Ble

Søndag, 25 Juli, 17:04

Nyheter om Ble

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Seks drept i masseskyting i Karibia

Seks personer Ble drept da en mann i Den dominikanske republikk skjøt vilt rundt seg etter å ha skutt og såret kona si. Gjerningsmannen Ble skutt av politiet. Åtte personer Ble såret i skyteepisoden i byen Higüey øst i det karibiske landet, skriver avisen Diario Libre og viser til politiet..

NRK - I førrgår: 11:50

Mann pågrepet for økseherjing

En mann i 20-årene er pågrepet og anmeldt for skadeverk og skremmende adferd i et hyttefelt på Imingfjell i Nore og Uvdal kommune. Mannen skal ifølge politiet ha rasert en hytte med øks tidligere i dag. Ingen personer Ble skadet.

NRK - 22 juli 21 kl. 08:12

Åtte drept i fengsel i Ecuador

Åtte innsatte Ble drept da voldshandlinger brøt ut i et fengsel i provinsen Guayas sørvest i landet onsdag. I et fengsel i Cotopaxi Ble rundt 20 mennesker såret i opptøyer samme dag, opplyser fengselsledelsen SNAI på Twitter. Begge fengslene Ble også åsted for voldelige opptøyer i februar.

VG - 18 timer siden

Les dagens VG her!

Kirsti Sparboe har flyttet hjem til Norge etter 17 år i Sverige. For fire år siden Ble hun enke, og livet på den svenske landsbygda Ble ensomt. Nå ser 74-åringen frem til å tilbringe tid sammen med barn, barnebarn og det vesle oldebarnet Isabell på ti måneder..

VG - Igår: 13:38

Birgit Skarstein «Årets Peer Gynt»: – Det kan være krevende å være annerledes

GÅLÅ (VG) Lørdag Ble Birgit Skarstein hedret med «Årets Peer Gynt»-prisen. Men før seremonien Ble det fjelltur for prisvinneren sammen med helseminister Bent Høie, hans ektefelle Dag Terje Klarp Solvang og nesten 40 andre turgåere..

NRK - Igår: 21:33

Mann døde etter drukningsulykke

Dykkere har hentet en mann i trettiårene opp fra Badedammen i Oslo. Det Ble gitt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde. Pårørende er varslet.

NRK - I førrgår: 16:50

OL-ilden tent i Tokyo

Den olympiske ild Ble fredag tent under åpningsseremonien i Tokyo. Ilden Ble tent av den japanske tennisspilleren Naomi Osaka. Dermed er en 16 dager lang idrettsfest i gang.

NRK - I førrgår: 10:35

Tar kritikk for Utøya-artikkel

Aftenposten tar selvkritikk for en artikkel om hendelsene på Utøya-fergen MS Thorbjørn publisert i januar 2012. Etter terrorangrepet 22. juli 2011 Ble det fremmet spekulasjoner om fergens rolle, blant annet ved at AUF-leder Eskil Pedersen flyktet.

NRK - 19 juli 21 kl. 22:43

Redusert straff for dømt 20-åring

Etter en ankesak har Gulating lagmannsrett redusert straffen for en 20-åring fra Sandnes som Ble dømt for nettvoldtekter mot fire jenter under 14 år. I tingretten Ble mannen dømt til sju års fengsel. Lagmannsretten fant også mannen skyldig, men straffen Ble redusert til fem års fengsel.

Aftenposten - I førrgår: 07:00

En av kjendisene i Lørdagsrådet begynte å tegne under sending. Resultatet Ble denne t-skjorten.

En av kjendisene i NRKs Lørdagsrådet begynte å tegne under sending. Resultatet Ble denne t-skjorten..

NRK - 19 juli 21 kl. 21:03

Ti skadd i Marbella

Minst ti personer Ble skadd da en bil kjørte opp på et fortau fylt med uteserveringer og restauranter i Marbella sør i Spania, opplyser politiet. To av de skadde Ble brakt til et større sykehus i Malaga, en av dem med alvorlige skader. De resterende fikk behandling på et lokalt sykehus.

Aftenposten - I førrgår: 04:48

Treneren kritisk til Tufte-båten: – Ble et sjokk

TOKYO/OSLO (VG) I sitt syvende OL Ble det ikke full klaff for Olaf Tufte (45) og resten av den norske dobbeltfireren..

VG - I førrgår: 04:48

Treneren kritisk til Tufte-båten: – Ble et sjokk

TOKYO/OSLO (VG) I sitt syvende OL Ble det ikke full klaff for Olaf Tufte (45) og resten av den norske dobbeltfireren. Med fjerdeplass i heatet, betyr det at de må gjennom oppsamlingsheat på søndag for å kunne ta seg til finale..

Aftenposten - I førrgår: 04:48

Kritisk til Tufte-båten: – Ble et sjokk

TOKYO/OSLO (VG) I sitt syvende OL Ble det alt annet enn full klaff for Olaf Tufte (45) og resten av den norske….

VG - I førrgår: 04:48

Kritisk til Tufte-båten: – Ble et sjokk

TOKYO/OSLO (VG) I sitt syvende OL Ble det alt annet enn full klaff for Olaf Tufte (45) og resten av den norske dobbeltfireren..

NRK - I førrgår: 03:23

Kaseyas har rettet feilen

Over 1000 virksomheter Ble rammet av løsepengeviruset som angrep Kaseyas programvare. Nå har de fått nøkkelen som kan låse opp alle maskinene som Ble rammet. Talsperson Dana Liedholm ville torsdag ikke si hvordan Kaseya hadde fått tak i den digitale universalnøkkelen..

NRK - 19 juli 21 kl. 14:40

− Uakseptabelt og svært alvorlig

Det er i dag blitt kjent at regjeringen vurderer at IT-angrepet på Stortinget i mars Ble gjennomført fra Kina. – Angrepet var uakseptabelt og svært alvorlig, og det må forventes at kinesiske myndigheter gjør det de kan for å hindre at slike IT-angrep skjer. Angrep på Stortinget er angrep på vårt demokrati, sier stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

NRK - 19 juli 21 kl. 13:56

Datainnbrudd gjennomført av Kina

Datainnbruddet på Stortinget Ble gjennomført av Kina, skriver Stortinget i en pressemelding. Stortinget varslet 10. mars om datainnbrudd i sine e-postsystemer.

NRK - 19 juli 21 kl. 05:25

Mann slått ned i Holmestrand

En mann i 50-årene Ble slått ned i båthavna i Holmestrand natt til mandag. Det var flere vitner til hendelsen. Gjerningsmannen Ble etter noen undersøkelser funnet, som var en mann i 40-årene, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 22 juli 21 kl. 12:19

Nekter for telefonhacking

Saudi-Arabia nekter for å ha benyttet spionprogrammet Pegasus fra israelske NSO Group til å avlytte journalister og menneskerettsaktivister. En saudiarabaisk tjenestemann sier til nyhetsbyrået SPA at anklagene er usunne og at landet ikke støtter en slik praksis. Ifølge Amnesty International og en rekke internasjonale medier er Saudi-Arabia ett av landene som har skaffet seg det israelsk-utviklede spionprogrammet, som blant annet Ble funnet på telefonene til ekskona og forloveden til regimekritikeren Jamal Khashoggi.

NRK - 22 juli 21 kl. 11:31

Barnevernssak avvist i Strasbourg

Den europeiske menneskerettsdomstolen har avvist en klage fra en norsk mor. Barnet hennes Ble akuttplassert i fosterhjem rett etter fødsel i 2012. Moren søkte flere ganger om å få tilbake omsorgen, men fikk ikke medhold blant annet på grunn av barnets tilknytning til fostermoren.

Dagbladet - 45 minutter siden

Familie reddet etter 15 måneder

En indisk familie Ble reddet etter å ha isolert seg i et telt i det coronarammede landet i over ett år..

NRK - 2 timer siden

Påkjørt på gårdsplass

Barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.

NRK - 2 timer siden

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

Aftenposten - 4 timer siden

Ny roman om to av Haugesunds største skipsredere

Cecilie Enger klarte ikke å glemme et bilde fra mellomkrigstiden. Det Ble utgangspunktet for hennes nye roman..

Aftenposten - 5 timer siden

Jubelen kom på en av OL-historiens skitneste dager. Nå henger dopingspøkelset over Japan.

TOKYO (Aftenposten): Åtte av de 14 beste i samme konkurranse Ble avslørt som juksere..

Aftenposten - 6 timer siden

Brattset Dale perset i OL-debuten

TOKYO (VG) (Norge - Sør-Korea 39–27) Hun Ble matet med innspill. Kari Brattset Dale sa takk som byr..

VG - 6 timer siden

Folkebørsen: Brattset Dale perset i OL-debuten

TOKYO (VG) (Norge - Sør-Korea 39–27) Hun Ble matet med innspill. Kari Brattset Dale sa takk som byr. Strekspilleren satte pers på landslaget med sine 11 scoringer da hun endelig fikk OL-debuten 30 år gammel..

Dagbladet - 6 timer siden

- Et kraftig drønn

Anita Lillesveen Ble vitne til meteoren som lyste opp himmelen over Østlandet natt til søndag..

NRK - 22 juli 21 kl. 00:37

Røykutvikling i Fløyfjellstunnelen

Fløyfjellstunnelen i Bergen Ble stengt ved midnatt etter kraftig røykutvikling. Vest politidistrikt meldte om hendelsen ved midnatt etter at det kom meldinger om røyk i tunnelen og at folk Ble sett gående i veibanen. Alle nødetater rykket ut, men brannmannskapene, som undersøkte begge løp i tunnelen, kunne ikke finne noe som brant.

NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

To barn skutt i beina i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn Ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, Ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

Ni pågrepet etter skyting i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn Ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, Ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

VG - 7 timer siden

Vi skal ta vårt ansvar

På en av Oslos varmeste dager, gikk det kaldt nedover ryggen da hvert av navnene på terroristens ofre Ble lest opp..

E24 - 8 timer siden

– Halve reisefølget Ble nektet hjemreise

SV-leder Audun Lysbakken forbereder seg på høsten store valgtriller. I sommerpraten med E24 deler han sitt verste ferieminne..

NRK - 9 timer siden

Redningsaksjon da mann la på svøm

Både redningshelikopter, politibåt og brannbåt Ble satt inn da en mann la på svøm mot Nesodden fra Langøyene utenfor Oslo natt til søndag. Mannen skal ha vært full og opptrådt truende mot flere gjester på Langøyene, skriver Akershus Amtstidende..

NRK - 10 timer siden

– Burde vært bøtelagt for sexisme

Reaksjonene på at Norges landslag i strandhåndball først Ble tvunget til å spille i truser, og senere bøtelagt av Det europeiske håndballforbundet (EHF) for å ha protestert og spilt i tights, har engasjert og engasjerer fortsatt stort. Også blant verdens største artister. I en Twitter-melding til sine drøyt 31 millioner følgere skriver artisten Pink, som egentlig heter Alecia Beth Moore, følgende: «Jeg er veldig stolt over det norske kvinnelandslaget i strandhåndball for at de protesterer mot de svært sexistiske reglene rundt «kamptøyet» deres.

NRK - 11 timer siden

Ingen medaljekamp i Tuftes siste OL

Olaf Tufte (45) og hans dobbeltfirer Ble ikke blant de to beste i oppsamlingsheatet i Tokyo natt til søndag. Dermed går medaljeracet uten roveteranen, som må nøye seg med B-finale. Roeren Kjetil Borch vant sitt kvartfinaleheat i singlesculler og er klar for semifinalen..

NRK - 13 timer siden

Meteor observert i Sør-Norge

Det som etter alt å dømme er en meteor Ble natt til søndag observert på nattehimmelen over Sør-Norge. Nå jobbes det med å finne ut hvor den landet. Hendelsen inntraff noen minutter etter klokka 1 natt til søndag..

VG - 15 timer siden

Mulig meteor observert over store deler av landet

Det som trolig er en meteor Ble natt til søndag observert over store deler av landet.

VG - 15 timer siden

Meteor observert over store deler av landet: – Dette er sjeldent

En meteor Ble natt til søndag observert over store deler av landet. Norsk meteornettverk jobber på spreng med å finne ut hvor meteoren kan ha landet..

NRK - 21 juli 21 kl. 15:47

Avisredaktører pågripes i Hongkong

Tre tidligere redaktør i den nedstengte Hongkong-avisa Apple Daily er pågrepet, siktet etter den omstridte sikkerhetsloven Kina har innført. Tidligere sjefredaktør Lam Man-chung Ble pågrepet onsdag for å ha samarbeidet i det skjulte med utenlandske krefter, et brudd på den nye sikkerhetsloven, ifølge politiet i Hongkong. Lokale medier melder at også nummer to i avisen, Chan Pui-man, og redaksjonssjef Fung Wai-kong Ble pågrepet på nytt.

NRK - 17 timer siden

Snøleopard i USA koronasmittet

En snøleopard i dyrehagen i San Diego i California har testet positivt for korona. Det er uklart hvordan den er blitt smittet. Den ni år gamle snøleoparden Ramil Ble testet etter at dyrepasserne la merke til at han hostet og hadde rennende nese.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 14:27

Drapsdømte innsatte har sluppet begge gislene fri

En av de to fengselsbetjentene som Ble tatt som gissel i Sverige, Ble sluppet fri etter at de drapsdømte gisseltakerne….

VG - 18 timer siden

Camilla Herrems verste opplevelse: – Jeg følte meg som en sviker

TOKYO (VG) Søndag er hun tilbake i OL. Camilla Herrem (34) hadde det verre enn verst etter den siste bommen i semifinaledramaet for fem år siden. I TV-studio etterpå følte Herrem at hun Ble pisket offentlig..

NRK - 18 juli 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det Ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer Ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt