NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:52

NRK - I førrgår: 15:43

6-åring savnet fra Bakklandet

En 6 år gammel gutt er savnet fra området på Bakklandet i Trondheim. Gutten har vært borte i flere timer. Politiet og brannvesenet er i byen og leter etter gutten. Brannvesenet er blant annet ute i båt på Nidelva. Barnet har på seg en blågrønn fleecejakke, gul t-skjorte og brune sandaler.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bakklandet, Trondheim, Nidelva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 6-åring, savnetfra , Bakklandet
NRK - I førrgår: 16:30

Savnet gutt funnet

Politiet melder på Twitter at den savnede gutten på Bakklandet er funnet. Ifølge dem er alt ok..

NRK - 07 apr 22 kl. 11:20

Norsk dykker fraktet til sykehus i Malaysia – flere andre dykkere savnet

En gruppe europeiske dykkere ble onsdag meldt savnet i Malaysia. En norsk kvinne i 30-årene er funnet og innlagt på sykehus, mens tre andre fortsatt er savnet. Den norske kvinnen ble torsdag funnet i vannet et godt stykke unna der dykkerne sist ble observert ved en øy langs Malaysias sørøstlige kyst.

NRK - 03 mar 22 kl. 11:38

Person funnet død i Maridalsvannet

Alle nødetatene har rykket ut til Maridalsvannet i Oslo, etter at en forbipasserende så noen i vannet. – Vi er fremme der nå, og vi kan bekrefte at det er funnet en person i vannet, åpenbart død, sier Gjermund Stokkli, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. Politiet tror at personen har ligget lenge i vannet, og betrakter det foreløpig som en ulykke.

NRK - 10 mar 22 kl. 11:16

Savnet mann ble funnet ved Maridalsvannet

Mannen som i forrige uke ble funnet død i et vann nord for Maridalsvannet i Oslo, var en savnet mann i 70-årene. Det bekrefter politiet til Nordre Aker Budstikke. Mannen, som er i 70-årene, ble meldt savnet av sin familie 20.

VG - 31 mar 22 kl. 11:20

Ung kvinne funnet død i solarium - seks dager etter hun ble meldt savnet

En savnet kvinne ble funnet død i et solarium seks dager etter at hun ble meldt savnet i Larvik..

NRK - 21 apr 22 kl. 10:23

Dødstallet stiger etter jordskred på Filippinene

Dødstallet etter flere jordskred og flommer på Filippinene har steget til 224 og 147 personer er fremdeles savnet. Flesteparten av dødsfallene har skjedd i Leyte-provinsen, omtrent 60 mil sørøst fra hovedstaden Manila. 202 personer har mistet livet i Leyte, og minst 140 personer er fremdeles savnet i byene Baybay og Abuyog.

NRK - 10 maj 22 kl. 18:12

Nesten 30 mennesker savnet sør for Gran Canaria

28 mennesker er savnet og fryktes omkommet etter at gummibåten deres sank utenfor kysten av Kanariøyene, ifølge spansk kystvakt og en hjelpeorganisasjon. Kystvakten sier tirsdag at de reddet 13 migranter fra den forliste båten i Atlanterhavet dagen før. Forliset fant sted rundt 105 kilometer sør for øya Gran Canaria.

Klartale - 07 jun 22 kl. 13:55

En elev fra Bergen er savnet etter flystyrt

Søndag morgen dro et småfly fra Bergen. Om bord var det to personer. En av dem skal være en skoleelev fra Bergen.

Dagbladet - 07 apr 22 kl. 14:46

Savnet fireåring funnet død

Fire år gamle Sasha var savnet i nesten en måned etter at båten han flyktet med kantret. Denne uka ble han funnet død..

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 09:38

Savnet toåring funnet død

Noah (2) ble funnet død i ei elv ett døgn etter at han ble meldt savnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com