Frogner

Tuesday, 17 May, 03:53

Nyheter om Frogner

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 mar 22 kl. 09:16

Liten eksplosjon på Frogner i Oslo – ingen skadet

Brannvesenet og politiet er i Gyldenløves gate på Frogner der det er meldt om en mulig eksplosjon. – En gjenstand falt ned fra taket og eksploderte, sier operasjonsleder hos Oslo-politiet Bjørn Gunnar Nysæter. Hva det er for noe er usikkert, og blir nå sjekka.

NRK - 15 feb 22 kl. 03:15

Nattlig musikk til sjenanse på Frogner

Politiet jobbet natt til tirsdag iherdig for å spore opp dem som har tilgang til musikkanlegget på Frogner stadion i Oslo. Det spilles høy musikk derfra, ifølge NTB. Oslo-politiet meldte om saken ved halv ett-tiden.

NRK - 22 mar 22 kl. 19:05

Avduket Ukrainas plass

I ble det nye skiltet på «Ukrainas plass» i Oslo avduket. Avdukingen skjedde klokken seks tirsdag, i krysset Leiv Eirikssons gate og Drammensveien i Oslo, hvor den russiske ambassaden ligger. Frogner bydelsutvalg vedtok for tre uker siden å navngi krysset, som en markering mot den russiske invasjonen av Ukraina.

NRK - 17 mar 22 kl. 10:36

Avduker «Ukrainas plass»

Tirsdag avduker bydel Frogner skiltet med «Ukrainas plass» i krysset der den russiske ambassaden ligger. Bydelsutvalget vedtok i forrige uke å kalle krysset Leiv Eirikssons gate/Drammensveien Ukrainas plass i protest mot krigen. Den russiske ambassade sa i en uttalelse at de oppfattet navnestuntet som en antirussisk aksjon.

NRK - 15 mar 22 kl. 09:16

Mulig eksplosjon i Oslo

Brannvesenet er i Gyldenløves gate på Frogner der det er meldtd om en mulig eskplosjon. Det pågår renovering på stedet, og det skal ha skjedd i forbindelse med forbindelse med rivningsarbeid. Bombegruppa til politiet er på vei.

NRK - 15 mar 22 kl. 09:16

Liten eksplosjon på Hartvig Nissens i Oslo – ingen skadet

Brannvesenet og politiet er i Gyldenløves gate på Frogner der det er meldt om en mulig eksplosjon. – En gjenstand falt ned fra taket og eksploderte, sier operasjonsleder hos Oslo-politiet Bjørn Gunnar Nysæter. Hva det er for noe er usikkert, og blir nå sjekka.

NRK - 09 mar 22 kl. 20:27

Ambassade reagerer på navnestunt

Den russiske ambassaden i Oslo sier til NTB at de oppfatter det som en antirussisk aksjon å gi krysset utenfor ambassaden navnet Ukrainas plass. I går gikk et enstemmig bydelsutvalg i Frogner inn for å døpe veikrysset ved ambassaden dette. Det er ikke snakk om en offisiell navneendring, men en uformell tittel.

VG - 08 mar 22 kl. 21:02

Krysset utenfor Russlands ambassade blir «Ukrainas plass»

Bydelsutvalget i Frogner har besluttet å døpe krysset utenfor Russlands ambassade «Ukrainas plass». Veien ambassaden ligger i endrer ikke navn..

VG - 08 mar 22 kl. 18:43

Krysset utenfor Russlands ambassade får navnet «Ukrainas plass»

Krysset utenfor Russlands ambassade i Oslo vil uformelt få navnet «Ukrainas plass». Det er klart etter at bydelsutvalget i Bydel Frogner tirsdag gikk inn for å gi krysset utenfor ambassaden et navn..

NRK - 08 mar 22 kl. 18:32

Gir navn til krysset ved Russlands ambassade

Nå får krysset utenfor Russlands ambassade uformelt navnet «Ukrainas plass», skriver Aftenposten. Det er bydelsutvalget i Bydel Frogner som tirsdag har fått inn for å gi krysset utenfor ambassaden et navn..

NRK - 08 mar 22 kl. 18:20

Vil endre ambassadeadressen til Ukrainas plass

Den russiske ambassaden i Oslo bør ha adressen Ukrainas plass. Det vedtok bydelsutvalget i Frogner i kveld. I dag er adressen Drammensveien, men et enstemmig bydelsutvalg mener adressen skal være Ukrainas plass..

Aftenposten - 04 mar 22 kl. 19:57

Nå kan Russlands ambassade havne i «Ukrainas gate»

Tirsdag møtes Frogner bydelsutvalg. Da skal de stemme over om deler av Drammensveien skal få et nytt navn..

Aftenposten - 01 mar 22 kl. 19:15

Rekordsum på over 11 mill. i alle bydeler i fjor – bortsett én. Dette var de ti dyreste boligene i hver bydel.

Frogner kostet den dyreste boligen i fjor 102,5 millioner. I sentrum lå toppsalget på 7,9 millioner..

NRK - 26 feb 22 kl. 00:00

Brann i Oslo-bygård slukket

Nødetatene rykket fredag kveld ut til en brann i en bygård på Frogner i Oslo. Brannen ble rask slukket, og to personer ble tatt hånd om av helsevesenet. Det har vært kraftig røykutvikling på stedet, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter klokken 23.

Aftenposten - 13 feb 22 kl. 16:24

– Nå er det virkelig selgers marked

Frogner-leiligheten til langt over prisantydning er en god beskrivelse av dagens marked, ifølge meglertopp..

E24 - 13 feb 22 kl. 15:58

Toroms solgt 1,43 millioner over prisantydning: – Nå er det virkelig selgers marked

Frogner-leiligheten til langt over prisantydning er en god beskrivelse av dagens marked, ifølge meglertopp..

VG - 29 okt 21 kl. 18:33

Døtrene: – Det finnes ikke ord for sorgen og savnet

Frogner KIRKE, LIER (VG) Familiekjære, turglade og eventyrlystne Gunnar Erling Sauve (75) ble fredag bisatt i hjembygda Lier. Kongsberg tok farvel med kunstneren Gun Marith Madsen (78). Begge ble drept i Hyttegata..

VG - 29 okt 21 kl. 18:33

Tok farvel etter Kongsberg-tragedien: – Det finnes ikke ord for sorgen og savnet

Frogner KIRKE, LIER (VG) Familiekjære, turglade og eventyrlystne Gunnar Erling Sauve (75) ble fredag bisatt i hjembygda Lier. Kongsberg tok farvel med kunstneren Gun Marith Madsen (78). Begge ble drept i Hyttegata..

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 10:10

Kunstløp-krasj: Hockeyklubb utestengt i 3 år

En nystartet ishockeyklubb i Oslo er utestengt fra å bruke Sonja Henie ishall ved Frogner stadion i tre år etter….

VG - 29 okt 21 kl. 10:09

Kunstløp-krasj: Hockeyklubb utestengt i 3 år

En nystartet ishockeyklubb i Oslo er utestengt fra å bruke Sonja Henie ishall ved Frogner stadion i tre år etter angivelig uakseptabel oppførsel og konfrontasjon med kunstløpere..

VG - 24 okt 21 kl. 14:27

Bydelspsykiatrien: – Må gjøre noe alvorlig før de får tilstrekkelig hjelp

Lederen for tjenesten som jobber med alvorlig psykisk syke i bydel Frogner i Oslo, mener de syke innbyggerne må utføre alvorlig, ulovlig eller blamerende atferd før de får tilstrekkelig helsehjelp..

VG - 22 okt 21 kl. 08:59

Tidenes viktigste hockey-kaptein

Tidenes viktigste, mest markante og karismatiske kaptein for norsk ishockey har forlatt broen. Ole-Jacob Libæk (83) ble gravlagt fra Frogner kirke i Oslo torsdag..

NRK - 01 sep 21 kl. 05:19

Bilbrann på Frogner i Oslo

Det brant natt til onsdag i to personbiler og en moped i Thomas Heftyes gate på Frogner i Oslo. Politiet tror brannen er påsatt og leter etter flere personer. – Det ble sett noen personer rett i nærheten før det begynte å brenne.

VG - 11 okt 21 kl. 09:47

Kjersti Holmen bisettes i dag: – Et personlig farvel

Mandag bisettes Kjersti Holmen fra Frogner kirke i Oslo. Hun døde natt til søndag 26. september og ble 65 år gammel..

VG - 11 okt 21 kl. 09:47

Kjersti Holmen bisettes: – Nå er denne diamanten for alltid borte

Mange hadde møtt opp i Frogner kirke i Oslo for å ta et siste farvel med Kjersti Holmen som døde natt til søndag 26. september. Holmen ble 65 år gammel..

Dagbladet - 07 okt 21 kl. 15:55

Tok farvel med filmskaperen Petter Vennerød

Filmskaperen Petter Vennerød ble torsdag bisatt fra Frogner kirke..

VG - 07 okt 21 kl. 13:26

Petter Vennerød bisettes: - Et personlig farvel med et kjært familiemedlem

Filmskaperen Petter Vennerød bisettes i dag fra Frogner kirke i Oslo. Han døde 19. september og ble 72 år gammel..

VG - 07 okt 21 kl. 13:26

Tok farvel med filmskaper Petter Vennerød

Torsdag ble filmskaperen Petter Vennerød ble bisatt fra Frogner kirke i Oslo. Han døde 19. september og ble 72 år gammel..

VG - 04 okt 21 kl. 13:50

Kjersti Holmen bisettes mandag

Kjersti Holmen bisettes fra Frogner kirke i Oslo mandag 11. oktober..

NRK - 13 sep 21 kl. 04:59

195 koronasmittet i Oslo

Det er registrert 195 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, ifølge kommunens oversikt. Det er 161 færre enn samme dag forrige uke og 99 færre enn lørdag. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 434 smittede per dag.

NRK - 12 sep 21 kl. 08:51

Masseslagsmål i Lillestrøm

Politiet på Romerika rykka i natt ut til Frogner i Lillestrøm hvor det var meldt om et masseslagsmål mellom 30-40 personer. To fornærmede dro selv til legevakta, og politiet sier til Romerikes Blad at de har skader forenlig med vold. De har videomateriale og har mistenkte i saken, skriver avisa..

NRK - 12 sep 21 kl. 06:37

282 nye smittede i Oslo

Lørdag ble det registrert 282 nye koronasmittede i Oslo, 35 færre enn for en uke siden. De siste to ukene er det i snitt registrert 436 smittede per dag i hovedstaden. Smittetoppen i Oslo var 31.

NRK - 11 sep 21 kl. 18:53

Statsforvalteren kritiserer Oslo

Utdanningsetaten i Oslo gjør altfor lite når elevenes skolemiljø blir krenket, mener Statsforvalteren i Oslo og Viken etter tilsyn. Statsforvalteren førte tilsyn på Uranienborg skole i bydel Frogner denne våren for å kontrollere at kommunen oppfyller kravene i regelverket om et trygt og godt skolemiljø. I en fersk tilsynsrapport konstaterer statsforvalteren med at Oslo kommune ikke er innefor regelverket.

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 18:15

Frogner med en touch av Paris: – Inne i egen leilighet vokste interiørinteressen rett til himmels

Her er det røft, rocka, søtt, moderne og romantisk på en gang. Lysekroner, skinn, velur, krom og marmor..

NRK - 23 jul 21 kl. 11:31

Frogner-siktet er tilregnelig

Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig, mener sakkyndige. Det kommer fram i en fengslingskjennelse fra Oslo tingrett torsdag, der mannen ble varetektsfengslet i nye fire uker. I kjennelsen vises det til en rettspsykiatrisk erklæring fra 6.

NRK - 08 sep 21 kl. 04:55

526 nye smittede i Oslo

Tirsdag ble det registrert 526 nye koronasmittede i Oslo. Det er 152 færre enn for en uke siden, men 106 flere enn mandag. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 402 smittede per dag, så trenden er økende.

NRK - 07 sep 21 kl. 04:59

418 nye smittede i Oslo

Det er registrert 418 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 46 flere enn samme dag forrige uke, og 62 flere enn dagen før. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 391 smittede per dag.

NRK - 31 maj 21 kl. 15:46

Siktet for Frogner-drapet avhøres

Den 39-årige mannen som er siktet for Frogner-drapet i Oslo, skal onsdag denne uka i de første avhørene med politiet. Mannen er siktet for drapet på Fevziye Kaya Sørebø Tostrups gate på Frogner i Oslo 28. april..

NRK - 01 sep 21 kl. 23:04

Brann i blokk i Oslo

Politiet melder om brann i fjerde etasje i en boliglokk i Odins gate på Frogner i Oslo. Politiet tvitret om brannen like før klokka 23 onsdag kveld..

NRK - 01 sep 21 kl. 23:04

Brann i bygård i Oslo

Nødetatene rykket sent onsdag kveld ut til brann i en bygård på Odins gate på Frogner i Oslo. Det viste seg at det brann i et ventilasjonsrom. Beboerne er evakuert.

Aftenposten - 30 aug 21 kl. 07:00

«Jeg er i åttiårene, er høyst oppegående, men det er vel ikke meningen at jeg må gå over til elsykkel med piggdekk?»

Jeg er i åttiårene og bor på Frogner. Her er grunnen til at jeg ikke kan stemme på MDG..

Aftenposten - 22 aug 21 kl. 11:20

Jansrud og samboeren: Kjøpte Frogner-luksus for 21,7 mill.

Kjetil Jansrud (35) tar med seg familien og flytter inn i en villa ved Vigelandsparken i Oslo..

VG - 22 aug 21 kl. 11:20

Jansrud og samboeren: Kjøpte Frogner-luksus for 21,7 mill.

Kjetil Jansrud (35) tar med seg familien og flytter inn i en villa ved Vigelandsparken i Oslo..

NRK - 14 aug 21 kl. 22:46

Skogbrann i Lillestrøm slukket

Skogbrannen som lørdag ettermiddag oppsto i et hogstområde på Frogner i Lillestrøm kommune, er slokket. Det melder Øst 110-sentral på Twitter like over klokken 21 lørdag kveld. Brannvesenet brukte ifølge Romerikes Blad tid på å komme seg inn i området det brant i..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt