Avis

Sunday, 16 January, 19:51

Nyheter om Avis

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande Avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til Avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

Aftenposten - 13 jan 22 kl. 07:42

Full krangel mellom tidligere statsministre: – De sier han er gal

ISTANBUL (Aftenposten): Ikke vårt stolteste øyeblikk, skriver israelsk Avis..

Klartale - 08 okt 21 kl. 11:23

Disse fikk Nobels fredspris

<strong>Avis</strong>: Komiteen kalte Dmitrij Muratovs <strong>Avis</strong> for «den mest selvstendige i Russland i dag».Maria Ressa og Dmitrij Muratov får årets Nobels fredspris. Den får de «for deres modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland». Leder av Nobelkomiteen, Berit Reiss-Andersen, kunngjorde prisen.

Klartale - 08 okt 21 kl. 11:23

De vant Nobels fredspris

<strong>Avis</strong>: Komiteen kalte Dmitrij Muratovs <strong>Avis</strong> for «den mest selvstendige i Russland i dag».Journalistene Maria Ressa og Dmitrij Muratoy får Nobels fredspris for i år. De vinner for deres modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland.Berit Reiss-Andersen kunngjorde prisen fredag.

E24 - 02 nov 21 kl. 21:03

Fjerde rekord på rad på Wall Street – Ellevill oppgang for Avis

Aksjen i bilutleieren Avis var på det meste opp mer enn 200 prosent tirsdag kveld, i en vanvittig kursutvikling som sammenlignes med «meme»-aksjer som AMC Entertainment..

NRK - 08 nov 21 kl. 09:43

Avis: Flere knivstukket i Örebro

Minst tre personer er knivstukket utenfor et kjøpesenter i den svenske byen Örebro, melder Aftonbladet. Området var mandag formiddag sperret av, ifølge Avisen. Knivstikkingen skal ha skjedd etter at flere personer begynte å krangle.

VG - 05 nov 21 kl. 10:40

Italiensk Avis: – Hvorfor i h**** er han her?

ROMA (VG) Italienske Aviser er fulle av lovord om Ola Solbakken (23) og Bodø/Glimt dagen derpå. De er også kritiske til José Mourinho og skriver at «et sinne er i ferd med å bygge seg opp» i Roma..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 10:40

Italiensk Avis: – Hvorfor i h**** er han her?

ROMA (VG) Italienske Aviser er fulle av lovord om Ola Solbakken (23) og Bodø/Glimt dagen derpå..

NRK - 04 nov 21 kl. 20:25

Vårt Land startar TV-kanal

Den kristne Avisa Vårt Land har planar om å starte ein ny TV-kanal i april neste år. Avisa skal skaffe seg studio og tilsette folk i forbindelse med satsinga. Sjefredaktør Bjørn Kristoffer Bore seier til eiga Avis at dei ønsker å etablere ein kristen TV-kanal med brei appell..

NRK - 29 okt 21 kl. 12:41

Gir seg som redaktør

Sigvald Sveinbjørnsson gir seg som sjefredaktør og dagleg leiar i BergensAvisen (BA) etter nesten seks år. Avisa har gått frå 11.000 til 26.

NRK - 27 okt 21 kl. 12:16

Avis: Alle svensker får 3. dose

Alle svensker skal få tilbud om en tredje dose av vaksine, skriver Aftonbladet. Det er varslet en pressekonferanse i Sverige klokken 14, hvor dette blir presentert av myndighetene, ifølge Avisens kilder..

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 07:53

«Som et illevarslende grått tårn». Britisk Avis feller en nådeløs dom over nye Munch.

Den britiske Avisen The Guardian har besøkt Oslo og feller en brutal dom over det nye Munchmuseet – både utvendig og….

NRK - 21 okt 21 kl. 22:09

Greta Thunberg etterlyser lederskap

Ti dager før starten av klimatoppmøtet i Glasgow skriver klimaaktivisten Greta Thunberg i en kronikk i The Guardian at verden mangler lederskap i klimakrisen. – Alt vi trenger er én – en verdensleder eller ett rikt land eller en stor TV-stasjon eller Avis som bestemmer seg for å være ærlig og virkelig behandler klimakrisen som den krisen det er, skriver hun. Thunberg skriver at om vi skal nå målene i Paris-avtalen er det nødvendig med umiddelbar, drastiske, årlige utslippskutt på en skala verden aldri har sett.

NRK - 15 sep 21 kl. 22:34

Mann fengslet etter brann i Oslo

En 20 år gammel mann er varetektsfengslet i to uker etter at politiet har siktet ham for brannstiftelse i en bygård på Torshov i Oslo natt til tirsdag. Ti personer ble evakuert og fikk annet husly av kommunen, skriver Sagene Avis. Den siktede har forklart at han befant seg på toalettet i leiligheten sin, men retten deler politiets syn og skriver at det er «mer sannsynlig at siktede har forårsaket brannen enn at han ikke har det».

NRK - 09 okt 21 kl. 19:48

Kurz går av som statsminister

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz går av. Han har blitt etterforsket mulig korrupsjon i forbindelse med publisering av annonser og meningsmålinger i en Avis. Mistanken går ut på at landets finansdepartement skal ha rykket inn annonser i Avisen i bytte mot positiv omtale av Kurz og det konservative partiet ÖVP.

NRK - 08 okt 21 kl. 12:21

Muratov: Prisen går til dei drepne

Dmitirij Muratov seier til si eiga Avis, Novaja Gazeta, at prisen blir tileigna dei seks journalistane som har blitt drepne for sitt arbeid for Avisa. Muratov og medvinnar Maria Ressa deler 10 millionar svenske kroner i premie. Ein del av pengane skal gå til å hjelpe barn med sjeldne sjukdommar, seier Muratov..

NRK - 07 okt 21 kl. 06:43

23 sauer tatt av ulv

Minst 23 sauer er døde etter angrep fra ulv på en gård i Marker. Angrepet på sauene, som var inngjerdet av rovviltgjerder, ble oppdaget tirsdag morgen, skriver Smaalenenes Avis..

NRK - 06 okt 21 kl. 17:39

Etterforskes for bestikkelser

Østerriksk politi aksjonerte onsdag mot regjeringspartiet ÖVP og statsminister Sebastian Kurz, som mistenkes for bestikkelser, melder NTB. Ifølge østerrikske medier dreier saken seg om mulig korrupsjon i forbindelse med publisering av annonser og meningsmålinger i en Avis. Mistanken går ut på at landets finansdepartement skal ha rykket inn annonser i Avisen i bytte mot positiv omtale av Kurz og det konservative partiet ÖVP.

Klartale - 06 okt 21 kl. 12:39

Svensk Avis melder at «bombemann» er død

En mann på 55 år er siktet etter en eksplosjon i en bygård i Sverige sist uke. Onsdag skal han ha blitt funnet død..

NRK - 01 okt 21 kl. 16:51

Hareide vil bli sjøfartsdirektør

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har søkt på jobben som sjøfartsdirektør, melder Skipsrevyen og Haugesunds Avis..

NRK - 23 sep 21 kl. 05:58

Vant kontrakt med Equinor

Haugesund-selskapet Deep Ocean har sikret seg en rammekontrakt med Equinor, noe som vil styrke basen på Killingøy, skriver Haugesunds Avis. Deep Ocean skal levere beredskapsutstyr og tjenester for reparasjoner av undersjøiske kabler de neste tre årene, og avtalen har en opsjon for ytterligere fire år..

NRK - 22 sep 21 kl. 13:36

Trump saksøker niese og Avis

USAs tidligere president Donald Trump går til søksmål mot sin niese Mary Trump og New York Times for å ha samarbeidet for å få tak i skatteopplysninger. Søksmålet er på 100 millioner dollar, om lag 868 millioner kroner. I papirene står det at tre New York Times-journalister gjennomførte «et omfattende korstog for å få tilgang på Donald J.

NRK - 22 sep 21 kl. 06:45

Advarer hundeeiere mot virus

Veterinærer ber hundeeiere være oppmerksomme etter at flere hunder har blitt alvorlig syke av parvoviruset. Haugesunds Avis skriver at dyrlegene blir nedringt av hundeeiere, og at det så langt er registrert to døde hunder. Parvoviruset gir smerter i magen og tarmene, og hundene kan bli svært dårlige av viruset..

Klartale - 21 sep 21 kl. 09:47

Over halvparten av abonnementer på nett

Nå er flere abonnementer på nett enn i papirform i Norge. Flere abonnerer også på en Avis enn før..

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 09:55

Skyting på russisk universitet: Avis melder at fem skal være drept

Russisk nyhetsbyrå melder at skyteren skal være «en 18 år gammel ensom ulv»..

VG - 15 sep 21 kl. 18:04

Dansk Avis med klimastikk til Norge: – Våre danske venner har helt rett

Den danske Avisen Information brukte hele første siden på en oppfordring til Norge og den nye regjeringen. «Kjære Norge: Hvis ikke dere med 12.000 oljemilliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen».

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 11:45

Dansk Avis med oppfordring til Norge og Støre

– Kjære Norge, hvis ikke dere som har et oljefond på 12.000 milliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan….

VG - 15 sep 21 kl. 11:01

Dansk Avis med klimastikk til Norge

– Kjære Norge, hvis ikke dere som har et oljefond på 12.000 milliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen, skriver Information på sin forside..

NRK - 15 sep 21 kl. 10:59

Drapssak til lagmannsretten

Mannen i 80-årene, som er dømt til 13 og et halvt års fengsel for et brutalt drap på kona i Moss i fjor sommer, får behandlet ankesaken i lagmannsretten. – Vi anket avgjørelsen både når det gjaldt skyldspørsmålet og selve straffutmålingen. Det er skyldspørsmålet som nå er inntatt av lagmannsretten og dermed er straffen satt i bero som det heter, sier mannens forsvarer, Sille M.

NRK - 15 sep 21 kl. 10:13

Dansk Avis ber Støre ta klimagrep

På forside og lederplass onsdag, skriver den danske Avisen Dagbladet Information at statsminister Jonas Gahr Støre har en forpliktelse til å gå fremst i klimakampen med sin nye regjering. «Kjære Norge: Hvis ikke dere med 12.000 oljemilliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen», lyder overskriften – skrevet på norsk..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 17:03

Slik blir valgkvelden på aftenposten.no

En egen resultattjeneste, valgstudio, podkast-episoder og fersk e-Avis tirsdag morgen..

NRK - 11 sep 21 kl. 12:25

Sogndal kan miste drikkevatnet

Blir det ein tørr haust og ein kald vinter, kan tusenvis av menneske i Sogndal kommune mista vatnet i springen, skriv Sogn Avis. – Nivået lågare enn me har sett nokon gong tidlegare, difor er det fare for at det vil gå tomt til våren, seier Gjert Dahl, avdelingsleiar for vatn og avløp..

NRK - 08 sep 21 kl. 11:37

Rygge flyplass til salgs

Moss Lufthavn Rygge er til salgs. Jotunfjell Partners, som har sittet som eiere siden 2017, selger både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser. – Det er jo litt trist.

NRK - 08 sep 21 kl. 11:30

Rygge flyplass er til salgs

Moss lufthavn Rygge er til salgs. Jotunfjell Partners, som har sittet som eiere siden 2017, selger både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser, melder Moss Avis. DNB Næringsmegling i Oslo har fått salgsoppdraget, men vil ikke gå ut med en konkret prisantydning.

NRK - 05 sep 21 kl. 16:50

Eks-ordfører slått på stand

En mann klapset til eks-ordfører Johan Alnes da han sto på stand for Arbeiderpartiet på Vinterbro senter i Ås. Politiet sier de ser alvorlig på hendelsen. En mann skla ha kommet opp til ham bakfra og gitt ham et slag i bakhodet.

Aftenposten - 04 aug 21 kl. 09:09

Avis: 50 skadet i togulykke i Tsjekkia

50 mennesker er skadd i en togulykke i Tsjekkia, ifølge en Avis i landet..

NRK - 31 aug 21 kl. 03:23

Avis: Ti sivile drept i angrep

Ti sivile ble drept i USAs droneangrep i Kabul søndag, opplyser slektninger og venner til Washington Post. Av de ti sivile var åtte under 18 år gamle, får Avisa opplyst. Alle var fra en utvidet familie, som var på vei ut av en bil i oppkjørselen, da angrepet rammet et kjøretøy i nærheten, sier naboen Abdul Matin Azizi, som så angrepet..

VG - 30 aug 21 kl. 00:36

Les dagens Avis her

Vet du hvor mye muskelmasse man regner med at forsvinner underveis i livet?.

NRK - 27 aug 21 kl. 11:29

Expressen: Minst 170 døde i Kabul

Ifølge Expressens journalist Magda Gad som befinner seg på et sykehus i Kabul er dødstallene etter gårsdagens selvmordsangrep for lave. – Det er 140 døde her. På et annet er det 30 døde.

VG - 27 aug 21 kl. 00:03

Les dagens Avis her

Har du sølvtøy i skuffen? Det kan være verdt mer penger enn du tror..

NRK - 26 aug 21 kl. 19:04

Avis: Fire soldater fra USA drept

Den amerikanske Avisa Wall Street Journal skriver at fire amerikanske soldater er drept i bombeangrepet i Kabul. Ifølge Avisa har USAs ambassadør i landet informert sine ansatte om at fire amerikanske marinesoldater ble drept tre er såret etter bombeangrepet..

Klartale - 25 aug 21 kl. 06:30

Her kan du lese valgAvisa fra Klar Tale

Klar Tale har laget en egen Avis til valget. Du kan lese eller høre den her..

Aftenposten - 20 aug 21 kl. 05:00

Dagens quiz fredag 20. august

Hvilken Avis het opprinnelig Christiania Adresseblad?.

VG - 20 aug 21 kl. 03:51

Les dagens Avis her!

Skal Norge gi innbyggerne en tredje dose coronavaksine? Det er noe som blir vurdert i disse dager. I dagens VG kan du lese hva du bør vite om dose tre..

VG - 19 aug 21 kl. 09:56

Les dagens Avis her!

Laila Brotnow (51) jobbet 30 år på kontor før hun satt seg på skolebenken for å gjøre noe helt nytt. Og hun er ikke alene - 86.000 personer over 30 år tar høyere utdanning..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt