Satt

Tuesday, 19 October, 13:29

Nyheter om Satt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 okt 21 kl. 16:19

Dødsulykke på Sennalandet

En person er bekreftet omkommet, etter en trafikkulykke på E6 over Sennalandet i Finnmark. I alt seks personer er involvert i ulykken mellom to biler. En annen person er alvorlig skadd, mens to er lettere skadd.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:49

Mæland: Jonas Gahr Støre orientert

Påtroppende statminister Jonas Gahr Støre (Ap) er orientert om angrepet på Kongsberg. Det opplyser justisminister Monica Mæland på en pressekonferanse onsdag kveld. – Jeg har i kveld varslet påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) om det som har skjedd og meldt til ordføreren i Kongsberg og forsikret meg om at politiet og kommunen har de ressursene de trenger, sa Mæland – Dette er en veldig alvorlig hendelse.

NRK - 10 okt 21 kl. 21:56

Helikopter i søket i Bergen

Politiet og over 70 frivillige mannskaper leter etter en savnet kvinne i Fana i Bergen. – Vi leter for fullt. I tillegg til ressurser fra politiet er det Satt inn en rekke frivillige mannskaper i søket, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

NRK - 04 okt 21 kl. 16:57

Nord Stream Satt i drift

Gassrørledningen «Nord Stream» mellom Russland og Tyskland er Satt i drift, opplyser russiske Gazprom. «Nord Stream» går fra Russland, via Østersjøen, til Tyskland. USA har jevnlig kritisert prosjektet og hevdet at Europa blir for avhengig av Russland.

Aftenposten - 6 timer siden

Jeg Satt og kikket på boligprogrammet «Herlige hjem». Og der så jeg et eksempel på kristendommens fall.

Det som ville ha vekket heftig debatt for noen få år siden, passerer i stillhet i dag..

NRK - 10 timer siden

Mexico støtter Bidens klimaplan

Mexicos president Andrés Manuel López Obrador lover å støtte USA i kravet om at land må ta større klimagrep på toppmøtet i høst. Presidenten deltok på et arrangement med USAs klimautsending John Kerry da han kom med løftet. Obrador og Kerry deltok på en seremoni for Mexicos program for å plante trær, som den mexicanske presidenten mener er en viktig løsning på klimaproblemene.

NRK - 16 timer siden

Bekrefter luftangrep mot Mekele

Tigray-regionens hovedstad Mekele er rammet av etiopiske flyangrep, opplyser øyenvitner. Det statlige nyhetsbyrået i Etiopia bekrefter angrepene. Minst tre personer er ifølge øyenvitner drept.

NRK - Igår: 23:35

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld Satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet.

NRK - Igår: 21:03

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - Igår: 19:41

Mange døde i flom i India

Minst 25 personer sørvest i India er døde som følge av skred og flom utløst av kraftig regnvær. Søndag lette redningsarbeidere etter overlevende i gjørmete vrakrester. Tusenvis av mennesker er evakuert og minst 100 nødsentre har blitt Satt opp.

NRK - I førrgår: 02:05

Venezuela avbryter forhandlinger

Venezuela sier de avbryter forhandlingene med opposisjonen i Mexico etter at en forretningsmann som står president Nicolás Maduro nær, er utlevert til USA. Jorge Rodriguez, som har ledet regjeringens delegasjon til samtalene i Mexico, sa at de avlyser reisen til neste forhandlingsrunde i Mexico søndag. Men han sa ikke at Venezuela trekker seg helt fra forhandlingene, som Norge er tilrettelegger for.

NRK - I førrgår: 00:40

Etterlyst utsending på vei til USA

En forretningsmann som sto Venezuelas president Nicolás Maduro nær, er Satt på et fly til Miami i USA der han er etterlyst for hvitvasking av penger. Alex Saab ble lørdag hentet med et chartret amerikansk fly fra Kapp Verde, der han ble pågrepet for 16 måneder siden mens han var på vei til Iran.

NRK - 16 okt 21 kl. 06:27

Avslutta brannstifter-søk

Det ble i løpet av en halvtime i natt meldt om seks branner i søppelkasser sentralt i Oslo. Politiet mener brannene var påSatt. De har lett etter en eller flere brannstiftere i natt, men søket er nå avslutta.

NRK - 15 okt 21 kl. 15:42

Båtforlis ved Karmøy

To personer er hentet opp av vannet etter at en båt forliste ved Karmøy. Hovedredningssentralen for Sør-Norge meldte først at en person var plukket opp av vannet av folk ombord i en fritidsbåt. Om lag 20 minutter seinere meldte HRS at også den andre personen var funnet.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

FortSatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

NRK - 15 okt 21 kl. 05:03

Kvinne funnet omkommet

En kvinne i 70-årene er funnet omkommet i Sande i Holmestrand kommune etter å ha vært savnet siden torsdag. Kvinnen ble sist sett rundt klokken 18 torsdag kveld, og Sørøst politidistrikt Satte torsdag kveld inn flere politipatruljer for å lete etter henne. Klokken 03.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 16:43

Hun går fra reality til virkeligheten

Alvoret innhenter den nye regjeringen selv før blomstene var Satt i vann..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 12:31

- Siste sjanse

Et nytt forskningsteam, Satt sammen av WHO, skal prøve å komme til bunns i mysteriet rundt opprinnelsen til covid-19..

Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - 13 okt 21 kl. 21:09

Sykehus koordinerer AMK

Oslo universitetssykehus koordinerer AMK etter voldshendelsen på Kongsberg, og akuttmottaket følger utviklingen tett. Drammen sykehus er Satt i beredskap. Oslo universitetssykehus har ikke fått beskjeder om at noen pasienter er på vei til dem onsdag kveld, men har likevel bedt akuttavdelingen følge situasjonen..

NRK - 13 okt 21 kl. 15:18

Tolga-saken til Høyesterett

Saken om feildiagnostisering av to brødre fra Tolga går til Høyesterett, melder VG. Lars Peder (36) og Magnus Holøyen (27) ble registrert med diagnoser de ikke har og deretter Satt under vergemål mot sin vilje. De krevde erstatning fra kommunen og fylkesmannen, men både tingretten og lagmannsretten mener at kravet må rettes mot Staten.

NRK - 13 okt 21 kl. 13:11

Avlyser «Snøsøstera»

Det Norske Teatret avlyser barneforestillingen «Snøsøstera» på grunn av den landsomfattende streiken blant teaterarbeidere og orkesteranSatte. Forestillingen bygger på boksuksessen til Maja Lunde og Lisa Aisato og skulle hatt urpremiere 23. oktober.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:44

Ryde anker avgjørelse

Elsparkesykkelselskapet Ryde anker avgjørelsen fra Oslo tingrett om en maksgrense på antall elsparkesykler i Oslo. Etter at kommunen innførte en grense på 8000 utleiesparkesykler, gikk Ryde sammen med Voi og Tier rettens vei for å få Satt dette på vent inntil videre, men tapte. Ryde viser til at deres juridiske rådgiver mener det er riktig å prøve saken i lagmannsretten, men har ingen ytterligere kommentar..

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Tror skadene kan skyldes fall

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. – Vi har ikke fått gjennomført et fullverdig avhør med fornærmede, men ut fra den informasjonen vi har nå, så er det en hypotese at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et fall eller lignende. Dette vil vi få mer klarhet i når vi har fått avhørt fornærmede, sier fungerende politistasjonssjef, Sigrid Dahl.

NRK - 13 okt 21 kl. 01:35

Godkjenner avtale om gjeldstak

Representantenes hus har godkjent den midlertidige avtalen om å heve gjeldstaket i USA. Å heve gjeldstaket betyr at det vil være mulig for staten å oppta ny gjeld og betale gjeldsforpliktelser. Avtalen mellom demokratene og republikanerne sikrer skal at statsapparatets gjeldstak blir hevet fram til starten av desember.

VG - 12 okt 21 kl. 13:43

Kraftig jordskjelv på Kreta: – Bygget begynte å svaie ganske heftig

Rune Aasen og reisefølget Satt på hotellbalkongen da jordskjelvet med styrke på 6,3 gikk på andre siden av øya..

NRK - 12 okt 21 kl. 10:13

Skyver på gjødselsregning

Solberg-regjeringen har bare lagt inn penger som finansierer jordbruksoppgjøret fra juni i statsbudsjettet for 2022. Men i høst varslet Bondelaget tilleggsforhandlinger, fordi gjødselprisene har økt kraftig i det internasjonale markedet. Solberg-regjeringen har ikke Satt av penger til tilleggsoppgjøret, som kan koste mellom 500 millioner og 1 milliard kroner.

NRK - 12 okt 21 kl. 09:35

Drevdal erklærte ikke straffskyld

Voldtekstiltalte Gaute Drevdal svarte «ikke skyldig» på alle punkter da aktor Trude Antonsen leste opp postene i tiltalen i Borgarting lagmannsrett. Det er Satt av 35 dager til ankesaken. Kulturprofilen ble dømt til 13,5 år i fengsel for voldtekter av ni unge kvinner og seksuell omgang med en mindreårig..

VG - 11 okt 21 kl. 16:56

Reineiere vant i Høyesterett: – Et varsku til dem som investerer i vindkraft

Høyesterett ga medhold til reineierne på Fosen. Vindkraftverkene på både Storheia og Roan er Satt opp i strid med urfolksrettighetene, slås det fast..

NRK - 11 okt 21 kl. 13:39

Hansen (Ap) skryter av kvinneandel

Stortingets ferske stortingspresident Eva Kristin Hansen (Ap) skryter av rekordhøy kvinneandel i nasjonalforsamlingen. Stortingspresidenten talte under den formelle åpningen av det 166. storting mandag.

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 11:51

Samer vant klar seier i Høyesterett: Vindkraftanlegg ble Satt opp ulovlig.

Utbyggingen av vindkraft var ulovlig. Nå må Fosen vind ut med millioner i erstatning til lokale reindriftssamer..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 11:22

Reineiere på Fosen vant over vindkraftutbyggerne i Høyesterett

Høyesterett gir medhold til reineierne i Fosen. Både Storheia og Roan vindkraftverk er Satt opp i strid med….

E24 - 11 okt 21 kl. 11:17

Reineiere på Fosen vant over vindkraftutbyggerne i Høyesterett

Høyesterett gir medhold til reineierne i Fosen. Både Storheia og Roan vindkraftverk er Satt opp i strid med urfolksrettighetene, slås det fast..

Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

E24 - 11 okt 21 kl. 06:18

Troll oppgradert for åtte mrd.: – Et av de mest lønnsomme prosjektene i Equinors historie

Nordsjøen: Mens noen snakker om en sluttdato for oljenæringen, har Equinor akkurat Satt i gang prosjektet som forlenger driften på Troll-feltet forbi 2050..

NRK - 10 okt 21 kl. 20:59

Rødt-Mimir: Løftebrudd

– Jeg veldig skuffa over det Ap og Sp nå kommer med. De har ikke Satt ned regjeringen en gang før de har begynt å bryte løfter. Da har du et problem.

VG - 10 okt 21 kl. 15:44

Les dagens VG her!

Ingebrigt Steen Jensen har tapt millioner på idiotiske investeringer og sagt unnskyld til ungene for å ha Satt jobben og fotballen foran dem..

NRK - 10 okt 21 kl. 06:42

Mann angrep politiet på Strand

Politiet tok i bruk pepperspray etter at en beruset mann hadde stanset en taxisjåfør og stjålet bilen hans på Jørpeland i Strand. Det var da mistenkte gikk til angrep mot politiet at det ble brukt pepperspray. Mannen ble pågrepet og Satt i arrest.

NRK - 10 okt 21 kl. 06:43

Valglokalene åpnet i Irak

Valglokalene har åpnet i Irak, der det er valg på ny nasjonalforsamling. Sikkerhetsoppbudet er stort, og frammøtet ventes å bli lavt. Det er andre gang irakerne går til urnene siden landet erklærte militær se er ove r ekstremistgruppa IS for nesten fire år siden.

NRK - 10 sep 21 kl. 18:42

Elsparkesykkelgiganter tapte

Elsparkesykkelselskapene Tier, Voi og Ryde tapte fredag søksmålet mot Oslo kommune og må dermed redusere antallet sparkesykler til 667 hver. Oslo kommune har strammet kraftig inn på reglene for elsparkesykler, blant annet med krav om nattestengning. Det er imidlertid maksgrensa på 8.

NRK - 10 sep 21 kl. 18:42

Elsparkesykkeleiere tapte i retten

Elsparkesykkelselskapene Tier, Voi og Ryde tapte fredag søksmålet mot Oslo kommune og må dermed redusere antallet sparkesykler til 667 hver, melder NTB. Oslo kommune har strammet kraftig inn på reglene for elsparkesykler, blant annet med krav om nattestengning. Det er imidlertid maksgrensa på 8000 sparkesykler totalt elsparkesykkelgigantene tok til retten.

E24 - 25 sep 21 kl. 08:31

Huawei-topp løslatt i Canada – har forlatt landet

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som Satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå Satt seg på et fly til Kina..

Dagbladet - 25 sep 21 kl. 04:51

Løslater Huawei-topp

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som Satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå Satt seg på et fly til Kina..

NRK - 09 okt 21 kl. 08:18

Voi anker ikke

Elsparkesykkelselskapet Voi anker ikke avgjørelsen fra Oslo tingrett om en maksgrense på antall elsparkesykler i Oslo. Etter at kommunen strammet inn reglene for elsparkesykler og innførte en grense på 8000 utleiesparkesykler, gikk Voi til retten sammen med Tier og Ryde for å få Satt dette på vent, men tapte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt