NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:37

NRK - 04 feb 24 kl. 14:26

Russisk kosmonaut har satt verdensrekord

Den russiske kosmonauten Oleg Kononenko har oppholdt seg over 878 dager i verdensrommet og har dermed satt ny rekord. Klokka 9.30 søndag slo Kononenko den gamle rekorden som lød på 878 dager, 11 timer, 29 minutter og 48 sekunder. Det opplyser den russiske romfartsadministrasjonen Roskosmos. Den forrige rekorden var det landsmannen Gennadij Padalka som hadde.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oleg Kononenko, Kononenko, Roskosmos, Gennadij Padalka, Tass, Den, ISS, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, kosmonauthar , satt, verdensrekord
NRK - 21 apr 24 kl. 13:22

Kenyansk OL-favoritt vant London maraton – slo kvinnefelt-verdensrekord

Peres Jepchirchir fra Kenya kom alene til mål i kvinnenes utgave av London maraton. Tiden 2.16.

VG - 10 jan 24 kl. 18:47

Full fest i Tyskland: Verdensrekord for håndball

Norge starter ikke EM før torsdag. Men håndballfesten er allerede i gang i Tyskland. I kveld blir det satt verdensrekord for antall tilskuere i en håndballkamp..

Klartale - 15 jan 24 kl. 06:04

Hva skjer om Russland vinner krigen i Ukraina?

– Det hadde vært en tragedie om Putin vinner. Ikke bare for Ukraina, men også for oss, sa Nato-sjef Jens Stoltenberg sent i fjor.Land i forsvars-samarbeidet Nato hjelper Ukraina med våpen og utstyr.

NRK - 28 mar 24 kl. 12:51

Polen har hevder å ha avslørt russisk spionnettverk

Polske sikkerhetsmyndigheter hevder at de har avslørt et russisk spionnettverk. Torsdag ble det gjennomført en aksjon mot et russisk spionnettverk i samarbeid med tsjekkisk etterretning, skriver nyhetsbyrået AFP. Torsdag ble det gjennomført en aksjon mot et russisk spionnettverk i samarbeid med tsjekkisk etterretning.

NRK - 31 jan 24 kl. 12:42

Russisk tenåring dømt til åtte års fengsel for jernbanesabotasje

En russisk 19-åring er dømt til åtte års fengsel for sabotasje mot en jernbanestrekning sør for St. Petersburg, ifølge en russisk domstol. 19-åringen har tilstått sabotasjeaksjonen, skriver domstolen i en pressemelding onsdag.

NRK - 17 mar 24 kl. 11:03

Silje Opseth satte verdensrekord med 230,5 meter

Silje Opseth satte verdensrekord med 230,5 meter i Vikersund søndag. – Det har vært litt i en morgen. For en berg-og-dal-bane!

Aftenposten - 20 apr 24 kl. 14:01

Duplantis med ny verdensrekord

Armand Duplantis (24) når stadig nye høyder. Nå har han slått sin egen verdensrekord med én centimeter..

VG - 20 apr 24 kl. 14:01

Duplantis med ny verdensrekord

Armand Duplantis (24) når stadig nye høyder. Nå har han slått sin egen verdensrekord med én centimeter..

NRK - 29 okt 23 kl. 23:01

Ni sivile funnet drept i russisk-okkupert by

Ni sivile er funnet drept i den russisk-okkuperte byen Volnovakha i Donetsk fylke øst i Ukraina. De drepte ble funnet med skuddskader i et privat hjem, ifølge russiske myndigheter. To av de døde er barn, ifølge Russlands etterforskningskomité.

NRK - 26 dec 23 kl. 11:56

Zelenskyj takknemlig etter angrep mot russisk skip

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier han er takknemlig etter luftangrepet mot et russisk fartøy natt til tirsdag. Et russisk landingsfartøy ble skadet i ukrainsk angrep mot havnebyen Feodosia på Krim-halvøya. Ukraina sier skipet «Novotsjerkassk» ble ødelagt, Russland har bekreftet at det ble skadet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 2 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 2 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 3 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com