Ned

Sunday, 04 December, 23:54

Nyheter om Ned

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 nov 22 kl. 12:50

Tyrkia kutter renten for fjerde måNed på rad

Den tyrkiske sentralbanken har satt Ned styringsrenten for fjerde måNed på rad, til tross for skyhøy inflasjon. Banken opplyser at den etter ønske fra president Recep Tayyip Erdogan har satt Ned renten fra 10,5 til 9,0 prosent. Inflasjonen i Tyrkia er ute av kontroll og lå i oktober på over 85 prosent.

Klartale - 17 nov 22 kl. 15:27

To russere og en ukrianer dømt for å ha skutt Ned MH17

17. juli 2014 ble et fly skutt Ned da det skulle fly over Øst-Ukraina. Alle de 298 menneskene om bord på flyet ble drept.

Klartale - 17 nov 22 kl. 15:27

To russere og en ukrainer dømt for å ha skutt Ned fly

17. juli 2014 ble et fly skutt Ned da det skulle fly over Øst-Ukraina. Alle de 298 menneskene om bord på flyet ble drept.

NRK - 28 nov 22 kl. 03:28

Kraftig fall på Hongkong-børsen

Hongkong-børsen åpnet markert Ned mandag på grunn av uro over bølgen av protester mot covid-Nedstengninger i Kina. Hang Seng-indeksen var Ned 3,26 prosent da handelen åpnet mandag morgen. Også Shanghai-børsens indeks falt ved åpning med 1,5 prosent, mens Shenzhen-indeksen var Ned 1,54 prosent.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:30

Obos-prisane Ned 4,7 prosent i Oslo

Prisane på brukte Obos-bustader i Oslo fall med 4,7 prosent frå oktober til november. På landsbasis var Nedgangen 4,2 prosent. – Førre gong prisane søkk om lag like mykje, var i november 2008.

NRK - 29 nov 22 kl. 15:50

Ber om at det blir slått hardt Ned på demonstranter

Kinas nasjonale sikkerhetskommisjon ber om at det blir slått hardt Ned på demonstrantene, som de siste dagene har protestert mot koronatiltak, i flere av landets største byer, skriver nyhetsbyrået AFP. Kommunistpartiets sentrale kommisjon or politiske og juridiske saker, som fører tilsyn med all rettshåndhevelse i Kina, mener det er nødvendig å slå Ned på infiltrasjons- og sabotasjeaktiviteter av fiendtlige styrker, i samsvar med loven, heter det ifølge en opplesing fra et møte, referert av det statlige kinesiske nyhetsbyrået Xinhua..

NRK - 28 nov 22 kl. 09:32

Utforbakke på børsen etter oljeprisfall

Oslo Børs startet uken med en markant Nedgang mens oljeprisen er på sitt laveste siden januar. Kort tid etter at handelen startet mandag er hovedindeksen Ned 1,6 prosent. Flere ledende selskaper faller enda mer i åpningsminuttene.

NRK - 15 nov 22 kl. 20:25

Sande kommune setter Ned formuesskatten

Sande kommune på Søre Sunnmøre vedtok i dag å sette Ned formuesskatten med virkning fra 1. januar 2023 til fem promille. De vedtok også at de fra 1.

NRK - 13 timer siden

AFP: Iran legger Ned moralpolitiet

Ifølge den iranske riksadvokaten, skal moralpolitiet i landet legges Ned. Det melder nyetsbyrået AFP..

Aftenposten - 14 timer siden

Bruker toppmoderne overvåking for å slå Ned demonstrantene

Kinesisk politi bruker ansiktsgjenkjenning, posisjonsdata og mye annet for å slå Ned på og pågripe deltakere i de store….

VG - 14 timer siden

Kinas høyteknologiske overvåkningsapparat slår Ned på demonstrasjonene

Kinesisk politi bruker ansiktsgjenkjenning, posisjonsdata og mye annet for å slå Ned på og pågripe deltagere i de store demonstrasjonene landet over..

NRK - 24 nov 22 kl. 07:32

Stengde Ned plattform ved eit uhell

Ein tilsett som trykte på feil knapp, førte til at produksjonen på Visundplattforma i Nordsjøen blei stengt Ned i seks timar, skriv Aftenbladet. Det var søndag 13. november at ein tilsett som var under opplæring ved eit uhell trykte på ein knapp som stengde all produksjon av olje- og gass på plattforma som Equinor driftar i seks timar.

E24 - I førrgår: 15:30

Wall Street åpner Ned etter overraskende jobbtall

Sterke jobbtall fra USA sender New York-børsene Ned like etter åpning..

E24 - I førrgår: 15:30

Wall Street er Ned etter overraskende jobbtall

Sterke jobbtall fra USA sender New York-børsene Ned..

NRK - 30 nov 22 kl. 21:22

Må bruke toalettet som klasserom

Elevar ved Storebø skule i Austevoll kommune i Vestland må slite med dårleg inneklima og plassmangel. I 2016 blei skulen utvida for å romme elevtalet der. Men same året vedtok politikarane i kommunen å legge Ned ein annan skule, og flytte elevar over til Storebø.

NRK - 30 nov 22 kl. 15:53

Yngre kvinner får HPV-test i stedet for celleprøve

Fra 1. januar 2023 vil kvinner Ned til 30 år få tilbud om HPV-test i stedet for celleprøve. Det samme vil gjelde kvinner Ned til 25 år fra 1.

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 13:42

NRK legger Ned Sportsrevyen

NRK har bestemt seg for å legge Ned TV-programmet Sportsrevyen etter over 60 år på grunn av strammere økonomi..

NRK - 30 nov 22 kl. 11:06

Inflasjonen i eurosonen faller for første gang på 17 måNeder – Ned til 10 prosent

Inflasjonen i eurosonen faller for første gang på 17 måNeder – Ned til 10 prosent (NTB).

NRK - 29 nov 22 kl. 19:30

Eldreombudet legges Ned

Fra 1. juli 2023 er det over og ut for Eldreombudet som ikke fikk midler til videre drift over statsbudsjettet 2023. Ombudet var foreslått lagt Ned i forslaget til statsbudsjett.

NRK - 29 nov 22 kl. 07:41

Protestdeltakere i Kina blir avhørt av politiet

Studenter som deltok i protestene i Kina blir nå avhørt av politiet. Store politistyrker var i går kveld mobilisert i Beijing og flere store byer i Kina. NRK så politiet avhøre folk som kom til en metrostasjon i et område i hovedstaden hvor det var varslet en protest.

E24 - 28 nov 22 kl. 16:27

Oslo Børs endte bredt Ned

Uro i Asia forplantet seg og oljeprisen trakk Oslo Børs Ned. Autostore raste etter at finansdirektøren trakk seg..

NRK - 28 nov 22 kl. 11:35

Svensk politimann dømt for uaktsomt drap

En svensk politimann er dømt for uaktsomt drap etter en aksjon der en mann ble presset Ned mot bakken og døde. Dommen er den første i sitt slag i Sverige. Politimannen og en kollega gikk i november i fjor til aksjon mot en narkotikapåvirket mann som skal ha opptrådt aggressivt og irrasjonelt.

E24 - 28 nov 22 kl. 09:04

Oslo Børs åpner Ned etter oljeprisfall

Uro i Asia forplanter seg, og oljeprisen trekker Oslo Børs Ned..

NRK - 28 nov 22 kl. 08:35

Folk handlet mindre i oktober

Omsetningen i varehandelen gikk Ned 0,3 prosent fra september til oktober, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Nedgangen kommer fram i varehandelsindeksen for oktober, som viser sesongjusterte tall. Trenden har vært Nedadgående de siste måNedene siden omsetningen nådde en topp i juli, skriver SSB.

NRK - 27 nov 22 kl. 13:44

Togstreik i Østerrike

Østerrikes jernbanearbeidere streiker mandag etter at en ny runde i lønnsforhandlingene endte uten en løsning. Det blir ingen regiontog, langdistansetog eller nattog mandag etter at den femte forhandlingsrunden var resultatløs. Busser og offentlig transport som drives av lokale myndigheter, går som normalt.

NRK - 26 nov 22 kl. 05:27

Person slått Ned i Tromsø

En person ble slått Ned i Strandgata i Tromsø natt til lørdag. Vedkommende var bevisstløs og ble kjørt til Universitetssykehuset i Nordland av ambulansen. Mistenkte er pågrepet av politiet.

Dagbladet - 1 time siden

Politiet jaktet svar - brukte høreapparat

Politiets intensive jakt for å kartlegge drapstiltaltes slekt, ga tidlig utfordringer. Forsvarerne mener man burde lagt Ned like mye innsats for å finne andre mulige gjerningsmenn..

NRK - 8 timer siden

Demobilisering etter våpenhvile i Etiopia

Sjefen for Tigrays opprørsstyrker sier at 65 prosent av styrkene er demobilisert og forlagt i leirer, en måNed etter at det ble inngått våpenhvile. General Tadesse Worede sier at prosessen med å trekke styrkene tilbake fra fronten er i gang, og at de demobiliserte styrkene plasseres i egne leirer. Konflikten mellom Tigrayfolkets frigjøringsfront (TPLF) og den etiopiske regjeringen, som startet i 2000, kostet svært mange liv og tvang 2 millioner mennesker på flukt inntil det ble undertegnet en våpenhvileavtale i Sør-Afrika i november.

NRK - 9 timer siden

Strømprisene på mandag

Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-, Sørøst- og Vest-Norge. Mellom klokken 18 og 19 vil strømprisen der ligge på 4,043 kroner per kilowattime. I Midt-Norge blir prisen 3,079 kroner per kWh på sitt høyeste, viser tall fra strømbørsen Nord Pool.

NRK - 24 nov 22 kl. 15:07

Barentssekretariatet legger Ned kontorene i Russland

Barentssekretariatet legger Ned kontorene i Russland, og alle ansatte blir sagt opp, skriver NTB..

Aftenposten - Igår: 20:47

«Horribelt å ødelegge truet norsk natur for å hjelpe skotsk grønt skifte»

Svært mange av norske elvedelta er bygget Ned. Nå vil Verdal kommune fylle igjen rødlistet delta for å skaffe lagerplass….

NRK - 24 nov 22 kl. 10:16

Avslutter russisk pressesamarbeid

Barents Press International legger Ned sin organisasjon i Russland. I en pressemelding skriver de at «dagens situasjon for fri og uavhengig presse i Russland har ødelagt mulighetene for et trygt og åpent samarbeid mellom nordiske medlemmer av Barents Press og deres russiske kolleger». Organisasjonen er et nettverk for journalister og redaktører i Barentsregionen i Norge, Sverige, Finland og Russland.

NRK - Igår: 17:12

De konservative ute av danske regjeringsforhandlinger

Det Konservative Folkeparti går ut av regjeringsforhandlingene i Danmark, opplyser partileder Søren Pape Poulsen. Etter en måNed med forhandlinger er regjeringsspørsmålet fortsatt uavklart i Danmark. Valget ble holdt 1.

NRK - Igår: 12:55

Vil styrke kunstnernes økonomi

Kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) har satt Ned en hurtigarbeidende arbeidsgruppe som skal se på kunstnere og kulturfolks rett til rimelig betaling. – Kunstnere er arbeidsfolk, men vi ser at de altfor ofte får for dårlig betalt og må stå med lua i hånda. Vi skal sikre at de får skikkelig betalt for den jobben de gjør, sier Trettebergstuen i en pressemelding.

NRK - Igår: 09:53

Arbeidsulykke Sørøya: Alvorlig men stabil for skadd mann

En mann i 40-årene ble seint i går kveld fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN), etter en arbeidsulykke på Sørøya. Pressevakt ved UNN opplyser at situasjonen for mannen er alvorlig med stabil. Den skadde skal ha falt Ned fra en mast under vedlikeholdsarbeid.

Aftenposten - Igår: 07:00

Å ha en mormor med alzheimer har lært meg mye. Jeg ser de små tingene tydeligere nå.

Nå som det snart raser Ned, ønsker jeg å lage nye og klarere minner med henne..

NRK - I førrgår: 23:39

Hevdar EU tvang Noreg til å skyte Ned villrein

EU pressa Noreg til å utrydde villreinstammen i Nordfjella etter skrantesjukeutbrot. Det hevdar tidlegare statssekretær i Miljødepartementet, Stein Lier Hansen. Mattilsynet på si side tilbakeviser påstanden om at Noreg skal ha blitt pressa av EU til å avlive reinen i Nordfjella.

E24 - I førrgår: 21:52

40 uker på rad med containerknekk

Pengene containerrederiene seiler inn i spotmarkedet er nå Ned 75 prosent fra de skyhøye nivåene for ett år siden..

NRK - I førrgår: 20:22

Enighet i EU om pristak på 60 dollar for russisk olje

EU-landene er blitt enige om et pristak på russisk olje. Polen holdt lenge igjen, men gikk til slutt med på å sette taket på 60 dollar per fat. Pristaket skal etter planen tre i kraft allerede mandag, parallelt med EU-forbudet mot import av russisk olje som fraktes sjøveien.

Klartale - I førrgår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måNed i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

NRK - I førrgår: 12:51

Ung mann siktet for medvirkning til drapet på gravid kvinne i Danmark

En 18 år gammel mann ble torsdag siktet for medvirkning til drapet på en 37 år gammel gravid kvinne i Holbæk vest for København 3. november. Tenåringen ble pågrepet torsdag morgen og brakt til avhør, men senere løslatt.

NRK - I førrgår: 10:35

Tysk eksport falt i oktober

Tyskland eksporterte varer og tjenester for 133,5 milliarder euro i oktober, 0,6 prosent mindre enn måNeden før. Det er andre måNed på rad at eksporttallet faller. Analytikere hadde ventet en liten oppgang.

NRK - I førrgår: 09:44

Nedgang på Børsen fra start

Oslo Børs faller fra start. Like etter åpning er hovedindeksen Ned 0,8 prosent. Etter at børsen har vært åpen i femten minutter ligger Hovedindeksen på 1208,12 poeng, og børsen har falt 1,2 prosent.

Klartale - I førrgår: 08:50

13.000 ukrainske soldater er drept

Krigen i Ukraina tar liv. Både på ukrainsk og russisk side.– Mellom 10.

NRK - I førrgår: 06:58

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måNed druknet sju personer.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com