Ble

Monday, 06 February, 03:04

Nyheter om Ble

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 feb 23 kl. 13:46

Radioprofil Ble først dømt – nå er han frikjent for uaktsomt drap

En eldre kvinne døde, og flere andre Ble skadet etter en frontkollisjon på E6 i Saltdal sommeren 2020. Sjåføren i den ene bilen, en journalist og kjent radioprofil gjennom mange år, Ble tiltalt for uaktsomt drap etter ulykken. Ifølge tiltalen sovnet mannen bak rattet slik at bilen han førte kom over i motgående kjørefelt.

Klartale - 30 jan 23 kl. 12:06

Tyre Nichols Ble drept av politiet

Tyre Nichols døde 10. januar. Tre dager tidligere hadde han blitt banket opp av politiet.

Klartale - 01 feb 23 kl. 15:30

To år siden hæren tok makten i Myanmar

1. februar 2021 tok hæren makta i landet. Store protester Ble stanset med vold.

NRK - I førrgår: 22:43

Tilstanden kritisk for Georgias fengslede ekspresident

En sultestreik er i ferd med å koste Mikheil Saakasjvili livet, sier advokaten hans. Den 55 år gamle ekspresidenten har sittet i fengsel siden 2021. – Vekten hans har rast ned fra 115 til 68 kilo siden han Ble fengslet i oktober 2021.

Klartale - 27 jan 23 kl. 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så Ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

NRK - 20 timer siden

Iransk filmskaper løslatt mot kausjon

Den iranske filmregissøren Jafar Panahi Ble fredag løslatt mot kausjon etter at han begynte en sultestreik i protest mot at han satt fengslet, sier en rettighetsgruppe. Panahi Ble pågrepet i juli for å sone en dom på seks års fengsel fra 2010. Han var dømt for å drive «propaganda mot systemet», men i oktober satte høyesterett dommen til side og beordret ny rettsbehandling.

Klartale - Igår: 06:30

Nå ser vi like mye film på kino som før pandemien

Folk i Norge har latt seg lokke tilbake til kino. Filmer som «Kampen om Narvik», «Avatar: The Way of Water» og «Folk og røvere i Kardemomme by» har alle hatt stor suksess.I januar Ble det solgt nesten 959.

NRK - 7 timer siden

Restaurant Festningen i Oslo manglet sprinkleranlegg

Restaurant Festningen Ble totalskadd i en brann lørdag kveld. Nå kommer det fram at det historiske bygget manglet sprinkleranlegg. Det bekrefter Forsvarsbygg, som på vegne av staten forvalter den 187 år gamle verneverdige bygningen, melder Aftenposten.

Klartale - 02 feb 23 kl. 14:48

Direktør anklaget for å spise dyrene

En direktør for en dyrehage har fått anklager mot seg. Han skal ha slaktet og spist fire dverggeiter. Geitene tilhørte dyrehagen, og Ble spist på et julebord.

NRK - 01 feb 23 kl. 12:13

Tysk politi kan ha pågrepet seriedrapsmann

Tysk politi har pågrepet en mann som mistenkes for å ha tatt livet av flere eldre kvinner i Schwäbisch Hall-området i Baden-Württemberg. Verken politiet eller påtalemyndigheten har bekreftet pågripelsen, men kilder bekrefter at en mistenkt er pågrepet. Etter at en 89 år gammel kvinne i forrige uke Ble funnet død under mistenkelige omstendigheter i leiligheten sin i landsbyen Michelbach an der Bilz, gjenopptok politiet etterforskningen av et annet mistenkelig dødsfall, en 77 år gammel kvinne som Ble funnet i leiligheten sin i Schwäbisch Hall nær Stuggart.

Klartale - 23 jan 23 kl. 08:20

Ti personer skutt og drept under feiring av kinesisk nyttår

Mann skjøt og drepte ti mennesker lørdag kveld. Det skjedde under feiringen av kinesisk nyttår. Mange var samlet for å feire i Monterey Park nær Los Angeles i USA.

Klartale - 31 jan 23 kl. 13:10

Kan konflikten mellom Israel og Palestina løses?

Vestbredden og Øst-Jerusalem har hatt nye angrep den siste tiden. Det gir oss en påminnelse om verdens eldste flyktningkrise. Og okkupasjonen som aldri tok slutt.

NRK - 02 feb 23 kl. 23:14

Amazon solgte mer, men tjente mindre enn ventet

Netthandelsgiganten Amazon endte med større omsetning enn ventet i siste kvartal i fjor. Likevel forsvant nesten hele overskuddet. Salget økte fra 137,4 milliarder dollar de tre iste måneden av 2021 til 149,2 milliarder i samme periode i fjor.

NRK - 02 feb 23 kl. 21:46

Drapsmann knyttet til mafiaen, tatt etter 16 år på rømmen

En drapsdømt italiener som mistenkes for å tilhøre den søritalienske mafiaen 'Ndragheta, er pågrepet i Frankrike etter å ha levd i skjul i 16 år. Interpol sier 63 år gamle Edgardo Greco Ble arrestert i byen Saint-Étienne, der han skal ha brukt flere falske navn og på et tidspunkt drev en italiensk restaurant. Han er etterlyst i Italia, der han er dømt til livstids fengsel for drap på et brødrepar.

NRK - 6 timer siden

Redningsaksjon etter mann i snøstorm

Klokken ti over fem fikk politiet melding om at en mann hadde kjørt skuter over Namsvatnet. Mannen kom ikke frem til avtalt tid og Ble meldt savna. Det er snøstorm i området.

NRK - 6 timer siden

Sandvolleyball: Mol og Sørum til topps i Doha – vant naboduell i finalen

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum vant finalen i verdenstourturneringen i Doha. I finalen Ble svenske David Åhman og Jonatan Hellvig slått. Den norske duoen tok sin første triumf i 2023-sesongens første turnering med settsifrene 21-19, 21-19.

NRK - 9 timer siden

Tre menn tiltalt for drapsforsøk på Skullerud i januar i fjor

Tre unge menn må møte i Oslo tingrett tirsdag, tiltalt for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene Ble knivstukket på Skullerud i Oslo 26. januar i fjor. Ifølge tiltalen Ble voldsofferet stukket gjentatte ganger med kniv mot halsen og overkroppen, før han omsider klarte å løpe vekk.

Klartale - 30 jan 23 kl. 16:00

En stor flokk Ble observert i Polen

En flokk med rundt 170 bison Ble observert øst i Polen. Det er den største flokken de har sett, sier forskere. Det skriver avisa Notes From Poland.

VG - 13 timer siden

Heljapansk i Willingen da de norske Ble frahoppet

Silje Opseths finalehopp på 134 meter Ble den norske beholdningen i det siste verdenscuprennet før VM i Willingen. Japans Yuki Ito seiret. Opseth Ble nummer 11..

Klartale - 30 jan 23 kl. 06:00

75 år uten Mahatma Gandhi

For 75 år siden Ble Mahatma Gandhi drept. Han Ble 78 år gammel.Gandhi var en indisk politiker.

NRK - 22 timer siden

Elleve tatt for ruskjøring i Oslo i helgen

Natt til lørdag Ble sju personer anmeldt for ruskjøring, natt til søndag Ble fire personer tatt. Kontrollene, som Ble gjort på Grønland i Oslo, varte i rundt en time hver natt. – Trafikkorpset er bekymret over det vi anser som et høyt antall tatt sett mot den korte kontrolltiden.

NRK - 01 feb 23 kl. 04:32

Svensk internettaktivist frifunnet i Ecuador

Den svenske programmereren og internettaktivisten Ola Bini har blitt frifunnet for tiltalen for datainnbrudd i Ecuador, melder TT. Det er Binis talsperson som bekrefter frifinnelsen i en epost til TT. I en egen lydmelding sier Bini at rettssaken mot ham Ble avsluttet klokken halv åtte på kvelden etter å ha vart i elleve timer tirsdag.

NRK - 31 jan 23 kl. 22:43

Nigeriansk senator tiltalt for organhandel i Storbritannia

En tidligere nestleder for senatet i Nigeria er tiltalt for moderne slaveri og ulovlig organhandel etter at han forsøkte å skaffe datteren en ny nyre. 60 år gamle Ike Ekweremadu og kona Ble fremstilt for retten i London tirsdag. Datteren Sonia er også tiltalt, men er innlagt på sykehus og kunne ikke møte i retten.

NRK - 31 jan 23 kl. 20:11

Russland innrømmer at flere tusen Ble mobilisert ulovlig

Siden i fjor høst er flere tusen menn mobilisert ulovlig for å delta i krigen i Ukraina, innrømmer russiske myndigheter. Over 9.000 er hentet tilbake.

NRK - I førrgår: 14:45

Tre politifolk dømt for drap i Kenya

Tre politifolk er drømt til henholdsvis dødsstraff, 30 års og 24 års fengsel for drapet på en menneskerettighetsadvokat og to andre utenfor Nairobi i Kenya. Advokat Willie Kimani, klienten Josephat Mwenda og sjåføren Joseph Muiruri Ble funnet drept i en elv utenfor Nairobi i juni 2016. Drapene vakte sterk avsky i Kenya, der mange er redde for politiet.

NRK - 31 jan 23 kl. 13:11

Slik Ble strømstøtten i januar

På Øst- og Sørlandet Ble snittprisen på strøm 126,59 øre/kWh i januar, mens den på Vestlandet Ble på 128,76 øre. Dermed Ble stømstøtten på drøyt 60 øre/kWh. På Østlandet og Sørlandet endte strømstøtten på 63,66 øre per kilowattime, mens den på Vestlandet endte på 66,11 øre per kilowattime, skriver NVE.

NRK - I førrgår: 12:09

Mann tiltalt for drap i Asker i 2021

En litauisk mann i 40-årene er tiltalt for å ha drept en mann i 30-årene med en brødkniv i Åros i Asker i 2021. På formiddagen 24. september 2021 Ble nødetatene varslet om at to menn hadde vært i slagsmål utendørs i Åros sentrum, noe som endte med at den ene Ble stukket i hjel med en brødkniv, melder Budstikka.

NRK - 28 jan 23 kl. 10:02

Mannen som Ble skutt av politiet i Kristiansand er besluttet pågrepet

Politiet besluttet lørdag at de skal pågripe mannen som Ble skutt i beinet av politiet i Kristiansand fredag kveld. – Det er blitt besluttet at han skal pågripes. Jeg fikk beskjeden akkurat nå.

NRK - I førrgår: 08:03

Lula anklager Bolsonaro for kupplaner

Tusenvis av Bolsonaros støttespillere brøt seg 8. januar inn i presidentpalasset, kongressen og høyesterett i Brasilia og tok til orde for et militærkupp for å sette valget av Lula i oktober til side. – I dag er jeg sikker, og jeg vil si det høyt og tydelig: Den mannen forberedte kuppet, sa Lula med henvisning til Bolsonaro i et intervju med kringkasteren RedeTV torsdag kveld.

Klartale - 31 jan 23 kl. 06:00

Politiker skaper proBlemer for Sverige

Sverige og Finland vil bli en del av Nato. Alle medlemmene av Nato må si ja for at det skal skje.Nato er et forsvars-samarbeid.

NRK - I førrgår: 06:38

Nesten 1.000 migrantfamilier adskilt under Trump er ennå ikke gjenforent

Nesten 1.000 barn som Ble skilt fra foreldrene sine da de forsøkte å reise inn til USA i Donald Trumps presidenttid, er ennå ikke gjenforent med foreldrene. Da president Joe Biden tok over etter Donald Trump i januar 2021, lovet han å gjøre om på sin forgjengers nulltoleransepolitikk mot ulovlig innvandring.

NRK - I førrgår: 03:48

Rundt 1000 migrantbarn fortsatt skilt fra foreldrene i USA

Da Joe Biden Ble president i januar 2021, lovet han å reversere tidligere president Trumps nulltoleransepolitikk overfor ulovlig innvandring. Politikken førte til at tusenvis av barn Ble skilt fra foreldrene etter å ha krysset grensen til USA. En arbeidsgruppe har identifisert 3.

NRK - 45 minutter siden

Politiet løsnet varselskudd under aksjon i Oslo - ingen skadet

Politiet har løsnet varselsskudd på Grünerløkka i Oslo natt til mandag. Det var rundt kl 00.30 at politiet fikk beskjed om en trusselsituasjon.

NRK - 45 minutter siden

Politiet løsnet varselskudd under aksjon i Oslo – ingen skadet

Politiet har løsnet varselsskudd på Grünerløkka i Oslo natt til mandag. Det var rundt kl. 00.

NRK - 1 time siden

Minst 18 drept i jihadistangrep i Burkina Faso

Minst 18 mennesker er drept i to separate angrep i helgen i Burkina Faso. Trolig står jihadister bak. Lørdag ettermiddag Ble tolv mennesker drept da væpnede menn angrep byen Bani i Sahel-regionen, ifølge et lokalt vitne.

NRK - 3 timer siden

Flere kyr gikk gjennom fjøsgulv i Nordland

Det Ble iverksatt en redningsaksjon da flere kyr gikk gjennom gulvet og havnet i gjødselkjelleren i et fjøs i Vesterålen søndag kveld. To kyr Ble raskt berget, mens to andre kyr måtte vente en stund på å bli reddet ut av møkka. Like før klokken 21.

Dagbladet - 02 feb 23 kl. 19:20

- Ble brent over hele kroppen

Fox News- korrespondent Benjamin Hall Ble alvorlig skadd da bilen han satt i Ble utsatt for angrep i byen Horenka i Ukraina i mars 2022. I et nytt intervju forteller han om veien tilbake..

Aftenposten - 7 timer siden

Frem til hun Ble tenåring, levde datteren vår et vanlig liv. Så endret alt seg.

Frem til hun Ble tenåring, levde datteren vår et vanlig liv. Så endret alt seg..

Klartale - 02 feb 23 kl. 14:45

Politiet mener de har funnet drapsmann i sak fra 1999

En mann i 40-årene drepte Knut Kristiansen, mener politiet. Noen drepte 71 år gamle Kristiansen i 1999. Han var språkforsker.

NRK - 02 feb 23 kl. 12:56

Fire menn tiltalt etter drapet på Bård Lanes (33)

Bård Lanes Ble skutt og drept på gata i Tønsberg i april 2021. Nå er fire personer tiltalt i saken. Ifølge VG Ble Lanes våren 2021 bedt av en politimann om å skaffe opplysninger om en kriminell mann (31).

NRK - 13 timer siden

Kjent irakisk miljøaktivist bortført av væpna menn

Væpna menn har bortført den kjente irakiske miljøaktivisten Jassim al-Assadi som kjemper for de bevaringsverdige sumpområder sør i landet. Sumpområdene i Mesopotamia, som ligger mellom de to store elvene Eufrat og Tigris sør i Irak, står på Unescos verdensarvliste. 65 år gamle Assadi leder miljøorganisasjonen Nature Iraq og har ofte opptrådt i irakiske og internasjonale medier for å advare om hvilke trusler området er utsatt for.

NRK - 02 feb 23 kl. 11:19

Russisk offiser sier ukrainere Ble torturert og skutt

En tidligere offiser i den russiske hæren har uttalt seg til BBC om krigsforbrytelser og menneskerettighetsbrudd han sier han var vitne til i Ukraina. Konstantin Jefremov var premierløytnant i en tropp i den russiske hæren, men Ble til slutt avskjediget da han nektet å dra tilbake til Ukraina, og har nå rømt fra Russland, skriver BBC. Kringkasteren har verifisert at han deltok i invasjonen og okkupasjonen av områder i Zaporizjzja-regionen sørøst i Ukraina.

NRK - 15 timer siden

Bombegruppa er ferdig i Porsgrunn

Politiets bombegruppe Ble lørdag kveld ferdig i boligen der en mann er pågrepet for å ha oppbevart syrer. Foreløpig informasjon viser at det er salpetersyre og svovelsyre, ifølge politijurist Kristin Synnøve Drågen. De to som Ble evakuert fra boligen, kan flytte tilbake.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:59

Iransk filmskaper sultestreiker

Den prisbelønte iranske filmskaperen Jafar Panahi har innledet sultestreik i Evin-fengselet i Teheran der han soner en dom på seks år for kritikk av regimet. 62 år gamle Panahi Ble pågrepet i juli i fjor på bakgrunn av en betinget dom fra 2010 da han Ble funnet skyldig i å ha drevet «propaganda mot myndighetene» i landet. Han Ble da også nektet å lage film og å forlate Iran.

NRK - 30 jan 23 kl. 10:08

Fortsatt ikke gjort noen avhør etter skyting i Kristiansand

På grunn av helsemessige årsaker har det ikke blitt gjort noen avhør av mannen som fredag kveld Ble skutt i beinet av politiet i Kristiansand sentrum. Det opplyser mannens advokat, Bjørge Usterud Tveito, til NRK. Det var en mann i 30-årene som Ble pågrepet og siktet etter en truende situasjon som endte med at han Ble skutt i beinet av politiet fredag kveld.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com