Trondheim

Saturday, 25 June, 07:06

Nyheter om Trondheim

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 jun 22 kl. 15:09

Millehaugen kan sone i Ila fengsel

Leder for Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen, sier at det er besluttet at Stig Millehaugen ikke skal tilbake til Trondheim fengsel. – Det er flere ting, men først og fremst fordi han har vært her i snart 10 år. Og det er ikke unormalt at domfelte som har så lange dommer bytter anstalt.

NRK - 08 jun 22 kl. 15:09

Millehaugen ikke tilbake til Trondheim fengsel

Leder for Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen, sier at det er besluttet at Stig Millehaugen ikke skal tilbake til Trondheim fengsel. – Det er flere ting, men først og fremst fordi han har vært her i snart 10 år. Og det er ikke unormalt at domfelte som har så lange dommer bytter anstalt.

NRK - 14 timer siden

Barn påkjørt av buss i Trondheim

– Barnet er våken og puster. Nødetater er på vei til stedet, skriver politiet. Barnet har blitt påkjørt på Halset i Trondheim..

NRK - Igår: 07:26

Bil og sykkel kollidert i Trondheim

Det har vært et sammenstøt mellom en bil og en syklist i Trondheim, skriver politiet på Twitter. Hendelsen skjedde utenfor legevakten, og politiet er på vei til stedet..

NRK - I førrgår: 08:15

Widerøe kansellerer syv flyvninger

Kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli bekrefter onsdag morgen at flyselskapet kansellerer syv flyvninger i dag. Det er direkte og indirekte som følge av flyteknikerstreiken. De berørte flyvningene er, Tromsø-Alta, Alta-Vadsø, Vadsø-Kirkenes, Tromsø-Trondheim, Trondheim-Sandefjord, Sandefjord-Stavanger og Stavanger-Bergen..

NRK - I førrgår: 08:15

Widerøe kansellerer syv flyvninger onsdag

Kommunikasjonssjef i Widerøe Catharina Solli bekrefter onsdag morgen at flyselskapet kansellerer syv flyvninger i dag. Det er direkte og indirekte som følge av flyteknikerstreiken. De berørte flyvningene er, Tromsø-Alta, Alta-Vadsø, Vadsø-Kirkenes, Tromsø-Trondheim, Trondheim-Sandefjord, Sandefjord-Stavanger og Stavanger-Bergen.

NRK - 21 jun 22 kl. 15:49

Seks ukrainske soldater på St. Olavs

Seks ukrainske soldater med krigsskader er innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim nå. Det sier helse og velferdsdirektør Wenche Dehli i Trondheim kommune til Adresseavsien.

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 09:35

Telefonen fra forbundet åpner for storlag til Trondheim

Kolstad håndball drømmer om å få europeiske storlag til Trondheim. Nå kan drømmen gå i oppfyllelse allerede kommende….

NRK - 02 jun 22 kl. 07:22

VG: Millehaugen skal ha fløyet til Oslo

Dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen skal ha fløyet fra Trondheim til Oslo onsdag formiddag, ifølge anonyme kilder til VG. Millehaugen har vært etterlyst etter at han ikke returnerte til Trondheim fengsel etter permisjon onsdag. Verken politiet eller Avinor har villet bekrefte eller avkrefte om Millehaugen har reist fra Trondheim, skriver avisa videre.

NRK - 20 jun 22 kl. 09:49

Ski-VM tilbake på NRK

NRK har sikret seg senderettighetene til VM i Nordiske grenser i Planica i 2023 og Trondheim i 2025. – Vi er strålende fornøyde med at VM i nordiske grener blir å se på NRK neste år og i 2025 på hjemmebane i Trondheim. Vi vet at store mesterskap er viktig for alle vintersportsfans i Norge, sier kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen.

NRK - 20 jun 22 kl. 08:05

Demonstranter sperret E6 i Trondheim

Fire demonstranter er fysisk fjernet fra veibanen etter å ha fått pålegg om å fjerne seg, som de ikke etterkom. Trafikken går som normalt igjen, ifølge politiet. Politiet fikk mandag morgen melding om demonstranter på E6 ved Tunga i nordgående felt, i Trondheim.

NRK - 31 maj 22 kl. 12:16

Voldtektssak i Trondheim vokser i omfang

En mann i 40-årene i Trondheim er mistenkt i ytterligere to voldtektssaker. Han er fra før av siktet for å ha voldtatt fire kvinner. I alle de seks sakene er det snakk om unge kvinner i 20-årene, og alle forholdene skal ha skjedd i Trondheim, bekrefter politiadvokat Line Novstad Klungreseth til Nidaros.

NRK - 19 jun 22 kl. 00:28

To personer pågrepet etter butikkran i Trondheim

To personer har blitt pågrepet i Trondheim etter melding om ran av en butikk, hvor det skal ha blitt truet med kniv. Politiet, som var bevæpnet, har gjort funn av en kniv, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 15 jun 22 kl. 10:01

Det kan bli kinostreik fra torsdag

79 kinoansatte i Oslo, Bergen, Trondheim og Drammen går torsdag ut i streik dersom meklingen mellom Fagforbundet og Virke ikke fører fram. Meklingsfristen går ut ved midnatt onsdag kveld, og har partene ikke kommet til enighet, blir det streik fra arbeidstidens begynnelse torsdag. – Kinoansatte har et veldig lavt lønnsnivå og ingen tillegg for å jobbe på ubekvem arbeidstid.

NRK - 15 jun 22 kl. 08:25

Aksjonister i Trondheim er arrestert

Aksjonister har i morgentimene onsdag sperret veibanen på E6 i Trondheim. Politiet har nå ryddet veien for aksjonister og arrestert dem, tvitrer politiet..

NRK - 14 jun 22 kl. 10:37

Fare for jernbanestreik i Oslo og Trondheim

I dag starta meklinga mellom Spekter og LO Stat for Spordrift AS og OneCo Networks AS. Dersom dei ikkje blir einige, blir det streik på onsdag. Då kan reisande i både Oslo og Trondheim bli ramma av streiken frå morgonen av.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:56

Kvinne tiltalt for drapsforsøk i Trondheim

En kvinne i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter å ha angrepet en jevnaldrende kvinne med kniv i Trondheim på nyttårsaften. Kvinnen som ble knivstukket, ble kjørt til St. Olavs hospital med alvorlige skader.

Klartale - 07 jun 22 kl. 14:45

Eksperter har funnet korona i kloakken flere steder

– Det viser at det fortsatt er korona-virus til stede blant folk. Det sier Elisabeth Madslien til kanalen NRK. Hun jobber som prosjektleder for Folkehelse-instituttet (FHI).

NRK - 07 jun 22 kl. 13:59

FHI har funnet koronavirus i kloakken flere steder i landet

I forrige uke tok Folkehelseinstituttet de første prøvene ved Norges største renseanlegg, VEAS på Slemmestad, samt i Ullensaker og Trondheim for å undersøke kloakken for koronavirus. Prøvene er nå analysert, og det er funnet arvemateriale til koronaviruset i samtlige prøver. – Det indikerer at det fortsatt er koronavirus til stede i befolkningen som hører til disse avløpsanleggene, sier prosjektleder Elisabeth Madslien i FHI.

Klartale - 07 jun 22 kl. 12:40

Politiet er fortsatt usikre på hvor Stig Millehaugen er

Stig Millehaugen fikk forlate fengselet i Trondheim sist uke. Han hadde fått permisjon fra klokka 9 til klokka 15. Men Millehaugen hadde andre planer enn å komme tilbake.

Aftenposten - 10 timer siden

Daniel (20) er Norges ukjente OL-håp

Hjemme i Trondheim forbereder Daniel Sandnes Knutzen seg til de viktigste konkurransene så langt i karrieren….

NRK - 18 timer siden

Aksjonister må møte i retten

Neste uke må tolv av aksjonistene som har sperra veger i Trondheim den siste tida møte i retten. De har alle fått forelegg på mellom 12.000 og 40.

NRK - Igår: 16:40

Opnar tilsynssak etter dødsfall på sjukeheim i Trøndelag

Statsforvaltaren i Trøndelag har opna tilsynssak etter at ein mann døydde ved Klæbu helse- og omsorgssenter i mars i år. Det skjedde tre veker etter at han vart flytta dit. Det er pårørande som har sendt inn klagen.

NRK - Igår: 15:43

6-åring savnet fra Bakklandet

En 6 år gammel gutt er savnet fra området på Bakklandet i Trondheim. Gutten har vært borte i flere timer. Politiet og brannvesenet er i byen og leter etter gutten.

NRK - I førrgår: 23:05

St. Olavs hospital går i gul beredskap

St. Olavs hospital i Trondheim går i gul beredskap og må utsette operasjoner. Høy tilstrømming av pasienter kombinert med et høyt antall utskrivningsklare pasienter er årsaken til at sykehuset hever beredskapen, skriver Adresseavisen.

Klartale - I førrgår: 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

Klartale - 21 jun 22 kl. 09:11

Demonstranter sperret vei i Oslo

Demonstrantene hindret trafikken på E18s avkjøringsvei til Bygdøylokket i retning Oslo. Aksjonen varte i rundt en halvtime tirsdag morgen. Demonstrantene ble fjernet av politiet.

NRK - 02 jun 22 kl. 06:22

Trafikkulykke i Trondheim

En buss og en personbil har kollidert i Trondheim. Ulykka har skjedd ved et lyskryss i Kongsvegen. Føreren av personbilen er skadd, opplyser politiet.

NRK - 21 jun 22 kl. 04:21

Ingen streik blant bakkemannskaper

Det er oppnådd enighet i meklingen om flyoverenskomsten mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart, opplyser Fellesforbundet i en pressemelding. Dermed blir det ingen streik blant bakkemannskaper. Enigheten innebærer et generelt tillegg til alle som er omfattet av overenskomsten på kr 4 per time.

NRK - 21 jun 22 kl. 00:09

Mekling på overtid for bakkemannskap

Tirsdag kan bakkemannskapene på flyplassene i Bergen og Trondheim bli tatt ut i streik. Meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart fortsetter på overtid hos Riksmekleren, opplyser Riksmeklerens kontor til NRK..

VG - 20 jun 22 kl. 09:43

Opplysninger til VG: Ski-VM likevel på NRK i 2023 og 2025

Viaplay har solgt blant annet rettighetene til de neste to ski-VM til NRK, ifølge VGs opplysninger. Det betyr at blant annet ski-VM i Trondheim vil gå på NRK..

VG - 20 jun 22 kl. 09:43

Ski-VM likevel på NRK i 2023 og 2025

Viaplay har solgt blant annet rettighetene til de neste to ski-VM til NRK. Det betyr at blant annet ski-VM i Trondheim vil gå på NRK..

VG - 20 jun 22 kl. 09:43

Ski-VM likevel på NRK i 2023 og 2025: – Gleder meg enormt

NRK og Viaplay har blitt enige om en avtale som sikrer statskanalen senderettighetene til de neste to ski-VMene i Planica neste år og Trondheim i 2025..

NRK - 20 jun 22 kl. 08:05

Demonstranter sperrer E6 i Trondheim

Politiet har fått melding om demonstranter på E6 ved Tunga i nordgående felt. Trafikken står på stedet, det skriver politiet på Twitter..

NRK - 01 jun 22 kl. 02:14

Hærverk mot nye politibiler i Trondheim

Mandag ankom to flunkende nye politibiler Trondheim. De rakk ikke engang å bli tatt i bruk før de ble utsatt for hærverk. Tirsdag morgen var de to Volvo-ene tilgriset med rødmaling, skriver Adresseavisen.

NRK - 19 jun 22 kl. 14:06

Politiet i Trondheim: Melding om en bil som henger i et tre

Bilens sjåfør har selv ringt politiet, som rykker ut til Selbakk hvor bilen skal henge i treet. Hendelsesforløpet er, ifølge politiet, uklart. Ingen flere kjøretøy er involvert..

Klartale - 31 maj 22 kl. 08:31

Traktorfører omkom etter kollisjon med tog

Ulykken skjedde ved Håggåbrua tirsdag morgen. Traktoren havnet i elva. De pårørende er varslet, opplyser politiet.

NRK - 30 maj 22 kl. 17:51

Nesten 1000 uten strøm i Trondheim

I følge Adresseavisen er 945 kunder fra Tensio uten strøm på Ila og Ilsvika i Trondheim. - Det har oppstått en feil i det elektriske nettet som har ført til avbrudd i strømforsyningen. Vi arbeider med saken og det er foreløpig usikkert når strømmen vil være tilbake, står det på nettsiden til selskapet..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 17:50

Stjernekeeperen møter mesterlaget han forlot

Torbjørn Bergerud møter gamleklubben i sin første kamp for Kolstad. Danske GOG kommer til Trondheim i starten av august..

NRK - 18 jun 22 kl. 01:13

Kiter fraktet til St. Olavs hospital

En person som drev med kiting ved Kverve på Ellingsøy i Ålesund er fraktet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim, oppdaterer politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Vedkommende ble først fraktet til sykehuset i Ålesund.

VG - 17 jun 22 kl. 09:08

Opplysninger til VG: Storby-toppene ber regjeringen snu i Kristiansand-saken

Ap-toppene i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger og Drammen gir sin støtte til Kristiansand, ifølge VGs opplysninger..

VG - 17 jun 22 kl. 09:08

Storby-toppene ber regjeringen snu i Kristiansand-saken: – Uakseptabel overkjøring

Ap-toppene i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Stavanger og Drammen gir sin støtte til Kristiansand..

NRK - 16 jun 22 kl. 18:22

Aftenposten: APs storbyordførere støtter Kristiansand

Aps toppolitikere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Tromsø støtter kollega Jan Oddvar Skislands kamp mot oppsplitting av Kristiansand, skriver Aftenposten. Fredag morgen klokken 0830 møtes storbynettverket i Kommunenes Sentralforbund (KS). Den betente striden om folkeavstemningen som skal avgjøre om oppløsning av Nye Kristiansand kommune er første punkt på dagsordenen: «Regjeringens overprøving av vedtak i Kristiansand bystyre om folkeavstemning om oppløsning v/ Jan Oddvar Skisland»..

Aftenposten - 16 jun 22 kl. 18:09

Ap-topper i storbyene ut mot Støre. Forlanger at han snur om Kristiansand.

Aps toppolitikere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Tromsø støtter kollega Jan Oddvar Skislands kamp mot….

NRK - 16 jun 22 kl. 10:06

Dommer angrepet i tingretten

En dommer i tingrette ble angrepet av en tiltalt i en straffesak i Trondheim, skriver politiet på Twitter. – Politiet hadde ikke vakthold i retten, men voldsmannen ble raskt tatt hånd om av aktor og sikkerhetspersonell i retten, skriver politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com