Ble

Onsdag, 12 Mai, 19:16

Nyheter om Ble

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 11:22

Navalny-lege funnet

Legen som behandlet den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj i Sibir er funnet i god behold. Det melder Lenta.ru og flere andre russiske nettsteder.

NRK - I førrgår: 11:22

Navalnyj-lege funnet

Legen som behandlet den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj i Sibir er funnet i god behold. Det melder Lenta.ru og flere andre russiske nettsteder.

NRK - 07 mai 21 kl. 09:07

10 millioner til filmer

Regjeringen vil gi 10 millioner til filmer som Ble rammet av pandemien. – Dette er 10 millioner kroner i friske midler for å hjelpe filmprodusenter som har blitt rammet særlig hardt av stengte kinoer og redusert kapasitet under pandemien, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja i en pressemelding. Kompensasjonsordningen vil bli administrert av Norsk filminstitutt (NFI), og filmprodusenter kan nå søke om midler for filmer som var i distribusjon i perioden 13.

NRK - 6 timer siden

– Verden var ikke forberedt nok

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. Det tok for lang tid før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse Ble rapportert, til det Ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de. De mener også februar 2020 var en «tapt måned», der trusselen ikke Ble tatt alvorlig nok..

NRK - 6 timer siden

– Pandemien kunne vært unngått

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. – Situasjonen vi i dag befinner oss i, kunne vært unngått. Den skyldes en lang rekke feil, forsinkelser og hull i beredskapen og responsen, sier Ellen Johnson Sirleaf Panelet mener det tok for lang tid før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse Ble rapportert, til det Ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de.

VG - Igår: 14:07

Bjørn Dæhlie flyttet fra Eidsvoll til Bø, men Ble coronavaksinert i Nannestad: – Ble innkalt ved en feil

Tidligere langrennsløper Bjørn Dæhlie (53) er folkeregistrert i Bø i Vesterålen, men fikk coronavaksine i Nannestad. Kommunen sier han og flere Ble innkalt ved en feil..

NRK - 07 mai 21 kl. 21:15

Var mot bruk av munnbind

Den oppsagte helsearbeideren i Gran kommune sendte flere private høringsuttalelser. Hun tvilte på nytten av munnbind, og mente pandemien ikke var verre enn en influensa. 28.

NRK - Igår: 06:52

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter Ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen Ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere Ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

Dagbladet - Igår: 23:39

Yazan (2) var ute og lekte - Ble drept i rakettangrepet

Ni barn Ble drept i de israelske angrepene mot mål i Gaza. Det yngste offeret er to år gamle Yazan Masri. - Raketten slo ned utenfor huset og tre av mine søsken Ble drept, sier storebror Atallah Masri til Expressen på telefon..

NRK - Igår: 22:51

Nye sammenstøt i Jerusalem

Det meldes om nye sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske sikkerhetsstyrker ved al-Aqsa-moskeen i okkuperte Øst-Jerusalem. Ifølge journalister på stedet brukte de israelske sikkerhetsstyrkene sjokkgranater og gummikuler mot demonstrantene, som kastet gjenstander mot dem. Det var også harde sammenstøt tidligere mandag, og ifølge Palestinsk Røde Halvmåne Ble minst 395 palestiner såret og 263 av dem Ble sendt til sykehus.

NRK - I førrgår: 01:23

Navalnyjs lege meldt savnet

En russisk lege som behandlet Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj rett etter at han Ble forgiftet, er meldt savnet etter en jakttur i Sibir. Alexandr Murakhovskij kom ikke tilbakesom planlagt fredag, opplyser en politikilde til nyhetsbyrået Tass. Navalnyj, som nå er fengslet i Russland, Ble forgiftet på en flytur til Moskva i august.

Aftenposten - 3 timer siden

Norsk statsborger død i Pakistan. Mannen Ble drept, ifølge lokalt politi.

Mannen Ble drept, ifølge det lokale politiet..

NRK - 4 timer siden

Nedgang i dødsfall i uke 18

FHI skriver i sin ukesrapport at det har vært en nedgang i registrerte dødsfall siden uke 14 da det Ble registrert 23 dødsfall. Det er foreløpig registrert 4 dødsfall i uke 18, en betydelig nedgang fra uke 17 da det Ble registrert 15 dødsfall. Antall dødsfall varslet på en uke er nå på det laveste siden uke 44, men etterregistreringer kan forekomme..

NRK - 6 timer siden

Verden var ikke forberedt nok

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. Det tok for lang til før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse Ble rapportert, før det Ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de. Panelet mener man bør etaBlere et nytt globalt system for å forhindre fremtidige pandemier..

NRK - 7 timer siden

To drept på Vestbredden

To palestinere er drept i to separate hendelser på Vestbredden onsdag, melder NTB. En 16 år gammel palestiner Ble drept i sammenstøt med israelske militære i Aqaba, ifølge palestinske myndigheter. Bare noen få timer tidligere Ble en annen mann skutt og drept sør på Vestbredden.

NRK - 15 timer siden

To personer døde i byen Lod

To personer skal ha mistet livet i et angrep på et kjøretøy i byen Lod, som ligger sør for Tel Aviv. En kvinne i 40-årene Ble erklært død på stedet, og en annen person døde etter at hun Ble fraktet til sykehus. Ifølge rapporter fra hebraiske medier skal det ha vært en 7 år gammel jente.

NRK - 22 timer siden

Flere såret i angrep mot Tel Aviv

Ifølge israelske medier Ble tre personer lettere såret, blant de et fem år gammelt barn, da en buss i Holon rett sør for Tel Aviv Ble truffet av en rakett. Bilder i sosiale medier viser en buss og flere biler som står i brann på stedet. Ifølge ubekreftede meldinger skal raketter også ha slått ned i Gush Dan nord i Tel Aviv, og også der skal det være sårede.

NRK - Igår: 16:10

Politiet tipset VG om Hagen-saken

Politiet kontaktet VG-ledelsen etter at en abonnementsselger fra avisen ringte Anne-Elisabeth Hagen etter at hun forsvant. Årsaken var frykt for lekkasjer. Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hus i Sloraveien i Lørenskog 31.

VG - Igår: 16:09

Statsforvalteren skal vurdere tilsyn etter at en beboer Ble brannskadet

Helsetilsynet har oversendt saken om mannen i 50-årene som Ble alvorlig skadet i Frøya kommunes omsorg til Statsforvalteren..

Aftenposten - Igår: 14:07

Bjørn Dæhlie flyttet fra Eidsvoll til Bø, men Ble coronavaksinert i Nannestad: – Ble innkalt ved en feil

Tidligere langrennsløper Bjørn Dæhlie (53) er folkeregistrert i Bø i Vesterålen, men fikk coronavaksine i Nannestad..

NRK - Igår: 12:06

Smittesporingsnummer misbrukt

I går Ble en innbygger i Moss kommune oppringt av falske smittesporere. Telefonnummeret som var synlig for mottakeren, er det samme som kommunens smittesporingsteam bruker. Innbyggeren Ble bedt om å oppgi fødsels- og personnummer.

NRK - Igår: 10:28

NTB: Vil kutte permitteringstiden

Permitteringslengden skal halveres fra 52 til 26 uker fra 1. juli, etter det NTB erfarer. Permitteringsperioden foreslås kuttet trass i at regjeringen anslår at arbeidsledigheten vil bli på 3,5 prosent i år.

NRK - Igår: 06:05

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den Ble satt ut igjen i naturen, Ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

Aftenposten - Igår: 21:40

Den Ble startet som en parodi – nå er dogecoin blitt Elon Musks kryptofavoritt

Kryptovalutaen Ble startet som en parodi av oppstyret rundt kryptovaluta, men har etter hvert blitt verdens fjerde mest….

Aftenposten - Igår: 20:01

Først fikk de statsstøtte. Så Ble ansatte permittert. Etterpå kom koronatilskuddet.

Først fikk de statsstøtte. Så Ble ansatte permittert. Etterpå kom koronatilskuddet..

NRK - I førrgår: 17:49

USA stanset norsk forslag

FNs sikkerhetsråd holdt mandag et hastig sammenkalt møte for å diskutere uroen i Jerusalem, men kom ikke med noen uttalelse etter møtet, melder NTB. Møtet Ble holdt bak lukkede dører, og ifølge diplomatiske kilder satte USA foten ned for en felles uttalelse. Et forslag til uttalelse fra Norge Ble diskutert, men avvist av amerikanerne.

NRK - I førrgår: 15:55

Sønn tiltalt for drap på moren

En sønn i 40-årene er tiltalt for å ha drept moren sin på Sofienberg i Oslo i fjor. Kvinnen i 60-årene Ble funnet drept i en bolig 18. september.

VG - I førrgår: 15:37

Politiet om Veme-dødsfallet: - Hypotesen om drap er kraftig svekket

Etter et avhør med mannen som er siktet for falsk forklaring, tror ikke lenger politiet at mannen i 70-årene som Ble funnet død i sett hjem på Veme utenfor Hønefoss Ble drept..

VG - I førrgår: 13:12

Fikk flere brudd i ansiktet – Ble beskyldt for å «gi seg» i storkampen

Billy Joe Saunders (31) Ble pepet ut av rekordpublikumet i Arlington, Texas, da han ikke kom ut til niende runde mot Canelo Alvarez (30). Nå viser det seg at han pådro seg alvorlige bruddskader rundt øyet..

Aftenposten - I førrgår: 13:12

Fikk flere brudd i ansiktet – Ble beskyldt for å «gi seg» i storkampen

Billy Joe Saunders (31) Ble pepet ut av rekordpublikumet i Arlington, Texas, da han ikke kom ut til niende runde mot….

VG - I førrgår: 11:43

Tiltalt for drap på Thea: Måtte avbryte tiltaltes forklaring

VESTFOLD TINGRETT (VG) Mannen som er tiltalt for drap på kjæresten Thea Braavold (31) mener drapet har sammenheng med et annet drap han Ble dømt for i 2003. Hans forklaring i retten mandag Ble avbrutt fordi han mente han var for sliten til å fortelle..

NRK - I førrgår: 08:02

Skulle ikke ha avfyrt skudd

En intern politirapport konkluderer med at politibetjentene som aksjonerte mot boligen til afroamerikanske Breonna Taylor, ikke burde ha skutt tilbake. I den interne rapporten fra en spesialenhet ved politiet i Louisville står det at politiet burde ha forsøkt trappe ned konflikten i stedet for å skyte på måfå inn i leiligheten etter at en politimann Ble skutt i beinet av Taylors kjæreste. Politimennene avfyrte i alt 32 skudd i leiligheten, og Taylor, en 26 år gammel sykepleierstudent, Ble truffet av fem av dem..

Aftenposten - I førrgår: 08:00

Da kunstneren Gritt Ble mistenkt for kattemord, Ble hun brått en filmsnakkis

Er kunstneren Gritt en kattemorder? En hårreisende original debutfilm har vært vinterens store snakkis blant norske….

NRK - 06 mai 21 kl. 17:42

Beboer Ble brannskadet på Frøya

Det var en mann i 50-årene som Ble skadet i det Frøya kommune beskrev som en «alvorlig hendelse» i går. Han Ble brannskadd under et bad ved en institusjon, og behandles ved Haukeland sjukehus. Kommunen har startet en gjennomgang etter uhellet..

Aftenposten - I førrgår: 22:57

Eksperter peker mot IS etter at skolebarn Ble drept i Kabul

Søndag Ble over 50 bombeofre begravet i Kabul, de fleste var skolejenter. Eksperter peker på IS som den skyldige..

Dagbladet - 09 mai 21 kl. 17:34

«Mørkets fyrste» fikk rett: - Katastrofalt

«Den røde muren» Ble revet i stykker i 2019, og Ble ytterligere rasert denne uka. For å unnslippe «skyggenes dal», er Labour-lederen selv nødt til å tvinge seg ut av skyggen, ifølge norsk ekspert..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 17:25

Mjelde og Reiten seriemestere i England – Graham Hansen seriemester i Spania

Det Ble en god dag for norske fotballkvinner rundt omkring i Europa. Søndag Ble Chelsea seriemestere i England, mens….

VG - 09 mai 21 kl. 17:25

Mjelde og Reiten seriemestere i England – Graham Hansen seriemester i Spania

Det Ble en god dag for norske fotballkvinner rundt omkring i Europa. Søndag Ble Chelsea seriemestere i England, mens Barcelona sikret ligagullet i Spania..

NRK - 09 mai 21 kl. 07:31

300 millioner dollar til vaksiner

Veldedighetskonserten «Vax Live» Ble sendt på amerikansk tv lørdag kveld. Målet var å samle inn penger til koronavaksiner i fattige land, samt å spre kunnskap om vaksinene. Målet for innsamlingen Ble passert, og i alt 302 millioner dollar kom inn..

NRK - 2 timer siden

Israel venter nye rakettangrep

Det israelske forsvaret (IDF) venter nye rakettangrep mot det sentrale Israel etter at det onsdag Ble kjent at flere Hamas-topper er drept i israelske angrep. Israels statsminister Benjamin Netanyahu varsler samtidig at angrepene mot Gaza vil fortsette. – Vi har eliminert høytstående Hamas-ledere, og dette er bare begynnelsen.

Aftenposten - 2 timer siden

Tidligere Molde-spiller tilbake til norsk fotball

Han Ble både cupmester og seriemester med MFK. Nå er Per Egil Flo (32) klar for Sogndal..

Aftenposten - 3 timer siden

Tok nådeløst oppgjør med Trump – nå sparkes hun

Som ventet Ble Liz Cheney kastet som Republikanernes tredje øverste leder i Representantenes hus..

VG - 3 timer siden

Se videoen: Her kaprer han ambulansen

Dramatiske bilder viser hvordan folk flyktet da en ambulanse Ble kapret i Oslo..

NRK - 5 timer siden

Størst smitteøkning blant unge

I FHIs ukerapport skriver de at økningen i antall meldte tilfeller sist uke kan tilskrives en økning i aldersgruppen 13-18 år. Antall meldte tilfeller økte med 57 % i denne aldergruppen i uke 18. En mindre økning Ble observert i aldersgruppene 0–5 år, 20–39 år og 60–79 år..

NRK - 02 mai 21 kl. 06:19

Flere skutt på kasino i USA

Flere personer Ble skutt på et kasino i Green Bay, Wisconsin lørdag. Den antatte skytteren Ble pågrepet kort tid etter. Ifølge CBS 58 Ble sju personer skutt, før en antatt gjerningsperson Ble pågrepet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt