Ned

Wednesday, 20 October, 19:31

Nyheter om Ned

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 17:04

Tanum legges Ned

Bokhandlerkjeden Tanum legges Ned etter 190 år. Det bekrefter konsernsjef i Cappelen Damm som eier Tanum, Tom Harald Jensen overfor Nettavisen. Det var Nettavisen bok365.

NRK - 29 sep 21 kl. 06:04

Børsfall i Kina og Japan

Børsene i Asia åpnet med Nedgang onsdag. Dagen i forveien preget frykt for økt inflasjon og svak vekst også markedene i USA og Europa. I Fastlands-Kina gikk Shanghai Composite-indeksen Ned 0,8 prosent etter åpning, mens Shenzhen Composite, landets nest største børs, gikk Ned like mye.

NRK - 09 okt 21 kl. 19:06

Sanner: – Oljepengebruken må Ned

Finansminister Jan Tore Sanner varslar mindre pengebruk i statsbudsjettet for 2022 enn kva det har vore under pandemien. – Den økonomiske krisa ligg bak oss. Då er det naturleg å fasa ut kristetiltaka og ta oljepengebruken Ned.

NRK - Igår: 02:29

Ny Nedstengning i Latvia

Smitteøkningen i Latvia er så stor at landet må stengte Ned i nesten en måNed, varsler statsministeren. Det innebærer stengning av alle butikker utenom de som selger viktige varer, og dessuten utstrakt bruk av hjemmeskole. Det blir også innført et delvis portforbud fra klokka 20 til 5 om morgenen..

Aftenposten - Igår: 23:36

I snart en måNed har utmagrede hunder vært fanget mellom lavastrømmer. Droneselskap vil bryte loven for å redde dem.

Vulkanutbruddet på La Palma har tirsdag pågått én måNed. Og det ser ikke ut til at utbruddet vil stoppe med det første..

NRK - I førrgår: 19:19

Løfter portforbud i 23 provinser

Myndighetene i Algerie har mandag løftet portforbudet i 23 av sine 58 provinser. Portforbudet gjelder fra elleve om kvelden til fem om morgenen, og ble innført forrige måNed. Det er fremdeles lagt Ned forbud mot sosiale sammenkomster i landet, skriver Reuters.

E24 - I førrgår: 17:34

Tanum legges Ned etter 190 år

Bokhandlerkjeden Tanum legges Ned etter 190 år..

VG - 17 okt 21 kl. 18:50

Senket Mjøndalen Ned i krisen: – Ekstremt skuffet

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter før pause mens Alexander Søderlund herjet etter hvilen. Mjøndalen ble senket Ned i krise i kamp nummer 12 uten seier..

VG - 17 okt 21 kl. 18:50

Senket Mjøndalen Ned i krisen: – Det er flaut

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter før pause mens Alexander Søderlund herjet etter hvilen. Mjøndalen ble senket Ned i krise i kamp nummer 12 uten seier..

VG - 17 okt 21 kl. 18:50

Senket Mjøndalen Ned i krisen på rekordkveld: – Det er flaut

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter. Mens Alexander Søderlund herjet så tårene trillet etter hvilen.

E24 - 14 okt 21 kl. 16:06

Gründerfabrikken Askeladden legger Ned restaurantkonsept

Det norske oppstartsselskapet Askeladden legger Ned restauranten de lanserte som et landsdekkende konsept. – Konklusjonen er at konseptet ikke er attraktivt nok, sier daglig leder..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 10:59

Den nye regjeringen vil ikke si om bensinprisen skal opp eller Ned. Mye skal skje før disse bytter til elbil.

Den nye regjeringen vil ikke si om bensinprisen skal opp eller Ned. Men forplikter seg til å øke CO₂-avgiften..

NRK - 14 okt 21 kl. 05:15

Fotturist funnet i fjellet

En mann i 50-åra, som onsdag kveld meldte til politiet at han ikke klarte å komme seg Ned fra fjellet Trollfonnegge i Vang i Valdres på egen hånd, ble funnet ved tretiden i natt. Mannen skal være i god behold. Sammen med Røde Kors-mannskap gikk han Ned fra fjellet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 03 okt 21 kl. 19:00

Henta Ned frå fjell med helikopter

Ei kvinne i 30-åra er henta Ned frå fjellet Remmemstind i Vestnes kommune. Kvinna klarte ikkje å kome seg Ned på eiga hand, og blei dermed plukka opp av luftambulanse. Det skriv politiet på Twitter..

NRK - 13 okt 21 kl. 07:54

Sterk vekst i Kinas utenrikshandel

Kinas utenrikshandel økte med 28,1 prosent i september sammenlignet med samme måNed i fjor. Eksportveksten i september var uventet stor, og den var også høyere enn i august måNed, som hadde en vekst på 25,6 sammenlignet med august året før, opplyser kinesiske myndigheter. Kinas handelsoverskudd i september økte til nesten 67 milliarder dollar, over 570 milliarder kroner..

NRK - 12 okt 21 kl. 12:47

Legger Ullevål-press på Sp

Rødt fremmet i dag forslag i Stortinget om å bevare Ullevål sykehus, sørge for at Aker blir lokalsykehus for hele Groruddalen og beholde gamle Gaustad som psykiatrisk institusjon. Lignende forslag om å skrote planene om nytt storsykehus på Gaustad og satse på Ullevål i stedet ble stemt Ned fem ganger i forrige stortingsperiode. – Partiene som vil legge Ned Ullevål, Arbeiderpartiet og Høyre, har ikke lenger flertall, sier Rødts Oslo-representant Seher Aydar.

NRK - 12 okt 21 kl. 08:38

Slik er nøkkeltala i forslaget

Oljepengar: Regjeringa vil bruke 322,4 oljemilliardar, 84,4 milliardar Ned frå 2021. Regjeringa reknar med at oljefondet vil vekse mykje. Difor betyr oljepengebruken at ei ny regjering kan bruke rundt 50 milliardar ekstra og framleis vere innanfor handlingsregelen.

NRK - 45 minutter siden

Latvia varsler Nedstenging

Latvia stenger Ned landet i fire uker og blir det første i Europa som igjen tyr til harde koronatiltak. Latvia har nå en av de høyeste smitteratene i verden i forhold til befolkningens størrelse, melder The Guardian. Tallene kommer fra USAs senter for smittekontroll (CDC).

VG - 45 minutter siden

Latvia varsler Nedstenging med portforbud i fire uker

Latvia stenger Ned landet i fire uker og blir det første i Europa som igjen tyr til harde coronatiltak..

Aftenposten - 1 time siden

Bolsjunovs trener etter ny operasjon: – Han er veldig bekymret

Aleksandr Bolsjunovs trener sier at den russiske bamsen er «veldig bekymret» etter at han to ganger på én måNed har….

VG - 1 time siden

Bolsjunovs trener etter ny operasjon: – Han er veldig bekymret

Aleksandr Bolsjunovs trener sier at den russiske bamsen er «veldig bekymret» etter at han to ganger på én måNed har blitt operert i overkjeven..

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg kritiserer stenging

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener det er beklagelig at Russland stenger sin faste delegasjon til Nato. – Vi beklager denne beslutningen, som ikke fremmer dialog og felles forståelse, sier Stoltenberg til NTB. – Men Natos politikk er konsekvent, og vi er fortsatt åpne for dialog, inkludert gjennom Nato-Russland-rådet, sier han.

NRK - 10 okt 21 kl. 20:59

Rødt-Mimir: Løftebrudd

– Jeg veldig skuffa over det Ap og Sp nå kommer med. De har ikke satt Ned regjeringen en gang før de har begynt å bryte løfter. Da har du et problem.

E24 - 10 okt 21 kl. 19:00

Emilie Nereng om hetsen, depresjonen og pengene

Emilie Nereng (25) har vært influencer i over 12 år. Nå tjener hun millioner gjennom sitt eget selskap.– Jeg har aldri hatt noe stabil inntekt.

NRK - 10 okt 21 kl. 13:32

Varslar snø: – Husk vinterdekk

Kaldare luft er på veg, melder Meteorologisk institutt. I Sør-Noreg er det varsla snø Ned mot 600–800 meter over havet, og i Nord-Noreg kan ein få snø heilt Ned til fjæresteinane. – Søndag regnar det på fjellovergangane i Sør-Noreg, men i løpet av natt til måndag går Nedbøren over til snø – og snø kan vi love meir av i fjellet utover veka.

NRK - 14 timer siden

Sp fell på ny måling, SV klatrar

Senterpartiet fell, medan SV gjer eit kraftig byks opp på VGs første partimåling etter valet. Sp får ein oppslutning på 12,4 prosent (Ned 1,2), Ap får 26,7 (opp 0,3), og SV får 9,3 prosent (opp 1,8). Raudt, som fekk eit rekordsterkt resultat i valet med 4,7 prosent, går fram 0,1..

NRK - 15 timer siden

Angrep mot Guatemalas kongress

Veteran-soldater fra Guatemalas borgerkrig gikk tirsdag til angrep på landets kongressbygning og satte fyr på flere biler. Soldatene krever å få utbetalt bonuser de mener de har rett på etter å ha tjenestegjort i borgerkrigen mellom 1960 og 1996. Demonstrantene brøt Ned porten inn til nasjonalforsamlingens parkeringsplass og satte fyr på minst tre biler.

NRK - 15 timer siden

Risikabelt å avgrense straumeksport

Olje- og energiminister Marte Mjøs Persen seier Noreg kan risikere å miste tilgang på import av kraft dersom vi avgrensar straumeksporten til utlandet. Raudt-leiar Bjørnar Moxnes vil at Noreg skal redusere eksporten for å få Ned straumprisen, skriv Aftenposten. Han spør regjeringa om ikkje Noreg einsidig kan avgrense bruken av NorLink-kabelen til Tyskland..

NRK - 18 timer siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få Ned prisene..

NRK - 10 okt 21 kl. 04:51

Mann slått Ned i Horten sentrum

Natt til søndag kom politiet i Horten over en mann i sentrum som hadde blitt slått Ned og med skader i ansiktet etter volden. Det skal ha vært en gjeng på 4–5 personer som slo mannen. Han har blitt sjekket av lege, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 22 timer siden

Krever 17 millioner dollar

Kidnapperne som bortførte 17 misjonærer i Haiti, krever en million dollar i kontanter for hver person. Dermed krever den væpNede gjengen ved navn «400 Mawozo» 17 millioner dollar til sammen. VæpNede gjenger kontrollerer store deler av Haiti, blant annet veiene som fører til områdene som ble rammet av jordskjelvet i forrige måNed..

NRK - 22 timer siden

Kidnappere krev 17 millioner dollar

Kidnapperne som bortførte 17 misjonærer i Haiti, krever en million dollar i kontanter for hver person. Dermed krever den væpNede gjengen ved navn «400 Mawozo» 17 millioner dollar til sammen. VæpNede gjenger kontrollerer store deler av Haiti, blant annet veiene som fører til områdene som ble rammet av jordskjelvet i forrige måNed..

NRK - 10 okt 21 kl. 01:38

To pågrepet etter vold i Oslo

En mann er sendt i ambulanse til Ullevål sykehus etter at han ble slått Ned ved Holbergs plass i Oslo natt til søndag. To menn er pågrepet i saken. – Vi fikk melding fra vitner om at en mann var slått Ned og lå på bakken.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Oslo Børs falt nesten 2 prosent

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Kraftig fall på børsane

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

NRK - Igår: 09:49

147 mistar jobben sin

79 Nortura-tilsette i Steinkjer og 68 i Stavanger mister jobbane sine.Grunnen skal vere eit forslag frå konsernleiinga som vil legge Ned avdelingane for griseskjæring i Steinkjer og Stavanger til fordel for ein ny og modernisert fabrikk i Tønsberg..

NRK - Igår: 09:49

147 mistar jobben

79 Nortura-tilsette i Steinkjer og 68 i Stavanger mistar jobbane sine. Grunnen skal vere eit forslag frå konsernleiinga som vil legge Ned avdelingane for griseskjering i Steinkjer og Stavanger til fordel for ein ny og modernisert fabrikk i Tønsberg..

E24 - Igår: 05:45

Småbarnsfaren har fått en ny hverdag. – Før var jeg han rare som hentet i taxi barnehagen

Ole-Kristoffer Trellevik har kuttet kraftig Ned på flyreiser i jobben sin. Det betyr mer tid med de to sønnene på fire og syv år..

NRK - Igår: 01:55

Amnesty uroa over ytringsfriheten

Undertrykkende regimer rundt om i verden har brukt pandemien til å slå Ned ytringsfriheten, advarer Amnesty International. De mener at liv kan ha gått tapt på grunn av mangel på riktig informasjon. Amnesty nevner blant annet Kina, Nicaragua, Tanzania og Russland..

E24 - Igår: 21:13

Det skal pøse Ned i Bergen. Slik vil det virke inn på strømprisene.

Strømprisene faller ikke nødvendigvis i takt med regnet. Her er fem grunner til hvorfor..

NRK - I førrgår: 19:19

Fjerner portforbud i 23 provinser

Myndighetene i Algerie har mandag opphevet portforbudet i 23 av landets 58 provinser. Portforbudet gjelder fra kl. 23 til 05, og ble innført forrige måNed.

NRK - 08 okt 21 kl. 22:30

Mann slått Ned i Stavanger

En mann ble slått Ned i Stavnager sentrum fredag kveld. Han skal ikke være alvorlig skadd. – Politiet er der, ambulanse er der, og vi prøver å finne dem som har gjort det, sa operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til NTB kort tid etter at politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.

VG - I førrgår: 16:49

Bokhandlerkjeden Tanum legges Ned

Bokhandlerkjeden Tanum avvikles etter 140 år..

Klartale - I førrgår: 15:40

Russland stenger sitt Nato-kontor i Brussel

Russland legge Ned arbeidet ved landets delegasjon til Nato. Det opplyser utenriksminister Sergej Lavrov..

Dagbladet - I førrgår: 13:45

Skrekkfunn under hus: - Brenn det Ned!

Kvinnen visste ikke at hun bodde oppå 92 giftige slanger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt