Sperrar

Sunday, 14 July, 13:38

Nyheter om Sperrar

NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X Sperrar kontoen til Julia Navalnaja

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, Sperrar kontoen til Julia Navalnaja. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen. «X Sperrar kontoar som bryt med Xs reglar», heiter det på det sosiale mediet..

NRK - 27 maj 24 kl. 05:54

Rettssak om hotellutsikt

I dag startar ei rettssak om cruiseskip som Sperrar for utsikta frå hotell i Ålesund sentrum. Eigarane av Hotell Waterfront meiner gjestane deira forventar utsikt, og at cruiseskipa øydelegg for dette. Hamnevesenet meiner dei brukar området i tråd med avtalar som er gjort.

NRK - 27 jan 24 kl. 09:22

Velta tilhengar med last Sperrar heile Måløybrua i Kinn

Riksveg 15 i Kinn er stengd etter at ein tilhengar velta på Måløybrua. Det er kraftig vind på staden, og politiet har kontakta brannvesenet for å få sikra tilhengar og last, melder Vest politidistrikt. Dei ventar at dette vil ta noko tid.

NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X opnar opp att kontoen til Julia Navalnaja

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, har no opna opp att kontoen til Julia Navalnaja etter å ha vore sperra i ca. 15 til 20 minutt. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen.

NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X opnar opp att kontoen til Julia Navalnaja – seier det var ein feil

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, har no opna opp att kontoen til Julia Navalnaja etter å ha vore sperra i ca. 15 til 20 minutt. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen.

NRK - 06 feb 24 kl. 16:18

Meieribil Sperrar vegen for bussar

Ein meieribil står fast i svingane på fylkesveg 5156 Lyseklostervegen i Bjørnafjorden. – Personbilar kjem seg forbi, men ikkje bussar eller tungtransport, seier trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen vest, Ronny Sleire..

NRK - 28 dec 23 kl. 08:34

Snøras Sperrar for Bergensbanen

Strekninga mellom Myrdal og Hallingskeid er stengd på grunn av eit snøras, melder Banenor. Dei skriv på sine nettsider at dei avklarar situasjonen og vil koma med ei ny oppdatering klokka 15.00.

NRK - 17 okt 23 kl. 12:21

Vegar stengde etter jordras på Sunnmøre

Store nedbørsmengder har ført til to jordras på Sunnmøre tysdag. På fylkesveg 5892 i Volda Sperrar eit rundt 60–80 meter breitt ras vegen før Viddal i Storfjorden. I tillegg er fylkesveg 63 ved Ørnevegen i Geiranger stengd etter eit ras i løpet av natta..

NRK - 22 maj 23 kl. 13:46

Køyrde i fjellveggen i 80-sone

Ein bil har køyrt i fjellveggen ved Leirvik i Hyllestad. Det skal vere ein person i køyretøyet. Politiet opplyser at det er uvisst om personen er skadd.

NRK - 22 maj 23 kl. 13:46

Kvinne henta med luftambulanse etter trafikkulykke

Ein bil har køyrt i fjellveggen ved Leirvik i Hyllestad. Det var éi kvinne i køyretøyet. Ho er frakta til sjukehus med luftambulanse.

NRK - 10 maj 23 kl. 08:37

Jernbanestasjonen i Bergen er stengt for trafikk

Det er full stans ved Bergen stasjon på grunn av eit tog som Sperrar sporet, melder Bane Nor. – Det fekk problem eit problem på veg ut frå stasjonen i Bergen, seier ein informasjonarbeidar på stasjonen. Det går ingen tog til eller frå stasjonen.

NRK - 09 feb 23 kl. 16:57

Tog Sperrar mellom Bergen og Arna

Mellom Bergen og Arna Sperrar eit tog sporet. Det gjer at lokaltoga og Bergensbanen ikkje kjem seg forbi staden. – Me jobbar med å flytta toget, men me veit ikkje kor lang tid det vil ta, skriv Bane Nor på sine heimesider..

NRK - 06 jan 23 kl. 09:34

To vogntog Sperrar veg i Bærum

Politiet er på veg til staden der to vogntog Sperrar E16 ved Skui i Bærum..

NRK - 20 feb 23 kl. 06:38

Fleire titals steinar Sperrar veg

I 5-tida måndag morgon gjekk det eit steinras På fv. 614 ved Norddalstunnelen i Kinn. – Det var om lag 20–30 steinar, av ganske tydeleg storleik, som låg i vegen og blokkerte fullstendig for trafikken i begge retningar, seier politibetjent William Steinseth.

NRK - 20 feb 23 kl. 05:33

Steinras i Kinn

Steinras stenger fylkesveg 614 Magnhildskarvegen aust for Norddalstunnelen. Det er meldt om eit steinras med 20-30 steinar som Sperrar vegen. Politi og entreprenør er på staden.

NRK - 22 jan 23 kl. 19:50

E10 sperra etter at tilhengar på vogntog tippa

E10 mellom Sløverfjordtunnelen og krysset til Fiskebøl er stengt, mellom Vesterålen og Lofoten. Årsaka er at ein tilhengar til vogntog har tippa og delvis Sperrar vegen. Det opplyser Vegtrafikksentralen nord.

NRK - 20 dec 22 kl. 19:48

Vogntog Sperrar vegen på E16 i Ullensaker

Politiet har fått melding om eit vogntog som har saksa og sperrer for trafikken i retning Kløfta på E16 i Ullensaker, melder Politiet i Øst på Twitter. Trafikken går sakte forbi i eit felt. Vegtrafikksentralen øst melder at berre personbilar kan koma seg forbi..

NRK - 18 nov 22 kl. 09:51

Steinblokk Sperrar riksveg 7 i Hardanger

Ei stor steinblokk har rasa ned litt vest for Erdal mellom Eidfjord og Hardangerbrua, fortel Statens vegvesen. Her kan det ta tid før vegen kan opne. Steinblokka skal vere rundt 1,5 kubikk stor.

NRK - 29 okt 22 kl. 11:56

Båt har falt av hengar på E39

Det ligg ein båt på E39 retning nord på Steinestøvegen ved Hylkje i Bergen. Båten på om lag 20 fot har falt av hengaren på ein personbil og Sperrar eitt felt. Vegen er ikkje stengt, men kan bli redusert framkome når bilbergar er på plass, opplyser Vest politidistrikt til NRK.

NRK - 07 okt 22 kl. 21:17

Jordras i Voss – veg stengd

Vest politidistrikt melder om eit jordras som Sperrar over fylkesveg 5400 mellom Hodnaberg og Bulken i Voss. Det er ikkje mistanke om at nokon er skadde. Vegen er stengd..

NRK - 21 feb 22 kl. 15:15

Trafikkulukke i Brønnøysund

Det er ein bil som har køyrd av vegen og velta på fylkesveg 17 på Hilstøa i Brønnøysund, skriv politiet på Twitter. Ein person er involvert og bilen Sperrar eitt køyrefelt og det er kø. Politiet er på staden..

NRK - 12 feb 22 kl. 13:20

Sperrar av område i Bergen sentrum

Det er sett i verk evakuering frå fleire bygg etter ei mistenkjeleg gasslukt i området ved Domkirkeplassen og Domkirkegaten i Bergen. Området vert sperra av. Brannvesenet ber publikum om å halde seg vekke..

NRK - 03 sep 21 kl. 07:22

Lastebilvelt Sperrar rv. 52

Sjåføren av lastebilen som velta på rv. 52 ved Hemsedal er flydd til sjukehus av luftambulansen. Han er ikkje livstrugande skada, skriv Sør-Aust politidistrikt.

NRK - 23 okt 21 kl. 21:14

Melding om knivstikking

Politiet i Trøndelag melder på Twitter om knivstikking på Møllenberg i Trondheim, og ein person skal vere skada. Politiet har bevæpna seg og er på staden med ambulanse. Dei Sperrar også av området rundt Nedre Møllenberggate og Gamle Kongevei..

NRK - 23 okt 21 kl. 21:14

Knivstikking i Ttrondheim

Politiet i Trøndelag skriv på Twitter om knivstikking på Møllenberg i Trondheim. Ein person skal vere skada og køyrt med ambulanse til St. Olavs Hospital.

NRK - 26 sep 21 kl. 16:43

Sperrar av område i Bergen

Politiet og brannvesenet i Bergen er på Zachariasbryggen i forbindelse med at ein propantank under brygga har losna. Eit større område er sperra av for å etablere ei tryggingssone medan det blir jobba med å sikre tanken og lette trykket, skriv politiet på Twitter..

NRK - 21 jun 21 kl. 00:40

Brei transport Sperrar E39

Eit vogntog Sperrar no i natt E39 i Halbrendslia i Førde. Det melder Statens vegvesen. Politiet har rykt ut og det har danna seg lange køar på begge sider av svingen der breitransporten står fast..

NRK - 31 jul 21 kl. 00:28

Fjærlandtunnelen stengd i 3 timar

Steinblokka som Sperrar Fjærlandtunnelen har truleg losna frå veggen i tunnelen og falle ned i vegbanen, seier politiførstebetjent Øyvind Førde ved politiet i Sunnfjord. Han seier at ein bil køyrde inn i steinblokka, og at to bilar som kom like bak klarte å stanse. Det er ikkje meldt om personskade, seier han.

NRK - 31 jul 21 kl. 00:28

Fjærlandstunnelen stengd i 3 timar

Steinblokka som Sperrar Fjærlandstunnelen har truleg losna frå veggen i tunnelen og falle ned i vegbanen, seier politiførstebetjent Øyvind Førde ved politiet i Sunnfjord. Han seier at ein bil køyrde inn i steinblokka, og at to bilar som kom like bak klarte å stanse. Det er ikkje meldt om personskade, seier han.

NRK - 15 jun 21 kl. 07:14

Fylkesveg stengt grunna steinras

Fylkesveg 5442 Ortnevik i Høyanger er stengt grunna eit steinras tre-fire kilometer vest for Ortnevik ferjekai. Steinblokker og tre Sperrar vegen, melder Vegtrafikksentralen. Entreprenør er på veg til staden..

NRK - 08 maj 21 kl. 14:17

Fann tank med ukjend innhald

Naudetatane på veg etter funn av tank med ukjent innhald ved Titlestadstjørnet i Bergen. Det er mogleg brannfarleg. Politiet Sperrar av området.

NRK - 03 mar 21 kl. 05:42

Steinras stengte tunnel i Sunnfjord

Eit steinras Sperrar fylkesveg 611 mellom Redal og Helletunnelen i Sunnfjord i Vestland fylke, melder Vegmeldingssentralen vest. Det er ikkje opplyst om nokon er skadde..

NRK - 03 mar 21 kl. 05:29

Vogntog stenger E6 i Bardu

E6 er stengt nord for Brandvollkryssetrett sør for Setermoen i Bardu kommune i Troms, melder Vegtrafikksentralen. Årsaka er at fleire store vogntog Sperrar vegen..

NRK - 24 aug 20 kl. 10:16

Vindkraftmotstandarar Sperrar veg

Anleggsvegen opp mot Haramsfjellet på Haramsøya er på nytt blokkert av vindkraftmotstandarar. Onsdag innførte politiet opphaldsforbod på fjellet, der det er planlagt åtte 150 meter høge vindturbinar..

NRK - 22 jun 20 kl. 07:53

Bilar Sperrar for arbeidet

Fleire bilar har sidan søndag kveld sperra for anleggsarbeidet på Haramsfjellet. Bilane er tomme, men skal vere parkerte slik at anleggsmaskinene ikkje kjem seg nokon veg. Bakgrunnen er motstand mot bygging av vindturbinar på fjellet..

NRK - 25 feb 20 kl. 10:48

Vogntog Sperrar riksveg 7

På riksveg 7 øvst i Måbødalen har eit vogntog fått problem. Den Sperrar no vegen både austover og vestover, og det har byrja å danne seg køar på begge sider. Politiet er på staden..

NRK - 15 feb 20 kl. 14:48

Steinblokk Sperrar veg

Ei stor steinblokk Sperrar fv. 79 mellom Norheimsund og Granvin i Hardanger. Ein entreprenør er tilkalla, men det er uvisst kor lenge vegen blir stengt, opplyser Statens vegvesen.

NRK - 22 feb 20 kl. 12:05

Skred over vegen i Eidfjord

Eit snøskred Sperrar innløpet til ein tunnel i Eidfjord i Hardanger. Naudetatane er på veg, skriv politiet på Twitter. Skredet er 10–15 meter breitt og fem meter høgt..

NRK - 13 nov 19 kl. 19:07

Fann eksplosiv - Sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 07 nov 19 kl. 05:41

Godstog Sperrar Bergen stasjon

Ingen vart skadd då eit godstog spora av og to konteinarar velta inne på Bergen jernbanestasjon klokka 02.30 i natt. Straumen er fråkopla etter ulukka, så ingen tog kan passera, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 14 sep 19 kl. 21:19

Jordskred Sperrar veg i Hordaland

Eit jordskred stenger fylkesveg 314 ved Storforsdammen i Bergsdalen i Hordaland. Det er førebels ikkje mistanke om at nokon er tekne av raset..

NRK - 08 maj 19 kl. 01:17

Trailer velta - Sperrar E6 i Grong

Ein trailer skal ha velta og Sperrar E6 sør for Harran, melder politiet i Trøndelag. Ingen personar skal vere skadd..

NRK - 22 mar 19 kl. 11:10

Sperrar fylkesveg 825 i Troms

Redningshelikopter med leitehundar er på veg til området ved fylkesveg 825 i Grovfjord i Troms der eit stort snøskred har gått, for å finne ut om der er bilar under snømassane. Ifølgje Nordlys er skredet fem meter høgt..

NRK - 13 feb 19 kl. 19:02

Sperrar gate etter jordrasfare

Bispegata i Oslo sentrum vert stengt fram til tysdag 19. februar, skriv politiet på Twitter. Årsaka er at det er fare for at jordmassar kan rase ut i samband med bygginga av Follobanen..

NRK - 31 dec 18 kl. 17:45

Ras stenger E39 i Sogn og Fjordane

Opp mot 70 kubikk med jordmassar Sperrar E39 i Skredestranda i Sogn og Fjordane, mellom Stryn og Eid. Fare for nye ras gjer at vegen ikkje opnar att med det første. Tysdag, første nyttårsdag klokka 10, skal det gjerast ei ny vurdering på staden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com