med en brann i Hamar jernstøperi. Brannvesenet melder at brannen er slukket, men at det er mye røyk inne i lokalene, skriver politiet på Twitter. Foreløpig er det ikke meldt om personskader..

NRK - Igår: 17:22

Omkommet etter utforkjøring

En mann i 60-årene døde i en trafikkulykke ved Sørskogbygda i Elverum tirsdag ettermiddag. Bilen skal ha kjørt av veien, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Politiet opplyser om at pårørende er varslet.

NRK - I førrgår: 19:52

Bill Clinton ute av sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton er skrevet ut fra sykehuset. Han ble lagt inn på et sykehus i California tirsdag for å bli behandlet for en infeksjon. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

NRK - 29 sep 21 kl. 17:11

Kritisk skadd etter trafikkulukke

Politiet i Øst skriv på Twitter at det har vore ei trafikkulukke på Eidsvollvegen, der to bilar er involverte. – Ein er kritisk skadd og blir frakta med luftambulanse til sjukehus, seier operasjonsleiar Jon Erik Nygård ved Øst politidistrikt til NTB. Han fortel vidare at det er snakk om ei møteulukke.

NRK - 17 okt 21 kl. 16:47

Ber festdeltagere melde seg

Politiet ønsker kontakt med personer som ble utsatt for pepperspray på Foynhagen natt til søndag. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 29 sep 21 kl. 14:13

Mann aggresiv på Nav i Oslo

En mann slo onsdag ettermiddag rundt seg og kastet flasker inne på Nav på Grorud i Oslo. Politiet måtte bruke pepperspray for å få kontroll på ham. – Politiet har rykket ut til Nav Grorud etter melding fra ansatte om en mann som var veldig utagerende og sint, slo rundt seg og kaste flasker inne i lokalet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 13.

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 21:56

Linkedin gir opp i Kina, presset for sensur blir for sterkt

Kineserne kan ikke lenger delta der «hele verden» møtes. Fra før var Facebook og Twitter blokkert..

NRK - 28 sep 21 kl. 20:08

Har kontroll på brannen

Brannvesenet skriv på Twitter at dei har sløkt ein brann i 2. etasje i blokka på Ammerud i Oslo. I samband med brannen i blokka har det kome ein del røyk i trappeoppgangane og nokre bebuarar har måtta bli i leilegheitene sine, skriv Oslo-brannvesenet på Twitter.

NRK - 28 sep 21 kl. 20:08

Har kontroll på Ammerud-brannen

Brannvesenet skriv på Twitter at dei har sløkt ein brann i 2. etasje i blokka på Ammerud i Oslo. I samband med brannen har det kome ein del røyk i trappeoppgangane og nokre bebuarar har måtta bli i leilegheitene sine, skriv Oslo-brannvesenet på Twitter.

NRK - 16 okt 21 kl. 19:09

Granat funnet i Bærum

Det er funnet en granat på Fossumjordet på Eiksmarka i Bærum. Politiet sier at de vil foreta en kontrollert sprenging av granaten, skriver NTB. Politiet og Forsvarets bombegruppe er på stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 18.

NRK - 16 okt 21 kl. 16:14

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 16 okt 21 kl. 09:33

Livløs person funnet i Asker

Nødetatene er ved Hogstadvannet i Asker hvor det er funnet en livløs person, skriver poltiiet på Twitter. Personen skal ha blitt funnet av en forbipasserende..

NRK - 15 okt 21 kl. 17:21

En død etter Karmøy-forlis

En person er bekreftet omkommet etter at en båt forliste ved Feøy i Karmøy i ettermiddag. Pårørende er varslet, skriver Politiet i Sør-Vest på Twitter. En annen person ble reddet opp av vannet av mannskapet på en fritidsbåt..

NRK - 15 okt 21 kl. 15:42

Båtforlis ved Karmøy

To personer er hentet opp av vannet etter at en båt forliste ved Karmøy. Hovedredningssentralen for Sør-Norge meldte først at en person var plukket opp av vannet av folk ombord i en fritidsbåt. Om lag 20 minutter seinere meldte HRS at også den andre personen var funnet.

NRK - 15 okt 21 kl. 15:48

EU vil ha toppmøte med Kina

EU og Kina skal snart ha eit møtast, ifølge presidenten for Det europeiske råd, Charles Michel, etter å ha snakka med Kinas president Xi Jinping. – Trass i skilnader er det viktig med dialog med Kina. Vi har difor blitt einige om eit toppmøte for å få han i gang igjen, skriv han på Twitter.

NRK - 15 okt 21 kl. 08:44

TikTok profil utestengt

Den kjende TikTok-profilen Addison Rae er permanent utestengt frå plattforma, melder Rae sjølv på Twitter. Ho er utestengd frå TikTok for å ha brote fleire av plattforma sine retningslinjer, står det i Twittermeldinga. TikTok stjerna hadde rundt 84 millionar følgjarar, skriv The Wall Street Journal..

Klartale - 14 okt 21 kl. 13:37

Kongsberg-hendelsen fremstår som terror

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) ser på hendelsen som en terrorhandling. Saken blir fortsatt etterforsket og vil gi et nærmere svar på hva som var motivet. Dette skjedde på KongsbergNorge holder trusselnivået normalt.

NRK - 14 okt 21 kl. 13:33

Stoltenberg: – Sjokkerende

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg beskriver drapene på Kongsberg som sjokkerende, og sier hans tanker går til ofrene og de pårørende. – Sjokkerende nyheter fra Kongsberg i Norge. Mine tanker går til ofrene og de som har mistet sine kjære.

NRK - 14 okt 21 kl. 08:32

FN-sjefen sjokkert over drapene

FNs generalsekretær António Guterres sier han er sjokkert og trist over nyheten om drapene på Kongsberg. Nyheten om angrepet som tok livet av fem mennesker og skadet to andre, blir slått stort opp i internasjonale medier. – Jeg er sjokkert og trist over de tragiske nyhetene som kommer fra Norge.

NRK - 14 okt 21 kl. 05:15

Fotturist funnet i fjellet

En mann i 50-åra, som onsdag kveld meldte til politiet at han ikke klarte å komme seg ned fra fjellet Trollfonnegge i Vang i Valdres på egen hånd, ble funnet ved tretiden i natt. Mannen skal være i god behold. Sammen med Røde Kors-mannskap gikk han ned fra fjellet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 13 okt 21 kl. 23:39

Löfven: Et fryktelig angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) kaller angrepet i Kongsberg onsdag kveld der flere personer er drept og flere skadd for et «fryktelig angrep». – Fryktelig angrep i Norge i kveld med flere døde og skadde. Mine tanker går til ofrene og deres nærmeste, skriver han i en uttalelse på Twitter..

NRK - 13 okt 21 kl. 20:46

Monica Mæland er informert

Justis- og beredskapsminister Monica Mæland er informert om situasjonen på Kongsberg og følger den tett, skriv departementet på Twitter..

NRK - 13 okt 21 kl. 03:07

Tidligere minister døde i fengsel

Venezuelas tidligere forsvarsminister Raul Isaias Baduel er død i fengsel som følge av komplikasjoner utløst av koronavirus. – Vi beklager Raul Isaias Baduels dødsfall som følge av hjertestans, som følge av covid-19, skriver landets riksadvokat Tarek William Saab på Twitter..

NRK - 12 okt 21 kl. 19:52

Savnet etter mulig dykkerulykke

Redningsskøyte og redningshelikopter er på vei til Vadskjæret like utenfor Larvik sentrum, etter en mulig dykkerulykke i området. En person skal være savnet, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter. Nødetatende ble varslet klokken 19:30 tirsdag.

NRK - 12 okt 21 kl. 19:35

Mann i 50-årene knivstukket

Politiet leter i området Gulset etter en gjerningsperson, som har stukket en mann inne i et skogområde med kniv. Fornærmede er en lokal mann i 50-årene - han er kjørt sykehuset - ukjent skade status for politiet. Vi har en dårlig beskrivelse av gjerningsperson, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 12 okt 21 kl. 19:35

Mann i 50-årene knivstukket i skog

En mann i 50-årene har blitt knivstukket i skogen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet leter nå i området Gulset i Skien etter en gjerningsperson. Fornærmede er en lokal mann og er kjørt sykehuset.

Klartale - 12 okt 21 kl. 16:45

Mange demonstrerer mot presidenten

For 11 uker siden sparket Kais Saied Tunisias regjering. Saied er president i landet. Tusenvis av tunisiere har vært samlet i gatene for å demonstrere mot Saied.

NRK - 12 okt 21 kl. 14:49

Tankbil med farlig last kjørt ut

Nødetater er på vei etter at en tankbil skal ha kjørt av veien og rullet rundt, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – Folk i området blir nå evakuert, skriver politiet. – Kjemikaliedykkere fra brann er inne i området.

NRK - 12 okt 21 kl. 12:02

Gult farevarsel for snø

Det er sendt ut gult farevarsel fra onsdag ettermiddag for snø over 500 meter i fjellet i Sør-Norge, melder Meteorologisk institutt på Twitter. I løpet av onsdag kveld og natt til torsdag øker snøgrensa til over 1600 meter, først i vestlige områder. Dette gjelder for fjellet i Sør-Norge unntatt Langfjella..

NRK - 12 okt 21 kl. 09:17

Bøtelagt for å filme ulykke

Politiet har bøtelagt fire sjåfører på E18 ved Asker fordi de filmet en trafikkulykke mens de kjørte forbi, skriver politiet på Twitter. Samtlige av de bøtelagte er yrkessjåfører..

E24 - 23 sep 21 kl. 21:47

Twitter vil la brukerne belønne hverandre med bitcoin

Twitter, som er en av gigantene blant sosiale medier, åpner nå for at de rundt 200 millioner aktive brukerne kan tipse hverandre med bitcoin..

NRK - 11 okt 21 kl. 16:02

Barn skadet i trafikkulykke

Et barn er skadet etter en trafikkulykke i Goaveien i Randaberg. En bil skal ha kjørt fra stedet, og det er foreløpig ukjent skadeomfang og hendelsesforløp, skriver politiet på Twitter..

NRK - 11 okt 21 kl. 14:16

Svindelforsøk om tredje dose

Flere innbyggere i Oslo har mottatt SMS om en tredje vaksinedose hvor Oslo kommune er oppgitt som avsender. Dette er et svindelforsøk, opplyser kommunen på Twitter. – Du blir bedt om å svare med personnummer og navn - ikke svar på meldingen.

NRK - 11 okt 21 kl. 08:49

Irak: – Har arrestert IS-topp

Iraks statsminister Mustafa al-Kadhimi skriver på Twitter at landets sikkerhetsstyrker har arrestert en av lederne i terrororganisasjonen IS. Det melder Reuters. Den arresterte, Sami Jasim, skal ha hovedansvaret for organisasjonens finanser, og var nestleder under den tidligere, nå avdøde, IS-lederen Abu Bakr al-Bahhdadi..

NRK - 11 okt 21 kl. 08:57

Funn av død person i Siljan

Det er funnet en død person i et skogsområde i Siljan. Politiet er på stedet. Årsaken til hendelsen er per nå ukjent, men politiet jobber på stedet melder de på Twitter..

NRK - 10 okt 21 kl. 19:54

Beboer til sykehus med brannskader

Det brenner i en enebolig på Moseidmoen i Vennesla, skriver politiet i Agder på Twitter. Brannvesenet er på stedet. Det er full fyr i huset.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt