NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:43

NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X sperrar kontoen til Julia Navalnaja

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, sperrar kontoen til Julia Navalnaja. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen. «X sperrar kontoar som bryt med Xs reglar», heiter det på det sosiale mediet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Julia Navalnaja, Aleksej Navalnyj, Putin, Xs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: X sperrar, kontoen, til, Julia, Navalnaja
NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X opnar opp att kontoen til Julia Navalnaja – seier det var ein feil

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, har no opna opp att kontoen til Julia Navalnaja etter å ha vore sperra i ca. 15 til 20 minutt. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen.

NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X opnar opp att kontoen til Julia Navalnaja

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, har no opna opp att kontoen til Julia Navalnaja etter å ha vore sperra i ca. 15 til 20 minutt. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen.

NRK - 20 feb 24 kl. 14:29

X gjenåpner tilgang på Julia Navalnajas konto – sier det var en feil

X har gjenåpnet tilgangen på Julia Navalnajas konto, skriver Reuters. Kontoen ble gjort utilgjengelig tidlidere tirsdag. I en uttalelse sier X at kontoen ble stengt ved at kontoen feilaktig ble merket som som spam..

NRK - 19 jan 24 kl. 20:41

E24-redaktør: – Kjente ikke til Twitter-konto

Sandra Borch (Sp) gikk fredag kveld av som forsknings- og høyere utdanningsminister etter. Avgangen ble annonsert etter at E24 skrev om at deler av masteroppgaven hennes fra 2014 er helt lik som tidligere studenters oppgaver. I etterkant har personer i sosiale medier påpekt at det først var X/Twitter-brukeren @OsloStudenten som omtalte tilfellene fra Borchs masteroppgave.

Klartale - 05 jun 24 kl. 14:25

Derfor bør du kanskje slette Facebook

Meta er et stort selskap som eier flere ting. Blant dem er Facebook. Nylig sa Meta at de vil bruke brukernes innlegg og bilder til å trene deres KI-modeller.

NRK - 09 jun 24 kl. 19:32

Forsvarsministeren sier Facebook-kontoen hans er hacket

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram skriver på Facebook at kontoen hans er hacket. Han advarer mot å godta venneforespørsler fra ham. NRK har vært i kontakt med Forsvarsdepartementet, men har foreløpig ikke fått bekreftet om kontoen faktisk har blitt hacket.

NRK - 27 jan 24 kl. 09:22

Velta tilhengar med last sperrar heile Måløybrua i Kinn

Riksveg 15 i Kinn er stengd etter at ein tilhengar velta på Måløybrua. Det er kraftig vind på staden, og politiet har kontakta brannvesenet for å få sikra tilhengar og last, melder Vest politidistrikt. Dei ventar at dette vil ta noko tid.

NRK - 20 feb 24 kl. 14:29

X gjenåpner tilgang på Julia Navalnajas konto

X har gjenåpnet tilgangen på Julia Navalnajas konto, skriver Reuters. Kontoen ble gjort utilgjengelig tidlidere tirsdag..

NRK - 15 nov 23 kl. 15:03

Kulturdepartementet: Falsk X/Twitter-konto sprer løgner

Kulturdepartementet går ut mot en falsk X/Twitter-konto som er opprettet i kulturminister Lubna Jafferys navn. Onsdag meldte kontoen at Jon Fosse var død. – Dette er en falsk konto som sprer løgner.

NRK - 03 jun 24 kl. 13:38

Sandnes Sparebank frifinnes i Krekar-saken

Sandnes Sparebank er i dag frifunnet av Hordaland tingrett. PST og påtalemyndigheten brakte banken for retten for ikke å ha handlet i tråd med sanksjonsregeletverket. Stridens kjerne er rundt 46.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 4 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 4 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com