NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:53

NRK - 27 sep 23 kl. 13:54

Ber om tips etter skyting i Oslo

Oslo-politiet ber publikum om tips etter skytingen i bydel Nordstrand tirsdag kveld. Politiinspektør Grete Lien Metlid sier til NRK at de så langt ikke har pågrepet noen. – Det jeg kan si er at vi har interessante og konkrete opplysninger å jobbe med. Vi får se når det gir resultater, sier Metlid. Ingen personer ble fysisk skadet i skytingen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordstrand, Grete Lien Metlid, NRK, Metlid, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , tips, etter, skytingi , Oslo
NRK - 27 sep 23 kl. 13:54

Ber om tips etter skyting på Nordstrand

Oslo-politiet ber publikum om tips etter skytingen i bydel Nordstrand tirsdag kveld. Politiinspektør Grete Lien Metlid sier de så langt ikke har pågrepet noen. – Det jeg kan si er at vi har interessante og konkrete opplysninger å jobbe med.

Klartale - 14 jul 23 kl. 11:30

Tips fra Nav til ukrainere som vil jobbe

Over 50.000 ukrainere har søkt asyl i Norge. Mange av dem kom allerede tidlig i 2022.

NRK - 06 okt 23 kl. 07:09

Politiet ber fortsatt om tips i drapssaken i Kristiansand

Politiet ber om nye tips etter at drapssiktede Alwan Ahmed Alawneh ble funnet død i sjøen utenfor Kristiansand tirsdag. Politiinspektør Cecilie Pedersen sier politiet nå ønsker tips fra området langs standkanten i Vågsbygd. Den avdøde mannen er siktet for dobbeltdrapet i Vågsbygd, hvor en mor og hennes åtte år gamle datter ble funnet drept forrige uke..

NRK - 01 jul 23 kl. 09:52

Politiet ber om tips etter brann i Lofoten

Politiet fikk natt til lørdag 1. juli, ca kl 0200, melding om brann i et hus i Justadveien i Stamsund i Lofoten. Et barn og en mann ble reddet ut av huset av naboer.

NRK - 05 sep 23 kl. 14:03

Politiet etterlyser tips etter grovt væpnet bingoran i Oslo

Oslo politidistrikt etterlyser tips i bingoransaken på Sagene i Oslo som skjedde mandag. Politiet ønsker tips fra personer som kan ha gjort observasjoner av gjerningspersonen, enten i nærheten av åstedet eller andre steder, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding. De ber også andre personer som kan ha relevant informasjon om gjerningspersonen, ta kontakt med dem.

NRK - 14 okt 23 kl. 16:58

To pågrepet etter drap og skyting i Sverige

To personer er pågrepet etter skyting i Västberga hvor en far ble drept og hans kone og barn ble skutt, bekrefter politiet i Sverige ifølge Aftonbladet. Det var natt til torsdag at det var skyting i huset til en barnefamilie i Västberga sør i Stockholm. Den ene forelderen ble drept, mens den andre ble fraktet til sykehus med skuddskader.

NRK - 27 jul 23 kl. 11:07

Politiet ber om tips etter knivstikking

Politiet ber om tips etter at en mann skal ha blitt knivstukket i Sandefjord i går kveld. Han ble skrevet ut av sykehuset i løpet av natta. Ingen personer er pågrepet og politiet har heller ingen mistenkte i saken.

NRK - 10 sep 23 kl. 16:22

Alvorlig voldshendelse i Trondheim – politiet ber om tips

Politiet i Trøndelag etterforsker en alvorlig voldshendelse etter at en ung mann i slutten av tenårene ble slått ned i Gaubekveita, beliggende mellom Fjordgata og Carl Johans gate, i Trondheim sentrum ca. klokken 04.00 natt til søndag 10.

Dagbladet - 21 aug 23 kl. 17:33

Ber om tips etter tagging

Politiet ber om tips om tagging flere steder i Hønefoss i tiden før Jonas Aarseth Henriksen ble funnet død..

Klartale - 26 okt 23 kl. 08:23

Minst 22 drept i skyting

Minst 22 mennesker er døde. Mange er skadd i tillegg. Noen skjøt dem i Maine i USA.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

AFP: Israel trekker forhandlere ut fra Qatar etter ingen fremgang

Israelsk etterretning har vært i samtaler med qatarske meklere for å opprette en ny våpenhvile mellom Israel og Hamas. Nå skal statsminister Benjamin Netanyahu ha beordret Mossad-sjef David Barnea og hans team til å returnere fra Qatar på grunn av en «blindvei» i forhandlingene som fant sted i Doha lørdag, opplyser statsministerens kontor, ifølge The Jerusalem Post og AFP. Israel er angivelig åpen for å vurdere flere fremtidige våpenhviler i krigen på Gazastripen for å tillate løslatelse av gisler holdt av Hamas, ifølge The Jerusalem Post.

NRK - 10 minutter siden

Sverige tar til orde for atomkraft

Mer enn 20 land klimatoppmøtet ber om en tredobling av verdens kjernekraftkapasitet som en del av arbeidet med å oppnå nullutslipp innen 2050, skriver France 24. I en erklæring signert av blant annet USA, Ghana, Sverige og Japan skriver landene at atomenergi spiller en nøkkelrolle for å nå målet om karbonnøytralitet. – Vi argumenterer ikke for noen at dette absolutt kommer til å være et omfattende alternativ til alle andre energikilder, sa den amerikanske klimautsendingen John Kerry.

NRK - 30 minutter siden

Iran: To i den iranske Revolusjonsgarden er drept av israelske angrep

Statlig media i Iran melder at to soldater i den iranske Revolusjonsgarden er drept etter et israelsk angrep i Syria. Det skriver flere nyhetsbyråer. Israel har startet hundrevis av luftangrep mot sin nordlige nabo siden Syrias borgerkrig startet i 2011.

NRK - 1 time siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 1 time siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 2 timer siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 2 timer siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com