NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:03

NRK - 15 maj 22 kl. 17:41

AstraZeneca beklager etter vaksinebivirkningene

Vaksinemakeren AstraZeneca beklager at friske, uskyldige mennesker ble rammet av bivirkningen som stanset bruken av denne vaksinen i Norge. Fem mennesker døde. Norge tok AstraZeneca-vaksinen ut av bruk etter flere meldinger om uvanlige blodpropper. Flere ble syke, og fem helsearbeidere som hadde fått vaksinen, døde. – Det som skjedde, er utrolig sørgelig og trist.
Les mer på NRK


Les mer om:
AstraZeneca, Norge, Lund, VG, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AstraZeneca, beklager, etter, vaksinebivirkningene
NRK - 08 nov 21 kl. 08:18

Vaksine knyttes til dødsfall

En person i Søndre Land i Innlandet døde etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen tidligere i år. Dødsfallet er nå registrert som dødsfall knyttet til vaksinen. En person i Søndre Land døde etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen.

NRK - 21 apr 22 kl. 18:45

VG: Nytt AstraZeneca-dødsfall registrert

Legemiddelverket har konkludert med at et dødsfall som ble registrert i fjor vår, skyldtes sykdomsbildet med blodpropp, lave antall blodplater og blødninger som følge av AstraZeneca-vaksinen, skriver VG. – Dette er et dødsfall som har vært med i oversikten lenge, men først nå når vi fikk obduksjonsrapporten, har vi konkludert med at det er overveiende sannsynlig at dødsfallet representerer det nye sykdomsbildet knyttet til AstraZeneca-vaksinen, sier overlege Sigurd Hortemo i Legemiddelverket til avisen. Tidligere har det vært bekreftet syv tilfeller av det alvorlige sykdomsbildet, der fem tilfeller hadde dødelig utfall..

VG - 15 maj 22 kl. 16:51

AstraZeneca snakker ut om vaksinedrama – beklager til ofrene

Fem nordmenn døde etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen i fjor. Nå innrømmer vaksineselskapet at de kunne kommunisert annerledes da det stormet som verst..

NRK - 28 okt 21 kl. 18:04

Beklager halloween-uttalelse

Helseminister Ingvild Kjerkol beklager at hun på koronapressekonferansen sa at snørrete barn ikke får gå halloween. – Snørrete unger kan dessverre ikke gå halloween. Man må holde seg hjemme når man er syk, sa helseminister Ingvild Kjerkol til NRK før torsdagens koronapressekonferanse.

NRK - 23 feb 22 kl. 18:01

Tajik beklager at hun ikke var ryddig nok

– Jeg ønsker å være etterrettelig i alt jeg gjør, sier Hadia Tajik til NRK. Hun fastholder overfor NRK at hun har hatt utgifter i hele perioden det er snakk om, men at hun ikke kan dokumentere dette. – Hva er det du beklager da?

NRK - 18 maj 22 kl. 15:11

Beklager til korps som ble kastet ut av tog

Politiet i Oslo beklager til Christiana Blåseensemble for at korpset ble kastet ut av barnetoget i går. Ensemblet med studenter fra Norges Musikkhøgskole har i mange år gått sammen med Slemdal skole i barnetoget. Men ifølge stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt var dette ikke tydelig i toget.

NRK - 30 maj 22 kl. 13:29

Frankrike beklager Champions League-finalen

Frankrikes innenriksminister, Gérald Darmanin, beklager Champions League-finalen, melder Reuters. – Jeg vil uttrykke min beklagelse for hvordan lørdagens Champions League-finale ble håndtert. Vi beklager den noe uorganiserte måten Liverpool håndterte sine fans, i motsetning til måten Real Madrid håndterte sine fans, sier Darmanin ifølge byrået.

VG - 14 maj 22 kl. 07:45

Ukjent toppmøte om AstraZeneca: Norge ble kalt inn på teppet

Norge stilte seg på bakbena mot EU om AstraZeneca-vaksinen i fjor vår. Så ble de kalt inn på teppet..

NRK - 23 maj 22 kl. 19:02

Ja til koronamedisin fra AstraZeneca i Norge

Koronamedisinen Evusheld fra AstraZeneca kan tas i bruk i Norge, har Beslutningsforum bestemt. Helsedirektoratet skal utvikle faglige råd for legemiddelet. – Dette er et nytt covid-19-legemiddel som kan tas i bruk i spesialisthelsetjenesten, i tråd med retningslinjer som fortløpende fastsettes av fagdirektørene i de regionale helseforetakene, sier Beslutningsforums leder Inger Cathrine Bryne til Dagens Medisin.

NRK - 05 nov 21 kl. 20:51

Anmelder politiet etter øvelse

Fem skoleelever i Oslo fikk røff behandling da de deltok på en øvelse med Den kongelige politieskorte. Nå anmelder flere av dem politiet, som beklager. Ungdommene skal blant annet ha fått blåmerker, sår og stikkskader fra kanyler, skriver Dagbladet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 30 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 2 timer siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 3 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com