Skutt

Tuesday, 17 May, 02:56

Nyheter om Skutt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 maj 22 kl. 22:50

To ulver Skutt i Innlandet

Tirsdag ble en ulv Skutt ved Elstad Camping i Ringebu. – Ulven ble Skutt i området ved campingen og kastet seg så på elva Lågen. Den døde og har blitt plukket opp igjen fra elva, sier Ole Knut Steinset, rovviltansvarlig i Statens Naturoppsyn til Oppland Arbeiderblad.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 03 maj 22 kl. 10:41

Mann i 20-årene Skutt i Oslo

Det var en mann i 20-årene som ble Skutt i Oslo natt til tirsdag, opplyser politiet i en pressemelding. Tilstanden er stabil. Politiet fikk melding fra legevakta i Oslo klokken 01.

NRK - 11 apr 22 kl. 10:37

To unge palestinere drept av israelske soldater

En palestinsk 17-åring er død etter at han ble Skutt av israelske soldater i Jenin på Vestbredden søndag, mens en 21-åring er Skutt og drept ved Betlehem. Det melder palestinske helsemyndigheter og medier mandag. 21-åringen ble ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa Skutt i ryggen i sin egen bolig, mens det israelske militæret har oppgitt at mannen ble Skutt etter å ha kastet en brannbombe mot et israelsk kjøretøy, skriver NTB.

NRK - Igår: 23:37

Flere personer Skutt i kirke i USA

Flere personer skal være Skutt i en kirke i Laguna Woods i California. En person er pågrepet, melder politiet i Orange County..

NRK - Igår: 17:42

En pågrepet for skyting mot pub i Oslo

En person er pågrepet og siktet for å ha Skutt mot en pub på Grønland i Oslo natt til lørdag. Det var flere personer inne på utestedet da det ble Skutt, og politiet har sagt at det var flaks at ingen ble skadd. – Vi kan bekrefte at det er én person som er pågrepet og siktet, sier krimleder Stian Holm i Oslo-politiet til Avisa Oslo søndag.

NRK - 27 apr 22 kl. 05:14

Rakettangrep mot militærmål nær Damaskus

Flere raketter ble Skutt mot militære stillinger nær Syrias hovedstad Damaskus natt til onsdag, ifølge statlige medier i landet. En uidentifisert militærtalsmann sier at rakettene ble Skutt fra det nordlige Israel like etter midnatt. Flesteparten av dem ble Skutt ned av syrisk luftforsvar, ifølge talsmannen.

NRK - I førrgår: 09:53

Politiet: Flaks at ingen ble skadet

– Det var flaks at ingen ble skadet da det trolig ble Skutt mot et serveringssted på Grønland natt til lørdag, sier Anders Johnsrud, krimleder i Oslo-politiet. Det var folk inne på stedet, og mange vitner. Politiet sier dette var farlig og at de ser svært alvorlig på saken.

NRK - I førrgår: 06:17

SpaceX-rakett med 53 satellitter Skutt opp

En SpaceX-rakett med 53 satellitter om bord ble fredag ettermiddag lokal tid Skutt opp fra romfartsbasen Vandenberg i California. Minutter etter oppskytningen landet første trinn av bæreraketten på et droneskip i Stillehavet, mens det andre trinnet førte raketten inn i bane rundt jorden. (NTB).

NRK - 13 maj 22 kl. 15:36

Israelsk politimann død etter Jenin-aksjon

En israelsk politioffiser som ble såret under et raid ved Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag, er død av skadene, opplyser israelsk politi. Den 47 år gamle israelske offiseren tilhørte politiets antiterrorstyrke og ble Skutt i landsbyen Burqin, 5 kilometer vest for Jenin. 13 palestinere ble såret under den israelske aksjonen i området rundt Jenin, og tilstanden til to av dem er ifølge den israelske avisen Haaretz livstruende.

NRK - 13 maj 22 kl. 09:51

Palestiner såret i sammenstøt med israelske styrker

Én palestiner er fraktet til sykehus med skuddskader etter sammenstøt med israelske styrker i byen Jenin på Vestbredden. Det skjedde under en militæroperasjon fredag, opplyser en fotograf fra nyhetsbyrået AFP samt det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Israelske styrker skal ha Skutt granater mot boligen til en person som betegnes som en mistenkt i en flyktningleir i byen.

NRK - 08 apr 22 kl. 06:32

Antatt Tel Aviv-angriper Skutt og drept av israelske styrker

Israelske sikkerhetsstyrker har Skutt og drept den antatte gjerningsmannen som sto bak et skyteangrep i Tel Aviv torsdag kveld. To personer ble drept og minst åtte såret da en person skjøt mot gjester på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv sentrum torsdag kveld. Tidlig fredag morgen bekreftet israelske myndigheter at den antatte gjerningsmannen, en palestiner fra Vestbredden, ble Skutt og drept i skuddveksling med sikkerhetsstyrker i en moské i Jaffa.

Aftenposten - 11 maj 22 kl. 09:34

Den erfarne journalisten ble Skutt på Vestbredden i dag: – Et åpenbart mord, mener arbeidsgiveren hennes.

Sherine Abu Aqla var Al Jazeeras korrespondent på Vestbredden. Onsdag morgen ble hun Skutt og drept da israelske….

Aftenposten - 11 maj 22 kl. 09:34

Erfaren journalist Skutt og drept på Vestbredden: – Åpenbart drap

Sherine Abu Aqla var Al Jazeeras korrespondent på Vestbredden. Hun ble Skutt og drept da israelske soldater stormet byen….

Dagbladet - 11 maj 22 kl. 08:16

Skutt og drept på bryllupsreise

Den paraguayanske aktoren Marcelo Pecci ble nylig Skutt og drept på bryllupsreise i Colombia. Bare timer før delte kona gladnyheten om at de to ventet barn..

Klartale - 06 apr 22 kl. 08:52

Overlevende far og datter forteller om angrep i Butsja

Soldater fra Russland skal ha Skutt mot huset til en 72 år gamle Volodymyr Abramov i Butsja i Ukraina. Sammen med mannen var også hans datter Iryna på 48 år og hennes ektemann Oleg på 40 år. Folk skal ha blitt drept før russerne dro fra ButsjaAlle tre skal ha blitt dratt ut av huset, ifølge kanalen BBC.

NRK - 10 maj 22 kl. 16:18

17-åring dømt for å ha Skutt fyrverkeri mot politibil

En 17 år gammel gutt fra Rogaland er dømt til 15 dagers betinget fengsel etter at han avfyrte fyrverkeri mot politiet på nyttårsaften 2021. Det går fram av en fersk dom fra Sør-Rogaland tingrett. Hendelsen skjedde på et tettsted på Jæren sent på nyttårsaften 2021.

NRK - 21 apr 22 kl. 01:44

Israelsk luftangrep mot Gazastripen

Israelske fly angrep Gazastripen tidlig torsdag, timer etter at det ble avfyrt en rakett mot Israel fra Gaza. Angrepene rettet seg mot sentrale deler av Gazastripen, sier vitner og sikkerhetskilder til AFP. Radiokanalen til det israelske forsvaret IDF tvitrer at IDF angrep et underjordisk anlegg for produksjon av raketter, en militærpost og en tunnel som svar på angrepet fra Gaza.

NRK - 08 maj 22 kl. 07:56

Politiet på jakt etter mann som skal ha Skutt med luftvåpen

Politiet rykket i natt ut til en hendelse i Arna i Bergen. En person skal ha møtt opp på en annens adresse og Skutt med luftvåpen, skriver Bergens Tidende. – Han har sannsynligvis truffet fornærmede i ansiktet og på kroppen med luftvåpenet.

NRK - 07 maj 22 kl. 07:20

Nord-Korea skal ha Skutt missil mot Japans kystvakt

Reuters melder at Nord-Korea virker å ha Skutt en missil mot den japanske kystvakta..

NRK - 07 maj 22 kl. 07:20

Nord-Korea skal ha Skutt opp et missil

Japans forsvardepartement hevder at Nord-Korea har Skutt et missil. Ifølge forsvarsdepartementet kan det dreie seg om en ballistisk rakett. Og millitærledere i Sør-Korea hevder nabolandet at har sendt prosjektiler ut i sjøen, melder det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap..

NRK - 05 maj 22 kl. 20:08

Tre personer drept i angrep i Israel

Tre personer skal være drept, og flere alvorlig skadd etter et angrep i byen Elad sentralt i Israel, melder AFP og siterer politiet og helsepersonell på stedet. Politiet kunne foreløpig ikke bekrefte om ofrene ble knivstukket eller Skutt og etterforsker omstendighetene, skriver den israelske avisen Haaretz. Ifølge avisen er den antatte gjerningsmannen Skutt.

NRK - 05 maj 22 kl. 09:54

Mann som ble Skutt vil ikke forklare seg for politiet

Mannen som ble brakt inn med skuddskader til Oslo legevakt natt til tirsdag, ønsker ikke å forklare seg for politiet. Det opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding. – På nåværende tidspunkt er derfor åstedet for hendelsen ikke kjent, skriver politiet.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

GRÅT: Det var mange sterke følelser hos de som ble reddet fra Mariupol.– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

NRK - 17 apr 22 kl. 01:58

Russland: Fly med vestlig våpenhjelp Skutt ned

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at deres styrker har Skutt ned et ukrainsk militærfly som transporterte militærutstyr fra vestlige land. I en uttalelse heter det at «et ukrainsk transport ble Skutt ned» i Odesa-regionen mens det var på vei med «et større parti med våpen Ukraina hadde fått fra land i Vesten», melder CNN. Kanalen har ikke fått bekreftet opplysningene og har kontaktet Pentagon for en kommentar.

NRK - 03 maj 22 kl. 13:22

Ulv Skutt i Løten

En hannulv på 47,5 kilo ble tirsdag Skutt under skadefelling i Løten kommune i Innlandet. Det bekrefter leder for det kommunale fellingslaget Thomas Palerud overfor NTB tirsdag. – Ulven ble tatt klokken 8.

NRK - 03 maj 22 kl. 09:11

TV 2: Person Skutt i Oslo i natt

En person ankom legevakta i natt med skuddskader, det skriver TV 2. Politiet ønsker på nåværende tidspunkt ikke å gå ut med mer informasjon, men bekrefter at én person er Skutt overfor TV 2. Det er er foreløpig ukjent skadeomfang..

NRK - 30 apr 22 kl. 06:32

To drept på Vestbredden

En israelsk vakt og en palestinsk mann ble fredag drept i separate hendelser på den okkuperte Vestbredden. Israeleren sto vakt på en jødisk bosetting da han ble Skutt fra en passerende bil. Noen timer ble en palestinsk mann i 20-åra Skutt og drept av israelske styrker i landsbyen Azzun.

NRK - 12 apr 22 kl. 13:12

Ukraina: Skal ha funnet seks sivile Skutt og drept i kjeller utenfor Kyiv

Seks mennesker skal ha blitt funnet Skutt og drept i en kjeller utenfor Kyiv, hevder Ukrainas riksanklager, skriver AFP. De seks skal ha funnet i en kjeller under et bolighus i Brovary utenfor hovedstaden. Ifølge riksanklageren var alle seks Skutt og drept, og det skal dreie seg om sivile..

NRK - 12 apr 22 kl. 13:12

Skal ha funnet seks sivile Skutt og drept i kjeller utenfor Kyiv

Seks mennesker skal ha blitt funnet Skutt og drept i en kjeller utenfor Kyiv, hevder Ukrainas riksanklager, skriver AFP. De seks skal ha blitt funnet i en kjeller under et bolighus i Brovary utenfor hovedstaden. Ifølge riksanklageren var alle seks Skutt og drept, og det skal dreie seg om sivile..

NRK - 11 apr 22 kl. 11:35

Hevder å ha Skutt ned to ukrainske jagerfly

Det russiske luftforsvaret har Skutt ned to ukrainske Su-25-jagerfly i nærheten av den ukrainske byen Izium, ifølge russiske myndigheter. I tillegg ble et ukrainsk Mi-24-kamphelikopter Skutt ned i den sørlige Kherson-regionen, ifølge talsperson Igor Konasjenkov i det russiske forsvarsdepartementet. Opplysningene har ikke blitt bekreftet av uavhengige kilder.

Klartale - 18 timer siden

Ti personer drept i masseskyting i USA

En person iført skuddsikker vest og hjelm begynte å skyte med rifle på et supermarked lørdag. Det skjedde i byen Buffalo. Byen ligger i delstaten New York i USA.

NRK - 23 timer siden

Kirkegjengere overmannet bevæpnet mann

En mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, ble overmannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En mann ble Skutt og drept, og fire andre ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County.

VG - Igår: 02:46

USA: Én drept og flere såret under skyting ved kirke

Flere personer ble søndag Skutt ved en kirke sør i California. En er død og flere er kritisk skadet..

NRK - Igår: 00:00

To Skutt og drept på loppemarked i Texas

Politiet i Houston i Texas sier to personer ble drept og tre fraktet til sykehus etter en skyteepisode på et travelt loppemarked i byen. Skytingen skjedde etter det politiet omtaler som en konfrontasjon som involverte alle de fem og minst to våpen. Sheriff Ed Gonzalez i Harris County sier ingen andre ble skadd i hendelsen.

Klartale - 24 mar 22 kl. 09:02

Nord-Korea skal ha Skutt opp ny rakett

Raketten ble Skutt ut mot havet i øst. Der skal den ha landet i havet, rundt 17 mil fra Nord-Japan. Det sier kystvakten i Japan.

NRK - 10 apr 22 kl. 18:14

Palestiner Skutt og drept i Hebron

En palestinsk kvinne ble Skutt og drept da hun knivstakk en soldat som ble lettere såret i Hebron på den okkuperte Vestbredden, ifølge israelsk politi. – Krigeren ble lettere såret, sier politiet og legger til at den palestinske kvinnen er «nøytralisert». En talsperson bekrefter overfor AFP at den påståtte gjerningspersonen «ikke er i live».

Dagbladet - I førrgår: 02:32

Nekter skyld for masseskyting: - Ondskap

18 år gamle Payton Gendron, som er siktet for å ha Skutt og drept ti personer ved et supermarked i USA lørdag, nekter straffeskyld..

NRK - I førrgår: 21:54

Masseskyting i Buffalo i staten New York

Det har vært en masseskyting i en dagligvarebutikk i Buffalo i staten New York, det melder lokalt politi på Twitter. Ifølge etaten ble flere personer Skutt, men det kommer ikke frem hvor mange eller hvor alvorlige skader de har. Den mistenkte er pågrepet..

NRK - I førrgår: 07:21

India stopper eksport av hvete

India stopper eksport av hvete med umiddelbar effekt, opplyser regjeringen. De gjør dette for å dempe prisveksten lokalt, skriver Reuters. Landet er verdens nest største produsent av kornet.

NRK - 26 apr 22 kl. 16:46

Tre drept i barnehage sentralt i Russland

Tre mennesker ble drept da en mann åpnet ild i en barnehage i Uljanovsk-regionen i Russland. Også gjerningsmannen er død. – Vi kan bekrefte at det ble Skutt og at det er fire døde, sier en talsperson for myndighetene i regionen til nyhetsbyrået Tass.

NRK - 13 maj 22 kl. 20:26

EU og USA kritiserer Israel for vold under begravelse

Kisten med den drepte Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh holdt på å falle i bakken da israelsk opprørspoliti gikk til aksjon mot begravelsesfølget fredag. EU kritiserer de israelske sikkerhetsstyrkenes maktbruk. – Forferdet over volden ved St.

VG - 13 maj 22 kl. 17:43

En pressehelt drept på jobb

Shireen Abu Akleh, husk navnet. Hun var det palestinske presseikonet som ble Skutt og drept. På jobb i Ramallah.

NRK - 13 maj 22 kl. 15:05

Israelsk opprørspoliti aksjonerte da kisten med drept journalist ble båret ut

Israelsk opprørspoliti stormet St. Joseph-sykehuset i okkuperte Øst-Jerusalem da kisten med Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh ble båret ut. En stor menneskemengde hadde samlet seg utenfor sykehuset for å ta farvel med Akleh, som ble Skutt i hodet og drept under et israelsk raid mot en palestinsk flyktningleir i Jenin onsdag.

NRK - 13 maj 22 kl. 13:15

Israels militære: Finner ikke ut hvem som skjøt Al Jazeera-journalist

Det israelske militæret sier de ikke har greid å finne ut av hvem som avfyrte skuddet som drepte Al Jazeera-reporter Shireen Abu Akleh. I en uttalelse fredag viser militæret til sine innledende undersøkelser av saken. – Konklusjonen i den foreløpige rapporten er at det ikke er mulig å finne ut av hvem som avfyrte skuddet som traff og drepte reporteren, heter det i uttalelsen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt