Ble

Tuesday, 20 February, 22:44

Nyheter om Ble

Klartale - 05 feb 24 kl. 06:00

En tragisk og mørk januar

«Hjerter blør i hele Norge». «Vanskelig å forstå». «Smertefullt».

NRK - 15 feb 24 kl. 16:13

Siktet i kidnappingssak løslatt fra varetekt

Det var 28.januar at politiet i Nordland fikk melding om at en person var savnet fra en privat adresse i Vesterålen. Senere samme kveld Ble den savnede personen gjort rede for.

Klartale - 10 feb 24 kl. 06:00

Super Bowl: Snakkiser og skandaler

11. februar er det klart for årets Super Bowl i USA. I år møtes lagene San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs, ifølge NTB.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var ufarlig

Det Ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det Ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet Ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det Ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det Ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet Ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

Klartale - 14 timer siden

Mann Ble knivstukket i Oslo mandag

Mannen er i slutten av 30-årene. Han behandles for kritiske skader på Ullevål sykehus.– Mannen er utenfor livsfare.

NRK - 16 feb 24 kl. 10:43

Ny rettssak mot russisk menneskerettighetsaktivist

Den russiske menneskerettighetsaktivisten Oleg Orlov Ble fredag på nytt stilt for retten i Moskva for kritikk av krigen i Ukraina. Orlov, som er en av få menneskerettighetsforkjempere som ikke er i fengsel i Russland, risikerer en dom på fem år for å fordømme den russiske krigen i Ukraina. – Jeg venter ikke at det kommer noe godt ut av dette, sa Orlov før rettssaken Ble åpnet i tinghuset i Moskva fredag.

NRK - Igår: 01:50

Mann tiltalt for drap i Kristiansand – 39-åring knivstukket 22 ganger

En 38 år gammel mann er tiltalt for å ha drept en jevnaldrende i Søgne i Kristiansand i desember 2022. En mann Ble funnet død i en leilighet, og en 38-åring som bodde i leiligheten Ble pågrepet på stedet. Han er nå tiltalt for drap.

NRK - 16 feb 24 kl. 02:33

Paul McCartney gjenforent med bass som Ble stjålet i 1972

Paul McCartney er blitt gjenforent med bassen han brukte på The Beatles-klassikere som «Love Me Do» og «She Loves You», 51 år etter at den Ble stjålet i London. Höfner-bassen Ble funnet på et loft i Sussex, skriver BBC. McCartney kjøpte gitaren i 1961, og den Ble stjålet fra en varebil i Notting Hill i London i oktober 1972.

NRK - I førrgår: 06:23

Palestinsk nyhetsbyrå: Minst ti drept i luftangrep på Gazastripen

Minst ti palestinske sivile, blant dem kvinner og barn, Ble drept i israelske luftangrep mot den sentrale delen av Gazastripen lørdag, ifølge Wafa. Kampfly angrep flere hus, blant annet i Deir al-Balah, skriver det palestinske nyhetsbyrået. Der melder lokale kilder til Wafa at tre Ble drept.

NRK - I førrgår: 01:26

Opptøyer i Haag

Det var opptøyer i Haag i Nederland lørdag kveld. Det skal ha brutt ut slagsmål mellom to eritreiske grupper i en konferansesal. Ifølge Reuters Ble flere biler satt fyr på.

NRK - 8 timer siden

X gjenåpner tilgang på Julia Navalnajas konto – sier det var en feil

X har gjenåpnet tilgangen på Julia Navalnajas konto, skriver Reuters. Kontoen Ble gjort utilgjengelig tidlidere tirsdag. I en uttalelse sier X at kontoen Ble stengt ved at kontoen feilaktig Ble merket som som spam..

NRK - 14 feb 24 kl. 23:22

Rekordbeslag av narkotika i Sverige i fjor

Svenske tollere beslagla i fjor over 11 tonn med narkotiske stoffer, mer enn noen gang før. I 2023 Ble det gjort dobbelt så mange beslag som året før, og det Ble særlig beslaglagt mer cannabis, amfetamin og kokain, viser statistikken. – Det er en omfattende og avansert virksomhet vi står overfor.

NRK - 17 feb 24 kl. 07:02

Ny rekord for omsetning av norske grønnsaker i fjor

Selv om norske bønder slet med dårlige avlinger i fjor, Ble det likevel satt en ny rekord: Aldri før har norskandelen av det som Ble solgt vært så høy. Tørke og flom ga dårlige avlinger flere steder i landet, men likevel viser det seg at norskandelen av det som Ble solgt, Ble rekordstor, godt hjulpet av svært gode avlinger i 2022, skriver Nationen. Norskandelen endte på 37,1 prosent, en økning på 1,2 prosentpoeng fra året før.

NRK - 31 jan 24 kl. 15:24

Opprettholder tingrettens dom i bortføringssaken i Tolga

Tre menn Ble dømt til fengsel etter å ha blitt funnet skyldige i bortføringen i Tolga. En fjerdemann Ble frikjent. Påtalemyndigheten anket straffeutmålingen og frifinnelsen til lagmannsretten.

NRK - 17 feb 24 kl. 00:54

Funnet asbest enda flere steder i Sydney

Australske myndigheter sa lørdag at de hadde oppdaget asbest på flere steder i Sydney, inkludert i boligområder. Totalt har nå 32 steder i byen fått påvist asbest, ifølge Reuters. I flere uker har delstaten New South Wales forsøkt å fjerne det giftige materiale som er oppdaget i bark som er brukt på offentlige steder.

Aftenposten - Igår: 16:44

Fagfolk Ble spurt om hvilken oppfinnelse de skulle ønske at aldri Ble oppfunnet. Svarene? Selfiestangen og atombomben.

Fiskestang, wienerstang, flaggstang og mandelstang er kommet for å bli. Men hvor Ble det av selfiestangen?.

Klartale - Igår: 08:56

Familien har ennå ikke sett kroppen til Aleksej Navalnyj

Aleksej Navalnyj er død. Det sa russiske myndigheter på fredag. Russiske myndigheter vil ikke gi kroppen hans til familien.

NRK - 16 feb 24 kl. 12:21

Mann funnet død etter redningsaksjon i Bergen

En mann i 50-årene er funnet død etter en redningsaksjon ved Salhus i Bergen fredag. Det skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannen Ble funnet i sjøen og brakt til land av dykkere fra Bergen brannvesen.

NRK - 13 feb 24 kl. 13:22

Kvinne dømt for å forsøke å drepe sin mor med rottegift

Telemark tingrett har dømt den 36 år gamle datteren til sju og et halvt års fengsel. Påtalemyndigheten mener datteren serverte moren forgiftet mat. Moren Ble syk flere ganger mens datteren bodde hjemme.

NRK - I førrgår: 20:23

Amerikaner med «fiksering på kongefamilien» utvist fra Norge

En 43 år gammel amerikaner, med en spesiell interesse for den norske kongefamilien, vil bli sendt ut av Norge så fort mulig etter at han Ble pågrepet med våpen. Mannen Ble pågrepet under stor dramatikk 11. januar i år med to våpen i Oslo sentrum.

NRK - 15 feb 24 kl. 21:11

2023 var et farlig år for journalister, først og fremst i Gaza

99 journalister Ble drept på jobb i fjor. Det er en økning på 44 prosent fra året før. 77 av de omkomne journalistene mistet livet på Gazastripen, ifølge Committee to Protect Journalists (CPJ).

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to menn er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City i Missouri forrige uke. Én kvinne Ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn. Fra før er to ungdommer siktet, skriver NTB.

NRK - 2 timer siden

Revisoren Ble hacket – flere kommuner havnet på Robek-listen

Mandag kveld meldte regjeringen at både Kautokeino og Nordkapp kommune var kommet på Robek-listen. Årsaken viste seg å være for sent innlevert årsregnskap for 2022. Et dataangrep får skylden for at årsregnskapene Ble levert for sent..

NRK - 2 timer siden

Bombegruppen i Sverige rykket ut til mistenkelig gjenstand

Det var oppdaget en mistenkelig gjenstand ved en bolig i Bettna sør for Stockholm, skriver Aftonbladet. Den nasjonale bombegruppen rykket ut til huset, som Ble sperret av. Det viste seg senere at gjenstanden ikke var farlig.

NRK - 17 feb 24 kl. 18:45

Medfange mener Navalnyj døde tidligere

Den russiske uavhengige avisa Novaja Gazeta har snakket med en fange som sonet samme sted som Aleksej Navalnyj. Han sier 47-åringen kan ha dødd tidligere enn russiske myndigheter hevder. Medfangen vitner om mystiske aktiviteter ved straffekolonien kvelden før dødsbudskapet.

NRK - 10 timer siden

Påstand om ti års forvaring for mishandling av sjuåring

Aktor Asbjørn Onarheim la ned en påstand om 10 års forvaring mot mannen i 30-årene som mishandlet sin sjuårige sønn. – I denne saken er det vanvittig voldsbruk. Det er ikke all adferd som kan forklares eller gis en diagnose på, sa Onarheim Aktor legger også ned påstand om kontaktforbud, mellom den tiltalte og sønnen.

NRK - 13 timer siden

Ufarlig gjenstand på tog i Brumunddal

Et tog som kjørte fra Lillehammer Ble evakuert i Brumunddal. – Årsaken til evakuering er at det er funnet en mistenkelig gjenstand, sa Kaja Rynning Moen, kommunikasjonsrådigver i Vy til NRK. 90 personer Ble evakuert, men det viste seg å ikke være farlig.

NRK - 13 timer siden

Tyskland-legenden Andreas Brehme er død

Den tyske fotballegenden, Andreas Brehme er død. Han Ble 63 år gammel. Den tyske storavisen Bild er blant flere medier som melder om Brehmes bortgang.

Aftenposten - 15 timer siden

Johaug erklærte sin støtte etter Instagram-innlegget. Bak den triste meldingen lå et viktig budskap.

Helgen Ble tårevåt for USAs langrennsstjerne Jessie Diggins. Den amerikanske skifesten Ble nok et kapittel i en….

NRK - 17 timer siden

Nord-Koreas leder har fått bil i gave fra Putin

Nord-Koreas leder Kim Jong-un har fått en russiskprodusert bil i gave fra president Vladimir Putin til personlig bruk. Bilen Ble overlevert fra Russland til Kims øverste medhjelpere 18. februar, melder det nordkoreanske statlige nyhetsbyrået KCNA tirsdag.

NRK - 18 timer siden

Ukrainsk etterretning: Russisk helikopterpilot flyktet til Spania – funnet død

En russisk helikopterpilot som hoppet av og flyktet til Spania for et halvt års tid siden, er funnet død, sier en talsmann for ukrainsk militæretterretning. Den ukrainske militæretterretningens talsmann Andriy Yusov oppgir ingen detaljer om omstendighetene rundt pilotens dødsfall. Men ifølge meldinger i mediene var piloten i Spania da han døde.

Klartale - 14 feb 24 kl. 14:48

Maren Lundby får heder og ære

Norsk idrett har en egen «Hall of Fame». Der havner navn som har gjort noe bra for idretten.Tirsdag fikk fem idrettsstjerner plass.

Klartale - 17 feb 24 kl. 06:00

– Det handler ikke bare om å forlate sitt hjemland

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - Igår: 22:25

Minst 12 drept i skuddveksling grensa til USA

Mexicanske soldater har drept 12 væpnede menn i en skuddveksling nær grensa til den amerikanske delstaten Texas, opplyser mexicanske myndigheter. Sikkerhetsdepartementet i delstaten Tamaulipas sier trefningene fant sted sent søndag i Miguel Aleman, på den andre siden av grensa fra Roma i Texas. Soldatene var på patrulje da de Ble angrepet, og de 12 mennene Ble ifølge uttalelsen i sosiale medier «redusert» i en skuddveksling, noe som i denne konteksten betyr at de er drept (NTB).

NRK - 16 feb 24 kl. 23:59

Taylor Swift gir 100 000 dollar til etterlatte etter skyting i Kansas

Taylor Swift har donert det som tilsvarer litt over en million norske kroner til etterlatte etter kvinnen som Ble drept etter Super Bowl-paraden i Kansas. Det melder CNN. Det var onsdag kveld en kvinne Ble drept og minst 22 personer, deriblant flere barn, Ble skadet.

NRK - 16 feb 24 kl. 23:59

Taylor Swift gir 100.000 dollar til etterlatte etter skyting i Kansas

Taylor Swift har donert det som tilsvarer litt over en million norske kroner til etterlatte etter kvinnen som Ble drept etter Super Bowl-paraden i Kansas. Det melder CNN. Det var onsdag kveld en kvinne Ble drept og minst 22 personer, deriblant flere barn, Ble skadet.

VG - Igår: 16:58

«Friends»-stjernen Matthew Perry skal Bafta-hedres likevel

Flere seere reagerte på at Matthew Perry Ble utelatt fra navnelisten som Ble opplest under et minneinnslag i søndagens Bafta-galla..

VG - 16 feb 24 kl. 19:06

Grammy forklarer hvorfor prisen til Aqua Ble trukket tilbake

Ble utropt som prisvinnere. Så Ble en annen vinner kåret i stedet. Nå gir organisasjonen bak musikkprisen sin forklaring på hvordan dette gikk til..

VG - Igår: 11:41

Mann med hammer knuste vinduer og inventar på Nav i Sarpsborg

Ansatte og kunder på stedet Ble evakuert til et sikkert sted, opplyser politiet. Kun den aktuelle mannen Ble lettere skadet..

NRK - Igår: 10:16

Redd Barna: Flere barn på flukt enn noensinne

Flere enn 10 millioner barn Ble tvunget på flukt i fjor, ifølge Redd Barna. Dermed er over 50 millioner barn på flukt i verden, det høyeste antallet noensinne. Barn utgjør 40 prosent av verdens fordrevne.

NRK - Igår: 06:59

Far dømt for vold mot seks døtre

En familiefar i 50-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for vold mot sine seks døtre over en femårsperiode fra 2016. Saken gikk over fire uker i Indre og Østre Finnmark på nyåret. I alt mottok retten forklaring fra 39 vitner, inkludert tiltalte selv, hans kone, barna, beredskapsmøte, politibetjenter, ansatte fra barnevernstjenesten og andre, melder iFinnmark.

NRK - Igår: 23:41

Papua Ny-Guinea: 26 drept i stammekonflikt

Minst 26 personer er drept i en stammekonflikt i øystaten Papua Ny-Guinea i Stillehavet. Den australske kringkasteren ABC siterte først lokalt politi på 64, men tallet Ble mandag morgen nedjustert av politiet. Det skal ha skjedd i den nordlige delen av landet, melder Reuters.

NRK - Igår: 22:54

Fugleinfluensa påvist i fjørfebesetning i Rogaland

Veterinærinstituttet har påvist fugleinfluensa hos en kommersiell fjørfebesetning i Rogaland, melder de i en pressemelding. Mattilsynet Ble varslet etter at flere dyr i besetningen døde brått, og prøver fra besetningen Ble sendt til Veterinærinstituttet for analyse. Dyreholdet består av 18 000 fjørfe som holdes i to separate bygninger.

NRK - Igår: 22:54

Fugleinfluensa påvist i Rogaland - 8000 kyllinger må avlives

8000 kyllinger må avlives, ifølge VG. Veterinærinstituttet har påvist fugleinfluensa hos en kyllingprodusent i Rogaland, melder de i en pressemelding. Mattilsynet Ble varslet etter at flere kyllinger døde brått.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com