Ble

Tuesday, 26 October, 16:31

Nyheter om Ble

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann Ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen Ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

NRK - 7 timer siden

Medier: Ble brukt til skuddtrening

Det amerikanske nettstedet The Wrap skriver at de har egne kilder som opplyser at våpenet Alec Baldwin brukte under ulykken som førte til at filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet, har blitt brukt til blinskyting på settet. Kjendisnettstedet TMZ viste til anonyme kilder som meldte det samme i helgen. The Wrap skriver at medlemmer av filmteamet skal ha tatt med seg rekvisittvåpen for å skyte på blink på ølbokser for å få tiden til å gå.

NRK - 20 timer siden

Baldwin øvde på å trekke revolveren

Alec Baldwin øvde på å trekke revolveren fra hylsteret og sikte mot kamera da filmfotografen Halyna Hutchins Ble skutt og drept, ifølge regissøren Joel Souza. Revolveren viste seg å være ladd med skarp ammunisjon, og Souza Ble selv truffet og såret av skuddet som Ble avfyrt. Souza har nå forklart seg om hendelsen og forteller i en skriftlig redegjørelse at han sto bak Hutchins og så over filmfotografens skulder «da han hørte noe som lignet lyden fra en pisk og deretter et høyt smell».

NRK - 21 okt 21 kl. 23:36

Drapsdømt politi fikk lavere straff

En politibetjent som skjøt og drepte en ubevæpnet kvinne i USA er dømt til nesten fem års fengsel etter at en strengere dom Ble omgjort. 40 år gamle Justine Ruszczyk Damond Ble drept i 2017 etter at hun ringte politiets nødnummer for å melde fra om en voldtekt utemnfor huset hennes. Hun møtte politibilen i pyjamas, Ble skutt i magen og døde på stedet.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da Ble det opplyst om at de fleste som Ble drept, Ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt Ble avhørt i dag.

NRK - 23 okt 21 kl. 12:09

Dømt for voldtekt av 13-åring

En 26 år gammel mann fra Sørlandet er i Vestre Innlandet tingrett dømt til tre år og fem måneders fengsel etter å ha hatt sex med en 13-åring. 26-åringen erkjente straffskyld under rettssaken. Han godtok også å betale erstatning, melder Fædrelandsvennen.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba Ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du Ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 2 timer siden

Tok forbehold om statssekretær

Leder Martin Kolberg i Buskerud Ap ville ikke anbefale Ole Henrik Krat Bjørkholt som statssekretær på grunn av hans tidligere innvandringskritiske innlegg. Det melder Dagens Næringsliv. Kolberg leder fylkeslaget fastlegen bosatt i Drammen tilhører.

NRK - 7 timer siden

General kritiserer norsk evakuering

General Ghulam Daud Tarakhil var den første kommandanten for CRU, den afghanske antiterrorstyrken norske soldater trente og levde tett på fra 2014. Tarakhil har sendt et brev til det norske Forsvarsdepartementet, der han hevder at folk med relasjoner til Taliban Ble fløyet til Norge, skriver Aftenposten. Han hevder også at mange som burde vært evakuert hit, Ble igjen i Kabul.

Aftenposten - 10 timer siden

Hevder at «feil» folk Ble med fra Kabul til Norge

Folk med relasjoner til Taliban Ble fløyet til Norge. Mange som burde vært evakuert hit, Ble igjen i Kabul..

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

VG - Igår: 15:09

Aksel Hennie skadet i kampscene i fly

Aksel Hennie (45) skriver på Instagram at han Ble skadet under filminnspilling. Skuespilleren Ble umiddelbart Ble fraktet til legevakten etter hodeskaden..

NRK - Igår: 13:50

Frifunnet for halsgrep under avhør

En politimann som tok halsgrep på en 24-åring i et avhør, er frikjent i lagmannsretten. Retten mener at politimannen utførte «en korrekt tjenestehandling», skriver TV 2. Både Spesialenheten og Kristiansand tingrett mente at politimannen handlet i ren irritasjon, og han Ble i tingretten i februar i år dømt til 24 dagers betinget fengsel.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Drept i eget hjem

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen. Det Ble opplyst om at de fleste som Ble drept, Ble drept i eget hjem.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag Ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette Ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag Ble Støres regjering presentert.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har funnet eiendeler

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito Ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har funnet noen av eiendelene til Laundrie i en park i Florida.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har funnet gjenstander

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito Ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har funnet «gjenstander» i en park i Florida der de søkte etter Laudrie.

Klartale - 2 timer siden

Colombias største narkobaron er pågrepet

Colombia sendte 500 soldater og 22 helikoptre da landets mest ettersøkte narkobaron Ble jaktet på. Han Ble pågrepet rett før helgen..

Klartale - 4 timer siden

Dette er de savnede i Tokagjelet

Søndag Ble tre personer meldt savnet, etter at de forsøkte å krysse en elv med robåt. Strømmen i elva var så sterk at båten Ble tatt..

VG - 5 timer siden

The Wrap: Skjøt på blink med våpenet før Halyna Hutchins Ble drept

En kilde sier til The Wrap at våpenet som Ble avfyrt og tok livet at filmfotograf Halyna Hutchins (42) før helgen, hadde blitt brukt til å skyte på blink tidligere på dagen..

NRK - 6 timer siden

Samsung-arving dømt for dopbruk

Samsung-arvingen Lee Jae-yong, som har en sentral stilling i konsernet, Ble tirsdag dømt for å ha misbrukt bedøvelsesmiddelet propofol over en periode på flere år. Milliardæren fikk en bot på om lag 500.000 norske kroner, melder AFP.

Dagbladet - 9 timer siden

Treåring funnet drept i konteiner

Major Harris (3) Ble funnet drept etter å ha vært savnet siden 9. oktober. Moren hans Ble funnet skutt og drept torsdag forrige uke..

Dagbladet - 11 timer siden

Seriedrapsmannens offer identifisert etter 45 år

Francis Wayne Alexander Ble drept av den beryktede seriedrapsmannen John Wayne Gacy en gang mellom tidlig i 1976 og tidlig i 1977. Først mandag Ble det kjent at politiet hadde klart å identifisere ham som ett av ofrene..

NRK - 14 timer siden

To drept og fire såret i Idaho

En mistenkt er pågrepet etter at to personer Ble drept og fire såret i en skyteepisode ved et kjøpesenter i Boise, delstaten Idahos største by. Blant ofrene er en politimann, opplyser politiet. Det Ble vekslet skudd under pågripelsen..

NRK - 22 okt 21 kl. 14:12

Mistenkt krypskytter drept av elefant

En mann som er mistenkt for å være krypskytter, Ble denne uken trampet i hjel av en elefant i Kruger-nasjonalparken i Sør-Afrika. Mannen Ble funnet torsdag. Mannens mobiltelefon var uskadd og politiet kunne dermed bidra til å spore opp mannens makker som hadde rømt fra stedet.

NRK - 19 timer siden

To drept i bombeeksplosjon i Uganda

Minst to mennesker har mistet livet og flere Ble såret i en bombeeksplosjon mot en buss utenfor Ugandas hovedstad Kampala. Mandagens angrep skjedde på en av Ugandas mest trafikkerte veistrekninger. Hvem som står bak mandagens bombe, er ennå ikke kjent.

NRK - 23 timer siden

Frikjent for Prinsdal-drapet

En mann som Ble dømt for medvirkning til Prinsdal-drapet, er frikjent og løslatt, melder Dagbladet. Sammen med to andre menn Ble 19-åringen i august dømt til fengsel for drapet på Halil Kara i Prinsdal, sør i Oslo. Nå er han frikjent og løslatt.

NRK - 22 okt 21 kl. 06:02

Tre drept på restaurant i Mexico

To utenlandske kvinner Ble drept og tre utlendinger Ble såret da de Ble beskutt på en restaurant i den mexicanske turistbyen Tulum. Turistene kom fra Tyskland, India og Nederland, opplyser påtalemyndigheten. En av dem som skjøt er pågrepet, ifølge byens ordfører..

E24 - Igår: 11:38

Nå produserer Yme olje igjen

Forrige gang Yme-feltet Ble bygget ut endte det med at plattformen Ble fjernet. Nå melder operatør Repsol at feltet endelig har startet produksjonen..

NRK - Igår: 10:42

Fullt hus på Munchmuseet

Det var, ikke overraskende, fullt hus hele helgen på det nye Munchmuseet i Oslo. Da de 15.000 billettene Ble sluppet, Ble de revet bort på noen få timer, opplyser Munchmuseet til NRK.

NRK - Igår: 08:00

Beijing utsetter maraton

Søndagens maraton i Kinas hovedstad Beijing er utsatt. Årsaken er en økning i koronasmitte. 30.

NRK - 21 okt 21 kl. 18:30

Breivik i retten i januar

17. januar starter behandlingen av Anders Behring Breiviks krav om løslatelse, skriver TV 2. Det er satt av fire dager til saken.

NRK - Igår: 00:57

Fire fjellklatrere døde i Ecuador

Minst fire klatrere døde og en Ble skadd i et snøskred på Chimborazo-vulkanen i Ecuador søndag. En gruppe på rundt ti klatrere var nesten oppe på 6100 meters da de Ble tatt av skredet. Fjellet tiltrekker seg både lokale og utenlandske klatrere..

NRK - 21 okt 21 kl. 13:00

Grisenyre koBlet til menneske

Et legeteam fra USA har klart å transplantere ei nyre fra en gris til en mann. Av legene som bistod under operasjonen betegnes transplantasjonen som et «mulig mirakel». Operasjonen Ble utført 25.

Aftenposten - Igår: 20:08

Mourinho utvist mot Napoli

José Mourinho Ble utvist da Roma møtte Napoli i Serie A søndag. Det endte 0-0 i det som Ble Napolis første poengtap for….

NRK - 14 okt 21 kl. 18:05

Flere samles på torget i Kongsberg

Små og store samlet seg utover torsdag ettermiddag og kveld på torget i Kongsberg. Der Ble det lagt ned blomster og tent lys for dem som mistet livet og Ble skadet i byen onsdag kveld. Tidligere torsdag Ble det kjent at to av ofrene døde etter at de kom til sykehus.

VG - I førrgår: 15:43

Baltimores drapsbølge: Ja’Nyi (15) Ble skutt og forlatt i gaten

BALTIMORE (VG) For syvende år på rad vil byen på størrelse med Oslo få over 300 drap. 15-åringen Ja’Nyi Weeden Ble et av de siste ofrene..

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag Ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit Ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

VG - 17 okt 21 kl. 21:57

Matthias Ble jaget av drapsmannen: – Sliter med å sette ord på det jeg har opplevd

HYTTEGATA (VG) Matthias Anger (49) Ble vitne til at en person Ble drept ute på gaten der han selv bor. Da han løp til for å hjelpe, Ble han jaget av det han beskriver som en aggressiv gjerningsmann med et langt stikkvåpen. Under flukten så han også sin egen nabo død..

NRK - 17 okt 21 kl. 21:03

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - I førrgår: 03:44

Begge knivofre alvorlig skadd

Mannen som Ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim lørdag kveld, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser politiet i en pressemelding. En gutt i slutten av tenårene som Ble knivstukket i Ila litt senere på kvelden, er også alvorlig, men ikke livstruende skadd. Begge de to er innlagt på St.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt