London

Wednesday, 10 August, 01:31

Nyheter om London

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 jun 22 kl. 06:23

Slik møtte Oslo drapene ved London Pub

Tidlig søndag var det mange med Pride-flagg i Oslo. De gikk i retning utestedene London Pub og Per på hjørnet. Det var utenfor der at masseskytingen skjedde.

Klartale - 20 jul 22 kl. 08:39

Heten fører til mange branner i Storbritannia

Det er for første gang målt over 40 grader varmt i Storbritannia. Det skjedde tirsdag på flyplassen Heathrow ved byen London. Byen er også hovedstaden i landet.

NRK - 27 jun 22 kl. 21:11

Folkemengda i Oslo avtar – lang kø til London pub

Mens folkemengda minkar ved Rådhusplassen i Oslo, blir køen utanfor London pub stadig lengre. Ifølge NRKs journalistar på staden blir det ropt «Vi tar London tilbake». London pub opna igjen i ettermiddag etter å ha vore stengt sidan skytinga natt til laurdag.

NRK - 22 jun 22 kl. 11:43

Norwegian kansellerer tolv avganger torsdag

Flyselskapet Norwegian kansellerer tolv avganger torsdag, inkludert utenlandsruter til London og Mallorca, opplyser flyselskapet til NTB. Kanselleringene omfatter følgende avganger fra Oslo og tilbake til Oslo: * Oslo-London * Oslo-København * Oslo-Mallorca * Oslo-Krakow * Oslo-Stockholm * Oslo-London Det gjelder altså to ulike London-flygninger. Alle de berørte passasjerene har fått beskjed om kanselleringene, og de fleste har fått tilbud om å reise med et annet fly til samme reisemål.

VG - 30 jul 22 kl. 19:04

Russlands ambassade i London tar til orde for «ydmykende» henrettelser av ukrainske soldater

Ukrainske myndigheter fordømmer en uttalelse fra Russlands ambassade i London der den tar til orde for «ydmykende» henrettelser av ukrainske soldater..

VG - 30 jul 22 kl. 19:04

Russlands ambassade i London sier ukrainske soldater bør henges

Ukrainske myndigheter fordømmer en uttalelse fra Russlands ambassade i London der den tar til orde for «ydmykende» henrettelser av ukrainske soldater..

VG - 24 jul 22 kl. 00:20

Hermansson fullstendig overlegen i London – motstanderen «klikket»

Jack Hermansson (34) var tilbake på sitt aller beste, og amerikanske Chris Curtis (35) ble rasende på den svensknorske MMA-stjernen i sluttsekundene av UFC-stevnet i London..

NRK - 02 jul 22 kl. 19:08

Pride-markering i London feirar 50 år – borgarmeister viste til skytinga i Oslo

London feira i dag 50 år sidan den første pride-markeringa fann stad i byen. Borgarmeisteren i London, Sadiq Khan, seier at markeringa var den største og mest inkluderande i historia. Han seier også at det var ei påminning om naudsynet om ei open, inkluderande og aksepterande verd.

NRK - 11 timer siden

Ny ekstremvarme i vente i Storbritannia

I Storbritannia varsles det 36 grader til helgen, bare noen uker etter at den tidligere britiske varmerekorden ble knust. Et farevarsel er sendt ut, ifølge Sky News. Befolkningen advares mot risiko for heteslag, og det kan bli forsinkelser på offentlig transport når folk trolig strømmer til kysten.

VG - 13 timer siden

Treneren til britisk OL-helt utestengt på livstid for «seksuell oppførsel»

Jessica Ennis-Hill (36) ble én av de store britiske yndlingene under OL i London, hvor hun tok gull i syvkamp. Nå er hennes tidligere trener, Toni Minichiello, utestengt fra idretten på livstid..

Aftenposten - 13 timer siden

Treneren til britisk OL-helt utestengt på livstid for «seksuell oppførsel»

Jessica Ennis-Hill (36) ble én av de store britiske yndlingene under OL i London, hvor hun tok gull i syvkamp..

NRK - 20 jul 22 kl. 19:40

Forsøker å få kontroll på ny brann i London

Rundt 100 brannmenn forsøkjer å sløkkja ein brann i ei bustadblokk i Woolwich aust i London, skriv Sky News. Bebuarar har blitt evakuerte og folk rundt blir bedne om å halda seg vekke frå røyken. Det er ikkje meldt om personskadar, og årsaka til brannen er ukjent.

Aftenposten - 21 timer siden

Solbakken om Haaland: – Har nok 10–15 prosent å gå på fysisk

London/OSLO (VG) Erling Braut Haaland debuterte i Premier League med to mål på 78 minutter..

VG - 21 timer siden

Solbakken om Haaland: – Har nok 10–15 prosent å gå på fysisk

London/OSLO (VG) Erling Braut Haaland debuterte i Premier League med to mål på 78 minutter. Landslagstrener Ståle Solbakken mener den gode starten er karakteristisk, og tror han har enda mer inne..

VG - Igår: 13:02

Fotball-England av hengslene for Haaland: «Ny dimensjon», «ekstraordinær», «illevarslende»

London/OSLO Engelske medier er nesegrus av beundring over Erling Braut Haaland (22) etter hans to scoringer i Premier League-debuten for Manchester City..

VG - Igår: 09:11

Debut-kongen Haaland: – Han har en utrolig gudegave

London/OSLO (VG) Erling Braut Haaland trengte bare 36 minutter på å sette sitt første mål i Premier League. At han scorer i debuten sin, er ikke noe nytt..

Aftenposten - Igår: 09:11

Debut-kongen Haaland: – Han har en utrolig gudegave

London/OSLO (VG) Erling Braut Haaland trengte bare 36 minutter på å sette sitt første mål i Premier League..

VG - 19 jul 22 kl. 17:50

Hetebølgen: Flere branner herjer i England

London/OSLO (VG) For første gang er det meldt over 40 varmegrader i Storbritannia. Tirsdag herjer det branner flere steder i landet, og brannvesenet i London har erklært krisetilstand..

VG - I førrgår: 22:56

Guardiola sammenligner Haalands mentalitet med Messis: – Jeg er veldig glad på hans vegne

London (VG) Erling Braut Haaland briljerte i Premier League-debuten, men irriterte seg over at to mål ikke ble til et hat-trick. Etter kampen trakk Manchester City-manager Pep Guardiola en parallell mellom jærbuen og kanskje tidenes beste fotballspiller, Lionel Messi..

Aftenposten - I førrgår: 22:56

Guardiola sammenligner Haalands mentalitet med Messis: – Jeg er veldig glad på hans vegne

London (VG) Erling Braut Haaland briljerte i Premier League-debuten, men irriterte seg over at to mål ikke ble til et….

VG - I førrgår: 20:03

Slik hylles Haaland i England: – Kommer til å skape kaos

London (VG) Erling Braut Haaland (22) vartet opp med to scoringer i Premier League-debuten. Den norske superspissen hylles i England..

Aftenposten - I førrgår: 20:04

Slik hylles Haaland i England: – Kommer til å skape kaos

London (VG) Erling Braut Haaland (22) vartet opp med to scoringer i Premier League-debuten..

VG - I førrgår: 18:06

Haaland scoret i Premier League-debuten

London STADIUM (VG) (West Ham-Manchester City 0–1, kampen pågår) Erling Braut Haaland (22) skaffet først straffespark for Manchester City etter 34 minutter borte mot West HAM. Så tok han ballen og sendte sitt nye lag i ledelsen..

Aftenposten - I førrgår: 18:06

Haaland scoret i Premier League-debuten

London STADIUM (VG) (West Ham-Manchester City 0–1, kampen pågår) Erling Braut Haaland (22) skaffet først straffespark….

Aftenposten - I førrgår: 18:06

Haaland hysjet på West Ham-fansen etter scoring i Premier League-debuten

London STADIUM (VG) (West Ham-Manchester City 0–1, pause) Erling Braut Haaland (22) skaffet først straffespark for….

VG - I førrgår: 18:06

Haaland hysjet på West Ham-fansen etter scoring i Premier League-debuten

London STADIUM (VG) (West Ham-Manchester City 0–1, pause) Erling Braut Haaland (22) skaffet først straffespark for Manchester City etter 34 minutter borte mot West Ham. Deretter tok jærbuen ballen og sendte sitt nye lag i ledelsen..

VG - I førrgår: 18:06

Haaland scoret to mål i Premier League-debuten - med familien på tribunen

London STADIUM (VG) (West Ham-Manchester City 0–2, andre omgang pågår) Erling Braut Haaland (22) sendte første Manchester City i ledelsen på straffespark. Deretter økte nordmannen til 2–0 alene med keeper..

VG - I førrgår: 18:06

Haaland scoret to mål i Premier League-debuten: – Stor dag for meg og familien

London STADIUM (VG) (West Ham-Manchester City 0–2) Erling Braut Haaland (22) sendte først Manchester City i ledelsen på straffespark. Deretter sikret nordmannen sitt nye lag tre poeng med en iskald scoring alene med keeper..

NRK - 19 jul 22 kl. 00:47

Dansk restaurant kåret som verdens beste

Geranium i København er kåret som den beste restauranten i verden under en seremoni i London. Geranium, som har tre Michelin-stjerner, ble tildelt førsteplassen på en liste over verdens 50 beste restauranter i London mandag kveld. Kåringen er gjort i regi av World's Best Restaurant Academy, som har kun ett formål, nemlig å lage den årlige listen over verdens 50 beste restauranter.

NRK - 18 jul 22 kl. 17:46

Høye temperaturer i Storbritannia

Hetebølgen som preger flere europeiske land fører til ekstremvarme i Storbritannia. Ifølge værprognosene kan det settes ny varmerekord. Det er ifølge BBC spådd 41 varmegrader i Worksop i Nottinghamshire tirsdag.

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 17:51

Kulusevski herjet da Tottenham fikk drømmestart på sesongen

(Tottenham – Southampton 4–1) London-klubben fikk et tidlig slag i fleisen, men endte til slutt opp med å vinne….

VG - 06 aug 22 kl. 17:51

Kulusevski herjet da Tottenham fikk drømmestart på sesongen

(Tottenham – Southampton 4–1) London-klubben fikk et tidlig slag i fleisen, men endte til slutt opp med å vinne komfortabelt. Dejan Kulusevski viste også at han er å regne med denne sesongen..

NRK - 06 aug 22 kl. 15:32

Archie (12) død etter at pustemaskinen ble slått av

Tolv år gamle Archie Battersbee har fått pustemaskinen sin skrudd av etter en lang kamp fra foreldrene om å holde ham i live. Han er nå død, bekrefter familien. – Han kjempet helt fram til siste slutt, sier Archie Battersbees mor til pressen utenfor sykehuset der tolvåringen har blitt behandlet, ifølge Sky News.

NRK - 05 aug 22 kl. 01:44

Sunak vant debatt med Liz Truss

I en TV-debatt i London torsdag kalte Rishi Sunak rivalen Liz Truss' forslag om skattekutt uansvarlig. En måling etter debatten viste at Sunak vant. Håndteringen av økonomien var det store stridspunktet i torsdagens debatt mellom de to kandidatene til å bli ny leder i det konservative parti og dermed Storbritannias neste statsminister.

NRK - 04 aug 22 kl. 22:58

Risikerte livet, får ikke hjelp

Flere sivile som overmannet Zaniar Matapour da han skjøt mot gjester på London Pub i Oslo i juli, har ikke fått hjelp til å takle opplevelsen i ettertid. De føler seg sviktet av helsevesenet..

NRK - 03 aug 22 kl. 20:46

EMD vil ikke gripe inn for å holde britisk tolvåring i live

Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) griper ikke inn for å hindre britiske leger fra å skru av pustemaskinen som holder en tolvåring i live. Tolv år gamle Archie Battersbee ble funnet bevisstløs med tildekket hode hjemme 7. april, angivelig etter å ha deltatt i en utfordring på internett.

Klartale - 25 jun 22 kl. 13:30

Dette sier regjeringen om skytingen

Minst to personer er drept. 21 andre er skadd. En mann angrep og skjøt på utestedet Per På Hjørnet og puben London.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 25 jun 22 kl. 07:23

London pub: – Ren ondskap

Skytingen i Oslo i natt fant blant annet sted ved London pub i Oslo. De sier i en uttalelse at skytingen i natt er forferdelig og ren ondskap. – Våre tanker går til de døde, skadde og pårørende.

Klartale - 01 aug 22 kl. 13:07

Forskere har funnet tre typer «long covid»

Mange har slitt med sykdom lenge etter de ble smittet av koronaviruset. På engelsk blir det kalt long covid. Helse Norge kaller det senfølger av covid-19.

Dagbladet - 30 jul 22 kl. 19:39

Klandrer Biden for skrekkangrep

Vjatsjeslav Volodin, statsdumaens formann, klander USA for angrepet på russisk fangeleir. Samtidig vekker en melding fra Russlands ambassade i London harme..

Aftenposten - 28 jul 22 kl. 22:39

Snart males gater og torg i Oslo i regnbuens farger

Gater og torg i Oslo kan bli malt i regnbuens farger etter skyteepisoden i juni. Først ut er gaten utenfor London pub..

NRK - 27 jul 22 kl. 00:29

Ti drept i sammenstøt sør i Syria

Minst ti mennesker er drept i sammenstøt mellom væpnede grupper i to landsbyer sør i landet, ifølge observatørgruppen SOHR. Væpnede tilhengere av Syrias regjering støtte sammen med væpnede motstandere av myndighetene i Damaskus. Henholdsvis seks og fire personer fra de to sidene ble drept, opplyser London-baserte SOHR.

NRK - 26 jul 22 kl. 10:39

Heathrow-flyplassen går fortsatt med tap

Flyplassen Heathrow i London går fortsatt med tap og venter ikke å kunne betale ut utbytte til aksjonærene sine i år. Men underskuddet er mindre enn i fjor. Heathrows justerte tap før skatt i løpet av årets første seks måneder var på 321 millioner pund, ned fra 787 millioner pund i samme periode i 2021.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com