Klartale > Nyheter

Tuesday, 20 February, 23:44

Klartale - 10 sep 22 kl. 17:10

Slik ble regnbuetoget

Lørdag ble alle invitert til å være med på regnbuetoget i Oslo. Paraden skulle egentlig gått 25. juni. Men det ble avlyst på grunn av skyting. Derfor ble det arrangert igjen denne lørdagen.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Oslo, NTB, Jonas Gahr Støre, Erna Solberg, Marta Marie Espeseth, Frelsesarmeen, PrideNikolea Solstad, Espeseth, Stortorvet, Bredsen, Sasha Sedelmayer, PrideNikolea SolstadMens Klar Tale, Sedelmayer, Maria Elind, Maria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, ble, regnbuetoget
Klartale - 11 sep 22 kl. 09:39

Synes det er bra at det er Oslo Pride igjen

Arian Augustin Ytterland møter Klar Tale et par timer før regnbuetoget starter i Oslo. Han møter oss på utsiden av London Pub og det som har blitt regnbuegata.Ytterland var der den kvelden skytingen skjedde.

Klartale - 10 sep 22 kl. 06:00

Inviterer alle til å gå i regnbuetog lørdag

– Det er hektiske dager, kan Rohan Sandemo Fernando bekrefte. På bare 14 dager har Oslo Pride kastet seg rundt. De arrangerer en ny pride-parade.

NRK - 02 sep 22 kl. 18:55

Støre deltar i Oslo Pride

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) skal gå i regnbuetoget under Oslo Pride 10. september. – Jeg har tenkt å gå i det toget, opplyser Støre til VG fredag.

NRK - 08 sep 22 kl. 18:05

Raymond Johansen går ikke i regnbuetoget

Oslo byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har ikke mulighet til å gå i regnbuetoget i byen lørdag, men oppfordrer alle som kan, til å stille opp. Oslo kommune vil være representert i toget med ordfører Marianne Borgen (SV) og Rina Mariann Hansen (Ap), byråd for arbeid og sosiale tjenester, samt en rekke bystyrerepresentanter, opplyser byrådslederens kontor til NTB. Tidligere er det meldt at statsminister Jonas Gahr Støre og flere statsråder skal delta i toget..

NRK - 10 sep 22 kl. 14:14

Anslår at det deltar 60.000 i regnbuetoget

Oslo pride anslår at 60.000 personer deltar i regnbuetoget lørdag. Blant dem er statsministeren, stortingspresidenten og flere statsråder..

NRK - 10 sep 22 kl. 19:08

Over 72.000 mennesker deltok i regnbuetoget

Over 72.000 mennesker deltok i regnbuetoget i Oslo i dag, skriver Oslo pride i en pressemelding. – I dag har vi vist at kjærligheten vinner, forteller leder i Oslo Pride Dan Bjørke..

Klartale - 15 sep 22 kl. 06:30

Derfor valgte Serbia å forby marsj under Europride

– Serbisk politi har i dag forbudt Europride-marsjen i år. Det skrev arrangøren Belgrade Pride på sosiale medier tirsdag. Europride er den største festivalen for skeive i Europa.

NRK - 02 sep 22 kl. 12:05

Stor politiinnsats skal trygge Oslo pride

Politi og arrangør samarbeider med Oslo kommune om sikkerheten rundt Oslo pride neste helg. Det blir både sivilt og uniformert politi i gatene. Pridetoget i Oslo ble i sommer avlyst etter skytingen i Oslo sentrum natt til 25.

NRK - 10 sep 22 kl. 06:16

Politiet: Setter inn tiltak som er nødvendige for å trygge deltakerne i regnbuetoget

– Politiet er til stede med uniformert og sivilt mannskap for å sikre gjennomføring av arrangementet. Vi setter inn de ressurser og tiltak vi anser nødvendige for å trygge deltakere og andre som ønsker å være til stede, sier stabssjef Harald Nilssen i en pressemelding. I dag er det klart for regnbuetog og solidaritetsmarkering i Oslo etter at sommerens prideparade ble avlyst på grunn av masseskytingen der to menneske ble drept og mange skadd.

NRK - 10 sep 22 kl. 06:16

Politiet: Vil sikre gjennomføring av regnbuetoget

– Politiet er til stede med uniformert og sivilt mannskap for å sikre gjennomføring av arrangementet. Vi setter inn de ressurser og tiltak vi anser nødvendige for å trygge deltakere og andre som ønsker å være til stede, sier stabssjef Harald Nilssen i en pressemelding. I dag er det klart for regnbuetog og solidaritetsmarkering i Oslo etter at sommerens prideparade ble avlyst på grunn av masseskytingen der to menneske ble drept og mange skadd.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 7 timer siden

Har laget nettside for nyankomne i Norge

Nettsiden har samlet informasjon. Her skal folk finne informasjon fra offentlige myndigheter.Målet er hjelpe flyktninger og andre som er nye i landet.

Klartale - 9 timer siden

Ni av ti flygninger med Lufthansa er avlyst

Mange som jobber hos det tyske flyselskapet Flyhansa streiker. Rundt 900 fly må stå på bakken.Det rammer rundt 100.

Klartale - 10 timer siden

Podcast nr 6

PODCAST NR 6
.

Klartale - 10 timer siden

Får støtte til å få flere menn i toppstillinger

VID vitenskapelige høgskole har fått penger fra Forskningsrådet. Pengene skal gå til å få menn inn i høye stillinger. Men ikke i hvilken som helst sektor.

Klartale - 12 timer siden

Yngre er mer positive til å bruke høreapparat

Hva synes folk om å bruke høreapparat? Yngre er mer positive enn eldre. Selv om de har samme grad av hørselstap.

Klartale - 13 timer siden

Advarer om fare for snøskred

Organisasjonen Røde Kors advarer. De ber turister på vinterferie være varsomme.– Det er viktig å lese de lokale rådene for ferdsel.

Klartale - 13 timer siden

Disse datoene blir viktige i lønnsoppgjøret

Våren er tida for lønnsoppgjør i Norge. Det er da vi som jobber, får mer i lønn. En rekke organisasjoner taler de som jobber sin sak.

Klartale - 15 timer siden

Mann ble knivstukket i Oslo mandag

Mannen er i slutten av 30-årene. Han behandles for kritiske skader på Ullevål sykehus.– Mannen er utenfor livsfare.

Klartale - 17 timer siden

Kommer ikke fram med mat i Haiti

Haiti har slitt med voldelige gjenger. De angriper vanlige mennesker. Folk må flykte.

Klartale - Igår: 16:00

Nordmenn bestiller sommerferie nå

Nordmenn lengter etter sol og ferie. Det viser seg i hvordan de bestiller ferier. Folk ønsker seg ferier hvor de er garantert sol.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com