NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:34

NRK - 25 jul 23 kl. 18:40

Lier-drapet: Offeret ble skutt

Mannen som ble funnet drept i Lier 13. juli ble skutt, opplyser politiet. Den siktede 51-åringen har fått ny forsvarer. Politiet hadde tirsdag ennå ikke fått den foreløpige obduksjonsrapporten etter at den 29 år gamle mannen ble funnet død i en leilighet i Lier 13. juli.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lier, Sørøst, Odd Skei Kostveit, Drammens Tidende, NTB, Kostveit, Annette Grevstad Myrhaug, Espen Wangberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lier-drapet, Offeret, ble, skutt
NRK - 12 feb 24 kl. 21:55

E24: Stein Lier-Hansen tok med stortingspolitiker på jakt

Etter at Norsk Industri tok over leieavtalen på jaktterreng og hytte på Hardangervidda, tok Lier-Stein Lier-Hansen med stortingspolitiker Else-May Botten (Ap) på villreinjakt. Det skriver E24. Dette var i 2015, da var Botten stortingsrepresentant for Møre og Romsdal og satt i næringskomiteen.

NRK - 24 aug 23 kl. 07:14

Jørn Lier Horst om drapet på Jonas Henriksen: – Ikke vanlig at det går over en uke

Torsdag er det én uke siden Jonas Henriksen ble funnet drept i bilen sin i Nes i Ådal. Seks dager før drapet deltok Henriksen i et intervju med True Crime-podkasten «Avhørt.» Krimforfatter og tidligere politietterforsker Jørn Lier Horst sier til NRK at dette er en veldig spesiell sak.

NRK - 09 feb 24 kl. 19:23

Lier-Hansen til E24: – Rubbel og bit

Stein Lier Hansen sier i en kommentar til E24 at «her er det tatt med rubbel og bit». Uttalelsen kommer etter at kostnadene for Lier-Hansens relasjonsbygging mellom 2015 og 2023 ble offentliggjort tidligere fredag. – Jeg har brukt sjøfly i forbindelse med helt andre oppdrag, det vil si midt på sommeren for å delta eller rekke ulike møter og foredrag, etc.

NRK - 01 dec 23 kl. 10:36

Stein Lier-Hansen slutter i Norsk Industri

Mangeårig direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, slutter ved nyttår. Det skriver Norsk Industri i en pressemelding fredag. Ifølge E24 skal Lier-Hansen begynne i miljøstiftelsen Bellona.

Klartale - 15 sep 23 kl. 08:48

Seks skutt og drept på en uke i Stockholm

Gutten ble funnet skutt ute. Politiet ble varslet om hendelsen i bydelen Västertorp i 20-tida torsdag. Han ble fraktet til sykehus.

NRK - 21 jul 23 kl. 20:39

Forsvareren til den siktede i Lier-drapet trekker seg – har representert avdøde flere ganger

Forsvareren til mannen som er siktet for drap i Lier trekker seg fra saken. Advokat Espen Wangberg har trukket seg som forsvarer for mannen som er siktet for drap i Lier. Grunnen er at Wangberg tidligere har forsvart den avdøde i saken, skriver Drammens Tidende.

NRK - 29 jun 23 kl. 03:46

Mann dømt for grov vold i Oslo

En 24-årig mann er dømt til fengsel i fire år og ni måneder for grov kroppsskade mot en mann på Youngstorget i Oslo i fjor sommer. Ifølge Avisa Oslo er mannen i Oslo tingrett også dømt til å betale oppreisning til offeret, en mann i slutten av 30-årene, på 350.000 kroner.

Klartale - 23 okt 23 kl. 14:00

Hvem drepte Tupac Shakur?

Rapartisten Tupac Shakur ble skutt og drept. Det skjedde i en bil i Las Vegas 7. september 1996.

NRK - 01 sep 23 kl. 10:41

Ankesaken etter Frogner-drapet begynner neste uke

Ankesaken etter Frogner-drapet begynner i Borgarting lagmannsrett neste uke. Det er satt av syv dager til saken. I april ble en 41 år gammel mann fra Bærum dømt til 13,5 års fengsel for å ha skutt Fevzye Kaya Sørebø (50) på åpen gate på Frogner i 2021.

Klartale - 02 okt 23 kl. 08:35

Politiet pågrep en fjerde person

– Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Henriksen. Det sier Tine Henriksen til nyhetsbyrået NTB. Hun er politiadvokat i Sørøst politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 45 minutter siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com