NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:59

NRK - 01 dec 23 kl. 10:36

Stein Lier-Hansen slutter i Norsk Industri

Mangeårig direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, slutter ved nyttår. Det skriver Norsk Industri i en pressemelding fredag. Ifølge E24 skal Lier-Hansen begynne i miljøstiftelsen Bellona. Lier-Hansen blir 69 år i mai neste år og styret har startet arbeidet med å finne hans etterfølger, heter det videre i pressemeldingen fra Norsk Industri. Stein Lier-Hansen har vært en sentral leder i norsk politikk og organisasjonsliv i en årrekke.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk Industri, Lier-Hansen, E24, Bellona, hansen, Knut

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stein, Lier-Hansen, slutteri , Norsk, Industri
NRK - 12 feb 24 kl. 21:55

E24: Stein Lier-Hansen tok med stortingspolitiker på jakt

Etter at Norsk Industri tok over leieavtalen på jaktterreng og hytte på Hardangervidda, tok Lier-Stein Lier-Hansen med stortingspolitiker Else-May Botten (Ap) på villreinjakt. Det skriver E24. Dette var i 2015, da var Botten stortingsrepresentant for Møre og Romsdal og satt i næringskomiteen.

NRK - 09 feb 24 kl. 19:23

Lier-Hansen til E24: – Rubbel og bit

Stein Lier Hansen sier i en kommentar til E24 at «her er det tatt med rubbel og bit». Uttalelsen kommer etter at kostnadene for Lier-Hansens relasjonsbygging mellom 2015 og 2023 ble offentliggjort tidligere fredag. – Jeg har brukt sjøfly i forbindelse med helt andre oppdrag, det vil si midt på sommeren for å delta eller rekke ulike møter og foredrag, etc.

NRK - 13 feb 24 kl. 12:31

Norsk Industris utvider undersøkelsene av avgåtte adm. direktør Stein Lier-Hansens

Det skriver Norsk Industri i en pressemelding. Norsk Industri skriver i pressemeldingen at styret har fått nye opplysninger etter at saken ble kjent i media. Opplysningene kan tyde på at avgåtte administrerende direktør Stein Lier-Hansens disponering av organisasjonens representasjonsmidler har vært mer omfattende enn først antatt, ifølge Norsk Industri.

NRK - 09 feb 24 kl. 14:39

Stein Lier-Hansen: – Har ikkje vore merknader

Tidlegare administrerande direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, seier at bruken av hytta og jaktområdet på Hardangervidda har vore kjent. Han hevdar det ikkje har kome tilbakemeldingar internt i løpet av dei åtte åra. – Denne type relasjonsbygging er ikkje uvanleg.

NRK - 15 feb 24 kl. 14:22

E24: Stein Lier-Hansen hyrer toppadvokater

Tidligere Norsk Industri-sjef Stein Lier-Hansen har engasjert Advokatfirmaet Selmer til å bistå ham, melder E24. Advokatene skal hjelpe Lier-Hansen i saken om Norsk Industris millionutgifter til jakt og fiske..

NRK - 15 feb 24 kl. 14:22

Stein Lier-Hansen hyrer toppadvokater

Tidligere Norsk Industri-sjef Stein Lier-Hansen har engasjert Advokatfirmaet Selmer til å bistå ham, får både E24 og NRK opplyst. Advokatene skal hjelpe Lier-Hansen i saken om Norsk Industris millionutgifter til jakt og fiske..

E24 - 06 mar 24 kl. 16:10

Stein Lier-Hansen fikk sjøfly-penger rett på egen konto

Mens Norsk Industri betalte fakturaer for sjøfly, tok Stein Lier-Hansen betalt av hyttenabo for de samme turene. Lier-Hansen vil ikke svare på om han overførte pengene til Norsk Industri..

NRK - 19 mar 24 kl. 12:36

Lier Hansen til DN: Ser ikke bort ifra at han har gjort noe ulovlig

Den tidligere Norsk Industri-sjefen Stein Lier Hansen sier til Dagens Næringsliv at han ikke ser bort ifra at han har gjort noe ulovlig. – Jeg ser ikke bort fra det. Det ligger i kortene at det er ting som bør undersøkes, sier han.

NRK - 12 apr 24 kl. 23:41

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

Aftenposten - 01 dec 23 kl. 10:33

Stein Lier-Hansen slutter i Norsk Industri

Mangeårig direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, slutter ved nyttår..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 30 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com