Satt

Fredag, 05 Mars, 04:39

Nyheter om Satt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Tre smitta på brønnbåt

Tre personer har fått påvist koronasmitte på en av Frøygruppens brønnbåter. Det skriver HitraFrøya. De smitta er Satt i isolasjon og selskapet har Satt båten og resten av besetningen i karantene..

NRK - Igår: 14:53

Over en halv million doser Satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

Klartale - I førrgår: 08:46

Skolejenter i Nigeria Satt fri

279 jenter ble bortført fra en skole i Nigeria forrige uke. Nå er de Satt fri og overlatt til myndighetene..

NRK - I førrgår: 06:03

279 bortførte studenter Satt fri

279 nigerianske studenter som ble bortført fra en internatskole i delstaten Zamfara er Satt fri, melder AFP. Studentene er nå i sikkerhet på et regjeringskontrollert område..

NRK - 26 feb. 21 kl. 17:29

Koronasmitte i rusmiljøet

Fire personer i rusmiljøet i Tønsberg har fått påvist koronaviruset. Alle er Satt i isolasjon, og nærkontaktene er sporet opp og Satt i karantene. Kommunen mener likevel at situasjonen er uoversiktlig fordi smittesporringen i rusmiljøet er vanskelig..

NRK - 25 feb. 21 kl. 20:06

Gjest på turisthytte smittet

En gjest som har bodd på Gjevilvasshytta og Bjerkeløkkja i Oppdal har fått påvist covid-19, melder Adresseavisen. I alt fem anSatte er nå Satt i karantene. Øvrige gjester er Satt i karantene og vil bli testet..

NRK - 25 feb. 21 kl. 16:52

46 elever i karantene

46 elever ved Rønningen skole i Asker er Satt i karantene etter at en anSatt fikk påvist den engelske varianten av koronaviruset. Den anSatte jobber både på SFO og ved skolen, melder Budstikka. Også de som bor i samme husstand som elevene er Satt i karantene..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 10:09

Birgit Skarstein om Røkke-saken: – Jeg ble ganske Satt ut

Tirsdag Satte hun verdensrekord og vant VM på romaskin. Birgit Skarstein ble helt Satt ut da hun fikk beskjeden om at….

VG - 24 feb. 21 kl. 10:09

Birgit Skarstein om Røkke-saken: – Jeg ble ganske Satt ut

Tirsdag Satte hun verdensrekord og vant VM på romaskin. Birgit Skarstein ble helt Satt ut da hun fikk beskjeden om at parautøvere ikke får noen av de 5,5 millioner kronene i Abid Rajas ekstrabevilgning til utøvere som skal til OL og Paralympics i Tokyo..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 10:09

Birgit Skarstein om pengetildeling: – Jeg ble helt Satt ut

Tirsdag Satte hun verdensrekord og vant VM på romaskin. Birgit Skarstein ble helt Satt ut da hun fikk beskjeden om at….

NRK - 05 feb. 21 kl. 11:40

Wizz Air har Satt 8 ruter på vent

Åtte av Wizz Airs 15 norske innenriksruter er Satt på vent. – Jeg kan bekrefte at noen ruter ble Satt midlertidig på vent, i tråd med den norske regjeringens anbefalinger om nødvendige reiser, sier kommunikasjonssjefen i selskapet til NRK..

NRK - 7 timer siden

Straffen Satt ned fra 13 til 5 år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare 5 år..

NRK - 7 timer siden

Straffen Satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 7 timer siden

Leteaksjon Haukeliseter

Politiet har Satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund på Haukeliseter. Kvinnen har ikke kommet hjem etter skitur som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige, politihelikopteret og flere politiressurser er på vei..

NRK - 7 timer siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har Satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

VG - 8 timer siden

65 i karantene etter to fester: – Snakk med ungdommene

Rundt 65 elever ved Asker videregående er Satt i karantene etter at en coronasmittet elev deltok på to fester i helgen. Nå oppfordrer ordføreren foreldre om å ta en prat med ungdommene sine..

VG - 14 timer siden

Svensk mareritt: – Skiene Satt ikke

OBERSTDORF/OSLO (VG) Sverige håpet å kjempe med Norge om stafettgullet i VM. Slik ble det ikke..

NRK - 22 timer siden

Arendal innførte familiekarantene

Flere hundre er Satt i karantene, etter nye smittetilfeller i Arendal. Kommunen har innført familiekarantene, som betyr at de som bor med personer i karantene, også skal i karantene. Ordfører Robert Cornels Nordli innser at mange blir påvirket..

NRK - Igår: 00:25

344.000 vaksinedoser Satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - Igår: 23:38

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er Satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

Aftenposten - Igår: 20:06

Norske småinvestorer Satt med 60 prosent tap etter Gamestop-smell

Handel i utenlandske aksjer har tatt av hos privatkundene i DNB Markets, men i Gamestop-aksjen gikk mange på en smell..

E24 - Igår: 19:59

Norske småinvestorer Satt med 60 prosent tap etter Gamestop-smell

Handel i utenlandske aksjer har tatt av hos privatkundene i DNB Markets, men i Gamestop-aksjen gikk mange på en smell..

VG - Igår: 13:59

IS-kvinnen advart i kryptert melding: – Jeg ble helt Satt ut

OSLO TINGRETT (VG) Den tiltalte IS-kvinnen forteller at hun ble advart mot å forlate Syria av en den ene av kvinnene kjent fra boken «To søstre». I retten forteller tiltalte at hun frykter å bli sett på som en tyster og en frafallen muslim..

NRK - Igår: 13:44

Smitte på Bastøy

Tre innSatte ved Bastøy fengsel i Horten er isolert etter at de har fått påvist covid-19. Utbruddet har også ført til at 13 innSatte er Satt i karantene. Det åpne fengselet er nå stengt og ledelsen har kuttet ut aktivitetene for de innSatte..

NRK - Igår: 13:24

Over en halv million doser Satt

344.669 personer er vaksinert med første dose av koronavaksinen i Norge, mens 166.322 har fått andre dose, viser tall fra FHI.

NRK - Igår: 10:09

Der Spiegel: AfD under overvåking

Tysk etterretning har Satt hele partiet Alternativ for Tyskland (AfD) på sin liste over mistenkte høyreekstremister, melder Der Spiegel. Myndighetene vil ikke bekrefte informasjonen, Partiet fikk 12,6 prosent av stemmene ved valget i 2017..

NRK - Igår: 06:03

Moria-flykninger kommmer til Råde

I dag kommer de første sju familiene fra flyktningleiren Moria på Lesvos i Hellas til Norge. De 33 personene blir Satt i karantene i Råde kommune. Resten av de 50 flyktningene kommer etter hvert.

NRK - Igår: 06:03

Moria-flyktninger kommer til Råde

I dag kommer de første sju familiene fra flyktningleiren Moria på Lesvos i Hellas til Norge. De 33 personene blir Satt i karantene i Råde kommune. Resten av de 50 flyktningene kommer etter hvert.

NRK - Igår: 05:25

Redningshelikopter inn i leting

Redningshelikopter blir onsdag morgen Satt inn i søket etter den savnede mannen i 20-årene i Soknda i Rogalandl. Over 60 frivillige har vært med i letingen i natt, og søket fortsetter med full styrke. Mannen ble meldt savnet tirsdag kveld..

NRK - I førrgår: 02:00

Leteaksjon i Sokndal

I Rogaland har politiet Satt igang leting etter en mann i 20-årene som ikke kom hjem til institusjonen har bor på i Sokndal. Han gikk ut tirsdag morgen og skulle til Løtoft. Han hadde med seg sykkel, opplyser politiet i Sør-Vest..

NRK - I førrgår: 13:46

Flere smittede i Kristiansand

Det er registrert 19 nye smittetilfeller i Kristiansand siste døgn. 84 nye nærkontakter er Satt i karantene. De smittede er nærkontakter av andre smittede og Smittespredningen har foregått blant familie og venner, opplyser Kristiansand kommune..

NRK - I førrgår: 10:40

Nakstad om vaksinefordeling

– Hvis vi hadde tatt alle de vaksinene vi har tilgang til nå og Satt dem inn i Oslo, hadde det likevel hatt liten effekt på smittespredningen, fordi vi foreløpig har for få vaksiner, sier assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Nakstad i et intervju med VGTV ..

NRK - I førrgår: 10:11

Ny testrekord i Oslo

På mandag ble det Satt testrekord i Oslo hvor 5.105 testet seg for koronaviruset, av de var 137 smittet. Det 759 flere enn forrige rekord som var 18 februar hvor 4346 testet seg før vinterferien..

E24 - I førrgår: 06:37

Tysk oljetopp hyller den norske skattepakken

– Ordningen ble Satt stor pris på, men var også et veldig smart trekk av Norge, sier Mario Mehren..

NRK - 02 mars 21 kl. 03:51

50 millioner vaksinert i USA

Over 50 millioner har fått minst én dose med koronavaksine i USA, viser tall fra landets folkehelseinstitutt. Så langt har USA Satt rundt 76 millioner doser. Over 25 millioner mennesker har fått begge dosene som trengs for å være fullvaksinert..

NRK - 02 mars 21 kl. 01:13

Vaksineskepsis minker i flere land

Drøyt to måneder etter at det første sprøytestikket ble Satt, sier stadig flere at de vil la seg vaksinere mot covid-19. Både i Storbritannia, Sverige, Tyskland og Japan sier stadig flere ja til koronavaksine..

NRK - 01 mars 21 kl. 22:44

Brann i Eikelandsosen

Det brenner i et verkstedsbygg i Holdhusvegen i Eikelandsonen i Bjørnafjorden. – Det er gassflasker i bygget. Vi har Satt en sikkerhetssone på 300 meter, sier vaktkommandør Ole Jacob Hartvigsen i 110 Hordaland.

Aftenposten - 01 mars 21 kl. 19:09

Har Satt skjebnedato for å unngå utsettelse av Eliteserien

Onsdag får statsminister Erna Solberg (H) besøk for å diskutere situasjonen i toppidretten..

VG - 01 mars 21 kl. 19:09

Har Satt skjebnedato for å unngå utsettelse av Eliteserien

Onsdag får statsminister Erna Solberg (H) besøk for å diskutere situasjonen i toppidretten. Fotballen ber om at treningskamper tillates senest 15. mars..

NRK - 14 feb. 21 kl. 16:32

Ny verdensrekord i 10.000 m skøyter

Svenske Nils van der Poel Satt ny verdensrekord på 10.000 meter skøyter, med tiden 12.32,949.

NRK - 01 mars 21 kl. 16:14

Sørpeskred på Sørøya

Et sørpeskred som ble utløst søndag, sperrer fremdeles veien i Akkarfjord på Sørøya, Hammerfest kommune. Veien blir sannsynligvis ikke åpnet før tirsdag. Det er stor snøskredfare i Vest-Finnmark.

NRK - 01 mars 21 kl. 13:45

Sju tilfeller påvist i Kongsberg

Det er påvist sju tilfeller av koronasmitte tilknyttet Kongsberg International School (KIS) det siste døgnet. Det er dreier seg om den britiske virusvarianten. Flere ved skolen er nå Satt i ventekarantene, skriver kommunen på sine hjemmesider..

NRK - 01 mars 21 kl. 11:39

Smitte i Nordlandssykehuset

Fire anSatte i Nordlandssykehuset har fått påvist koronasmitte. 82 anSatte ved sykehusets avdeling i Bodø er Satt i karantene, i forbindelse med utbruddet i kommunen..

VG - 01 mars 21 kl. 11:10

Demokratiprofessor om USA etter valget: – En skrekkopplevelse

Han mener USAs demokrati ble Satt på store prøvelser etter at Donald Trump tapte valget. Nå skal professoren, på vegne av regjeringen, finne ut om noe slikt også kan skje i Norge..

E24 - 01 mars 21 kl. 09:03

Flyr med første avgang fra Oslo Børs: Tar av med markedsverdi på 900 mill.

Spetalen, Sissener, Fredly og Nordea er blant investorene som har Satt pengene sine i Erik G. Braathens nye flyselskap. Investeringen ga uttelling allerede fra første dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt