Trondheim

Friday, 02 December, 07:04

Nyheter om Trondheim

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 nov 22 kl. 00:35

Signalfeil stengte Trondheim stasjon

Trondheim stasjon på Dovrebanen var søndag kveld stengt på grunn av signalproblemer. Bane Nor meldte om problemene klokka 21.35, og rett før midnatt kom meldingen om at stasjonen igjen var åpnet for trafikk.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:46

Signalproblemer stenger Trondheim stasjon

Trondheim stasjon på Dovrebanen er søndag kveld stengt på grunn av signalproblemer. – Foreløpig vet vi ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor på sine nettsider. De berørte toglinjene er SJ Norges lokaltog mellom Trondheim S og Støren, samt regiontoget mellom Oslo S og Trondheim.

NRK - 28 nov 22 kl. 13:21

Serbias president på besøk i Norge

Den serbiske presidenten Aleksandar Vučić er på offisielt besøk i Norge denne uka, med program i Oslo og Trondheim. Stortingspresident Masud Gharahkhani tok imot president Aleksandar Vučić da han ankom Løvebakken mandag morgen. Det var på forhånd kjent at energi og grønn omstilling ville bli sentralt i praten på stortingspresidentens kontor.

NRK - 6 timer siden

Brann på skole i Trondheim

Brannvesenet i Trondheim har kontroll på en brann på Charlottenlund ungdomsskole. Det er uklart hvordan brannen i en kontordel av skolen oppsto, melder politiet..

NRK - 12 nov 22 kl. 12:32

Politiet: Demonstranter har lagt seg ned på Trondheim torg

Politiet rykker til Trondheim torg i Trondheim, der demonstranter skal ha lagt seg ned. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - Igår: 02:41

Enebolig brant i Trondheim

En kvinne fikk i seg røyk og er fraktet til St. Olavs hospital etter at hun ble evakuert fra en brennende enebolig i Trondheim. Det var kraftig røykutvikling fra brannen som nå er slukket, melder politiet i Trøndelag.

NRK - Igår: 14:09

Radioprogrammet Ukeslutt flyttes til Trondheim

Radioprogrammet Ukeslutt som sendes på NRK P1 og P2 på lørdager flyttes fra Oslo til Trondheim fra 1. mai 2023. Det har NRK-ledelsen bestemt.

NRK - 11 nov 22 kl. 12:50

Politiet ønsker tips fra publikum etter alvorlig voldshendelse i Trondheim

Politiet fikk klokken 05.15 i natt melding om at en person skal ha blitt utsatt for vold, et sted i området Lademoen/Rosendal i Trondheim. Fornærmede, en mann i 30-årene, ble fraktet til St.

NRK - I førrgår: 14:46

Strømmen tilbake i Trondheim

Tensio har klart å koble om strømmen slik at kunder som var berørt av strømbruddet i Trondheim har fått strømmen tilbake. Årsaken til strømbruddet er ikke kjent, så feilsøking fortsetter ifølge Tensio..

NRK - I førrgår: 13:10

Stort strømbrudd i Trondheim

1915 kunder er foreløpig uten strøm i området Tyholt, Kuhaugen og Persaunet i Trondheim. Tensio jobber med å få rettet opp i feilen..

NRK - 28 nov 22 kl. 12:50

Gjennom isen i Trondheim

En person har syklet på isen på Vintervatnet i Bymarka i Trondheim, og har gått gjennom isen. Personen har kommet seg på land og nødetatene er på vei til stedet, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

Aftenposten - 26 nov 22 kl. 13:01

Snart kommer verdensstjernen til Trondheim

Tennisstjernen Casper Ruud kommer fra oppvisningsturne i Sør-Amerika til Lade i Trondheim. Her møter han cirka 400 barn..

VG - 25 nov 22 kl. 17:47

Ordførerkandidat om Giske-lag: – Trondheims politikk skal styres fra Trondheim

Trondheim (VG) Emil Raaen (47) kan bli Trondheims neste ordfører. Eller så kan Arbeiderpartiet miste makten i det røde fyrtårnet – for første gang på 20 år..

VG - 23 nov 22 kl. 22:18

Trond Giske om politikk-comeback: – Tør ikke å spå

Trondheim (VG) Trond Giskes lokallag i Trondheim tiltrekker seg medlemmer som er misfornøyde med Arbeiderpartiet. Selv vil han ikke utelukke å bli folkevalgt igjen..

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 19:25

Sunniva (18) fra Trondheim klar for VM-finale

18-åringen fra Trondheim slo sin antatt tøffeste rival i semifinalen i junior-VM i boksing..

NRK - 15 nov 22 kl. 15:52

Storbyer vil utsette høring om ny skatt

En rekke norske kommuner, deriblant storbyer som Bergen, Stavanger og Trondheim ber om å få utsatt høringsfristen for den nye grunnrenteskatten for havbruk. Det sier imidlertid Finansdepartementet nei til, skriver IntraFish. – Vi har fått avslag på søknaden om utsatt frist på havbruk.

NRK - 6 timer siden

Ingeniørene mekler på overtid

Ingeniører som er organisert i NITO mekler på overtid med arbeidsgiversiden i NHO på Riksmeklerens kontor. Dersom partene ikke blir enige om ny lønnsavtale på overtid, kan det bety at 123 ingeniører blir tatt ut i streik fredag morgen. En streik kan ifølge NITO ramme Nexans Norway i Halden, Siemens i Oslo, enkeltmedlemmer i Telenor, Aker Solutions, Aibel, Siemens Trondheim, Siemens Engroshandel og FMC Kongsberg Subsea..

NRK - 6 timer siden

Kontroll på brann i Charlottenlund ungdomsskole

Nødetatene rykket ut til en brann i Charlottenlund ungdomsskole i Trondheim. De fikk raskt kontroll på brannen. Det har vært brann i en kontordel, men det er foreløpig uklart hva som er årsaken til brannen, melder politiet på Twitter.

NRK - 21 timer siden

Ingen avgjørelse før nyttår

Det kommer ingen avgjørelse fra statsadvokaten i Silje-saken før årsskifte. Det sier statsadvokaten til NRK. Silje Marie Redergård (5) ble funnet død i en akebakke i Trondheim i 1994.

Aftenposten - Igår: 12:07

Folkefesten dro titusener til Trondheim - neste år er ikke Trøndelag på lista

Suksessen med Arctic Race i Midt-Norge kan tidligst gjentas om to-tre år..

NRK - Igår: 08:20

Flere endringer i Melodi Grand Prix 2023

Det blir store endringer i Melodi Grand Prix neste år. Færre og større delfinaler, med flere låter i hver delfinale. Det blir ingen forhåndskvalifiserte artister og ingen sistesjanse.

NRK - 11 nov 22 kl. 07:07

Voldshendelse Trondheim

En mann i midten av 30-åra ble i natt utsatt for vold. Hendelsen skjedde utendørs på Buran i Trondheim, og det skal ha vært flere gjerningspersoner ifølge politiet. Den fornærma mannen er sendt til St.

NRK - 11 nov 22 kl. 07:07

Mann til sykehus etter voldshendelse i Trondheim

En mann i midten av 30-åra ble i natt utsatt for vold. Hendelsen skjedde utendørs på Buran i Trondheim, og det skal ha vært flere gjerningspersoner ifølge politiet. Den fornærma mannen er sendt til St.

NRK - I førrgår: 15:02

To personer innbrakt etter oljeaksjon

To personer er innbrakt til arresten etter at inngangspartiet til Equinor i Trondheim ble tilgriset med maling. – Det opprettes sak på skadeverk. Hele inngangspartiet er tilgriset med maling, skriver melder politiet i Trøndelag..

NRK - I førrgår: 14:49

Tiltalt for overgrep mot unge jenter

En 19 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem unge jenter via Snapchat. Jentene, som er mellom 13 og 16 år, sendte videoer til tiltalte mens de utførte seksuelle handlinger med seg selv mot betaling. Han er også tiltalt for seksuell omgang med ei 13 år gammel jente..

NRK - I førrgår: 14:52

Rykker ut til demonstrasjon

Politiet har sendt patruljer til Equinor på Rotvoll i Trondheim. Politiet opplyser at fem demonstranter er på stedet og at det er sølt maling på utsiden av bygget..

NRK - 22 okt 22 kl. 19:58

Kent Ranum blir Høgres ordførarkandidat i Trondheim

Trondheim Høgre har valt Kent Ranum som ordførarkandidat i byen, skriv partiet i ei pressemelding. 46-åringen har tre periodar bak seg i bystyret, dei to siste som vararepresentant. Høgre har ikkje hatt ordføraren i Trondheim sidan valet i 2003..

NRK - 29 nov 22 kl. 05:42

Femåring fikk i seg kokain

En femåring fikk i forrige uke i seg kokain i Trondheim, viser prøver tatt på legevakta. – Vi har mistanke om at et annet barn, en treåring, også har fått i seg stoffet, men det er ikke bekreftet, sier etterforskningsleder Jan Niklas Kjendlie i Trøndelag politidistrikt til Nidaros. Barna var hjemme hos en av foreldrene og samboeren da de ble syke, og samboerparet er nå mistenkt for kroppskrenkelse..

NRK - 29 nov 22 kl. 02:02

Kø hos begravelsesbyråene

Kø hos begravelsesbyråene skaper utfordringer for pårørende. Antallet dødsfall går kraftig opp, noe som delvis forklares med covid. Tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at 37.

NRK - 28 nov 22 kl. 20:30

Barn kan ha fått i seg narko

Like før helga ble to små barn fraktet til legevakta i Trondheim med febersymptomer. Senere prøver viser at i alle fall den ene av de to har fått i seg et narkotikum - mest sannsynlig kokain. Det var foreldrene som fraktet barna til St.

NRK - 28 nov 22 kl. 15:05

Kongen tilbake på jobb

Kong Harald er tilbake på jobb etter at han fredag blei sjukmeld fordi han var forkjølt. Måndag tok han og kronprinsen imot den serbiske presidenten Aleksandar Vucic på slottet. Den serbiske presidenten er på offisielt besøk i Noreg denne veka.

Aftenposten - 26 nov 22 kl. 20:36

Historiske Sunniva (18): Nå er hun verdensmester

Sunniva Hofstad fra Trondheim er historisk: Lørdag ble 18-åringen tidenes første norske juniorverdensmester i boksing!.

Aftenposten - 26 nov 22 kl. 20:36

Historiske Sunniva (18): Tok til tårene etter bragden

Sunniva Hofstad fra Trondheim er historisk: Lørdag ble 18-åringen tidenes første norske juniorverdensmester i boksing!.

NRK - 26 nov 22 kl. 16:59

Serbias president til Norge

Serbias president, Aleksandar Vučić, kommer på besøk til Norge 28. og 29. november.

NRK - 26 nov 22 kl. 02:11

Måtte stenge Strindheimstunnelen

Nødetatene i Trondheim måtte stenge Strindheimstunnelen en periode natt til lørdag fordi en person hadde valgt å «rusle en snarvei» ut av byen. Politiet har tatt hånd om personen, slik at vedkommende kommer seg trygt hjem, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 25 nov 22 kl. 13:10

Riksantikvaren freder minnesmerke over jødiske barn og unge

Statuen av Cissi Klein i Trondheim ble fredag fredet av Riksantikvaren. Det er et minnesmerke over jødiske barn og tenåringer som ble drept under holocaust. – Det at vi freder dette minnesmerket, er ikke en verdinøytral handling.

NRK - 24 nov 22 kl. 12:13

Fire storbyer krever utslippsfrie vareleveranser

Fra 2025 må alle leveranser til Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger kommuner skje med nullutslipps- eller biogassteknologi. Det skriver Kommunal Rapport. – Skal du levere til kommunene våre, må du investere i nullutslipp- eller biogasskjøretøy, opplyser de fire kommunene i en pressemelding.

NRK - 05 nov 22 kl. 17:20

Russere mot krigen aksjonerte

Russere mot krigen samlet mange til sin aksjon på Torvet i Trondheim i ettermiddag. Med plakater og appeller viste de sin motstand mot Russlands krigføring i Ukraina. De ønsket også å vise ukrainere i Trondheim at de står sammen med dem.

Klartale - 24 nov 22 kl. 10:26

Slik skal landslaget i langrenn unngå korona

Ragnhild Haga, Sindre Bjørnestad Skar og Marte Skaanes. Det er funnet spor av smitte med korona hos alle tre. Ingen av de får være med når landslaget reiser til byen Ruka i Finland denne helgen.

Klartale - 24 nov 22 kl. 08:35

Millehaugen slipper straff etter å ha rømt fra fengsel

Stig Millehaugen rømte fra fengsel. Han hadde permisjon, men lot være å komme tilbake. Dette skjedde i juni.

NRK - 23 nov 22 kl. 21:56

Millehaugen slipper straff for fengselsrømming

Stig Millehaugen slipper ytterligere straff etter å ha vært på rømmen i juni, skriver TV 2. – Millehaugen har fått en påtaleunnlatelse for overtredelse av strl § 161 andre ledd, sier politiadvokat Børge Enoksen til kanalen. Årsaken er at han allerede soner en forvaringsdom.

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 18:37

Giske tror Ap kan falle enda mer: - Vi har sett målinger som viser at grunnfjellet kanskje er helt nede på 8–9 prosent

Trondheim (Aftenposten): – Jeg har ingen planer om å stille til Stortinget igjen, sier Trond Giske..

VG - 23 nov 22 kl. 18:25

Trond Giske: Har fått 1000 nye medlemmer

Trondheim (VG) Trond Giskes Ap-lag fortsetter den ville veksten, og har nå 3000 medlemmer. Det er et oppkonstruert problem at dette gir ham mer makt i Ap, mener han..

VG - 23 nov 22 kl. 18:25

Trond Giske om medlemsveksten: – Oppkonstruert problem

Trondheim (VG) Trond Giskes Ap-lag fortsetter den ville veksten, og har nå 2200 medlemmer. Det er et oppkonstruert problem at dette gir ham mer makt i Ap, mener han..

VG - 22 nov 22 kl. 17:08

Opplysninger til VG: Rundt halvparten av medlemmene i Giskes Ap-lag bor utenfor Trøndelag

Tidligere nestleder Trond Giske har gjort stor suksess med å bygge partilaget «Nidaros» i Trondheim. Nå vurderer et utvalg i Ap om alle medlemmne skal telle når det avgjøres hvor mange delegater de får til møter i partiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com