Trondheim

Wednesday, 20 October, 03:03

Nyheter om Trondheim

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 okt 21 kl. 02:14

Person ranet i Trondheim

Politiet i Trondheim etterforsker en hendelse som fremstår som ran av en person på et offentlig sted i Trondheim sentrum. Ingen er skadet som følge av hendelsen. Politiet oppretter sak, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

VG - 21 timer siden

Ran i Trondheim - ingen pågrepet

Bevæpnet politi jaktet i natt på en person som ranet en bensinstasjon i Trondheim..

NRK - Igår: 23:45

Bensinstasjon ranet i Trondheim

Politiet i Trondheim har bevæpnet seg etter melding om ran på en bensinstasjon på Rosendal. Ingen ble fysisk skadd under ranet, opplyser Trøndelag politidistrikt. Politiet leter etter raneren..

VG - I førrgår: 23:00

Trøndertalent retter pekefinger mot Rosenborg: - Anbefaler dem ikke

Trondheim (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) Odin Thiago Holm (18) er trøndertalentet som glapp for Rosenborg. Nå råder han andre unggutter til å gjøre det samme som ham - unngå flaggskipet i Trondheim..

NRK - 27 sep 21 kl. 14:52

Trondheim tapte i retten mot Dreams

Trondheim kommune sitt nei til å fornye skjenkebevillinga ved nattklubben Dreams i Trondheim, er ugyldig, mener Trøndelag tingrett. Ulemper ved stripping er ikke et alkoholpolitisk argument mot skjenkeløyve, går det fram av dommen. Kommunen må også betale sakskostnader på 400.

NRK - 12 okt 21 kl. 14:23

Etablerer flyruter fra norske byer

Det islandske flyselskapet Play etablerer direkteruter fra Stavanger og Trondheim til den islandske hovedstaden Reykjavik. Rutene starter opp i mai 2022. – Vi mener at dette er et godt tidspunkt for å utvide vårt nettverk og tilby våre passasjerer lave priser fra Stavanger og Trondheim til Reykjavik, sier konsernsjef Birgir Jonsson i Play..

NRK - 02 sep 21 kl. 18:05

Fortsatt på grønt nivå i Trondheim

Trondheim innfører ikke gult nivå i skolene, selv om statsminister Erna Solberg i dag oppfordret kommuner som opplever mye smitte om å gjøre det hvis det gir flere elever på skolen og en bedre undervisning. – I Trondheim har det vært en tett dialog med skolene om dette, og det har kontinuerlig vært vurdert hvilket nivå man skal ligge på etter trafikklysmodellen. Så langt har vi valgt å følge nasjonale anbefalinger om å starte skoleåret på grønt nivå.

NRK - 10 okt 21 kl. 05:56

Voldshendelse i Trondheim

Politiet søker etter tre gjerningsmenn som skal ha vært voldelig mot en mann på Møllenberg i Trondheim. Personene skal ha utøvd skadeverk i forkant av dette. Den fornærmede blir tilsett av ambulanse, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter søndag morgen..

NRK - 20 sep 21 kl. 09:59

Mindre smitte i Trondheim

Dei tre siste dagane er det registrert 55 nye smittetilfelle i Trondheim. Det er ein kraftig nedgang frå 131 smittetilfelle helga før. Trenden i Trondheim følger med det dei fallande smittetala i andre store byar i landet, som Oslo og Bergen..

NRK - 31 aug 21 kl. 09:02

Starter testing av 35.000 studenter

Nå starter hurtigtestingen av 35.000 studenter i Trondheim. Hver dag siden torsdag har et tresifret antall personer fått påvist koronavirus i Trondheim.

NRK - 27 aug 21 kl. 09:32

Smitterekord i Trondheim

Det ble torsdag ny smitterekord i Trondheim. 113 personer fikk påvist koronasmitte i byen, og det er det høyeste tallet under pandemien. I tillegg er det meldt inn ca.

NRK - 04 okt 21 kl. 09:46

91 nye smittede i Trondheim

91 personer ble smittet av koronaviruset i Trondheim fra torsdag til søndag. Det er 49 menn og 42 kvinner som er smittet. Seks koronapasienter får nå behandling ved St Olavs hospital..

NRK - 02 okt 21 kl. 15:47

Væpnet politi rykket ut i Trondheim

Væpnet politi har rykket ut til en bolig på Byåsen i Trondheim, etter melding om vold. Det er sendt flere patruljer, men politiet melder at de ikke mener det er fare for omgivelsene..

NRK - 02 okt 21 kl. 00:49

Brann i ubebodd hus i Trondheim

Nødetatene har rykket ut til et ubebodd hus på Ugla på Byåsen i Trondheim. Det skal ifølge politiet være åpne flammer på stedet. De ber naboer lukke vinduer og holde seg innendørs på grunn av røyk..

Klartale - 01 okt 21 kl. 10:55

Vil varetektsfengsle to personer etter skyting i Trondheim

Politiet ber om at to personer som er siktet etter skyting i Trondheim får varetekt i fire uker..

NRK - 2 timer siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

Dagbladet - 30 sep 21 kl. 10:24

Mann skutt i Trondheim - to pågrepet

To personer er pågrepet etter at en mann ble skutt på Lademoen i Trondheim i natt..

Dagbladet - 30 sep 21 kl. 10:24

Mann skutt i Trondheim - to pågrepet

To personer er pågrepet etter at en mann ble skutt på Lademoen i Trondheim i natt..

NRK - 30 sep 21 kl. 10:17

To pågrepet i Trondheim

To personer er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble skutt i Trondheim i natt, melder Adresseavisen. Politiet leter etter ytterligere to personer, skriver avisa..

Klartale - 30 sep 21 kl. 10:03

Mann skutt i Trondheim – ingen pågrepet

En mann i 40-årene ble skutt på Lademoen i Trondheim natt til torsdag. Politiet leter etter én eller flere gjerningspersoner..

NRK - 30 sep 21 kl. 06:29

Mann skutt i Trondheim

En mann er skutt i Trondheim i natt, melder Adresseavisen. Mannen skal ikke være livstruende skadd..

NRK - 30 sep 21 kl. 00:13

Brann i enebolig i Trondheim

Brannvesenet har fått kontroll over en brann i en enebolig på Byåsen i Trondheim. To personer som reddet seg ut av huset, har pustet inn røyk og får oksygen på stedet, opplyser politiet i Trøndelag..

VG - 20 timer siden

Ingen pågrepet etter ran i Trondheim

Bevæpnet politi jaktet mistenkt..

NRK - 29 sep 21 kl. 20:16

Trondheim innfører festtiltak

Trondheim kommune ble tatt på senga av at så mange ville ut på byen tidlig på kvelden gjenåpningsdagen. Nå innføres festtiltak. Det ble blant annet meldt om at flere besvimte i køene utenfor Trondheims utesteder da Norge ble gjenåpnet.

VG - Igår: 19:44

Får et prissjokk rett i fleisen

Strømprisene deler Norge i to. For i Oslo kostet en dusj opp til 20 kroner mandag morgen. Mens i Trondheim var det nesten gratis..

VG - 29 sep 21 kl. 07:17

Storspilte foran mamma og 10.000 tilskuere: – Har følt meg klar for dette hele livet

Trondheim (VG) (Rosenborg-Mjøndalen 3–1) Noah Holm og Stefano Vecchia har tatt Trondheim med storm siden de har dannet angrepsrekke sammen med Emil Konradsen Ceïde. For førstnevnte var kampen spesiell på flere måter..

NRK - Igår: 10:39

Rødt-nykommer blir utdanningstopp

Rødts Hege Bae Nyholt skal lede Stortingets utdanningskomité fremover. Hun ble innvalgt på Stortinget for første gang i høstens valg og kommer rett fra barnehagejobb i Trondheim. – Rødt vil gå i spissen for en profittfri barnehagesektor, sier Nyholt i en pressemelding.

Aftenposten - Igår: 09:47

Stor uenighet om videodømming bør innføres i Norge

Trondheim/BERGEN/OSLO (VG) Både supportergruppen til Vålerenga og Strømsgodset går hardt ut mot at VAR trolig blir….

VG - Igår: 09:47

Full splid om VAR-innføring: – Det er et blindspor

Trondheim/BERGEN/OSLO (VG) Både supportergruppen til Vålerenga og Strømsgodset går hardt ut mot at VAR trolig blir innført i Eliteserien fra 2023, mens Eliteserien-profilene er delt i sitt syn..

Aftenposten - I førrgår: 23:00

Trøndertalent retter pekefinger mot Rosenborg: - Anbefaler dem ikke

Trondheim (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) Odin Thiago Holm (18) er trøndertalentet som glapp for Rosenborg..

Aftenposten - I førrgår: 20:52

18-årig trønder ødela for Rosenborg med drømmetreff

Trondheim (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) I 2019 tapte Rosenborg kampen om det Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo….

VG - I førrgår: 20:52

18-årig trønder ødela for Rosenborg med drømmetreff

Trondheim (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) I 2019 tapte Rosenborg kampen om det Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (54) kaller «det største talentet» han har sett. 1. oktober 2021 satte dette talentet - trønderen Odin Thiago Holm (18), spikeren i kista for RBKs gullkamp..

VG - I førrgår: 20:52

18-årig trønder ødela for Rosenborg med drømmetreff - så kom han med RBK-stikk

Trondheim (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) I 2019 tapte Rosenborg kampen om det Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (54) kaller «det største talentet» han har sett. 1. oktober 2021 satte dette talentet - trønderen Odin Thiago Holm (18), spikeren i kista for RBKs gullkamp..

VG - 27 sep 21 kl. 22:43

Trondheim kommune må betale 400.000 til strippeklubb

Trondheim kommune må ut med 400.000 kroner i sakskostnader til strippeklubben Dreams, etter å ha tapt en sak i tingretten om skjenkebevilling..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 09:10

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i år til i fjor: – Hever dem ikke nok til gull

Trondheim (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg denne sesongen..

VG - 16 okt 21 kl. 09:10

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i år til i fjor: – Hever dem ikke nok til gull

Trondheim (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene..

VG - 16 okt 21 kl. 09:10

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i fjor til i år: – Hever dem ikke nok til gull

Trondheim (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene..

NRK - 26 sep 21 kl. 21:32

Leteaksjon i Trondheim

Det er satt i gang en leteaksjon etter en 61 år gammel kvinne som er savnet fra Byåasen i Trondheim, melder politiet. Hun er sist sett i området Kyvannet i 14-tida. Beskrivelse: 169 cm, normal kroppsbygning, grått halvlangt hår.

NRK - 26 sep 21 kl. 14:07

Syklist skadd i Trondheim

En syklist har kjørt av veien og skadet seg ved Jervskogen i Trondheim, melder politiet. Syklisten får nå helsehjelp..

E24 - 15 okt 21 kl. 16:29

Slik kapret svindlerne Norfunds millioner

Ved hjelp av falske e-poster og fakturaer, tilsynelatende sendt fra en økonomimedarbeider hos Norfund, forsvant nesten åtte millioner som skulle til det norske utviklingsfondet. En norsk forretningsmann møtte nylig i retten i Trondheim, tiltalt for grovt heleri av pengene..

NRK - 15 okt 21 kl. 10:22

Skjerpa sikting etter skyting

Dei to som er sikta etter at ein mann vart skoten og skadd i Trondheim i september, er sikta for drapsforsøk eller medverknad til drap. Ein mann og ei kvinner i 50-åra vart 1. oktober varetektsfengsla i fire veker etter hendinga.

VG - 25 sep 21 kl. 22:31

Folk besvimer i utested-kø i Trondheim: - Redd for å bli trampet i hjel

Flere personer har besvimt i køene til utesteder i Trondheim sentrum..

VG - 25 sep 21 kl. 22:31

Folk besvimte i utested-kø i Trondheim - mye bråk landet rundt

Flere personer har besvimt i køene til utesteder i Trondheim sentrum. Flere andre politidistrikter har mer å gjøre enn til vanlig..

NRK - 14 okt 21 kl. 18:06

Politiet jakter mann med kniv

En mann har truet personalet på en butikk i Byåsen i Trondheim med kniv. Politiet leter nå etter mannen. Mannen ble tatt for tyveri, opplyser operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:14

Nytt flyselskap etablerer seg i Norge

Det islandske flyselskapet Play etablerer direkteruter fra Stavanger og Trondheim til Reykjavik i 2022, opplyser selskapet i en pressemelding. Selskapet planlegger også videreforbindelser fra Reykjavik til Nord-Amerika..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt