Klartale > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:11

Klartale - 07 sep 22 kl. 16:30

Gata er malt i regnbuens farger

To personer ble skutt og drept 25. juni. Det skjedde i Rosenkrantz’ gate i Oslo. Rett utenfor London pub. Nå har gata blitt pyntet med regnbuens farger.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Rosenkrantz, Oslo, London, Per På Hjørnet, London Pub, Eilefs Landhandleri, Oslo PrideMALT, Rosenkrantzgate, Oslo Kommune, Per, Hjørnet, PedersenNTBSirin Stav, NTB, Rune Hekkelstrand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gataer , malti , regnbuens, farger
NRK - 06 sep 22 kl. 19:23

Gata utenfor London Pub i Oslo blir regnbuefarga

Oslo kommune startet tirsdag arbeidet med å farge gata utenfor London Pub i Oslo i regnbuefarger. I sommer ble gata åsted for skytingen der to personer ble drept. Miljø- og samferdselsbyråd Sirin Stav (MDG) la ned de første regnbuestripene i gata tirsdag ettermiddag.

Aftenposten - 28 jul 22 kl. 22:39

Snart males gater og torg i Oslo i regnbuens farger

Gater og torg i Oslo kan bli malt i regnbuens farger etter skyteepisoden i juni. Først ut er gaten utenfor London pub..

NRK - 26 jun 22 kl. 19:24

Landemerke i Berlin i regnbuens farger i solidaritet med ofrene for angrepet i Oslo

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, blir Brandenburger Tor i Berlin badet i regnbuens farger søndag kveld. – Vår medfølelse går til innbyggerne i Oslo som ble ofre for et homofobisk og homofiendtlig terrorangrep, sa Berlins ordfører Franziska Giffey (SPD) ifølge den lokale kringkasteren RBB24. Ordføreren sier at som regnbuehovedstad står Berlin side om side med innbyggerne i Oslo og hele Norge, som er i sorg.

NRK - 25 nov 22 kl. 22:48

Wembley lyst opp i regnbuens farger

Det engelske fotballforbundet (FA) har lyst opp nasjonalstadion Wembley i regnbuens farger etter at de ble nektet å bruke det mangefargede OneLove-kapteinsbindet under Qatar-VM. – Fotball har kraften til å bringe mennesker sammen. Det er et spill for alle.

Klartale - 04 nov 22 kl. 06:30

Rebeccas interesse for klær er blitt mer miljøvennlig

– Jeg har alltid vært opptatt av klær, og jeg har mye, sier gründer Rebecca Bjørk. 29-åringen er fullt klar over at interessen for klær skader klimaet. Inne på kontoret hennes i Oslo står en hvit lenestol.

Aftenposten - 07 sep 22 kl. 12:48

Nå er gaten der masseskytingen fant sted, malt i regnbuens farger

Slik vil Oslo kommune vise sin støtte til det skeive miljøet etter masseskytingen..

Klartale - 10 sep 22 kl. 06:00

Inviterer alle til å gå i regnbuetog lørdag

– Det er hektiske dager, kan Rohan Sandemo Fernando bekrefte. På bare 14 dager har Oslo Pride kastet seg rundt. De arrangerer en ny pride-parade.

Klartale - 12 jul 22 kl. 09:06

Nasa har publisert første bilde med farger fra romteleskop

Tirsdag fikk vi se det første bildet med farger fra James Webb-teleskopet. Teleskopet skal ta bilder av verdensrommet. Og har erstattet det gamle, som het Hubble.

NRK - 20 maj 22 kl. 03:34

Trondheim kjøper regnbueflagg

Trondheim kommune skal kjøpe regnbueflagg til en halv million kroner, vedtok bystyret torsdag kveld. Alle skoler, helse- og velferdssenter og kulturhus som har flaggstang, får flagg i regnbuens farger, mens 117 barnehager får balkongflagg, skriver Adresseavisen..

NRK - 25 jun 22 kl. 15:02

Støre: – Igjen er Norge rammet av et brutalt angrep mot uskyldige mennesker. 

– Denne dagen skulle vi feire kjærligheten og farge gatene i regnbuens farger. I steden er vi fulle av sorg. Igjen er Norge rammet av et brutalt angrep mot uskyldige mennesker.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 7 timer siden

Snart får vi smake på våren

Nord-Norge har hatt tøft vær de siste dagene. Og slik blir det også på torsdag, men det blir roligere før helga, ifølge Meteorologisk institutt. – Det vil bli kjøligere vær inn mot helga nord i landet.

Klartale - 9 timer siden

Nå er han historisk

LeBron James spiller basketball. Han er en av verdens beste spillere og han spiller for laget Los Angeles Lakers.NBA er en amerikansk liga for basketball.

Klartale - 9 timer siden

Slik skal myndighetene gi god informasjon til alle

– Vi så under pandemien at myndighetene hadde utfordringer med å nå ut til alle. Blant annet grupper i innvandrer-befolkningen, sier Libe Rieber-Mohn til Klar Tale. Hun er direktør i Integrerings- og mangfolds-direktoratet (IMDi).

Klartale - 11 timer siden

Helseministeren må bli en del av laget

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 11 timer siden

Ni av ti klarte statsborgerprøven

Statsborgerprøven er en del av det folk må gjennom for å bli norsk statsborger. 2022 var et godt for de som tok prøven.7.

Klartale - 12 timer siden

Hvor står forskning på kvinnehelse nå?

Endometriose er en sykdom kvinner kan få. Den kan føre til at kvinner får ekstreme smerter mens de har menstruasjon.Menstruasjon eller mensen er noe vi lærer om på skolen.

Klartale - 12 timer siden

Joe Biden ønsker mer samarbeid

Natt til onsdag holdt Joe Biden tale til det amerikanske folk. Biden er USAs president. Talen kan sammenlignes med Norges tale «Rikets tilstand», men amerikanere kalles talen «the State of the Union».

Klartale - 12 timer siden

Spesialpoliti mener vi bør være forsiktige

Brenning av Koranen har vært et hett tema den siste tiden. Mye av årsaken er den danske og svenske politikeren Rasmus Paludan. Politiker skaper problemer for SverigeHan har sagt at han vil brenne Koranen hver fredag.

Klartale - 13 timer siden

Over 220.000 så samenes nasjonaldag på NRK

– De foregående årene var preget av korona. Og den manglende feiringen som fulgte med. Det sier Tonje Tunold til Kampanje.

Klartale - 14 timer siden

Ble ballongen brukt til å spionere eller varsle vær?

Søndag ble en stor ballong skutt ned over havet ved kysten til USA. President Joe Biden skal ha godkjent at den ble skutt ned med jagerfly. Men flere mener det burde skjedd tidligere.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com