Twitter

Lørdag, 15 Mai, 01:32

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 april 21 kl. 06:35

India ber Twitter fjerne meldinger

Myndighetene i India har bedt Twitter om å fjerne kritiske meldinger om landets håndtering av pandemien. Twitter svarer at de vil gjennomgå meldingene det gjelder. India har den siste tiden meldt om oksygenmangel på sykehusene, og mange smittede..

NRK - 15 minutter siden

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 2 timer siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i utforkjøring

En mann omkom i en utforkjøring i Osdalen i Åmot kommune i Innlandet fredag kveld. Politiet melder at pårørende er varslet. Det foregår undersøkelser på åstedet og vitner til ulykken avhøres, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

300 ungdommer samlet i Molde

Rundt 300 ungdommer skal være samlet ved Kringstadbukte i Molde fredag kveld. Flere skal være under 18 år, og noen skal være beruset. Politiet på stedet sier situasjonen er uoversiktlig , og at det fremstår som uforsvarlig med tanke på smittevern.

NRK - 7 timer siden

EU-ledere fordømmer angrep

EU-ledere sier de er svært bekymret over den økende volden i Israel og Gaza. De fordømmer angrep fra Hamas, og understreker at alle sivile tap må unngås. Flere EU-ledere uttrykker støtte til Israels sikkerhet.

NRK - 7 timer siden

Demonstrasjonen er avsluttet

Politiet skriver på Twitter at markeringen utenfor Stortinget nå er avsluttet, og at den foregikk uten noen uønskede hendelser. Politiet skriver videre at de følger en gruppe som mest sannsynlig er på veg til Israels ambassade..

NRK - 8 timer siden

Barna er funnet i god behold

Politiet oppdaterer på Twitter at de to barna som var meldt savnet i Trondheim er funnet i god behold..

NRK - 8 timer siden

Demonstrasjon i Dannmark oppløst

En demonstrasjon utenfor Israels ambassade i Hellerup, nord i København, er oppløst etter «omfattende uorden». Det skriver Københavns Politi på Twitter. De er fremdeles på stedet.

NRK - 8 timer siden

Leteaksjon etter to barn

Det er iverksatt en leteaksjon på Byneset i Trondheim etter at to barn på seks år ble meldt savnet fredag. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 8 timer siden

Trafikkulykke i Asker

Brannvesenet er på vei til trafikkulykke på Sundbyveien/Elgveien der det skal ha vært en frontkollisjon mellom to biler, skriver politiet på Twitter..

NRK - 9 timer siden

Demonstrasjon på Eidsvoll plass

Politiet skriver på Twitter at det på Eidsvoll plass i Oslo er en markering til støtte for Palestina. Politiet skriver at de er til stede for å ivareta ytringsfriheten, og for å sikre at markeringen avvikles uten uønskede hendelser..

NRK - 10 timer siden

Melding om brann på Sletteløkka

Nødetatene er på vei til Sletteløkka i Oslo, på melding om brann. Det skriver politiet på Twitter. Skadeomfanget er ukjent..

E24 - 15 timer siden

Musks kryptofavoritt hopper kraftig etter ny melding på Twitter

Kryptovalutaen ble skapt som en spøk, men nå er dogecoin mer verdt enn den norske oljegiganten Equinor. Etter at Tesla-sjef Elon Musk sa han jobbet med utviklerne for å bedre effektiviteten, skyter kursen fart..

NRK - 19 timer siden

Avkjøler område med gassbeholdere

Bygningen som brenner ved Molandsveien i Vegårshei er nedbrent, melder brannvesenet i Agder på Twitter. Ved hjelp av dronebilder har de lokalisert hvor i bygget flaskene med gass antas å være, og dette området avkjøles nå. Gassen i bygget utgjør eksplosjonsfare, og de 26 personene som er evakuert får ikke reise hjem ennå.

NRK - 22 timer siden

Kvinne påkjørt på Straume

En kvinne har blitt fraktet til Haukeland sykehus etter at hun ble påkjørt like ved en skole på Straume i Øygarden kommune. Skadeomfanget til kvinnen er ukjent. Politiet er i kontakt med fører av bilen og vitne til hendelsen, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 23 timer siden

FN ber om våpenhvile

FNs generalsekretær Antonio Guterres ber om en umiddelbar våpenhvile i Gaza og Palestina. – Ut av respekt for Id, ber jeg om en umiddelbar nedeskalering og at fiendtlighetene opphører i Gaza og Israel. For mange uskyldige sivile har allerede dødd, skriver Guterres på Twitter.

NRK - Igår: 01:18

Evakuerer etter eksplosjonsfare

Ved Vegårshei skal det brenne i en gammel mølle som brukes til lager. Bygget er overtent og inneholder gasser som utgjør eksplosjonsfare. Det er iverksatt evakuering av nærliggende bygg og satt en sikkerhetssone som gjør at brannvesenet ikke kan igangsette slukking.

NRK - Igår: 23:24

Slåsskamp ved Fana i Bergen

Ved Fana i Bergen fikk politiet torsdag kveld melding om flere slagsmål blant unge voksne og russ. Det skal ha vært kaotisk på stedet da politiet kom frem, og mange forsvant fra stedet. En 15 år gammel gutt skal ha slått til en russ, som førte til at mange blandet seg.

NRK - Igår: 22:45

Flere hundre lynnedslag

Det er registrert flere hundre lynnedslag på østlandet torsdag kveld. Ved Herre i Bamble i Telemark rykket politi og brann ut etter melding om kraftige flammer i skogen ved Gårdem, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - Igår: 22:45

Flere småbranner etter lynnedslag

Det er registrert flere hundre lynnedslag på østlandet torsdag kveld. Ved Herre i Bamble i Telemark rykket politi og brann ut etter melding om kraftige flammer i skogen ved Gårdem, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Ved Lier i Drammen fikk politiet melding om røykutvikling i et bolighus som viste seg å skyldes et lynnedslag.

Aftenposten - Igår: 21:11

Årst om «Gutan»: - TIL moses både offensivt og defensivt

Twitter-reaksjoner etter TIL-kampen mot Molde..

NRK - Igår: 18:37

Talsmann la ut falske videoer

Benjamin Netanyahus talsmann la ut videoer som angivelig viste Hamas som avfyrte raketter fra et boligområde på Gazastripen. Videoene var gamle og fra Syria, skriver NTB. Den israelske statsministerens talsmann Ofir Gendelman postet den 28 sekunder lange videoen på Twitter tidligere i uka, merket «Gaza now».

NRK - Igår: 03:54

Brann i stabbur i Oslo

Brannvesenet i Oslo jobber me då slukke en brann i et stabbur på Haugerudtunet. Det skal være full fyr i bygningen, men det er ikke spredningsfare, melder brannvesenet i Oslo på Twitter..

NRK - Igår: 04:00

Tesla setter foten ned for Bitcoin

Tesla godtar ikke lenger betaling med Bitcoin, kort tid etter at selskapet åpnet for bilkjøp med kryptovalutaen i mars i år. Hensyn til miljøet er begrunnelsen. – Vi er bekymret over raskt økende bruk av fossile drivstoff til Bitcoin-utvinning og transaksjoner, spesielt kullkraft, som har de verste utslippene av alle drivstoff, skriver Tesla-grunnlegger Elon Musk på Twitter.

NRK - Igår: 03:16

Blinken i samtale med Abbas

USAs utenriksminister Antony Blinken har snakket med den palestinske presidenten Mahmoud Abbas onsdag, og oppfordret til å avslutte angrepet mot Israel, melder nyhetsbyrået AFP.– Jeg har snakket med president Abbas om den pågående situasjonen i Jerusalem, Vestbredden og Gaza. Jeg ga min medfølelse over tap av menneskeliv og understreket at rakettangrepene avsluttes, skriver han på Twitter..

NRK - Igår: 02:39

Innbrudd mens familien lå og sov

Natt til torsdag rykket politiet ut til en bolig på Nordby etter melding om innbrudd. Noen skal ha vært inne i boligen og stjålet gjenstander mens familien i huset lå og sov. Politiet har undersøkt stedet og oppretter sak, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - I førrgår: 00:41

Sirene går i Israel

Sirene skal gå i det sørlige, sentrale og nordlige delen av Israel, skriver Det israelske forsvaret på Twitter. Israelere som bor i disse områdene søker dekning for rakettene som Hamas skyter mot Israel..

NRK - I førrgår: 00:41

Nye rakettangrep

Sirene skal gå i det sørlige, sentrale og nordlige delen av Israel, skriver det israelske forsvaret på Twitter. Israelere som bor i disse områdene søker dekning for rakettene som Hamas skyter mot Israel..

NRK - I førrgår: 23:44

Brannalarm på karantenehotell

Brannalarmen gikk onsdag kveld på karantenehotellet Scandic Oslo Airport ved Gardermoen. Brannvesenet har kontroll. Øst politidistrikt meldte om brannalarmen rett etter klokka 23.

NRK - I førrgår: 16:12

Israelsk soldat drept i angrep

En soldat er død etter dagens rakettangrep fra Gaza. De israelske forsvarsstyrkene bekrefter dødsfallet på Twitter..

NRK - I førrgår: 08:05

To biler i trafikkulykke

To biler har vært involvert i en trafikkulykke på E18, mellom Asker og Holmen. Det melder politiet i Oslo på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet.

NRK - I førrgår: 05:32

Vald i Kristiansund

Ein mann i 20-åra vart utsett for vald i Kristiansund i natt. Politiet i Kristiansund rykte ut til staden klokka 02:41, dei opprettar sak. Det skriv politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 04:59

En person til sykehus etter brann

En person er fraktet til sykehus etter en boligbrann på Hønefoss onsdag morgen. Det er ukjent skadeomfang, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Brannvesenet jobber med å slukke brannen..

NRK - I førrgår: 04:49

Stanset bil med spikermatte

Flere politipatruljer i Øst deltok i et søk etter tre unge menn som stakk av i en bil ved Jessheim natt til onsdag. Ved hjelp av helikopter fikk de oversikt over hvor bilen befant seg og fikk stanset bilen ved hjelp av en spikermatte ved Skedsmolvollen. Fører av bilen er kjørt til arrest.

NRK - I førrgår: 03:39

Brann i driftsbygning i Lindesnes

Det brenner i en driftsbygning i Marnardal med en del fasaner med kyllinger ved Lindesnes natt til onsdag. Brannvesenet konsentrerer seg nå om berge et bolighus og garasje og gjennomfører en kontrollert nedbrenning av driftsbygningen, melder politiet i Agder på Twitter. Det er ikke meldt om personsskader..

NRK - I førrgår: 03:39

Brann i driftsbygning ved Marnardal

Det oppstod brann i en driftsbygning med rundt 100 fasaner med kyllinger ved Marnardal i Lindesnes kommune natt til onsdag. Brannvesenet gjennomfører en kontrollert nedbrenning av driftsbygningen, melder politiet i Agder på Twitter. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 11 mai 21 kl. 23:02

Gasslekkasje ved st. Olav hospital

Ved St. Olav hospital i Trondheim er det meldt om gasslekkasje av anestigass ved et laboratorium, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 16 mars 21 kl. 15:27

Russland truer Twitter

Russlands medietilsyn Roskomnadzor har gitt Twitter en frist på én måned på å fjerne forbudt innhold, hvis ikke kan Twitter bli stengt i landet. Twitter har sagt til AFP at de ikke støtter ulovlig adferd, men at dette er snakk om et forsøk på å bremse den offentlige samtalen..

NRK - 11 mai 21 kl. 17:24

Barn påkøyrd av bil

Eit barn har blitt påkøyrd av ein bil i Kristiansund, opplyser politiet på Twitter. Barnet er medvite, men har smerter. Naudetatane er på staden..

NRK - 11 mai 21 kl. 06:52

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 11 mai 21 kl. 05:37

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 11 mai 21 kl. 03:11

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt