Nyheter om Lloyd Austin

NRK - 12 feb 24 kl. 06:02

Usikkert hvor lenge USAs forsvarsminister vil være innlagt på sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er innlagt på sykehus med akutte blæreproblemer. Sykehuset melder mandag morgen norsk tid at det er usikkert hvor lenge Austin vil være innlagt, melder Reuters. Det er ifølge sykehuset ventet at Austin får full bedring.

NRK - 12 feb 24 kl. 01:47

USAs forsvarsminister på sykehus igjen – overfører plikter

USA forsvarsminister Lloyd Austin er på nytt innlagt på sykehus. Det skal ha oppstått et akutte blæreproblemer, meldte Pentagon søndag kveld. Det ble først meldt at Austin ville fortsette jobben sin fra sykehus.

NRK - 12 feb 24 kl. 06:02

USAs forsvarsminister innlagt på intensivavdeling

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er innlagt på sykehus med akutte blæreproblemer. Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon opplyser mandag morgen norsk tid at han er lagt inn på intensivavdelingen, skriver AFP. Det er usikkert hvor lenge han vil være innlagt, ifølge sykehuset.

NRK - 12 jan 24 kl. 21:36

Biden: – Lloyd Austin burde ha fortalt om sykdom

USAs president Joe Biden har fortsatt tillit til forsvarsminister Lloyd Austin, men sier Austin burde ha informert om sin sykehusinnleggelse. Austin har vært innlagt på sykehus siden 1. januar som følge av komplikasjoner etter en kreftoperasjon..

NRK - 04 apr 24 kl. 04:54

USA ber Israel ta grep for hjelpearbeidere

USAs forsvarsminister Lloyd Austin har hatt en samtale med sin israelske kollega. Han ber landet umiddelbart ta konkrete grep for å beskytte hjelpearbeidere. Også sivile palestinere må beskyttes på Gazastripen, understreket Austin på telefon til forsvarsminister Yoav Gallant.

NRK - 13 feb 24 kl. 01:29

USAs forsvarsminister tilbake på jobb tirsdag

USAs forsvarsminister Lloyd Austin gjenopptar pliktene sine tirsdag, sier legene hans i en uttalelse. Han ble lagt inn på intensivavdelingen med akutte blæreproblemer. Det var andre gang på kort tid at Austin ble innlagt.

NRK - 07 feb 24 kl. 04:29

Austin forklarer seg for Kongressen 29. februar

I slutten av denne måneden skal USAs forsvarsminister Lloyd Austin møte i Kongressen og forklare seg om sykehusinnleggelsen og hemmeligholdet rundt denne. Justine Tripathi, talsperson for forsvarskomiteen i Representantenes hus, bekrefter at Austin 29. februar skal forklare seg for komiteen om hvorfor han ikke varslet om innleggelsen.

NRK - 26 mar 24 kl. 18:53

USAs forsvarssjef: – Gaza-dødstall er for høyt

I forkant av et møte med israels forsvarsminister Yoav Gallant tirsdag, sa USAs forsvarssjef Lloyd Austin at det sivile dødstallet på Gaza er for høyt. Austin sa videre at han ønsket å diskutere alternativer til en lenge varslet israelsk bakkeoffensiv i byen Rafah sør på Gazastripen. Austin sa at et fullskala angrep på Rafah vil skade palestinskesivile og isolere Israel i verdenssamfunnet.

NRK - 27 feb 24 kl. 03:43

Pentagon sier de ikke gjorde noe galt da Lloyd Austin var innlagt

Etter å ha gransket seg selv har Pentagon kommet fram til at de ikke gjorde noe galt da de holdt forsvarsminister Lloyd Austins sykehusinnleggelse hemmelig, skriver NTB. Austin meldte ikke fra da han var lagt inn for en prostataoperasjon i desember eller da han ble lagt inn på sykehus igjen i januar. Heller ikke president Joe Biden fikk beskjed..

NRK - 12 apr 24 kl. 00:54

Israel varsler gjengjeldelse om Iran angriper

Israel vil svare direkte på ethvert angrep fra Iran, sa Israels forsvarsminister Yoav Gallant torsdag i samtale med USAs forsvarsminister Lloyd Austin. – Et direkte iransk angrep vil kreve en passende israelsk respons mot Iran, sa Gallant til Austin ifølge en oppsummering av samtalen fra Gallants kontor. Pentagon melder at de to diskuterte USAs forpliktelse til Israels sikkerhet mot trusler fra Iran og gruppene som landet støtter.

NRK - 04 apr 24 kl. 04:54

USA ber Israel ta umiddelbare grep for beskytte hjelpearbeidere

USAs forsvarsminister Lloyd Austin har hatt en samtale med sin israelske kollega. Han ber landet umiddelbart ta grep for å beskytte hjelpearbeidere. Austin ba også Israels forsvarsminister Yoav Galant om å sørge for en rask og åpen granskning av hendelsen der sju ansatte i organisasjonen World Central Kitchen mistet livet.

NRK - 13 feb 24 kl. 01:29

USAs forsvarsminister gjenopptar plikter tirsdag

USAs forsvarsminister Lloyd Austin gjenopptar pliktene sine tirsdag, sier legene hans i en uttalelse. Han ble lagt inn på intensivavdelingen med akutte blæreproblemer. Det var andre gang på kort tid at Austin ble innlagt.

NRK - 11 feb 24 kl. 22:36

USAs forsvarsminister er på sykehus igjen

USA forsvarsminister Lloyd Austin er på nytt innlagt på sykehus. Det skal ha oppstått et akutte blæreproblemer, ifølge Pentagon, som sier han vil fortsette å utføre sine plikter under sykehusinnleggelsen. Dette er andre gang på kort tid av Austin blir innlagt.

NRK - 18 dec 23 kl. 17:21

Austin: USA vil fortsette å forsyne Israel med våpen

USAs forsvarsminister ber om mer nødhjelp til nesten 2 millioner palestinere på flukt og lover at amerikanerne vil fortsette å levere våpen til Israel. Forsvarsminister Lloyd Austin er mandag i Tel Aviv, der det var ventet at han ville presse Israel til å trappe ned sin krigføring på Gazastripen. – Vi hadde diskusjoner i dag om hvordan vi kan redusere skadene for sivile i kampområder, sa Austin mandag ettermiddag.

NRK - 20 mar 24 kl. 00:37

Forsvarsministerne til USA og Israel møtes neste uke

USAs forsvarsminister Lloyd Austin vil være vert for sin israelske kollega Yoav Gallant i et møte i Pentagon neste uke. Det opplyser offisielle amerikanske forsvarskilder, ifølge Reuters. Møtet skjer etter at Austin inviterte Gallant, og ble avtalt før samtalene mellom USAs president Biden og Israels statsminister Netanyahu mandag.

NRK - 19 jan 24 kl. 02:14

Forsvarminister må forklare sykefravær

I USA må forsvarsminister Lloyd Austin forklare hvorfor han ikke orienterte Det hvite hus om sin egen sykehusinnleggelse. Forsvarskomiteen i Representantenes hus vil vite hvorfor ikke forsvarsministeren orienterte om sykehusinnleggelsen og prostatakreft-behandlingen. – Kongressen må forstå hva som forhindret at opplysninger om hvor statsråden var, ble offentliggjort, skriver forsvarskomiteens leder, republikaneren Mike Rogers, i et brev til Lloyd Austin..

NRK - 15 jan 24 kl. 17:19

USAs forsvarsminister ute av sjukehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er ute av sjukehus igjen, melder Reuters. Austin har vore innlagd på sjukehus sidan 1. januar etter komplikasjonar etter ein kreftoperasjon.

NRK - 11 jan 24 kl. 18:36

Pentagon: Sykehusinnleggelsen til USAs forsvarsminister skal granskes

Generalinspektøren i USAs forsvarsdepartement skal granske sykehusinnleggelsen til forsvarsminister Lloyd Austin. Gjennomgangen vil igangsettes i løpet av denne måneden, opplyste generalinspektørens kontor torsdag. Austin (70) ble innlagt på sykehus 1.

NRK - 11 jan 24 kl. 18:36

Pentagon skal granske sykehusinnleggelse

Generalinspektøren i USAs forsvarsdepartement skal granske sykehusinnleggelsen til forsvarsminister Lloyd Austin. Gjennomgangen vil igangsettes i løpet av denne måneden, opplyste generalinspektørens kontor torsdag. Austin (70) ble innlagt på sykehus 1.

Klartale - 01 mar 24 kl. 09:53

Over 30.000 er drept i israelske angrep

Israel har drept over 25.000 palestinske kvinner og barn. Det sa Lloyd Austin torsdag, ifølge nyhetsbyrået NTB.

NRK - 10 jan 24 kl. 21:27

USAs forsvarsminister er framleis innlagt på sjukehus

Lloyd Austin, USAs forsvarsminister, er framleis innlagt på Walter Reed militærsjukehus. Helsa skal vere god, opplyser sjukehuset. 22.

NRK - 06 jan 24 kl. 16:07

USAs forsvarsminister innlagt på sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin har vært innlagt på sykehus siden første nyttårsdag, men Pentagon har vært stille om saken fram til nå. Årsaken til innleggelsen er komplikasjoner etter en planlagt operasjon, sier forsvarsministerens pressesekretær Pat Ryder. Austin ble innlagt på Walter Reed National Military Medical Center for fem dager siden, ifølge pressesekretæren.

VG - 14 apr 24 kl. 09:05

Forsvarsministeren besøker USA

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram besøker USA fra 15. til 18. april da han møter sin amerikanske kollega Lloyd Austin..

NRK - 14 apr 24 kl. 07:07

Forsvarsministeren skal besøke USA

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) besøker USA fra 15.-18. april.

VG - 09 apr 24 kl. 18:07

USAs forsvarsminister: Hungersnød i Gaza vil føre til langvarig konflikt

En dødelig sultkatastrofe i Gaza vil føre til en voldsspiral og langvarig konflikt, sa USAs forsvarsminister Lloyd Austin i en høring i Senatet tirsdag..

NRK - 13 mar 24 kl. 01:53

Diskuterte våpenbehov med USA

Ukrainas forsvarssjef Oleksandr Syrskyj og forsvarsminister Rustem Umerov snakket med USAs forsvarsminister Lloyd Austin om våpenleveranser til Ukraina tirsdag. Tidligere samme dag kunngjorde USA at det skal sendes en ny støttepakke verdt 300 millioner dollar med sårt tiltrengte raketter, artillerigranater og ammunisjon til ukrainerne. Biden-administrasjonen har imidlertid erkjent at det siste bidraget er langt fra nok til å forsyne ukrainerne, og de tror at materiellet vil være oppbrukt i løpet av rundt to uker.

NRK - 12 jan 24 kl. 14:25

USA: Ingen planer om å sende ytterligere styrker til Rødehavet

Det sier det amerikanske forsvarsdepartementet. Angrepet mot houthi-mål i Jemen natt til fredag var vellykket og at de kommer til å følge med på situasjonen videre, konkluderer talsperson Patrick Ryder. Ryder sier også at forsvarsminister Lloyd Austin, som første nyttårsdag ble innlagt på sykehus, er i god behold.

NRK - 29 feb 24 kl. 17:21

Over 25.000 barn og kvinner drept i Gaza

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sa torsdag at mer enn 25.000 kvinner og barn hadde blitt drept av Israel siden 7. oktober.

NRK - 09 jan 24 kl. 20:30

USAs forsvarsminister hadde prostatakreft og urinvegsinfeksjon

22. desember fekk Usas forsvarsminister Lloyd Austin behandling for prostatakreft, opplyser sjukehuset. Forsvarsministeren blei henta med ambulanse første nyttårsdag og lagt inn på intensivavdeling.

NRK - 20 nov 23 kl. 14:45

USAs forsvarsminister i Ukraina

Forsvarsminister Lloyd Austin kom mandag til Ukraina. Besøket var ikke varslet i forkant, og Austin kom til Kyiv med tog fra Polen. – USA vil fortsette å stå ved Ukrainas side i deres kamp mot Russlands aggresjon, både nå og i framtida, skriver Austin på meldingstjenesten X.

NRK - 07 jan 24 kl. 02:10

USAs forsvarsminister lover åpenhet etter innleggelse

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier han tar ansvar for at han ikke informerte om en sykehusinnleggelse denne uken. Han lover mer åpenhet i fremtiden. Først fredag kveld opplyste forsvarsdepartementet Pentagon at den 70 år gamle ministeren ble lagt inn på sykehus fire dager tidligere.

NRK - 25 feb 24 kl. 00:41

Angrep mot 18 houthi-mål i Jemen

Amerikanske og britiske styrker har gjennomført angrep mot 18 houthi-mål i Jemen, opplyser det amerikanske forsvarsdepartementet. Angrepene var rettet spesifikt mot 18 houthi-mål på åtte steder i Jemen og som omfattet underjordiske våpenlageranlegg, droner, luftforsvarssystemer, radarer og et helikopter, står det i en uttalelse fra Pentagon. – USA kommer ikke til å nøle med å handle når det trengs, for å forsvare liv og fri flyt av handel på en av verdens viktigste vannveier, sier forsvarsminister Lloyd Austin.

NRK - 13 feb 24 kl. 23:45

USAs forsvarsminister er skrevet ut fra sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er skrevet ut av sykehus, melder det amerikanske forsvarsdepartementet. Han skal ifølge Reuters være tilbake på jobb etter å ha vært innlagt med blæreproblemer. Han har tidligere holdt både sykehusinnleggelse og kreftsykdom hemmelig for president Biden.

VG - 12 feb 24 kl. 17:31

USAs forsvarsminister innlagt på intensivavdeling

USAs forsvarsminister Lloyd Austin (70) er overført til intensivavdeling etter at han søndag ble lagt inn på sykehus igjen, opplyser Pentagon..

Dagbladet - 11 feb 24 kl. 22:42

Hastet til sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er søndag blitt hastet til sykehus i Washington D.C. for behandling av «symptomer på et akutt blære-problem»..

VG - 11 feb 24 kl. 22:37

USAs forsvarsminister til sykehus – igjen

Forsvarsminister Lloyd Austin har symptomer på akutte problemer i blæren..

NRK - 18 dec 23 kl. 22:54

Internasjonal operasjon i Rødehavet

USAs forsvarsminister Lloyd Austin kunngjorde mandag dannelsen av en internasjonal operasjon for å sikre handelen i Rødehavet etter angrep fra Houthi-militsen. Austin, som er på reise til Bahrain, sa at de deltakende landene inkluderer Storbritannia, Bahrain, Canada, Frankrike, Italia, Nederland, Norge, Seychellene og Spania. Han sier at landene vil gjennomføre felles patruljer i det sørlige Rødehavet og Adenbukta.

NRK - 26 jan 24 kl. 23:01

USAs forsvarsminister tilbake på jobb mandag

Det er venta at USAs forsvarminstier Lloyd Austin er på jobb i Pengatgon på mandag. Han har vært borte far jobb etter en prostataoperasjon som ga komplikasjoner. Det skapte overskrifter da han ikke varsla hverken president Biden eller sin nestkommanderende om at han var på sykehus..

VG - 24 jan 24 kl. 01:17

USA angriper Iran-støttede militante i Irak

Amerikanske styrker angrep tirsdag tre baser som brukes av Iran-støttede grupper i Irak, opplyser forsvarsminister Lloyd Austin..

NRK - 23 jan 24 kl. 23:16

USA angrip pro-iranske styrker i Irak

Det melder Reuters, og viser til to amerikanske tenestepersonar som stadfestar at USA kjem til å angripa fleire lokasjonar. AFP melder at minst to personar er drepne i angrepa. I ei pressemelding seier den amerikanske forsvarsministeren Lloyd Austin at angrepa er eit svar på fleire angrep utførte av pro-iranske grupper på amerikanske soldatar i både Syria og Irak.

NRK - 02 dec 23 kl. 22:48

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

VG - 15 jan 24 kl. 17:17

Pentagon: USAs forsvarsminister er utskrevet fra sykehuset

Forsvarsminister Lloyd Austin ble innlagt som følge av en prostatakreft tidligere i år..

VG - 12 jan 24 kl. 21:27

Biden: Lloyd Austin gjorde en feilvurdering da han ikke informerte om sykehusinnleggelse

Dette ifølge NTB..

VG - 11 jan 24 kl. 18:35

Pentagon: Sykehusinnleggelsen til USAs forsvarsminister skal granskes

Generalinspektøren i USAs forsvarsdepartement skal granske sykehusinnleggelsen til forsvarsminister Lloyd Austin..

VG - 09 jan 24 kl. 20:40

USAs forsvarsminister behandlet for prostatakreft

Forsvarsminister Lloyd Austin ble første nyttårsdag innlagt med urinveisinfeksjon etter en mindre kreftoperasjon, opplyser Walter Reed-sykehuset..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

RSS

Kontakt

contact@nyhetspressen.com