Ned

Tuesday, 17 May, 00:38

Nyheter om Ned

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 maj 22 kl. 18:01

Watford og King rykket Ned

Watford må ta den tunge turen Ned til mesterskapsserien etter 0-1-tapet for Crystal Palace i Premier League lørdag. Tapet betyr at Joshua King og hans lagkamerater ikke er i stand til å hente inn Leeds på trygg grunn. Det skiller tolv poeng mellom lagene når Watford kun har tre kamper igjen av sesongen.

NRK - 13 timer siden

EU venter inflasjon på 6,8 prosent i 2022

EU-kommisjonen jekker forventningene kraftig Ned i sin vårprognose for den økonomiske utviklingen. I de nye anslagene spås det en økonomisk vekst i EU på 2,7 prosent i 2022, Ned fra 4,0 prosent i forrige prognose, som ble lagt fram i vinter. Vekstanslaget for landene i eurosonen er det samme.

NRK - 16 timer siden

SSB: Tredje største handelsoverskudd noensinne

Handelsoverskuddet for april ble på 92,6 milliarder kroner, som er det tredje største overskuddet noensinne, viser tall fra SSB. Eksportverdien i april 2022 var 93,6 prosent høyere enn samme måNed året før. Inntektene var noe lavere enn rekordmåNed mars, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB), skriver NTB..

E24 - 16 timer siden

Oslo Børs raskt Ned ved åpning

Hovedindeksen åpnet opp i noen få sekunder ved åpning, men er etter fem minutts handel Ned 0,16 prosent..

NRK - Igår: 22:33

Elleve personer omkom i bussulykke i Peru

Minst elleve personer omkom og ytterligere 34 ble skadd da en buss skled Ned en kløft i Peru. Ulykken skjedde lørdag ettermiddag da en buss veltet og skled 100 meter Ned en kløft i Acash-regionen nord for Lima, opplyser landets sivilforsvar. Bussen var på vei til Lima fra den nordlige regionen La Libertad langs hovedveien til Tayabamba.

VG - Igår: 12:43

Bjørn Kjos reddet datterens hus fra å brenne Ned

Fritidsboligen til Anna Helene Kjos-Mathisen og samboeren kom i brann lørdag. Hun er datter til Bjørn Kjos og roser faren og samboeren for å ha hindret at huset brant Ned..

E24 - 12 maj 22 kl. 17:35

Regjeringen advarer seg selv mot høy pengebruk: – Vi skal Ned

Regjeringen mener at overoppheting er den største risikoen mot norsk økonomi, og at pengebruken må strammes inn. – Vi skal Ned fra det nivået vi er på i dag, sier finansministeren..

VG - 12 maj 22 kl. 11:52

Vedum vil legge Ned eldreombudet

Regjeringen vil legge Ned eldreombudet neste år og foreslår derfor å kutte bevilgningen med en millioner kroner i år. Fremskrittspartiet raser..

NRK - 11 maj 22 kl. 08:40

Dramatisk Nedgang i kinobesøket: Kampen om Narvik er en av årsakene

Billettsalget til norske kinoer har stupt siden filmen «Spider-Man: No Way Home» ga tidenes åpningshelg i slutten av januar. Ser man på perioden januar til april, har kinobesøket gått Ned med 37 prosent siden 2018. Nedgangen er 22 prosent sammenlignet med 2019.

NRK - 10 maj 22 kl. 19:46

Høyre nesten på 30 prosent – Sp fortsatt i fritt fall

Høyre får en oppslutning på nesten 30 prosent i VGs siste måling, mens begge regjeringspartiene fortsetter å falle. Målingen gir borgerlig flertall. Høyre får støtte fra 29 prosent i VGs måling.

NRK - 10 maj 22 kl. 09:48

Staten sparer millioner på Havila

Staten sparer flere millioner kroner på at rederiet Havila Kystruten i Herøy ikke får seile mellom Bergen og Kirkenes på grunn av at de ikke har skip å seile med. Havila skal ha fire skip i ruta sammen med de sju skipene til Hurtigruten, men nå sparer staten millioner hver måNed skriver Klassekampen. Rederiet skulle egentlig ha 24 millioner kroner hver måNed ifølge kontrakten med Samferdselsdepartementet.

NRK - 10 maj 22 kl. 07:46

Koronabonuser og sanksjonstap trakk Kongsberg Gruppens resultat Ned

Kongsberg Gruppen fikk et resultat før skatt på 511 millioner kroner i første kvartal, Ned fra 529 millioner samme kvartal. ResultatNedgangen skyldes «ekstraordinære forhold», sier konsernsjef Geir Håøy i en pressemelding. – Som følge av belastningen og den særdeles gode innsatsen gjennom pandemien besluttet styret at det i første kvartal skulle utbetales en ekstraordinær påskjønnelse til alle ansatte i konsernet.

NRK - 09 maj 22 kl. 22:05

Nytt kraftig fall på USA-børsene – Nasdaq Ned 4,3 prosent

Alle de tre toneangivende aksjeindeksene på Wall Street endte i minus mandag, da også asiatiske og europeiske aksjemarkeder fortsatte Nedturen. På Oslo Børs endte hovedindeksen på 1.177,41 poeng, Ned 3 prosent.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:33

Kraftig Nedgang på Oslo Børs – hovedindeksen falt rundt 3 prosent

Også USA-børsene starter med fall mandag. Alle de tre toneangivende aksjeindeksene på Wall Street startet mandagens børshandel i minus, skriver NTB. Knappe ti minutter inn i handelen var Dow Jones Ned 1,4 prosent.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:33

Kraftig Nedgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt rundt 3 prosent. Også USA-børsene starter med fall mandag. Alle de tre toneangivende aksjeindeksene på Wall Street startet mandagens børshandel i minus, skriver NTB.

NRK - 09 maj 22 kl. 09:12

Nedgang på Oslo Børs

Oslo Børs startet ukens første handelsdag med Nedgang. Like etter åpning var børsen Ned nesten 1 prosent. Også på flere av de asiatiske børsene var det Nedgang i morgentimene mandag.

NRK - 09 maj 22 kl. 04:44

Blandet start på børsuka i Asia

Børsuka åpnet med Nedgang i Tokyo, mens det gikk svakt oppover på de viktigste børsene i Kina. I Tokyo var hovedindeksen Nikkei 225 Ned 2 prosent etter knappe to timer, mens den bredere Topix-indeksen var Ned 1,4 prosent. I en kommentar fra Okasan Online Securities heter det at børsene i Japan trolig kommer til å ha Nedgang denne uka etter at den amerikanske teknologibørsen Nasdaq traff et lavpunkt for året.

Klartale - 28 apr 22 kl. 10:02

Arbeidsledigheten har gått Ned

Det har blitt 10.000 færre arbeidsledige. Det gjelder fra november i fjor til februar i år.

NRK - 07 maj 22 kl. 22:46

Jente slått Ned i Kristiansand

En jente skal være slått Ned i Kristiansand og sendt til sykehus lørdag kveld. Ifølge politiet var mange ungdommer samlet i Bertes-området, der det ble meldt om et slagsmål, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 07 maj 22 kl. 19:05

Fritidsbåt har gått Ned

Det er sett i verk ein redningsaksjon etter at ein fritidsbåt har gått Ned i Sørfjorden nord for Bergen. Det blir gjort søk frå luft og sjø..

Aftenposten - 6 timer siden

Før kampen mot Sandefjord ble denne gjengen historisk

For én liten måNed siden valgte Rosenborg sitt første felles styre for både kvinne- og herreklubben..

NRK - 10 timer siden

Putin: Ingen trussel mot Russland

Det er ingen trussel mot Russland at Sverige og Finland blir med i Nato, ifølge president Vladimir Putin. Han varsler likevel et russisk svar.Det melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 10 timer siden

Oslo-sykehus på høring

De nye sykehusene på Gaustad og Aker er nå lagt ut på høring. Det er Helse- og omsorgsdepartementet som legger de omstridte planene ut til såkalt offentlig ettersyn på vegne av Kommunaldepartementet. 1.

NRK - 12 timer siden

McDonalds selger seg ut av Russland

Den amerikanske hurtigmatkjeden McDonalds har besluttet å forlate det russiske markedet, melder Reuters. Selskapet etablerte seg i landet for 32 år siden. I mars vedtok selskapet å stenge Ned alle restaurantene midlertidig, i likhet med flere andre hurtigmatkjeder..

E24 - 13 timer siden

EU venter inflasjon på 6,8 prosent i 2022 – Nedjusterer anslag for økonomisk vekst

EU-kommisjonen jekker forventningene kraftig Ned i sin vårprognose for den økonomiske utviklingen..

VG - 15 timer siden

Slik ser Norges fjerde største kraftmagasin ut

Det synes godt at Møsvatn, Norges  fjerde største reguleringmagasin, er tappet kraftig Ned. Snømangelen i Sør-Norge vekker bekymring..

NRK - 22 timer siden

Åtte nye koronadødsfall i Nord-Korea

Nord-Korea melder mandag om åtte nye dødsfall og nærmere 400.000 personer med febersymptomer. Landet har stengt Ned for å håndtere et voksende koronautbrudd.

Klartale - 06 maj 22 kl. 07:00

9 tips til å spare på vannet

Oslo ber folk spare på vannet. Å dusje kortere er en enkel måte å spare vann på.– Jeg hører jo eksempler på folk som er veldig stolte av at de har redusert dusjingen fra 30 til 20 minutter.

Aftenposten - Igår: 19:30

Egil brant for Skolefjernsynet og la Ned en stor innsats for NRK

Egil Yngvar Eikvil (1935–2022).

NRK - Igår: 15:26

Tyrkia: Mest skeptisk til Sverige

Den tyrkiske utenriksministeren Mevlut Cavusoglu har sagt at han ser på Sverige som et større problem når det gjelder Nato-medlemskap enn Finland. – Den finske utenriksministeren er veldig respektfull overfor vår posisjon, men vi ser ikke det samme fra svensk side, sier utenriksminister Mevlut Cavusoglu ifølge den tyrkiske TV-kanalen TRT. Tyrkia har kritisert begge land for å ikke slå Ned på det Tyrkia ser på som terrorister fra det kurdiske partiet PKK..

NRK - 05 maj 22 kl. 16:28

Kraftig børsfall i USA

New York-børsen opna i ettermiddag norsk tid med kraftig fall på Nasdaq-indeksen. Nasdaq er Ned over 3 prosent, medan Dow Jones og S&P 500 er Ned 1,84 og 2,21 prosent..

Aftenposten - Igår: 02:01

Noen ganger må følelsene telle mer enn kvaliteten. Det måtte bli ukrainsk seier i år.

Juryene dømte dem Ned, men Europa tok ansvar. Det måtte bli ukrainsk seier i år..

NRK - I førrgår: 00:20

Nord-Korea melder om 15 nye koronadødsfall

Nord-Korea melder søndag om 15 nye dødsfall forårsaket av «feber». Nylig ble det første offisielle tilfelle av koronavirus registrert, og landet har stengt Ned. I alt har 42 personer dødd, og over 820 mennesker er blitt smittet av en febersykdom siden slutten av april, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA.

VG - I førrgår: 22:09

Britney Spears med sorgtung Instagram-beskjed: Mistet barnet

Én måNed etter at popstjernen kunne fortelle at hun var gravid, skriver Spears på instagram at hun har mistet sitt ufødte barn..

NRK - 04 maj 22 kl. 14:23

Nedgangen i koronainnlagte fortsetter

Antall nye koronapasienter innlagt på sykehus gikk Ned til 74 i uke 17 etter 137 i uke 16. De siste åtte ukene har det vært en jevn Nedgang i nye pasienter. Antall intensivpasienter har også gått Ned, fra 17 nye i uke 16 til ni nye i uke 17.

E24 - 04 maj 22 kl. 06:56

Equinor følger andre oljekjemper: Skriver Ned milliardverdier i Russland

Russlands invasjon av Ukraina har ført til enorme Nedskrivninger i en rekke oljeselskaper. Nå skriver Equinor Ned verdier for 10 milliarder kroner i Russland..

NRK - 13 maj 22 kl. 14:48

Ekspert: – Åpenbart at Tyrkia ønsker seg noe

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan i Nato-landet Tyrkia sa fredag at han ikke er tilhenger av Nato-medlemskap for Sverige og Finland. Tyrkia har mulighet til å legge Ned veto mot at landene får komme inn i alliansen. Einar Wigen, som er førsteamanuensis ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk på Universitetet i Oslo, sier til NTB at Erdogan med dette åpenbart forsøker å oppnå noe i forhandlinger med Natos øvrige medlemsland.

NRK - 13 maj 22 kl. 12:26

Lavt salg av nye boliger

Nyboligsalget for april i år er det nest laveste som er registrert, med unntak av samme måNed i 2020, viser tall fra Boligprodusentenes Forening. – Stor usikkerhet i entreprenørmarkedet på grunn av den svært sterke prisveksten på byggevarer, uforutsigbarhet på levering av byggevarer, og konsekvenser av krigen i Ukraina preger fortsatt salg og igangsetting av nye boliger, sier administrerende direktør Lars Jacob Hiim i Boligprodusentenes Forening i en pressemelding..

E24 - 13 maj 22 kl. 11:18

Nyboligsalget falt 29 prosent i april

Nyboligsalget er det laveste som er registrert for april måNed, med unntak av coronaåret 2020, melder Boligprodusentenes Forening..

NRK - 13 maj 22 kl. 10:27

Anker dom for knivstikking

Statsadvokaten anker dommen mot 51-åringen som knivstakk en kvinne i Fagerheimgata i Oslo i august i fjor. Mannen ble i Oslo tingrett dømt til sju års fengsel for å ha knivstukket kvinnen gjentatte ganger. Hun var et tilfeldig offer og fikk store indre blødninger.

Klartale - 13 maj 22 kl. 09:46

Hjelper naboen selv om de er i krig

Korona-viruset har herjet verden over. Nesten alle land har hatt folk med smitte. Likevel har Nord-Korea sagt at de har hatt null tilfeller.

VG - 13 maj 22 kl. 03:41

Kamala Harris hardt ut mot republikanere: – Ekstremistiske

En historisk avgjørelse som ga kvinner i USA retten til abort står i fare. Samtidig ble en ny lov om skulle sikre kvinners helsevern stemt Ned onsdag..

NRK - 12 maj 22 kl. 20:59

Unicef: Nærmere 100 barn drept i Ukraina i april

Nærmere 100 barn er bekreftet drept i Ukraina bare i april måNed. Men det reelle tallet er mye høyere, ifølge Unicefs viseadministrerende direktør Omar Abdi. Han orienterte FNs sikkerhetsråd torsdag.

Dagbladet - 12 maj 22 kl. 19:58

Mann drepte kjæresten - døde av hjerteinfarkt

Skulle grave henne Ned i hagen sin da han plutselig falt om..

NRK - 12 maj 22 kl. 19:30

Bergen vann kamp mot legeutdanning i Stavanger

Regjeringa ønskjer ikkje fleire medisinutdanningar i Noreg, og set foten Ned for Stavanger, viser framlegget til revidert nasjonalbudsjett. Rektor Klaus Mohn ved Universitetet i Stavanger er skuffa, medan dekan Per Bakke ved UiB er nøgd, skriv Khrono.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt