NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:57

NRK - 20 sep 22 kl. 18:15

Iransk guvernør: Tre drept i protester etter varetektsdødsfall

Det er uro og demonstrasjoner i Iran etter at en ung kvinne døde i «moralpolitiets» varetekt. I landets Kurdistan-provins er tre personer drept. De tre ble drept som del av en «fiendtlig sammensvergelse», sier områdets guvernør Ismail Zarei Koosha ifølge det iranske nyhetsbyrået Fars. Det er ikke kjent når dødsfallene fant sted. FNs fungerende høykommissær for menneskerettigheter, Nada Al-Nashif, uttalte seg tirsdag om 22 år gamle Mahsa Aminis dødsfall.
Les mer på NRK


Les mer om:
Iran, Kurdistan, Ismail Zarei Koosha, Fars, FNs, Al-Nashif, Mahsa Aminis, nashif, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Iransk, guvernør, Tre, drepti , protester, etter, varetektsdødsfall
NRK - 30 jun 22 kl. 03:09

Luhansks guvernør melder om omfattende kamper

Omfanget av angrepene i byen Lysytsjansk er omfattende, ifølge Luhansk-fylkets guvernør. Lysytsjansk er under konstante angrep med tungt skyts. Kampene fortsetter i byens utkanter.

NRK - 11 jun 22 kl. 19:50

Guvernør: Kraftig brann ved kjemikaliefabrikk i Sievjerodonetsk

Russiske artilleriangrep ved fabrikken der kampene raser i østukrainske Sievjerodonetsk, har ført til en kraftig brann, ifølge guvernøren i Luhansk. Brannen brøt ut etter en lekkasje av flere tonn olje ved kjemikaliefabrikken Azot lørdag, opplyser guvernør Serhij Hajdaj ifølge nyhetsbyrået Reuters. Opplysningene er ikke verifisert av uavhengige kilder, og guvernøren oppgir ikke hvorvidt brannen er slukket..

NRK - 24 maj 22 kl. 22:47

Guvernør: 15 drept i skoleskyting

15 er drept i skytingen ved en barneskole i Uvalde i Texas. Det bekrefter guvernøren i delstaten, Greg Abbott. 14 elever og én lærer ble drept i skytingen, ifølge Abbott.

NRK - 30 maj 22 kl. 07:59

Guvernør: To drept i russisk angrep mot Sievjerodonetsk

To sivile er drept i et russisk angrep i utkanten av Sievjerodonetsk, ifølge den lokale guvernøren. Sievjerodonetsk, som er den østligste byen ukrainske regjeringsstyrker fortsatt har kontroll over, har de siste ukene vært under massive russiske angrep. 90 prosent av byens 100.

NRK - 30 maj 22 kl. 14:26

Guvernøren i Luhansk: Fransk journalist drept i Ukraina

Guvernøren i Luhansk sier en fransk journalist er drept i Ukraina. Det melder Reuters. Journalisten skal ha blitt truffet da pansrede kjøretøy ble angrepet i Luhansk i dag.

NRK - 21 jun 22 kl. 20:16

Guvernør: 15 sivile drept i Kharkiv

Minst 15 sivile ble tirsdag drept i Kharkiv fylke av russiske artilleriangrep. Det opplyser guvernør Oleh Synegubov ifølge AFP. Et barn skal ifølge guvernøren være blant de drepte..

NRK - 09 sep 22 kl. 13:17

Ukrainsk guvernør: Åtte drept i russiske angrep i by i Donetsk

Boliger, butikker, et kulturbygg og en markedsplass er rammet i russiske angrep mot byen Bakhmut, ifølge guvernøren i Donetsk. Åtte personer skal ha blitt drept I tillegg er 17 såret, ifølge guvernør Pavlo Kyrylenko. Det pågår kamper i området, samtidig som ukrainske styrker forsøker å gjenerobre områder både nord og øst i Ukraina.

NRK - 03 jul 22 kl. 05:35

Meldinger om tre drepte og fire sårede i russisk by

Myndighetene i den russiske byen Belgorod, nær grensen til Ukraina, melder at tre personer er drept og fire såret etter eksplosjoner og brann natt til søndag. Eksplosjoner utløste brann i en boligbygning i byen og tre personer er sendt til sykehus, opplyser guvernøren i meldingstjenesten Telegram ifølge Reuters. – Årsaken til hendelsen blir etterforsket, skriver guvernør Vjatjeslav Gladkov.

NRK - 18 jun 22 kl. 20:12

Guvernør: Russiske missil har øydelagt drivstofflager i aust-Ukraina

Tre russiske missil skal ha øydelagt eit drivstofflager i den austlege byen Novomoskovosk i Ukraina laurdag, hevdar guvernøren i fylket Dnipropetrovsk, Valtentyn Reznichenko i ei melding på Telegram. Angrepet skal ha sendt tre personar med brannskader til sjukehus, ifølge guvernøren. Novomoskovosk ligg nord for regionens hovudstad Dnipro..

NRK - 17 aug 22 kl. 21:40

Guvernør: Seks drepne etter russisk angrep i Kharkiv

Talet på døyde etter ein russisk bombeangrep mot den ukrainske byen Kharkiv har auka frå tre til seks drepne, ifølge den regionale guvernøren Oleh Synjehubov, melder Reuters. Talet på skadde auka frå ti til 16, ifølge guvernøren. Tidlegare sa byens ordførar at tre var drepne etter angrepet, som starta ein brann i ei bustadsblokk i den nordaustlege delen av byen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full stans i togtrafikken

All togtrafikk i Norge er stanset natt til søndag. Stansen skyldes en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem. – Arbeid på en sentral på Bane Nors operasjonssenter har gått galt, sier pressevakt Dag Svinsås til NTB litt etter klokka 4 natt til søndag.

NRK - 15 minutter siden

All togtrafikk i Norge er stanset.

Stansen skyldes en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem. – Arbeid på en sentral på Bane Nors operasjonssenter har gått galt, sier pressevakt Dag Svinsås til NTB litt etter klokka 4 natt til søndag. Bane Nor jobber på spreng med å rette opp feilen, sier han, men vet ikke hvor lang tid det tar før feilen er utbedret.

NRK - 1 time siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 2 timer siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 4 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com