NRK - 10 dec 23 kl. 15:44

Frogner-drapet: Nekter straffskyld

En ung mann er siktet for drap etter at det ble funnet en død person i en leilighet på Frogner lørdag ettermiddag. Mannen i 20-årene har kunnet snakket kort med politiet, men ifølge forsvarer Espen Wangberg nekter han straffskyld for drapssiktelsen. – Han er svært preget av situasjonen, og er ikke i form til et avhør. Men han ønsker å forklare seg for politiet så fort han er i stand til det, sier Wangberg til NRK.
Den drapssiktede mannen får tett oppfølging i mellomtiden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frogner, Espen Wangberg, Wangberg, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frogner-drapet, Nekter, straffskyld
Klartale - 02 okt 23 kl. 08:35

Politiet pågrep en fjerde person

– Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Henriksen. Det sier Tine Henriksen til nyhetsbyrået NTB. Hun er politiadvokat i Sørøst politidistrikt.

NRK - 01 sep 23 kl. 10:41

Ankesaken etter Frogner-drapet begynner neste uke

Ankesaken etter Frogner-drapet begynner i Borgarting lagmannsrett neste uke. Det er satt av syv dager til saken. I april ble en 41 år gammel mann fra Bærum dømt til 13,5 års fengsel for å ha skutt Fevzye Kaya Sørebø (50) på åpen gate på Frogner i 2021.

Klartale - 04 okt 23 kl. 08:25

En mann ble pågrepet tirsdag kveld

Mannen ble pågrepet i boligen sin på Jevnaker. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding. Han er den femte mannen som er siktet i saken.

Aftenposten - 10 dec 23 kl. 15:50

Siktede for drapet på Frogner nekter straffskyld

Siktede for drapet på Frogner nekter straffskyld, opplyser forsvareren til NRK..

NRK - 11 okt 23 kl. 10:53

Strengere straff etter Frogner-drapet

Lagmannsretten skjerper straffen for Frogner-drapet til 17 års fengsel. I tingretten ble den tiltalte mannen fra Bærum dømt til fengsel i 13 år og 6 måneder. Det sentrale spørsmålet for lagmannsretten var om drapet på Fevziye Kaya Sørebø (50) ble begått med overlegg.

Klartale - 15 sep 23 kl. 08:21

Siktet mann nekter straffskyld

Mannen ble pågrepet torsdag formiddag. Det var i Rena. Ellen Tvedten Jorem er advokat.

NRK - 11 dec 23 kl. 14:49

Mannen som er siktet for drapet på Frogner, varetektsfengsles i fire uker

Oslo tingrett har bestemt mannen i 20-årene som er siktet for drapet i en leilighet på Frogner i Oslo i helgen, kan varetektsfengsles i fire uker. Det ble klart mandag ettermiddag. Fengslingen er i tråd med begjæringen fra politiet.

NRK - 10 dec 23 kl. 14:53

Siktede i Frogner-drapet avhøres søndag

Den unge mannen som er siktet for drapet på Frogner, avhøres søndag. – Han er sterkt preget, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Lørdag formiddag i 11-tiden ble Oslo politidistrikt oppringt av en ung mann og informert om en voldshendelse i en leilighet på Frogner.

NRK - 11 okt 23 kl. 10:53

Skjerper straffen i Frogner-drapet

Lagmannsretten skjerper straffen for Frogner-drapet til 17 års fengsel. I tingretten ble tiltalte dømt til fengsel i 13 år og 6 måneder. Det sentrale spørsmålet for lagmannsretten var om drapet ble begått med overlegg.

Klartale - 11 dec 23 kl. 08:39

Mann siktet for drap på Frogner

En mann ble funnet død i en leilighet i helgen. Leiligheten er på Frogner i Oslo. En mann i 20-årene er siktet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com