Ble

Monday, 16 May, 23:19

Nyheter om Ble

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 5 timer siden

Derfor feirer vi 17. mai

17. mai er Norges nasjonaldag. Dagen feires fordi Norge fikk sin egen grunnlov 17.

NRK - 13 maj 22 kl. 09:13

Jente (5) døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Torsdag ettermiddag Ble en fem år gammel jente meldt savnet fra området Vardeneset i Stavanger. Hun Ble funnet etter rundt tre timer. Natt til i dag Ble jenta erklært død på sykehuset.

Klartale - 14 timer siden

Ti personer drept i masseskyting i USA

En person iført skuddsikker vest og hjelm begynte å skyte med rifle på et supermarked lørdag. Det skjedde i byen Buffalo. Byen ligger i delstaten New York i USA.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 11 maj 22 kl. 08:49

Al Jazeera-journalist drept av israelske soldater

Shireen Abu Akleh Ble drept av israelske soldater. Hun var journalist for den arabiske TV-stasjonen Al Jazeera. Det skjedde på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter om.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

GRÅT: Det var mange sterke følelser hos de som <strong>Ble</strong> reddet fra Mariupol.– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

Klartale - 13 maj 22 kl. 10:40

En jente på fem år døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Politiet har ikke mistanke om at jenta er utsatt for noe kriminelt.– Dette fremstår som en tragisk hendelse. Kriseteamet i Stavanger støtter de pårørende og andre involverte, sier Øyvind Tveit i en pressemelding.

NRK - 13 maj 22 kl. 15:05

Israelsk opprørspoliti aksjonerte da kisten med drept journalist Ble båret ut

Israelsk opprørspoliti stormet St. Joseph-sykehuset i okkuperte Øst-Jerusalem da kisten med Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh Ble båret ut. En stor menneskemengde hadde samlet seg utenfor sykehuset for å ta farvel med Akleh, som Ble skutt i hodet og drept under et israelsk raid mot en palestinsk flyktningleir i Jenin onsdag.

NRK - 5 timer siden

Minst 20 sivile drept i Kongo

Minst 20 sivile Ble drept av opprørere i det østlige Kongo i forrige uke, og mange flere Ble bortført. Det var trolig medlemmer av gruppa ADF som angrep en landsby i Ituri-provinsen, ifølge den respekterte organisasjonen Kivu Security Tracker. Minst 20 personer Ble drept og 25 tatt som gisler.

NRK - 9 timer siden

Tilskuere Ble alvorlig skadet på bilshow i april

Noen av personene som Ble skadet under bilshowet på Bjerke i slutten av april, skal være alvorlig skadet. Det opplyser Oslo-politiet. Sju personer Ble skadet da en bil kjørte inn i en tribune, og de Ble kjørt til sykehus og legevakt.

NRK - 11 maj 22 kl. 18:24

Egypt: Fem soldater drept i Sinai

Fem soldater og sju jihadister Ble drept da ytterliggående islamister gikk til angrep på den egyptiske Sinai-halvøya, ifølge hæren i det nordafrikanske landet. Det er det andre dødelige angrepet fra jihadister i området på få dager. – Én offiser og fire soldater Ble drept, og to andre soldater Ble såret, heter det i en uttalelse fra den egyptiske hæren onsdag ettermiddag.

NRK - I førrgår: 09:53

Politiet: Flaks at ingen Ble skadet

– Det var flaks at ingen Ble skadet da det trolig Ble skutt mot et serveringssted på Grønland natt til lørdag, sier Anders Johnsrud, krimleder i Oslo-politiet. Det var folk inne på stedet, og mange vitner. Politiet sier dette var farlig og at de ser svært alvorlig på saken.

NRK - 04 maj 22 kl. 03:23

Flere døde i russiske angrep tirsdag

En person skal ha mistet livet og fire andre Ble såret etter et russisk rakettangrep i landsbyen Kochubeyivsky i Kherson regionen i Ukraina tirsdag kveld, melder The Kyiv Independent. Det er ikke bekreftet av uavhengige kilder. Tidligere Ble det meldt at 21 sivile Ble drept i russiske angrep i Donetsk-regionen tirsdag, ifølge ukrainske myndigheter, melder NTB.

NRK - 1 time siden

Årsaken til brannen på «Veidar» er avdekket

Årsaken til brannen på fiskebåten «Veidar» er nå avdekket av politiet. Etterforskningsleder Øystein Hansen ved Vest-Lofoten politistasjon forteller til Lofotposten: – Brannen startet i fabrikken om bord, og det skyldes en elektrisk feil. Det er ingen i rederiet som er å laste for dette.

NRK - 13 maj 22 kl. 15:36

Israelsk politimann død etter Jenin-aksjon

En israelsk politioffiser som Ble såret under et raid ved Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag, er død av skadene, opplyser israelsk politi. Den 47 år gamle israelske offiseren tilhørte politiets antiterrorstyrke og Ble skutt i landsbyen Burqin, 5 kilometer vest for Jenin. 13 palestinere Ble såret under den israelske aksjonen i området rundt Jenin, og tilstanden til to av dem er ifølge den israelske avisen Haaretz livstruende.

NRK - 13 maj 22 kl. 10:36

Forsvaret gjennomgår rutiner etter dusjfilmingssak

Forsvaret sier de vil gjennomgå sine rutiner for mobbing og seksuell trakassering etter saken om en kvinnelig soldat som Ble filmet i dusjen gjentatte ganger. – Forsvarsstaben har satt i gang en gjennomgang av Forsvarets rutiner for å bli bedre til å håndtere slike saker. Dette arbeidet har høy prioritet.

Klartale - 14 timer siden

Onsdag kan begge ha sendt søknad til Nato

Før helgen sa Sanna Marin at Finland burde søke om å bli med i forsvars-samarbeidet Nato. Hun er finsk statsminister. Marin fikk også støtte fra Sauli Niinistö.

NRK - 19 timer siden

Kirkegjengere overmannet bevæpnet mann

En mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, Ble overmannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En mann Ble skutt og drept, og fire andre Ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County.

NRK - 12 maj 22 kl. 20:01

Fem år gammel jente funnet livløs i sjøen

En fem år gammel jente som Ble meldt savnet i Stavanger torsdag, Ble kort tid etter funnet livløs i sjøen. Hun er fraktet til sykehus. Stavanger Aftenblad skriver at det Ble utført livredning på stedet og at hun Ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

Klartale - 26 apr 22 kl. 08:47

Arrangøren og sjåføren er siktet etter ulykken på Bjerke

På søndag var det en bilulykke på Bjerkebanen. En bil kjørte inn i tribunen. Flere Ble skadet.

NRK - Igår: 17:41

AstraZeneca beklager etter vaksinebivirkningene

Vaksinemakeren AstraZeneca beklager at friske, uskyldige mennesker Ble rammet av bivirkningen som stanset bruken av denne vaksinen i Norge. Fem mennesker døde. Norge tok AstraZeneca-vaksinen ut av bruk etter flere meldinger om uvanlige blodpropper.

Klartale - 22 apr 22 kl. 06:30

Kan Marine Le Pen bli president på tredje forsøk?

Emmanuel Macron eller Marine Le Pen. Én av de to vil søndag bli valgt som fransk president.Da er det andre runde av presidentvalget i Frankrike.

Klartale - 11 maj 22 kl. 10:27

Ber halve Norge sikre seg etter angrepet mot Norkart

SPERRET: Mange nordmenn blir rådet til å legge inn sperre mot kredittsjekk.Tirsdag Ble det kjent at selskapet Norkart var utsatt for et dataangrep. Det meldte blant andre avisa Dagbladet. Ifølge Norkart Ble det oppdaget 5.

NRK - 04 maj 22 kl. 05:21

Sykepleier dømt for morfintyveri

En sykepleier ved et sykehjem utenfor Bergen er dømt til betinget fengsel for å ha stjålet morfin. I noen tilfeller Ble det fylt vann på ampullene etterpå. Sykehjemmet anmeldte saken da det Ble oppdaget at morfinampuller forsvant fra det låste medisinrommet.

NRK - 13 maj 22 kl. 19:18

Johnson drar til Nord-Irland

Britenes statsminister Boris Johnson drar til Nord-Irland i neste uke, ifølge leder av Sinn Fein Michelle O'Neill. – Han kommer på mandag. Jeg vil be ham om å slutte å dulle med DUP, sa hun til reportere.

NRK - 45 minutter siden

Kjellaug Nakkim er død

Kjellaug Nakkim døde mandag, 81 år gammel. Nakkim Ble valgt inn på Stortinget for Høyre fra Østfold som vararepresentant i 1985. Hun var fire perioder på Stortinget for Østfold fra 1989 til 2001.

NRK - 10 maj 22 kl. 08:01

Portforbud på Sri Lanka etter at minst fem Ble drept i rasende protester

Sri Lanka har utplassert tusenvis av sikkerhetsstyrker for å håndheve et portforbud dagen etter at rasende protester utartet i den verste volden på flere uker. Mandag Ble fem mennesker drept og nesten 200 Ble såret. Samme dag gikk statsminister Mahinda Rajapaksa av.

Klartale - 13 maj 22 kl. 13:17

Presidenten i De forente arabiske emirater er død

Dødsfallet Ble gjort kjent av statlige medier fredag. Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan var president for de sju emiratene som utgjør landet. Han var også emir av Abu Dhabi, der hovedstaden ligger.

NRK - 6 timer siden

CSTO mener Nato-utvidelse vil føre til økte spenninger

Generalen i militæralliansen, Stanislav Zas, CSTO sier at en utvidelse av Nato vil føre til økte spenninger i Europa. CSTO (Collective Security Treaty Organization) er en kollektiv sikkerhetsorganisasjon som Ble opprettet som en midlertidig sikkerhetstraktat i 1992 mellom Russland og fire tidligere sovjetiske stater, og Ble en fast organisasjon i 2002..

NRK - 8 timer siden

Dømt for drapsforsøk

To menn er dømt for drapsforsøk på Toppe i Bergen i november 2020. En mann Ble kastet utfor en altan i en høyblokk. En 47-åring er dømt til tolv års forvaring og en 41-åring er dømt til åtte år og seks måneder i fengsel, skriver BT.

NRK - 11 timer siden

Øker bøtene for demonstranter som hindret trafikken

Høyesterett slår fast at bøtelegging av to demonstranter tilknyttet Extinction Rebellion i 2020 ikke er i strid med forsamlingsretten. To demonstrantar Ble bøtelagt etter en aksjon der de uten å varsle politiet var med på å stoppe trafikken i rundt 90 minutt på Ring 1 i Oslo en mandag morgen. Hovedspørsmålet i saken var om inngrepet var i strid med Den europeiske menneskerettskonvensjonen (EMK) artikkel 11 om forsamlingsrett.

Aftenposten - 11 timer siden

Året da 17. mai Ble for alle: – En del av Norges historie som man ikke er stolt av

Nynazistene trodde de at de hadde støtte for et «hvitt» barnetog. I stedet Ble 17..

NRK - 12 timer siden

Pågrepet etter å ha truet Nav-ansatte

En mann Ble mandag formiddag pågrepet etter at han kom med verbale trusler mot ansatte på Nav i Gyldenløves gate i Kristiansand. – Det var ikke veldig dramatisk, men Nav tok kontakt med oss etter at en bruker hos dem kom med verbale trusler. De ønsket å anmelde ham og få hjelp til å få ham fjernet, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder politidistrikt til NTB.

Aftenposten - 12 timer siden

Vår anmelder Ble med på oppdagelsesferd. Og Ble skuffet.

Hva skjer egentlig i det nedlagte Siemensbygget? Denne vandreforestillingen gir oss noen tåkete svar..

NRK - 13 timer siden

Politiet ber om 120 dager fengsel for Cezinando

Kristoffer Cezinando Karlsen møtte i dag i Oslo tingrett i en tilståelsessak, etter at han Ble tatt for tyverier. Påtalemynidghet har forslått fengsel i 120 dager. – Jeg tror ikke har jeg noen kommentarer til det, sier 26-åringen.

NRK - 13 timer siden

Tsjekkere omkom i Steigentunnelen

Fire personer omkom og to Ble skadet etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland søndag. En traktor med henger Ble påkjørt bakfra av en utenlandskregistrert bil. VG melder at de omkomne er turister fra et større reisefølge, og politiet bekrefter mandag at de er tsjekkiske statsborgere.

NRK - 13 maj 22 kl. 00:49

Menneskelig feil trolig årsak

Dataagrepet mot Norkart, som leverer IT-systemer for kart- og eiendomsinformasjon, skjedde trolig etter en menneskelig feil, skriver Aftenposten. Angrepet, som var rettet mot søketjenesten, Ble avdekket 5. mai, opplyser selskapet i en pressemelding.

NRK - 16 timer siden

17 av 19 utsatte saker er berammet i Høyesterett

Høyesterett har berammet 17 av de 19 straffesakene som Ble utsatt da forsvarsadvokatene nektet å føre dem i protest mot betalingen fra staten. Fredag er det meklingsfrist i forhandlingene mellom Advokatforeningen og Justisdepartementet om salærsatsene for strafferettsadvokatene. Mens aksjonen pågikk, Ble 19 straffesaker utsatt på ubestemt tid.

Klartale - 26 apr 22 kl. 14:37

Rapport viser at tiltak mot korona fikk store følger for barn og unge

Barn og unge har måttet leve med strenge tiltak mot korona. Det mener korona-kommisjonen. – Myndighetene har ikke klart å skjerme barn og unge så godt som de hadde et mål om.

NRK - 18 timer siden

Sykehus bombet i Luhansk

Et sykehus i Sievjero-donetsk i Luhansk Ble søndag truffet i russiske luftangrep, hevder militæradministrasjonen i Luhansk-regionen. Ni sivile Ble såret i angrepene, og får behandling ved sykehuset, som fortsatt driver til tross for bombingen, melder guvernør Serhij Hajdaj i Luhansk på Telegram i følge CNN. Han hevder Russland har bombet bolighus, en kjemisk fabrikk og en skole, i tillegg til sykehuset.

NRK - 29 apr 22 kl. 19:11

Mann dømt i USA til livstid i fengsel for IS-forbrytelser

En 38-åring fra IS-gjengen som Ble omtalt som «The Beatles», er dømt til livstid i fengsel i den amerikanske delstaten Virginia. Den tidligere britiske statsborgeren Alexanda Amon Kotey Ble dømt av en domstol i den amerikanske delstaten fredag. Han var medlem av den beryktede gruppa innen IS som holdt, torturerte og drepte utenlandske fanger i årene 2012 til 2015.

NRK - 21 timer siden

Gjerningsmannens foreldre avhørt

Foreldrene til mannen som drepte ti personer i Buffalo i delstaten New York lørdag, Ble søndag avhørt av politiet. Skytingen etterforskes som hatkriminalitet. Myndighetene undersøker nå et manifest som Ble lagt ut på nettet før skytingen, og som beskriver i detalj episoden på forhånd og identifiserer 18 år gamle hvite Payton Gedron som gjerningsmannen.

NRK - 23 timer siden

To skutt og drept på loppemarked i Texas

Politiet i Houston i Texas sier to personer Ble drept og tre fraktet til sykehus etter en skyteepisode på et travelt loppemarked i byen. Skytingen skjedde etter det politiet omtaler som en konfrontasjon som involverte alle de fem og minst to våpen. Sheriff Ed Gonzalez i Harris County sier ingen andre Ble skadd i hendelsen.

NRK - 09 maj 22 kl. 10:41

Fire drept ved valglokaler på Filippinene

Fire er drept i skyteepisoder ved to ulike valglokaler på øya Mindanao på Filippinene. Tre sikkerhetsvakter Ble drept i den ene skyteepisoden, mens en stemmegiver Ble drept i den andre. Flere er skadd etter angrepene, blant dem enda en sikkerhetsvakt.

NRK - Igår: 20:14

Iran vurderer eksport av gass til Europa

Iran vurderer muligheten for å eksportere naturgass til Europa etter at Russlands invasjon av Ukraina har ført til rekordhøye gasspriser. Selv om naturgassreservene i Iran er blant verdens største, er landet hardt rammet av sanksjonene som Ble gjeninnført da USA trakk seg fra atomavtalen mellom Iran og verdens stormakter. Inntil sanksjonene oppheves, hindres Iran i å selge gass til Europa.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt