London

Mandag, 17 Mai, 06:25

Nyheter om London

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 16:12

Demonstrasjoner i London og Madrid

Flere tusen deltok lørdag i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i London og Madrid. London bar demonstrantene plakater med paroler som «Stans bombingen av Gaza», og ropte slagord mens de samlet seg ved Marble Arch, ikke langt fra Hyde Park, og gikk mot den israelske ambassaden. I Madrid deltok omkring 2.

NRK - 18 timer siden

Ni skadet etter protester i London

Ni politibetjenter er skadet etter at objekter ble kastet på dem under en stor pro-Palestina-demonstrasjon London søndag, skriver BBC. Tusener av mennesker marsjerte gjennom hovedstaden til den israelske ambassaden i Kensington, for å demonstrere mot den voldelige konflikten i Gaza. 13 personer ble arrestert..

NRK - 21 april 21 kl. 14:19

London Bridge stasjon evakuert

Stasjonen London Bridge i London i Storbritannia er evakuert og stengd medan ein mistenkjeleg gjenstand ombord eit tog vert undersøkt, opplyser politiet i byen..

NRK - 11 mai 21 kl. 03:46

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 10 mai 21 kl. 20:07

Stranda hval i London avlivet

En ung minkehval måtte avlives etter å ha blitt strandet i elva Themsen ved Richmond i London, melder Sky News. Britiske myndigheter forsøkte lenge å redde hvalen, men måtte søndag gi opp forsøkene..

NRK - 09 mai 21 kl. 00:40

Sadiq Khan gjenvalgt i London

Labours Sadiq Khan er gjenvalgt til borgermester i London, om enn med mindre margin enn sist. Khan vant over Shaun Bailey fra de konservative med 55 mot 45 prosent. Labour-politikere vant også borgermestervalget i byer som Manchester og Liverpool, men ellers er det de konservative som kan være mest fornøyd med valget i England.

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 18:47

Boris Johnson var en populær London-ordfører. Nå kan mannen til høyre bli byens neste borgermester.

London (Aftenposten): Boris Johnson har vært Londons mest berømte ordfører. Og den mest klovnete..

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 07:18

De hadde Europas høyeste dødsrate. Nå er det gode publivet tilbake i London.

London (Aftenposten): Det føles som et mirakel. Fra å være det landet i Europa med flest døde, er Storbritannia på vei….

E24 - 17 timer siden

Vestre åpner kontorer i Los Angeles og Austin: – Vi vil sette en ny verdensstandard

Familiebedriften Vestre har møblert Times Square i New York og Jack London Square i California. Nå satser de på nye kontorer i Los Angeles og i Austin i Texas..

VG - 24 april 21 kl. 22:51

Tusener demonstrerte mot restriksjonene i London

Storbritannia har så smått begynt gjenåpningen, men lørdag tok tusener til gatene i London i protest mot coronarestriksjonene i landet..

NRK - 24 april 21 kl. 22:42

Flere tusen protesterte i London

Flere tusen demonstranter marsjerte gjennom sentrum av London lørdag, til tross for restriksjoner på å være mange samlet under pandemien. Demonstrantene protesterte mot koronarestriksjonene som de mener er unødvendige og brudd på menneskerettighetene, skriver Reuters..

Aftenposten - 24 april 21 kl. 08:00

«Til grensevakten: Det bekreftes at Nora Helmer har vært på en nødvendig reise til London for kritisk vedlikehold»

Det bekreftes at Nora Helmer (43-ish) har vært på en nødvendig reise til Heathrow, London for kritisk vedlikehold og….

VG - 13 mai 21 kl. 14:36

Fra 5. divisjon til Eliteserien: Kameraten Hangeland beviste at alt var mulig

I 2017 fikk Morten Jensen, med hjelp fra barndomskamerat Brede Hangeland, muligheten til å besøke Fulham for å lære om treneryrket. Midt under oppholdet i London, ringte telefonen fra Viking..

NRK - 13 mai 21 kl. 09:39

Børsfall i Japan

På børsen i Tokyo falt Nikkei-indeksen torsdag 2,5 prosent etter at nye amerikanske inflasjonstall utløste frykt for høyere renter. Den bredere japanske Topix-indeksen gikk ned 1,5 prosent i løpet av børsdagen. Også i aksjemarkedene i Kina og Sør-Korea pekte pilene nedover.

Aftenposten - 08 mai 21 kl. 21:58

Vant valget, men seiersfesten ble ødelagt. Nå advarer hun Boris Johnson: – Ikke prøv deg!

London (Aftenposten): Valgseieren er i boks. Nicola Sturgean får fire nye år som Skottlands leder..

NRK - 05 mai 21 kl. 11:25

G7: Smitte i den indiske delegasjon

Den indiske delegasjonen til G7-møtet i London avstår fra flere møter ansikt til ansikt på grunn av smittespredningsfare. Indias utenriksminister Subrahmanyam Jaishankar tvitrer at de er gjort oppmerksom på to mulige smittetilfeller i egne rekker..

NRK - 04 mai 21 kl. 13:39

Menneskerettigheter på G7-møte

Menneskerettigheter og trusler mot demokratiet er blant de viktigste sakene på andre dag med fysiske møter for representanter for G7-landene i London. Representanter fra USA, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan og EU er til stede..

VG - 12 april 21 kl. 17:31

Nå skåles det i London igjen: – Dette er frihet

London/OSLO (VG) I England er festen i gang, etter en lang og tung nedstenging..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 20:24

Havertz-magi i viktig chelseaseier: – Det er rett og slett perfeksjon

(Chelsea – Fulham 2–0) Kai Havertz (21) skjøt Chelsea ett steg nærmere Champions League-plass i seieren i London-derbyet….

VG - 01 mai 21 kl. 20:24

Havertz-magi i viktig chelseaseier: – Det er rett og slett perfeksjon

(Chelsea – Fulham 2–0) Kai Havertz (21) skjøt Chelsea ett steg nærmere Champions League-plass i seieren i London-derbyet mot Fulham lørdag..

VG - 01 mai 21 kl. 20:24

Havertz-magi i viktig Chelsea-seier: – Det er rett og slett perfeksjon

(Chelsea – Fulham 2–0) Kai Havertz (21) skjøt Chelsea ett steg nærmere Champions League-plass i seieren i London-derbyet mot Fulham lørdag..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 20:24

Havertz-magi i viktig Chelsea-seier: – Det er rett og slett perfeksjon

(Chelsea – Fulham 2–0) Kai Havertz (21) skjøt Chelsea ett steg nærmere Champions League-plass i seieren i London-derbyet….

Aftenposten - 29 april 21 kl. 22:54

Emery straffet gamleklubben – Pepé ga Ødegaard og Arsenal håp

(Villarreal – Arsenal 2–1) En sen straffescoring gir Arsenal håp før returoppgjøret, men London-klubben fikk det tøft….

VG - 29 april 21 kl. 22:54

Emery straffet gamleklubben – Pepé ga Ødegaard og Arsenal håp

(Villarreal – Arsenal 2–1) En sen straffescoring gir Arsenal håp før returoppgjøret, men London-klubben fikk det tøft mot sin gamle manager, Unai Emery..

NRK - 08 april 21 kl. 08:31

Fordømmer utestenging av ambassadør

Storbritannia fordømmer handlingene til den myanmarske militærjuntaen etter at Myanmars ambassadør ble utestengt fra ambassaden i London, melder AFP. Onsdag tok diplomater lojale mot regimet kontroll over ambassaden i London..

Dagbladet - 27 april 21 kl. 15:44

Lurte Airbnb: Ser du hvordan?

Det ser kanskje ut som et nydelig soverom i London, noe mange trodde da de så annonsen på Airbnb. Det viste seg at de var kraftig lurt..

NRK - 04 april 21 kl. 17:13

Over 100 vart arresterte i London

107 personar vart arresterte i London i samband med ein demonstrasjon mot eit lovforslag laurdag. Lovforslaget går mellom anna ut på at politiet får friare tøyler til å setje krav for demonstrasjonar. Demonstrantane vart arresterte for valdeleg åtferd og brot på koronareglane, ifylgje politiet..

NRK - 16 april 21 kl. 15:54

Brexit rammer hardere enn ventet

Storbritannias farvel til EU har rammet finansnæringen i London hardere enn ventet, ifølge en rapport Reuters omtaler. Om lag 400 selskaper har flyttet hele eller deler av virksomheten til EU-land, og med det verdier for i alt 1000 milliarder pund..

NRK - 14 april 21 kl. 06:25

– Ikke radikalt muslimsk miljø

Det muslimske miljøet i Skien mener det ikke finnes radikaliserte ungdommer eller grupper der. Det sier kilder NRK har snakka med etter at en 24-åring fra er tiltalt for å ha forsøkt å påvirke andre til å utføre terrorhandlinger i London og Danmark..

NRK - 14 april 21 kl. 06:03

Ikke radikalt muslimsk miljø

Det muslimske miljøet i Skien mener det ikke finnes radikaliserte ungdommer eller grupper der. Det sier kilder NRK har snakka med etter at en 24-åring fra byen er terrortiltalt. Han skal ha forsøkt å påvirke andre til å utføre terrorhandlinger i London og Danmark..

NRK - 12 april 21 kl. 09:05

Tiltalt for terrorhandlinger

En 24 år gammel mann fra Telemark er tiltalt for å ha forsøkt å medvirke til flere terrorhandlinger i Danmark og London, ved å delta i chattegrupper. Han er også tiltalt for deltakelse i terrororganisasjonen IS..

VG - 11 april 21 kl. 21:05

Arsenal-legende mener Ødegaard er for god for klubben

Arsenal-legenden Ian Wright (57) mener Martin Ødegaard (22) er akkurat det klubben trenger. Man han har ikke noen tro på at nordmannen blir i London..

Dagbladet - 10 april 21 kl. 20:12

Politiet: Forsøkte å skjule drapet som selvmord

Den russiske forretningsmannen Nikolaj Glusjkov ble funnet død i sin egen bolig i London i 2018. Politiet mener at en gjerningsperson skal ha forsøkt å skjule drapet som selvmord..

NRK - 21 mars 21 kl. 03:05

Over 30 pågrepet i London

Politiet i London har pågrepet 36 personer i en koronademonstrasjon der flere tusener deltok. Flesteparten av pågriplsene knyttes til brudd på koronarestriksjonene. Demonstrasjonen begynte lørdag ettermiddag i Hyde Park.

Klartale - 08 april 21 kl. 11:10

Ambassadøren er låst ute fra ambassaden

Kyaw Zwar Minn er ambassadør fra Myanmar i London. Nå er han låst ute fra egen ambassade..

NRK - 07 april 21 kl. 23:14

Myanmars ambassadør stengt ute

Myanmars ambassadør til Storbritannia sier han er blitt utestengt fra ambassaden i London av personer tilknyttet det myanmarske militæret. Ambassadør Kyaw Zwar Minn hevder overfor nyhetsbyrået AFP at ambassaden okkuperes av en forsvarsattaché og flere andre personer..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 09:45

En av disse var den hemmelige agenten «Truls». Få skjønte hvem.

Men da Gerd Vold ankom Norges eksilforsvar i London, ble hun satt til kontorarbeid..

VG - 05 april 21 kl. 23:08

Lingard-oppvisning da West Ham vant

(Wolverhampton-West Ham 2-3) Etter 30 serierunder sist sesong var det målforskjellen som holdt West Ham på rett side av nedrykksstreken. Nå er London-klubben på Champions League-plass..

NRK - 03 april 21 kl. 21:17

Demonstrasjonar i Storbritannia

Tusenvis av demonstrantar samla seg fleire stader i Storbritannia laurdag, for å protestere mot ei føreslege lov som skal gi politiet meir makt til å slå ned demonstrasjonar. I London førte det til samanstøytar mellom demonstrantar og politiet..

Aftenposten - 03 april 21 kl. 15:25

West Brom med sjokkseier – ydmyket Chelsea etter Thiago Silvas røde kort

(Chelsea - West Brom 2–5) London-klubben hadde ikke sluppet inn mål på hjemmebane under Thomas Tuchel..

VG - 03 april 21 kl. 15:25

West Brom med sjokkseier – ydmyket Chelsea etter Thiago Silvas røde kort

(Chelsea - West Brom 2–5) London-klubben hadde ikke sluppet inn mål på hjemmebane under Thomas Tuchel. Så kom bunnlaget West Brom på besøk..

Aftenposten - 14 mars 21 kl. 08:54

Minnemarkering i London

Politiet i London blir kritisert fra flere hold etter å ha satt håndjern på personer som lørdag kveld minnet den 33 år….

Aftenposten - 14 mars 21 kl. 07:29

Politiet kritiseres for håndtering av minnemarkering for drept kvinne i London

Politiet i London blir kritisert fra flere hold etter å ha satt håndjern på personer som lørdag kveld minnet den 33 år….

NRK - 13 mars 21 kl. 22:52

Minnemarking i London

Hundrevis trosset strenge koronarestriksjoner i London for å ære den 33 år gamle Sarah Everard som onsdag ble funnet død. En politimann er siktet for drap i saken. Blant dem som var innom var hertuginne Kate, prins Williams kone..

NRK - 02 april 21 kl. 15:40

Vart sendt tilbake til fastlandet

Ein norsk statsborgar som kom med fly til Longyearbyen fredag, vart sendt rett tilbake til fastlandet etter brot på den lokale koronaforskrifta. Mannen kom frå London torsdag og hadde ikkje gjennomført pålagd innreisekarantene på Gardermoen, opplyser Sysselmannen på Svalbard i ei pressemelding..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt