Ender

Sunday, 19 May, 04:25

Nyheter om Ender

NRK - 30 apr 24 kl. 11:46

G7: Varsler tiltak mot moteindustrien

G7 mener det må gjøres noe med tekstil- og moteindustriens store bidrag til klimautslipp og plastforurensing. Ministre fra G7-landene er denne uken samlet i Torino i Italia for å drøfte hva som trengs av miljø- og klimatiltak de neste årene. Tirsdag kommer de med en felles erklæring der behovet for tiltak mot motebransjen også vil være inkludert, ifølge Frankrikes minister for grønn omstilling, Christophe Béchu.

Aftenposten - 13 maj 24 kl. 14:47

Dennis Hauger tester Formel E i dag: – Nivået rett under Formel 1

Dennis Hauger (21) har fortsatt Formel 1 som mål, men tester i dag Formel E i Berlin. Kanskje Ender han der..

VG - 13 maj 24 kl. 14:47

Dennis Hauger tester Formel E i dag: – Nivået rett under Formel 1

Dennis Hauger (21) har fortsatt Formel 1 som mål, men tester i dag Formel E i Berlin. Kanskje Ender han der..

NRK - 13 maj 24 kl. 14:36

Utlevert nordmann erkjenner ikke straffskyld for mishandling – er tilbake i Spania

En nordmann i 30-årene som sist uke ble utlevert til Norge fra Spania, er tilbake i Spania. Han erkjenner ikke straffskyld for blant annet mishandling. – Han mener han er uskyldig, sier mannens forsvarer, advokat Kjell Oddvar Heggvoll, til TV 2.

NRK - 12 maj 24 kl. 00:38

Israel fikk 323 poeng fra folket

Israel fikk hele 323 poeng fra folkets stemmer under Eurovision. Det gjør at de Ender på totalt 375 poeng. De fikk derimot kun 52 fra juryen.

Klartale - 08 maj 24 kl. 06:00

Hvorfor stemmer jenter og gutter på forskjellige partier?

Gutter og menn har sine egne problemer. Og disse har vært hyppig diskutert i år. Men også når gutter legger stemmeseddelen i urna, skiller de seg fra jentene.

Klartale - 06 maj 24 kl. 06:00

– Vi trenger mer enn kurs i norsk

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 30 apr 24 kl. 13:46

Brudd i statsoppgjøret 

Det er brudd i lønnsoppgjøret i staten. YS, LO Stat, Akademikerne og Unio bryter forhandlingene med staten. Når lønnsforhandlingene i staten har brutt sammen, Ender oppgjøret hos Riksmekleren.

NRK - 29 apr 24 kl. 16:06

April ble dyreste strømmåned på 13 år i nord

I snitt Ender månedsprisen på 42 øre per kilowattime i prisområde NO4, skiver bransjeavisen Europower. Dette er ikke inkludert moms og nettleie. Aldri før har det vært så lite vann i magasinene i Nord-Norge som i april.

NRK - 28 apr 24 kl. 09:16

Palestinsk student saksøker Danmark

Ein palestinsk student i Danmark har saksøkt den danske staten for brot på FNs og EUs regler for våpeneksport, melder NTB. Advokaten hans Eddie Omar Rosenberg Khawaja seier Danmark ifølge reglane skal nekte eksport av våpen og militært utstyr dersom det er risiko for at det blir brukt til krigsbrotsverk eller brot på folkeretten. – Danmark har eit medansvar fordi danske styresmakter godkjenner eksport av danske kampflydelar som truleg Ender opp i Israel, seier han til det danske tidsskriftet Danwatch.

Klartale - 28 apr 24 kl. 06:05

– For omtrent all natur er den største trusselen den samme

Klima og miljø har vært et tema i lang tid. António Guterres snakker om det stadig vekk; utslipp av klimagasser og hogging av skog.– Det kveler planeten vår, sier FN-sjefen.

VG - 26 apr 24 kl. 21:28

Fester for å glemme krigen

Israelerne Ender likevel opp med å ta med seg frykten og sorgen på bar..

Aftenposten - 24 apr 24 kl. 16:19

Hvordan Ender Premier League? Prøv VGs kalkulator!

Plott inn resultatene og se hva som skal til for at enten Arsenal, Manchester City eller Liverpool skal vinne ligaen..

VG - 24 apr 24 kl. 16:19

Hvordan Ender Premier League? Prøv VGs kalkulator!

Plott inn resultatene og se hva som skal til for at enten Arsenal, Manchester City eller Liverpool skal vinne ligaen..

NRK - 24 apr 24 kl. 00:21

SV mener regjeringen må innføre sanksjoner mot Israel

Det er nå 200 dager siden Hamas angrep Israel og Israel svarte med voldsomme angrep mot Gazastripen. Flere enn 34 000 palestinere er drept, et stort flertall kvinner og barn. SV politiker Ingrid Fiskaa mener regjeringen må gjøre mer og innføre sanksjoner mot Israel og statsminister Benjamin Netanyahu.

Klartale - 17 apr 24 kl. 06:00

Sliter med å få hjelp med psykiske plager

Mange kjenner noen som har trengt hjelp med psykiske helseplager. Likevel har de ikke fått det. De har ønsket hjelp av det offentlige helsevesenet.

NRK - 16 apr 24 kl. 15:56

NTB: Johaug får plass på langslaget om hun satser

Ifølge NTBs opplysninger er åtte kvinner så langt tatt ut på neste sesongs langrennslandslag for kvinner. De åtte som har fått plass på laget, er: Heidi Weng, Tiril Udnes Weng, Lotta Udnes Weng, Anne Kjersti Kalvå, Kristin Austgulen Fosnæs, Julie Myhre, Margrethe Bergane og Mathilde Myhrvold. Det betyr at blant annet Ingvild Flugstad Østberg er ute.

NRK - 16 apr 24 kl. 14:34

Pakistans utanriksminister: – Folkemordet må ende

– Det er på tide at folkemordet på Gaza Ender, seier Pakistans utanriksminister tysdag. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Vidare ber utanriksministeren i Pakistan om umiddelbar våpenkvile på Gaza og uhindra naudhjelp..

NRK - 16 apr 24 kl. 10:08

Flere Økokrim-saker Ender med domfellelse

94 prosent av sakene Økokrim tar til retten, endte opp med domfellelse i 2023. Det viser tall fra Økokrims egen årsrapport. Det er en økning på ni prosentpoeng fra året før, hvor tallet lå på 85 prosent..

NRK - 14 apr 24 kl. 12:12

Samstemt fordømmelse fra norske politikere

Flere norske politikere fordømmer Irans angrep på Israel og ber om at konflikten ikke opptrappes. – Det iranske regimet viste i natt sitt sanne ansikt da de angrep Israel med kryssermissiler og droner, sier Frp-leder Sylvi Listhaug til NRK. Dette er de samme kreftene som aktivt forsyner Russland med våpen som tar livet av uskyldige ukrainere, og som i en årrekke har destabilisert Midtøsten gjennom støtte til terrororganisasjoner som Hamas, Hizbollah og Houthi-militsen i Jemen, sier Listhaug.

NRK - 12 apr 24 kl. 10:15

Besseberg blir dømt for klokkegave

Retten legger til grunn at en av klokkene Besseberg har mottat, til en verdi av 195.400 kroner, ble gitt ham som følge av at han var skiskytterpresident. – Koblingen til stillingen er åpenbar, mener retten.

E24 - 11 apr 24 kl. 09:01

Oslo Børs endte svakt ned

Oslo Børs Ender med nedgang torsdag. Både Salmar og Norwegian faller..

NRK - 11 apr 24 kl. 07:27

Oslo flommer over av lystgassflasker

Stadig flere ser ut til å bruke lystgass som rusmiddel og flaskene kan ses over hele byen, skriver Oslo kommune. Flere beholdere med lystgass Ender nemlig som avfall. I 2023 mottok Renovasjons- og gjenvinningsetatens mottak for farlig avfall 17 tonn lystgassbeholdere, mot ett tonn i 2021.

NRK - 04 apr 24 kl. 08:00

Husleieprisene flater ut i Oslo

Husleieindeksen for de første tre månedene i 2024 viser tegn til at leieprisene i hovedstaden er på vei til å flate ut. I Oslo var snittprisen for å leie bolig på 15.468 kroner, en beskjeden økning på 2,8 prosent sammenlignet med samme kvartal i 2023.

NRK - 27 mar 24 kl. 14:15

Polsk politiker: Polen og Ukraina nærmer seg en kornavtale

Polen og Ukraina er i ferd med å bli enige om en avtale om import av ukrainske landbruksprodukter, opplyser en polsk politiker onsdag. – Vi er nær ved å løse disse problemene sammen med dialog, sier Krzysztof Paszyk fra Det polske bondepartiet, som er en del av regjeringskoalisjonen. Både onsdag og torsdag møtes partene til forhandlinger.

NRK - 26 mar 24 kl. 14:11

Millionunderskudd for kongehuset i Danmark

Tirsdag ble årsregnskapet for det danske kongehuset i 2023 offentliggjort. Driftsunderskuddet for siste år med dronning Margrethe som dronning, er på rundt 2,7 millioner norske kroner, men reddes delvis inn av investeringer og renter. Det samlede underskuddet Ender på rundt 1,6 millioner norske kroner, ifølge pressemeldingen, og blir tatt fra egenkapitalen på rundt 13,6 millioner NOK.

Klartale - 20 mar 24 kl. 06:00

Nei, du trenger ikke plastdingsen fra Temu

Hårfilter til dusjen. Avokadoskreller. Eggeformer.

Aftenposten - 18 mar 24 kl. 16:08

Jesper Mathisens SMS-er Ender i Høyesterett

Kommunikasjonen mellom Jesper Mathisen og en mellommann er stridstema i padel-konflikten..

NRK - 05 jan 24 kl. 01:24

Fugleinfluensa i vaksinerte Ender i Frankrike

Det er påvist fugleinfluensa ved et oppdrettsanlegg for Ender i Frankrike. Fuglene var vaksinert mot sykdommen. Landbruksdepartementet sier fugleinfluensaen ble påvist ved en gård i regionen Vendée i Vest-Frankrike.

NRK - 17 mar 24 kl. 05:32

Vulkanutbruddet på Island har avtatt noe

Vulkanutbruddet på Island har avtatt noe. Det forteller geofysiker Magnús Tumi Guðmundsson til den islandske ringskringkasteren RUV. – Lavasprekken har begynt å bli litt kortere i begge Ender.

Aftenposten - 13 mar 24 kl. 14:27

– At det Ender slik, er bare trist og kjedelig

Allerede før påske håper landslagstrener Christian Meyer at partene setter seg ned for å snakke ut om situasjonen..

VG - 10 mar 24 kl. 16:39

Hallgeir Engebråten tok VM-bronse på skøyter

Takket være susende 10.000 meter tok Hallgeir Engebråten (24) VM-bronse på skøyter i Inzell. Dermed må Sverre Lunde Pedersen (31) innse at hans siste skøyteløp Ender uten medalje..

Klartale - 04 mar 24 kl. 16:30

Slik bør du spare til pensjon

Du skal jobbe lenger. Det er Stortinget enige om. Først da kan du bli pensjonist.

NRK - 04 mar 24 kl. 15:47

Havarikommisjonen til NRK: – Tyder på teknisk svikt

Et sentralt spørsmål for Havarikommisjonens videre etterforskning av helikopterhavariet, som hendte utenfor Sotra onsdag 28. februar, er hvorfor ikke helikopterets flyteelementer ble automatisk utløst. Etter den allmenne pressekonferansen på Haakonsvern mandag, retter NRK spørsmål til avdelingsdirektør i luftfartsavdelingen i Havarikommisjonen, Kåre Halvorsen, spesifikt om dette.

Aftenposten - 04 mar 24 kl. 07:00

Kate Winslets nye serie Ender med mageplask

Du vil se Kate Winslet som diktator..

VG - 02 mar 24 kl. 20:02

Doping-leker får det glatte lag: – Ender med at folk tar livet av seg

En turnering der utøverne har lov til å dope seg får friidrettsmiljøet til å steile..

Aftenposten - 02 mar 24 kl. 20:03

Doping-leker får det glatte lag: – Ender med at folk tar livet av seg

En turnering der utøverne har lov til å dope seg får friidrettsmiljøet til å steile..

NRK - 02 mar 24 kl. 09:54

Grovt brudd på dyrevelferdsloven

En tønsbergmann i slutten av 20-årene er dømt for grovt brudd på dyrevelferdsloven. Det skriver Tønsbergs Blad. Ifølge tiltalen skal han ha holdt Ender i små bur som ikke var skjermet for vær og vind, og der gulvet var fuktig.

NRK - 28 feb 24 kl. 05:38

Mann dømt for dyremishandling

En 26 år gammel mann er døm til 30 timers samfunnsstraff etter at han ikke tok vare på dyra sine i Sandefjord. Mannen innrømmet i retten at han hadde Ender, kaniner og ei høne i for små bur uten varme og plass til å bevege seg. Det var ti minusgrader den dagen politiet kom på besøk i desember 2022.

Dagbladet - 25 feb 24 kl. 16:31

- Håper på fredssamtaler

Ukaraina planlegger å legge legge fram en fredsplan for Russland innen få måEnder. President Volodymyr Zelenskyj håper det blir fredssamtaler i Sveits denne våren..

VG - 24 feb 24 kl. 18:52

Barth Eide: – Alle kriger Ender med en forhandling

Lite tyder på at krigen i Ukraina vil være over med det første. Men Norge vil ikke svikte landet, sier Espen Barth Eide..

E24 - 23 feb 24 kl. 22:32

Tui Norge med milliardomsetning og passasjervekst - men Ender i minus

Styret skylder blant annet på kronekurs, tørke og skogbranner..

Aftenposten - 21 feb 24 kl. 14:38

Mange utdanner seg innen musikkteater, men få Ender opp på Oslos store scener

Er det musikalartistene eller kjendisene som bør få jobbene? Opp mot 100 utdannes årlig: – Lei av å høre at man utdanner….

Klartale - 15 jan 24 kl. 06:04

Hva skjer om Russland vinner krigen i Ukraina?

– Det hadde vært en tragedie om Putin vinner. Ikke bare for Ukraina, men også for oss, sa Nato-sjef Jens Stoltenberg sent i fjor.Land i forsvars-samarbeidet Nato hjelper Ukraina med våpen og utstyr.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com