Lier

Sunday, 14 July, 13:42

Nyheter om Lier

NRK - 12 feb 24 kl. 21:55

E24: Stein Lier-Hansen tok med stortingspolitiker på jakt

Etter at Norsk Industri tok over leieavtalen på jaktterreng og hytte på Hardangervidda, tok Lier-Stein Lier-Hansen med stortingspolitiker Else-May Botten (Ap) på villreinjakt. Det skriver E24. Dette var i 2015, da var Botten stortingsrepresentant for Møre og Romsdal og satt i næringskomiteen.

NRK - 26 jun 24 kl. 14:08

Mann dømt for drap på 29-åring i Lier

En mann i 50-årene er dømt til fire år og sju måneders fengsel for å ha skutt og drept 29 år gamle Philip Smedsrud i Lier i Buskerud i fjor, skriver Drammens Tidende..

VG - 20 jun 24 kl. 18:30

Slapt fra nytt krimpar! Anmeldelse: Jørn Lier Horst/Jan-Erik Fjell: «Skriket»

Flatt og enkelt fra norsk krims nye superpar Jan-Erik Fjell og Jørn Lier Horst..

VG - 19 jun 24 kl. 20:16

Tok «hevn» på Jørn Lier Horst: – Jeg blir flau

De startet som arge rivaler, men nå skriver Jørn Lier Horst (53) og Jan-Erik Fjell (41) krim sammen – og deres første bok er allerede solgt til Tyskland for et syvsifret beløp..

NRK - 09 feb 24 kl. 19:23

Lier-Hansen til E24: – Rubbel og bit

Stein Lier Hansen sier i en kommentar til E24 at «her er det tatt med rubbel og bit». Uttalelsen kommer etter at kostnadene for Lier-Hansens relasjonsbygging mellom 2015 og 2023 ble offentliggjort tidligere fredag. – Jeg har brukt sjøfly i forbindelse med helt andre oppdrag, det vil si midt på sommeren for å delta eller rekke ulike møter og foredrag, etc.

NRK - 31 maj 24 kl. 20:05

Brann på gård i Lier

Nødetatene rykker ut til melding om brann i et driftsbygg på en gård i Lier. Det brenner i en betongkjeller til et fjøs med 170 kuer. Det er ingen røyk eller brann i selve fjøset, og det jobbes med evakuering av dyrene, melder politiet.

NRK - 12 apr 24 kl. 23:41

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

VG - 26 jun 24 kl. 14:08

DT: Mann dømt for å ha skutt Phillip (29) i Lier

29 år gamle Phillip Johansen Smedsrud ble funnet drept i en leilihet i Lierbyen i juli i fjor..

NRK - 10 maj 24 kl. 05:53

Seks anmeldelser mot russebusser i Lier

Sør-Øst politidistrikt har opprettet seks anmeldelser mot russebusser som sperret Ringeriksveien i Lier i Buskerud natt til fredag. To russebuss-sjåfører har fått førerkortet beslaglagt. 10 russebusser stod på en rasteplass ved Skaret, og sperret veien.

NRK - 07 jun 24 kl. 12:51

Urinerende mann stanset togtrafikken

Togtrafikken mellom Drammen og Oslo ble stoppet fredag formiddag, etter at det kom melding om en person gikk på sporet ved Lier stasjon. Politiet rykket ut. – Da kom det en kar ut av tunnelåpningen.

NRK - 19 mar 24 kl. 12:36

Lier Hansen til DN: Ser ikke bort ifra at han har gjort noe ulovlig

Den tidligere Norsk Industri-sjefen Stein Lier Hansen sier til Dagens Næringsliv at han ikke ser bort ifra at han har gjort noe ulovlig. – Jeg ser ikke bort fra det. Det ligger i kortene at det er ting som bør undersøkes, sier han.

VG - 26 apr 24 kl. 23:09

Tre løslatt etter væpnet politiaksjon på E18

Et hjemmeran i Lier utløste en stor politiaksjon på E18 i Oslo torsdag kveld. En mann i 20-årene ble truet og ranet i sitt eget hjem i Lier..

NRK - 01 jun 24 kl. 16:09

Slåsskamp i Lier

Politiet har rykket ut til Lierbyen etter melding om slagsmål mellom flere personer. De er i kontakt med flere personer som har vært involvert..

VG - 31 maj 24 kl. 20:22

Det brenner på en gård i Lier: Evakuerer 170 kyr

Brannvesenet har opprettet en sikkerhetsavstand på 300 meter på grunn av gass som lagres i kjelleren..

NRK - 11 mar 24 kl. 08:59

Stein Lier-Hansen mistet 6 måneders etterlønn

Bakgrunnen for dette var det styret oppfattet som illojalitet og uakseptabel pengebruk fra Lier-Hansens side knyttet til det styret var kjent med den gang, skriver Norsk industri i en pressemelding. Lier-Hansen sluttet i stillingen som direktør i Norsk industri i høst, etter at styret ble gjort kjent med at han hadde brukt flere millioner kroner på jakt og sjøfly i relasjonsaktivitet. Styret antok den gang at videre undersøkelser ikke ville avdekke vesentlige andre forhold.

E24 - 27 maj 24 kl. 08:58

Norsk Industri fikk regningen for romjulsjakt i Sverige

To år på rad fikk Norsk Industri fakturaer for romjulsjakt i Jämtland. Begge oppholdene sto i daværende direktør Stein Lier-Hansens navn, og inkluderte både julaften og nyttårsaften..

E24 - 06 mar 24 kl. 16:10

Stein Lier-Hansen fikk sjøfly-penger rett på egen konto

Mens Norsk Industri betalte fakturaer for sjøfly, tok Stein Lier-Hansen betalt av hyttenabo for de samme turene. Lier-Hansen vil ikke svare på om han overførte pengene til Norsk Industri..

Klartale - 12 apr 24 kl. 15:30

Tenne bål i skogen? Da må du vite dette

Fra 15. april til 15. september er det generelt forbud mot bål i Norge.

NRK - 20 maj 24 kl. 15:20

Politiet kjører etter «tivolibil»

Politiet rykker ut etter melding om en lastebil med tivolieffekter som kjører i sørgående felt på E18 ved Kjellstad i Lier. Ifølge politiets operasjonsleder Lise Bjørnsund har lastebilen «mistet remedier» i veibanen, som har truffet andre biler..

NRK - 16 maj 24 kl. 18:21

Syklist skadet i Lier

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke, enslig syklist som er funnet liggende ute. Luftambulanse er på vei til stedet, melder politiet. Oppdatering 18:28: Politiet og ambulansen er på stedet.

VG - 16 maj 24 kl. 18:21

Syklist i trafikkulykke i Lier – kjørt til sykehus

En kvinnelig syklist er funnet liggende ute i forbindelse med en trafikkulykke..

VG - 16 maj 24 kl. 04:43

Lier: Melding om brann i russebuss

NRK - 19 feb 24 kl. 19:26

E24: Norsk industri var fast leietaker i ettertraktet lakseelv

Stein Lier-Hansen var på laksefiske på Norsk Industris regning flere somre på rad, i Stjørdalselva i Trøndelag. Det skriver E24. Med på turene var både profesjonelle kontakter Lier-Hansens kone, ifølge eieren av gjestegården der de bodde.

NRK - 06 maj 24 kl. 15:20

Underslag-anmeldt Ap-politiker erkjenner

Den tidligere Ap-politikeren i Lier som er anmeldt for underslag, erkjenner de faktiske forholdene. – Min klient har lagt alle kortene på bordet, og samarbeider fullt ut med både organisasjonene og politiet, sier advokat Kim Ellertsen i Elden Advokatfirma. Forsvareren sier saken bunner i svært vanskelige personlige forhold hos sin klient..

NRK - 01 dec 23 kl. 10:36

Stein Lier-Hansen slutter i Norsk Industri

Mangeårig direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, slutter ved nyttår. Det skriver Norsk Industri i en pressemelding fredag. Ifølge E24 skal Lier-Hansen begynne i miljøstiftelsen Bellona.

NRK - 16 feb 24 kl. 13:39

Økokrim: – Vi merker oss at advokatene til Lier-Hansen ønsker etterforskning

Advokatene til Stein Lier-Hansen ba fredag Økokrim om å vurdere å åpne etterforskning. Det var E24 som omtalte saken først. Økokrim-sjef Pål Lønseth sier til NRK at de har mottatt en henvendelse om dette fra advokatene.

NRK - 16 feb 24 kl. 10:43

Stein Lier-Hansens advokat ber Økokrim vurdere å åpne etterforskning

Stein Lier-Hansens advokat ber Økokrim vurdere å åpne etterforskning. Det kommer fram i en pressemelding. Det var E24 som først omtalte dette.

NRK - 02 maj 24 kl. 22:28

Meteorologene: 33 år siden det er målt en så kald dag i april

April ble en kald måned rundt om i det ganske land med en rekke kulderekorder. Ikke siden 1991 har det blitt målt 32,9 minusgrader på en aprildag i Norge. – Laveste temperatur ble målt på Cuovddatmohkki i Finnmark.

NRK - 15 feb 24 kl. 14:22

E24: Stein Lier-Hansen hyrer toppadvokater

Tidligere Norsk Industri-sjef Stein Lier-Hansen har engasjert Advokatfirmaet Selmer til å bistå ham, melder E24. Advokatene skal hjelpe Lier-Hansen i saken om Norsk Industris millionutgifter til jakt og fiske..

NRK - 15 feb 24 kl. 14:22

Stein Lier-Hansen hyrer toppadvokater

Tidligere Norsk Industri-sjef Stein Lier-Hansen har engasjert Advokatfirmaet Selmer til å bistå ham, får både E24 og NRK opplyst. Advokatene skal hjelpe Lier-Hansen i saken om Norsk Industris millionutgifter til jakt og fiske..

NRK - 13 feb 24 kl. 12:31

Norsk Industris utvider undersøkelsene av avgåtte adm. direktør Stein Lier-Hansens

Det skriver Norsk Industri i en pressemelding. Norsk Industri skriver i pressemeldingen at styret har fått nye opplysninger etter at saken ble kjent i media. Opplysningene kan tyde på at avgåtte administrerende direktør Stein Lier-Hansens disponering av organisasjonens representasjonsmidler har vært mer omfattende enn først antatt, ifølge Norsk Industri.

E24 - 28 apr 24 kl. 18:47

Norsk Industri kjøpte monster-pickup til Lier-Hansen for 1,9 mill.

Den tidligere direktøren får kjøre firmabil med 700 hestekrefter frem til sommeren. – En del av sluttavtalen min, sier han..

Aftenposten - 28 apr 24 kl. 18:42

Norsk Industri kjøpte pickup til Stein Lier-Hansen for 1,9 mill.

Den tidligere direktøren får kjøre firmabil med 700 hestekrefter frem til sommeren..

NRK - 26 apr 24 kl. 23:52

Tre personar lauslatne etter væpna aksjon

Dei tre personane som blei pågripne i ein væpna politiaksjon på E18 i Oslo torsdag kveld, er lauslatne. Dei er sikta for å ha trua og rana ein mann, skriv NTB. Den fornærma er ein mann i 20-åra som er busett i Lier.

NRK - 09 feb 24 kl. 14:39

Stein Lier-Hansen: – Har ikkje vore merknader

Tidlegare administrerande direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, seier at bruken av hytta og jaktområdet på Hardangervidda har vore kjent. Han hevdar det ikkje har kome tilbakemeldingar internt i løpet av dei åtte åra. – Denne type relasjonsbygging er ikkje uvanleg.

NRK - 15 mar 24 kl. 15:53

Økokrim etterforsker Stein Lier-Hansen

I en pressemelding fra Økokrim fredag, bekrefter de at de etterforsker den tidligere administrerende direktøren i Norsk Industri for mulig grov økonomisk utroskap mot sin tidligere arbeidsgiver. Norsk Industri skriver i en pressemelding at de er tilfreds med å ha mottatt beskjed om at Økokrim etterforsker saken relatert til Stein Lier-Hansen..

VG - 20 apr 24 kl. 15:38

Hoppepute tatt av vinden på Lier – flere barn kastet av

Det skal ha vært 15–20 barn på puten da den ga etter for vinden..

Aftenposten - 11 mar 24 kl. 08:55

Norsk Industri halverte etterlønnen til Lier-Hansen

Sluttavtalen ble kuttet fordi styret anså Lier-Hansens pengebruk som «illojal og uakseptabel», ifølge Norsk Industri.

E24 - 11 mar 24 kl. 08:55

Norsk Industri halverte etterlønnen til Lier-Hansen

Sluttavtalen ble kuttet fordi styret anså Lier-Hansens pengebruk som «illojal og uakseptabel», ifølge Norsk Industri..

E24 - 10 mar 24 kl. 20:07

Eivind Reiten om sjøflybetalinger til Lier-Hansen: – Fast praksis i alle år

Industritopp Eivind Reiten har flydd sjøfly til jakt med Sverre Skogen og Bjørn Dæhlie. Reitens betalinger gikk videre til Stein Lier-Hansens konto, mens Norsk Industri betalte for de samme turene..

Aftenposten - 08 mar 24 kl. 13:38

Stein Lier-Hansen bryter tausheten i podkast med Lothepus og Pilgaard

Tidligere Norsk Industri-direktør Stein Lier-Hansen forteller at han har inngått en taushetsbelagt sluttavtale med Norsk….

E24 - 08 mar 24 kl. 13:38

Stein Lier-Hansen bryter tausheten i podkast med Lothepus og Petter Pilgaard

Tidligere Norsk Industri-direktør Stein Lier-Hansen forteller at han har inngått en taushetsbelagt sluttavtale med Norsk Industri, og at han «så langt» har god samvittighet..

Aftenposten - 06 mar 24 kl. 16:10

Stein Lier-Hansen fikk sjøfly-penger rett på egen konto

Mens Norsk Industri betalte fakturaer for sjøfly, tok Stein Lier-Hansen betalt av hyttenabo for de samme turene..

VG - 06 mar 24 kl. 15:04

Jørn Lier Horst angrer på at han skrev debutboken

Nå sier forfatter og tidligere politimann Jørn Lier Horst at han ikke burde ha skrevet boken han debuterte som forfatter med i 2004..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com