Ned

Saturday, 18 September, 13:19

Nyheter om Ned

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 31 aug 21 kl. 17:07

Nedgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt 1,48 prosent Ned til 1.141,86 poeng tirsdag. Oljeprisen falt samme dag med 2 prosent Ned til 71,9 dollar fatet.

NRK - 31 aug 21 kl. 14:20

Trapper ikke Ned testkapasiteten

Oslo kommune planla opprinnelig å trappe Ned testkapasiteten sin i oktober. Men nå ser det ikke sannsynlig ut, ifølge helsebyråd Robert Steen (Ap). – Jeg vil ikke bli kjent som byråden som senket kapasiteten da smittetrykket var som størst, sier helsebyråd Robert Steen (Ap) til Avisa Oslo.

NRK - 10 timer siden

Person slått Ned i Oslo

En person skal ha blitt slått Ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - Igår: 19:55

Færre skadet på elsparkesykkel

Antallet skadde ved Oslo skadelegevakt har gått Ned etter kutt i antall elsparkesykler til utleie og nattestenging. – Vi ser at totalantallet går Ned. Det synes vi er veldig hyggelig, selv om det skal nevnes at det er veldig tidlig å slå fast noe, sier overlege Henrik Siverts ved Oslo skadelegevakt til TV 2.

NRK - 14 sep 21 kl. 22:10

Mann fast i fjellet

Politiet melder om en mann som har gått seg fast på tur Ned fra Mjønesfjellet ved Tverlandet. Norske redningshunder er kalt ut for å få mannen Ned fra fjellet..

NRK - 14 sep 21 kl. 02:02

Ber bilister være obs i Sunnfjord

Vegtrafikksentralen ber bilister som må kjøre i Bjørnabakktunnelen, mellom Skei og Fjærland i Sunnfjord, om å være forsiktige da det henger plater Ned fra taket i tunnelen og Ned mot vegbanen. Entreprenører er på vei, melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter..

NRK - 25 aug 21 kl. 10:15

39 skoler lagt Ned det siste året

I dag kom Utdanningsdirektoratet med nye tall over skoleNedleggelser. 39 skoler ble lagt Ned skoleåret 2020/21, og det er i all hovedsak små skoler som blir lagt Ned. Det er litt Nedgang i antallet skoleNedleggelser, sammenlignet med de siste ti årene.

VG - 10 sep 21 kl. 16:42

Sophie Elise legger Ned bokklubb

Sophie Elise Isachsen legger Ned en av sine mange prosjekter..

NRK - 10 sep 21 kl. 15:14

Fårikål-sesongen er i gang

Fårikålsesongen er i gang, og hodekålprisen går som vanlig Ned, viser ukeoversikten fra Landbruksdirektoratet. Beregninger viser at avlingen av hodekål er stor, men det er bekymringer om hvorvidt det vil være arbeidskraft til å høste nok vare til å dekke etterspørselen, opplyser Landbruksdirektoratet. Prisen går Ned i neste uke..

VG - 08 sep 21 kl. 16:57

Sørstatsmonument fjernet i Richmond

Statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee i Richmond i Virginia i USA er nå tatt Ned. En stor kran heiste Ned statuen onsdag foran jublende tilskuere..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot Nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

E24 - 2 timer siden

Vil snu opp-Ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: Råvarer sendes til fabrikker som masseproduserer varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

NRK - 4 timer siden

Færre poteter i år

Innhøstingen av poteter er i full gang, men årets avling av matpoteter ser ut til å gå Ned fra i fjor, ifølge en avlingsundersøkelse utført av Norsk Landbruksrådgiving for Grøntprodusentenes Samarbeidsråd. Også potetkvaliteten rapporteres å være generelt dårligere i år. Til tross for Nedgangen, ser årets potetavling ut til å bli 6 prosent over gjennomsnittet fra 2002–2019.

NRK - 5 timer siden

G20-møte om Afghanistan

Italia planlegger fortsatt å organisere et spesielt G20-møte for å diskutere situasjonen i Afghanistan, ifølge Italias utenriksminister Luigi Di Maio. Møtet vil foregå etter FNs hovedforsamling i New York, som varer fra 21 til 27. september, sa Di Maio til avisa La Repubblica fredag.

NRK - 9 timer siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

VG - 08 sep 21 kl. 06:01

Ber kommuner roe Ned massetesting: – Har kanskje gått litt bananas

Nakstad ber nå kommunene roe Ned på bestilling av hurtigtester – ellers vil det snart gå tomt..

NRK - 08 sep 21 kl. 04:42

Rogalendinger vil trappe Ned olje

Motstanden mot videre leting etter olje og gass vokser i Rogaland, viser en ny måling Respons Analyse har gjort for Stavanger Aftenblad. I mars svarte 66 prosent at letingen bør opprettholdes. Nå er tallet redusert til 57.

Aftenposten - 19 timer siden

Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene Ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

VG - 20 timer siden

FNs generalsekretær: Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene Ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

NRK - 20 timer siden

Verden på vei mot 2,7 grader

– Går ikke klimautslippene Ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming. Det vil i så fall være katastrofalt, advarte FNs generalsekretær António Guterres i en uttalelse fredag. En FN-rapport om 191 lands utslipp viser at målene som er Nedfelt i Parisavtalen, ikke vil nås.

NRK - 20 timer siden

FN: Verden på vei mot 2,7 grader

– Går ikke klimautslippene Ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming. Det vil i så fall være katastrofalt, advarte FNs generalsekretær António Guterres i en uttalelse fredag. En FN-rapport om 191 lands utslipp viser at målene som er Nedfelt i Parisavtalen, ikke vil nås.

E24 - 20 timer siden

FNs generalsekretær: Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene Ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

E24 - 21 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street på historisk svak dag

Nasdaq-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måNed..

E24 - 21 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street

Nasdaq 100-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måNed..

NRK - 22 timer siden

Bergen avvikler lokale koronatiltak

Byrådet i Bergen avvikler de lokale koronatiltakene som gikk lengre enn de nasjonale tiltakene. Det skriver kommunen i en pressemelding. Bergen innførte lokale koronatiltak i begynnelsen av august på grunn av økende smitte.

VG - 22 timer siden

Skademarerittet fortsetter: – Det har vært jævlig kjipt

Han mistet ikke bare OL. Gøran Johannessen (27) er fortsatt langt unna håndballbanen. Det vil ta minst en måNed til å lege lyskeskaden til landslagets nøkkelspiller..

Aftenposten - 23 timer siden

Kathrine og kollegaene sørger for at trær over hele byen holder seg friske og trygge

Lurer du på om den store granen i hagen din må Ned? Og hva med den gamle bjørken: Er den egentlig pill råtten?.

E24 - 07 sep 21 kl. 16:30

Oslo Børs falt Ned igjen fra rekord

Sas løftet seg etter nok en måNed med én million passasjerer, mens Bank Norwegian steg på børs etter ny frist på oppkjøpsbud..

NRK - 28 aug 21 kl. 19:49

Klatrarar henta Ned

To klatrarar som sat skårfaste i Trollveggen er henta Ned med redningshelikopter. Ingen er skadde, opplyser politiet. Dei to mennene i 40-åra kom seg verken opp eller Ned og ringde difor etter hjelp.

E24 - Igår: 08:25

Yara kutter i produksjonen på grunn av høye gasspriser

Yara trapper Ned ammoniakkproduksjonen sin ved en rekke anlegg på grunn av rekordhøye gasspriser i Europa..

Dagbladet - Igår: 04:09

Filmet av politiet før Gabby forsvant

Politiet har offentliggjort video fra da Gabby Petito (22) og kjæresten Brian Laundrie (23) ble stanset i Arches National Park i Utah 12. august. Én måNed seinere ble hun meldt savnet..

NRK - Igår: 22:22

Facebook tar grep mot bevegelse

Facebook tar i bruk hardere grep for å stenge Ned brukerkontoer som er tilknyttet den tyske Querdenken-bevegelsen. Det omfatter koronavirusfornektere, vaksinemotstandere og ytre-høyre aktivister. – Det er Facebooks første målrettede handling mot en gruppe som de omtaler gjør «koordinert sosial skade», sier selskapets sikkerhetspolitikk, Nathaniel Gleicher, til nyhetsbyrået DPA.

NRK - I førrgår: 07:54

Kinesiske astronautar på veg heim

Den nye kinesiske romstasjonen Tiangong er nærare å vere ferdigbygd. No er tre kinesiske astronautar på veg Ned til jorda etter tre månaders opphald, skriv NTB. Astronautane er venta å lande i eit område i Indre Mongolia, nord i Kina i løpet av fredag.

E24 - I førrgår: 07:59

Oljeprisløftet: – Mye strammere enn for tre uker siden

Oljeprisen har ikke vært høyere på halvannen måNed, og energiaksjene bykser på børsene. Nadia Wiggen i Pareto forklarer comebacket..

NRK - I førrgår: 21:51

Blinken ringde Stoltenberg

USAs utanriksminister Antony Blinken ringde Nato-sjef Jens Stoltenberg for å diskutere Afghanistan før Natos strategimøte. Blinken er uroa for situasjonen og menneska i Afghanistan etter at Taliban har teke over makta. Det opplyser talsmann Ned Price på vegner av USAs utanriksdepartement i ei pressemelding..

NRK - I førrgår: 21:17

Klima og korona i FN

USA vil blant anna fokusere på klimaendringar og koronapandemien under FNs generalforsamling neste veke. Det seier talsmann for USAs utanriksdepartement, Ned Price, til Reuters. Landet fremmer sakene saman med fleire andre land..

NRK - I førrgår: 13:41

Flere innleggelser - færre smittet

Forrige uke gikk antall meldte smittetilfeller Ned etter en økning gjennom de foregående syv ukene. Det er foreløpig meldt 8.518 tilfeller av covid-19 i uke 36, som utgjør 16 prosent Nedgang fra uke 35, skriver FHI i sin ukerapport.

NRK - I førrgår: 13:41

Flere innleggelser – færre smittet

Forrige uke gikk antall meldte smittetilfeller Ned etter en økning gjennom de foregående syv ukene. Det er foreløpig meldt 8.518 tilfeller av covid-19 i uke 36, som utgjør 16 prosent Nedgang fra uke 35, skriver FHI i sin ukerapport.

E24 - 15 sep 21 kl. 10:46

Finanstilsynet ba kryptobørsen Binance stanse «ulovlige aktiviteter»

Flere land slår hardt Ned på Binance, deriblant Norge. Finanstilsynet sendte nylig et brev der verdens største kryptobørs ble bedt om å stanse «ulovlige aktiviteter»..

VG - 15 sep 21 kl. 09:45

Kan være på vei Ned fra sensommer-bølgen

Smittetrykket har igjen flatet ut etter uker med rekordhøye tall. Slik er smittesituasjonen i Norge i dag..

NRK - 15 sep 21 kl. 09:07

Eksportrekord i august

I august eksporterte Norge varer for 115,7 milliarder kroner. Dermed ble det satt ny eksportrekord for andre måNed på rad, etter en oppgang på 7,7 prosent, viser tall fra SSB. Eksporten av naturgass er den klart høyeste noensinne, og også oljeeksporten og fastlandseksporten er høy.

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 08:29

Taliban har hatt makten i én måNed. Hva skal til for at de blir anerkjent?

De ekstreme islamistene har hatt noen travle uker, blant annet med intern krangel i den nye regjeringen..

NRK - 05 sep 21 kl. 06:27

Saudi-Arabia skjøt Ned raketter

Saudi-Arabia har skutt Ned tre raketter og tre doner som ble sendt inn i landet fra Jemen, opplyser forsvarsdepartementet. Houthi-militsen i Jemen hadde natt til søndag ikke kommentert opplysningene, men lignende hendelser har funnet sted flere ganger før..

Dagbladet - 14 sep 21 kl. 18:46

Sjokkfunn: - Wow, hva skjer her?

Ingen hadde satt sine bein på loftet på minst 60 år. Så rev David Whitcomb Ned skilleveggen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt