Gressvik

Tuesday, 28 November, 11:47

Nyheter om Gressvik

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 jun 23 kl. 12:14

Skogbrann på Gressvik i Fredrikstad

Brannvesenet i Fredrikstad har rykket ut på en skogbrann på Solbrekke på Gressvik. Ifølge Øst 110-sentralen brenner det i rundt 200 kvadratmeter i skogen..

NRK - 01 jun 23 kl. 11:37

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 01 jun 23 kl. 11:37

Kontroll på skogbrann i Fredrikstad

Brannvesnet har kontroll på skogbrannen på Gressvik i Fredrikstad, opplyser politiet. Brannvesnet rykket ut etter melding om skogbrann like før 11.30 torsdag.

VG - 31 maj 23 kl. 14:07

Får tilbud om å trekke seg fra eksamen etter passordkaos

Flere elever på Gressvik ungdomsskole har fremdeles problemer med å logge seg inn på skole-pc-ene, dagen før muntlig eksamen. Noen av dem blir tilbudt å trekke seg..

VG - 30 maj 23 kl. 23:47

Passordkaos før eksamen

To dager før muntlig eksamen ble elever ved Gressvik ungdomsskole plutselig utestengt fra skole-PC-ene. En etter en fikk ikke tilgang til materiellet de trengte for å starte eksamensforberedelsene..

NRK - 27 maj 23 kl. 07:56

15-åring savnet i Fredrikstad

En 15 år gammel jente er savnet fra Gressvik i Fredrikstad siden i går. Politiet har lett etter jenta i natt, og har i morges gått ut med bilde av henne. De som har sett noe eller har andre relevante opplysninger kan ta kontakt med politiet på telefon 02800..

NRK - 10 sep 22 kl. 10:19

Sparkesykkel tok fyr

Lørdag morgen tok en sparkesykkel fyr mens den stod til lading innendørs i en bolig på Gressvik i Fredrikstad. Ifølge politiet ble den kastet ut på gårdsplassen og slukket med pulverapparat. Ingen personer kom til skade..

NRK - 25 aug 22 kl. 13:36

Siktet for drapsforsøk i Fredrikstad varetektsfengslet i to uker

En mann i 50-årene er varetektsfengslet i to uker, siktet for drapsforsøk. Det kommer frem i en kjennelse fra Søndre Østfold tingrett. Tirsdag kveld ble mannens samboer funnet med alvorlige kuttskader i mannens leilighet på Gressvik i Fredrikstad.

NRK - 05 maj 22 kl. 19:35

Tilbakekaller Coop rullade med bringebær

Coop kaller tilbake «Coop rullade med bringebær» da produktet er merket med feil etikett «Svissrull». Produktet inneholder lupinmel, som er et allergen som da ikke er merket på ingredienslisten til produktet. Varen kan medføre helserisiko for personer med allergi, skriver Coop Norge i en pressemelding.

NRK - 01 jan 21 kl. 06:18

Angrep ambulansefolk på Gressvik

Ambulansepersonell på Gressvik i Fredrikstad måtte ha politihjelp da de ble angrepet av en rusa mann i 60-åra da de kom for å hjelpe. Mannen ble kjørt til arresten og blir anmeldt..

P4 - 30 sep 20 kl. 14:47

Neppe noe kriminelt bak dødsfall

Den foreløpige obduksjonen av kvinnen som ble funnet på Gressvik i Fredrikstad søndag, tyder ikke på at det har skjedd noe straffbart, Det opplyser politiet. De satte i gang rutinemessige undersøkelser etter at kvinnen i 20-årene ble funnet i sin leilighet med hjertestans. Men trolig ligger det ikke noe kriminelt bak..

NRK - 30 sep 20 kl. 14:25

Tyder ikke på noe straffbart

Den foreløpige obduksjonen av kvinnen som ble funnet på Gressvik søndag, tyder ikke på at det er noe straffbart som har skjedd, sier Frode Tøring ved Fredrikstad politistasjonsdistrikt. Kvinnen i 20-årene ble funnet i sin leilighet med hjertestans..

Aftenposten - 27 sep 20 kl. 12:43

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

En ung kvinne ble søndag morgen funnet død i en leilighet på Gressvik i Fredrikstad. Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig..

P4 - 27 sep 20 kl. 12:26

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på Gressvik i Fredrikstad. Det er en ung jente som er funnet død, melder Fredrikstad blad. Nødetatene rykket ut med legehelikopter, to ambulanser og mye helsepersonell.

NRK - 27 sep 20 kl. 12:09

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet og helsepersonell måtte ta seg inn i en leilighet ved Gressvik Torg etter et mistenkelig dødsfall, skriver Fredriksstad Blad. – På bakgrunn av alder og ukjent dødsårsak må vi behandle dette som et mistenkelig dødsfall, sier politiet til FB..

VG - 07 jul 20 kl. 20:36

Min sommerby – Åge Sten Nilsens Fredrikstad-tips

Etter 20 år i Fredrikstad har Åge Sten «Glam» Nilsen gjort trønder av seg. Men han skal få med seg en siste sommer i Østfold før nye eiere overtar huset på Gressvik..

VG - 07 jul 20 kl. 20:36

Min sommerby – Åge Sten Nilsens Fredrikstad

Etter 20 år i Fredrikstad har Åge Sten «Glam» Nilsen gjort trønder av seg. Men han skal få med seg en siste sommer i Østfold før nye eiere overtar huset på Gressvik..

NRK - 20 sep 19 kl. 10:07

Brann i Fredrikstad er slukket

Tre beboere ble evakuert, og flere butikker måtte tømmes for varer for å begrense skadene, da det brant i en leilighet i Gressvik Torg i Fredrikstad i 9-tida. Nå er brannen slukket uten at noen personer ble skadet..

NRK - 20 sep 19 kl. 09:10

Brann i Fredrikstad

Brannvesenet har rykket ut på brann i en leilighet ved Torget på Gressvik i Fredrikstad. Det brenner kraftig, opplyser Øst 100-sentralen til NRK Østfold..

Aftenposten - 22 maj 19 kl. 11:00

Fra fordums pastell til moderne glam. Familien lot seg ikke skremme av at alle overflater måtte pusses opp.

Familien Johannessen hadde bare tre uker på seg til å pusse opp 60-tallsrekkehuset i Gressvik i Fredrikstad..

Aftenposten - 12 feb 19 kl. 17:23

24-åring flådde hud av ryggen på mann

En 24 år gammel mann er i Fredrikstad tingrett tiltalt for å ha flådd av to hudstykker fra ryggen og siden på en mann fra Gressvik..

VG - 12 feb 19 kl. 16:48

Mann ble flådd på fest

En 24 år gammel mann er i Fredrikstad tingrett tiltalt for å ha flådd av to hudstykker fra ryggen og siden på en mann fra Gressvik..

NRK - 13 jan 19 kl. 12:52

Eldre mann døde i traktorulukke

Det var ein eldre mann som døde etter at ein traktor køyrde på han i Gressvik utanfor Fredrikstad i dag, melder politiet. Ulukka skjedde på eit gangfelt..

VG - 13 jan 19 kl. 12:19

Fotgjenger påkjørt av traktor

En fotgjenger døde etter å ha blitt påkjørt av en traktor i Gressvik i Fredrikstad..

NRK - 13 jan 19 kl. 12:18

Fotgjengar død etter påkøyring

Ein fotgjengar er død etter å ha blitt påkøyrt av ein traktor i Gressvik i Østfold, melder politiet..

VG - 13 jan 19 kl. 12:19

Fotgjenger omkom i traktorpåkjørsel

En fotgjenger døde etter å ha blitt påkjørt av en traktor i Gressvik i Fredrikstad..

NRK - 23 jul 18 kl. 04:42

Til sykehus etter brann i Gressvik

To personer er fraktet til sykehus etter en brann i en bolig i Gressvik i Østfold, melder politiet. Den ene skal ifølge politiet ha fått brannskader på en arm, og den andre har skader i et bein etter å ha hoppet fra 2. etasje..

Dagbladet - 06 jun 18 kl. 11:45

Brennhett marked: Leilighetene ble revet vekk i Fredrikstad

44 av 48 leiligheter ble solgt da startskuddet gikk for nybolig-prosjektet Bruket Brygge i Gressvik i Fredrikstad..

P4 - 14 jun 15 kl. 22:49

To siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet to menn for drapsforsøk etter at en mann i 50-årene ble påført alvorlige skader i en leilighet på Gressvik i Fredrikstad lørdag kveld. Mennene ble pågrepet samme kveld etter at politiet søkte etter dem i nærområdet hvor den skadde mannen bodde, melder NTB. Omstendigheten rundt voldshandlingen er ikke kjent..

NRK - 14 jun 15 kl. 22:32

To siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet to menn for drapsforsøk etter at en mann i 50-årene ble påført alvorlige skader i en leilighet på Gressvik i Fredrikstad lørdag kveld. Tilstanden hans blir beskrevet som stabil og alvorlig..

NRK - 01 mar 15 kl. 10:19

Husbrann i Gressvik i Østfold

Et hus står i brann i Gressvik i Østfold. To personer er ute av huset, en av dem med røykskader. Brannvesenet begynner å få kontroll, melder politiet..

Aftenposten - 01 mar 15 kl. 11:27

To til sykehus etter husbrann

Fredrikstad (NTB): To personer er kjørt til sykehus etter å ha pustet inn røyk under en husbrann på Gressvik i Fredrikstad søndag formiddag..

Aftenposten - 01 mar 15 kl. 11:27

To til sykehus etter husbrann

To personer er kjørt til sykehus etter å ha pustet inn røyk under en husbrann på Gressvik i Fredrikstad søndag formiddag..

NRK - 01 mar 15 kl. 11:13

To til sykehus etter husbrann

To personer er kjørt til sykehus etter å ha pustet inn røyk under en husbrann på Gressvik i Fredrikstad..

NRK - 01 mar 15 kl. 11:00

Etterslukking i Gressvik

De evakuerte er nå tilbake i sine boliger. Brannvesenet driver nå med etterslukking, melder politiet i Østfold..

P4 - 24 jul 14 kl. 06:24

- Snart orker ingen å dekke krigene

-Hetsen som journalistene i konfliktsoner opplever, kan føre til at det kun er de mest hardhudene som fortsetter å dekke krigen i Midtøsten. Det sier politisk redaktør i Bergens Tidende, Frank Rossavik, til Vårt Land. Både Tv2s Fredrik Gressvik og NRKs Sidsel Wold opplever å få hatmeldinger for sin dekning Rossavik mener disse journalistene bør holde seg unna sosiale medier, hvor den værste hetsen foregår..

P4 - 14 jan 14 kl. 18:17

Eventyrland

Bjørnar fra Gressvik utenfor Fredrikstad skal ut i Eventyrland i kveld. Kjenner han igjen alle kjendisene han møter på veien?.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com