Nordstrand

Saturday, 02 December, 23:44

Nyheter om Nordstrand

NRK - 29 sep 23 kl. 14:14

Kjent svensk gjengprofil pågrepet for skyting på Nordstrand

En av de to pågrepne etter skytingen på Nordstrand tirsdag kveld er en kjent svensk gjengprofil, knyttet et kriminelle nettverket, melder Dagbladet. Mannen i midten av 20-åra som er siktet for skyting mot et bolighus på Nordstrand tirsdag kveld, er tidligere dømt for å ha oppbevart hjemmelaget bombe. Den andre personen som er pågrepet er en kjent svensk gjengprofil..

NRK - 28 sep 23 kl. 21:07

Politiet: Ble brukt haglgevær på Nordstrand

Det var et haglgevær som ble brukt under skytingen mot et hus på Nordstrand i Oslo tirsdag kveld. Det bekrefter politiinspektør Grete Lien Metlid overfor Nordstrands Blad. Metlid er sjef for Etterretning og etterforskning (FEE) ved Oslo politidistrikt.

NRK - 28 sep 23 kl. 09:36

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 12 okt 23 kl. 18:14

Varetektsfengsles i fire uker etter skytingen på Nordstrand i Oslo

Mannen som ble pågrepet torsdag i forbindelse med Nordstrand-skytingen varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøkskontroll. Fra før er en mann i 20-årene og en mann i 30-årene siktet og fengslet i saken. Begge har straffehistorikk fra før..

NRK - 12 okt 23 kl. 10:32

Politiet har gjort ny pågripelse etter skytingen på Nordstrand

Politiet har gjort en ny pågripelse i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag 26. september. Personen blir i dag fremstilt for fengsling i Oslo tingrett.

NRK - I førrgår: 07:11

Planlegg ombygging av jernbanestasjonar i Oslo-regionen

Bane NOR planlegg ombygging av åtte jernbanestasjonar i Oslo-regionen for å tilpassa dei til nye og lengre togsett, melder NTB. Stasjonane det gjeld er Strømmen, Fjellhamar, Haugenstua, Grorud, Nordstrand, Ljan, Kolbotn og Langhus. Etter planen skal nye tog settast i trafikk på strekningane Spikkestad-Oslo S-Lillestrøm og Oslo S-Ski i løpet av 2025 og 2026, og plattformane må tilpassast dei nye toglengdene innan då..

NRK - 30 sep 23 kl. 10:30

Fant hagle på eiendommen etter Nordstrand-skytingen

Det er tidligere kjent at politiet har gjort beslag av et våpen etter skytingen på Nordstrand. Oslopolitiet bekrefter nå til NRK at det er snakk om en hagle. – Politiet har gjort beslag av et våpen på eiendommen hvor hendelsen skal ha skjedd, og det er en hagle, sier politiadvokat Sonika Sharma Sundheim.

Dagbladet - 29 sep 23 kl. 13:14

Svensk gjengprofil siktet etter Nordstrand-skyting

Mannen i midten av 20-åra som er siktet for skyting mot et bolighus på Nordstrand tirsdag kveld, er tidligere dømt for å ha oppbevart hjemmelaget bombe. Den andre personen som er pågrepet er en kjent svensk gjengprofil..

NRK - 17 nov 23 kl. 20:22

En person bekreftet død etter rekkehusbrann

Politiet i Oslo opplyser fredag kveld om en brann i en leilighet i et rekkehus på Toppåsen i Søndre Nordstrand i Oslo. En person døde i brannen, opplyser politiets innsatsleder Brian Skotnes på stedet til NRK. Pørende er varslet..

NRK - 27 sep 23 kl. 20:45

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 27 sep 23 kl. 13:54

Ber om tips etter skyting på Nordstrand

Oslo-politiet ber publikum om tips etter skytingen i bydel Nordstrand tirsdag kveld. Politiinspektør Grete Lien Metlid sier de så langt ikke har pågrepet noen. – Det jeg kan si er at vi har interessante og konkrete opplysninger å jobbe med.

NRK - 18 sep 23 kl. 15:04

Slik endte bydelsvalget i Oslo

Det ble borgerlig flertall i fem av Oslo 15 bydeler. I Frogner, Nordstrand, Ullern og Vestre Aker har Høyre rent flertall i bydelsutvalget, mens i Nordre Aker har Høyre, Frp og Venstre flertall. Det er klart etter stemmene i bydelsvalget er ferdig telt opp.

Aftenposten - 31 okt 23 kl. 19:12

Barn står i kø for å se Oslos skumleste hus: – Jeg gleder meg mer til halloween enn til julaften

Med 1600 poser godteri, røykmaskiner og skumle figurer har Amalie von Ahnen og Mats Bache Flymo fra Nordstrand skapt….

Aftenposten - 23 okt 23 kl. 19:51

Ap-politiker flytter fra Søndre Nordstrand etter trusler fra gjengmiljøer

– Jeg føler meg ikke trygg, sier Sarah Gaulin (Ap). Nå bor hun i en annen bydel av hensyn til egen sikkerhet..

NRK - 12 okt 23 kl. 22:17

Kapur vil bli Oslo Høyre-leder

Stortingsrepresentant Mudassar Kapur (46) vil bli leder for Oslo Høyre. Kapur skriver på Facebook torsdag kveld at en rekke partikollegaer fra rundt i byen har tatt kontakt de siste ukene med hyggelige oppfordringer om at han tar på seg ledervervet. Nåværende leder Morten Steenstrup ga i desember beskjed om at går av på årsmøtet i januar neste år.

VG - 30 sep 23 kl. 12:36

Fant hagle etter skyting på Nordstrand

Våpenet ble funnet like utenfor boligen som ble beskutt. – Påfallende, sier politiet..

NRK - 30 sep 23 kl. 10:30

VG: Fant hagle på eiendommen etter Nordstrandskytingen

Det er tidligere kjent at politiet har gjort beslag av et våpen etter skytingen på Nordstrand. Nå bekrefter Oslo-politiet til VG at det er snakk om en hagle. – Jeg kan bekrefte at det ble funnet en hagle på stedet, rett utenfor boligen, sier politiadvokat Sonika Sharma Sundheim til VG.

Aftenposten - 29 sep 23 kl. 15:33

Skjøt med hagle mot huset til B-gjengprofil. En av de siktede knyttes til svensk gjeng.

Tirsdag ble det skutt med hagle mot huset til en tidligere B-gjengleder på Nordstrand..

NRK - 29 sep 23 kl. 14:14

Svensk person pågrepet for skyting i Norge

En svensk gjengkriminell mistenkt for skyteepisode i Norge, melder Dagbladet. Mannen i midten av 20-åra som er siktet for skyting mot et bolighus på Nordstrand tirsdag kveld, er tidligere dømt for å ha oppbevart hjemmelaget bombe. Den andre personen som er pågrepet er en kjent svensk gjengprofil..

Dagbladet - 28 sep 23 kl. 09:04

Skjøt mot huset til tidligere gjengprofil

Tirsdag kveld ble det løsnet skudd på Nordstrand i Oslo. Målet skal ha vært huset til en tidligere lederskikkelse i B-gjengen, ifølge Dagbladets opplysninger..

NRK - 27 sep 23 kl. 13:54

Ber om tips etter skyting i Oslo

Oslo-politiet ber publikum om tips etter skytingen i bydel Nordstrand tirsdag kveld. Politiinspektør Grete Lien Metlid sier til NRK at de så langt ikke har pågrepet noen. – Det jeg kan si er at vi har interessante og konkrete opplysninger å jobbe med.

NRK - 18 jul 23 kl. 14:32

Kvinne pågrepet for brannstiftelse – blir holdt i varetekt i mangel på plass hos helsevesenet

En kvinner er pågrepet og siktet for brannstiftelse på Nordstrand i fjor. Politiet holder henne nå i varetekt fordi det ikke er plass til henne i helsevesenet. – Det er eneste mulighet vi har, dessverre da vi ikke kan se at det finnes noe annet tilbud til henne, sier politiadvokat Eric Lindset til Nordstrands Blad.

NRK - 29 aug 23 kl. 10:50

Åpner flere felt på E6 ved Abildsø

Tirsdag morgen har det vært lange køer ut fra Søndre Nordstrand i Oslo. Årsaken er veiarbeid på E6 ved Abildsø etter at det gikk et ras der i helgen på grunn av mye regn. Det har ført til at bare ett felt i hver retning har vært åpen.

NRK - 11 aug 23 kl. 10:20

Varsler nye tiltak i boligpolitikken

Regjeringen vil gi kommunene mer makt i boligpolitikken. Blant annet skal kommunene få kreve at private utbyggere lager en viss andel leie-til-eie-boliger. Nye modeller for boligkjøp er en del av levekårsmeldingen som regjeringen legger fram i dag.

Klartale - 16 jun 23 kl. 13:30

57 meldinger til barnevernet er forsvunnet

Bergen kommune holdt en presse-konferanse mandag forrige uke. Kommunen hadde oppdaget en teknisk feil. Feilen gjorde at bekymrings-meldinger til barnevernet forsvant.

VG - 14 jun 23 kl. 08:04

Nå får 7000 familier gratis barnehage

Nordstrand (VG) Med fire jenter mellom 1 og 7 år merkes prisveksten godt. Men fra august vil firebarnsfamilien fra Oslo spare titusener på gratis barnehageplass og gratis SFO..

NRK - 12 jun 23 kl. 16:13

Forsinkelser på Østfoldbanen

Det er forsinkelser på Østfoldbanen fordi et tog sperrer sporet ved Nordstrand. – Foreløpig vet vi ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor på sine nettsider. R22, L2, R21 og RE20 er berørt..

NRK - 01 jun 23 kl. 23:43

En person knivstukket i Oslo

Politiet i Oslo rykket torsdag kveld ut etter melding om en slåsskamp, og at en person skal være knivstukket i Oslo, Skadeomfanget er uklart, tvitrer politiet i Oslo. Hendelsen skal ha funnet sted ved Dalsløkka i Søndre Nordstrand i Oslo. Politiet har kontroll på tre personer..

NRK - 01 jun 23 kl. 23:43

To personer lettere skadd i knivstikking i Oslo

Politiet har kontroll på tre personer etter melding om knivstikking på Dalsløkka i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. To personer er lettere skadd. Oslopolitiet meldte om saken ved 23.

VG - 08 maj 23 kl. 17:30

E18 stengt i begge retninger - store trafikale utfordringer

Tre biler har kollidert på E18 Mosseveien ved Nordstrand i Oslo. Til sammen ti personer er involvert i ulykken..

NRK - 08 maj 23 kl. 17:04

Ti personer i trafikkulykke E18 Mosseveien i Oslo

Nødetatene er på Mosseveien på Nordstrand i forbindelse med en trafikkulykke. Totalt tre biler og ti personer er involvert i det som trolig er en frontkollisjon. Ambulanse jobber med de skadde.

NRK - 08 maj 23 kl. 17:04

Sju personer i trafikkulykke E18 Mosseveien i Oslo

Nødetatene er på Mosseveien på Nordstrand i forbindelse med en trafikkulykke. Totalt tre biler, blant annet en varebil er involvert. Sju personer er involvert i det som trolig er en frontkollisjon, sier brannvesenet til NRK.

NRK - 08 maj 23 kl. 17:04

Sju personer i trafikkulykke på E18 Mosseveien i Oslo

Nødetatene er på Mosseveien på Nordstrand i forbindelse med en trafikkulykke retning Moss. Totalt tre biler, blant annet en varebil er involvert. Sju personer var i bilene i det som trolig var en frontkollisjon, opplyser brannvesenet til NRK.

NRK - 08 maj 23 kl. 17:04

Ti personer i trafikkulykke på E18 Mosseveien i Oslo

Nødetatene er på Mosseveien på Nordstrand i forbindelse med en trafikkulykke retning Moss. Totalt tre biler, blant annet en varebil med sju personer er involvert. Det var trolig var en frontkollisjon, opplyser brannvesenet til NRK.

Dagbladet - 30 apr 23 kl. 18:54

Evakuert etter brann i Oslo

Alle nødetatene rykket søndag kveld ut til Nordstrand i Oslo etter melding om brann i en bygning..

NRK - 15 apr 23 kl. 16:53

Person trolig kvinstukket i Oslo

Politiet er ved Bjørndal senter i Oslo der en person trolig er knivstukket i låret. Fornærmede får behanding av ambulanse. Det er ikke kontroll på gjerningsperson.

NRK - 15 apr 23 kl. 16:53

Person trolig knivstukket i Oslo

Politiet er ved Bjørndal senter i Oslo der en person trolig er knivstukket i låret. Fornærmede får behandling av ambulanse. Det er ikke kontroll på gjerningsperson.

NRK - 09 apr 23 kl. 09:29

Øst/vest-skillet lever i Oslo

Inntektstall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at skillet mellom øst og vest i Oslo fremdeles er sterkt. Det er Avisa Oslo som omtaler tallene. Snittinntekten i Vestre Aker er mer enn dobbelt så høy som i Søndre Nordstrand og tre av groruddalsbydelene.

NRK - 26 mar 23 kl. 15:08

Brann i trafostasjon – 40.000 utan straum

Over 40.000 husstandar har mista straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune. – Det er syd i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 26 mar 23 kl. 15:08

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 01 feb 23 kl. 08:53

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 23 mar 23 kl. 03:53

Politiet satser tungt i østlige bydeler

Politiet har pekt ut seks spesielt utsatte soner i Oslo der innsatsen mot våpen og narkosalg skal trappes kraftig opp. Tiltaket er inspirert av Sverige. I fjor besluttet politimesteren en satsing rettet mot alle utsatte områder, eller sårbare områder, som de også kalles.

NRK - 24 feb 23 kl. 09:25

Kontroll på brann nye Tøyenbadet

Det var røykutvikling i et bygg til det nye Tøyenbadet i Oslo. – Vi har nå lokalisert brannen i et rør inne i bygget, så vi har startet slukking, sier vaktkommandør i Oslo brann- og redningsetat Arvid Nordstrand. De er på plass med fire brannbiler.

NRK - 05 feb 23 kl. 00:00

Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på Festningen restaurant

Klokken 23.30 sier vaktkommandør Arvid Nordstrand til NTB at brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på restauranten på Akerhus festning. – Vi vil nok holde på i hele natt, og sannsynligvis utover dagen i morgen, sier han til NTB.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com