NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:05

NRK - 25 aug 21 kl. 10:40

Grensehandelen ned 96 prosent

Nordmenn brukte 335 millioner kroner på grensehandel fra 3. kvartal 2020 til og med 2. kvartal 2021, mot 9,7 milliarder kroner i forrige firekvartalsperiode. Dette gir en nedgang på hele 96,6 prosent, opplyser Statistisk sentralbyrå ifølge NTB. I den samme perioden ble det foretatt rundt 360.
Les mer på NRK


Les mer om:
Statistisk, NTB, SSB, Sverige, Sveriges Radio

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grensehandelen, ned96 , prosent
NRK - 26 aug 22 kl. 09:57

Nå handler nordmenn på grensen som før pandemien

Nordmenn grensehandlet for 3,6 milliarder kroner i andre kvartal. Dermed er grensehandelen tilbake på samme nivå som før pandemien. Nye tall fra Statistisk sentralbyrå ( SSB ) viser at nordmenn handlet for 3,6 milliarder kroner over grensen i løpet av april, mai og juni i år.

Klartale - 02 maj 23 kl. 16:30

Velger du bil eller kollektivt?

Vi gikk mer i fjor enn før i de store byene. Flere reiste også kollektivt i 2022 enn i 2021. Det viser undersøkelsen for reisevaner i 2022, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

NRK - 25 nov 22 kl. 09:45

Svenskehandelen på vei mot gamle høyder

Grensehandelen endte på 3,3 milliarder kroner i tredje kvartal, 2 milliarder mer enn på samme tid i fjor. Vi nærmer oss nivået fra før pandemien. Tallene fra Statistisk sentralbyrå viser at økningen var på hele 159 prosent det siste året.

NRK - 11 apr 23 kl. 11:26

Grensehandelen ned 9 prosent

Nordmenn handlet svenske varer for rundt 2 milliarder kroner i første kvartal av 2023. Prisveksten hos söta bror påvirker nordmenns handlevaner, er konklusjonen til DNB etter å ha sett på grensehandelen basert på nordmenns kortdata. I de tre første månedene av 2023 dro nordmenn på 1,13 millioner dagsturer til Sverige.

NRK - 13 mar 23 kl. 15:03

Bankaksjer stuper på Wall Street – handelsstans for krisebank

Kursraset fortsetter for bankene på Wall Street. Handelen i First Republic Bank ble stanset etter at verdien var mer enn halvert. First Republic ledet an i et bredt fall for amerikanske bankaksjer.

NRK - 17 mar 23 kl. 19:02

Urolig børsuke endte med nedgang i Europa

Mens asiatiske børser gikk i pluss fredag, endte en urolig børsuke med nedgang i Europa. Også amerikanske børser åpnet med nedgang. FTSE 100-indeksen i London endte fredag 1 prosent ned og har falt med 5,3 prosent den siste uka.

Klartale - 23 mar 23 kl. 15:30

Klarer Norge å kvalifisere seg?

Herre-landslaget til Norge skal spille mot Spania. Den spilles lørdag. Kampen er kvalifisering til Europa-mesterskapet (EM).

NRK - 31 mar 23 kl. 13:57

Prisveksten avtar i eurosonen

Prisveksten i eurosonen avtar, og inflasjonen har falt fra 8,5 til 6,9 prosent fra februar til mars, viser tall fra EUs statistikkbyrå. I oktober i fjor var inflasjonen i eurolandene på hele 10,6 prosent, men den har falt jevnt siden. Prisveksten på mat, alkohol og tobakk har imidlertid vært høy, hele 15,4 prosent det siste året.

NRK - 14 jun 23 kl. 14:12

Nedgang i reklameomsetningen med 5 prosent siden årsskiftet

Omsetningen i reklame fortsatte å falle i årets fem første måneder. Det er blitt omsatt for nær 4 milliarder kroner, ned 5 prosent fra samme periode i fjor. Nedgangen i reklameinntekter fortsetter og var på 210 millioner kroner fra årsskiftet til og med mai, viser Mediebarometeret lagt frem av Mediebyråforeningen.

NRK - 23 aug 23 kl. 17:12

Lakseaksjer steg, men oljeprisen dro Oslo Børs i minus

Sjømataksjene trakk opp, men ikke nok til at Oslo Børs gikk i pluss onsdag. Hovedindeksen endte på 1229,09 poeng, ned 0,64 prosent. Av de ti mest omsatte aksjene på Oslo Børs onsdag, var det fire selskaper som steg i verdi.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 45 minutter siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 1 time siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter dobbeltdrap

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mor og en datter ble funnet døde i en leilighet i Kristiansand onsdag. – Vi har ikke pågrepet noen i løpet av natten. Etterforskningen fortsetter for fullt utover dagen, sier operasjonsleder Jarle Nilsen til NRK.

NRK - 1 time siden

Truga med å drepe politifolk- må i fengsel

Ein sunnfjording i 40- åra er dømt til fengsel i 12 månader etter fleire lovbrot. Han må også betale 8692 kroner i erstatning. Mannen blei dømd for fleire trugslar mot ei kvinne som jobba i det offentlege helsevesenet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com