NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:48

NRK - 15 sep 22 kl. 12:41

Mann siktet for trusler mot Støre

En mann som ble pågrepet i Danmark i august, siktet for trusler mot Jonas Gahr Støre under Arendalsuka, er utlevert til Norge. – Mannen kom til Norge torsdag for en uke siden. Saken etterforskes fremdeles av PST, sier seniorrådgiver Martin Bernsen i PST til Nettavisen. Det var under Arendalsuka 18. august det ble kjent at en mann var pågrepet i Danmark, siktet for trusler mot et regjeringsmedlem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Jonas Gahr Støre, Arendalsuka, Norge, PST, Martin Bernsen, Nettavisen, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, truslermot , Støre
NRK - Igår: 08:49

BT: Mannen som ble skutt mot av politiet er siktet for trusler

Politiet avfyrte skudd mot en person i forbindelse med et oppdrag i Knarvik i Alver i natt. Det skriver politiet i en pressemelding fredag morgen. Personen er nå siktet for trusler, det skriver Bergens Tidende.

NRK - 11 aug 22 kl. 00:42

FBI-sjefen bekymret for trusler etter Trump-ransakelsen

FBI-direktør Christopher Wray advarer mot trusler fra sinte tilhengere av Donald Trump etter at ekspresidentens hjem ble ransaket denne uka. Utenfor Trumps eiendom i Mar-a-Lago i Florida har det samlet seg demonstranter daglig siden ransakelsen. På nettet har det kommet mange trusler mot FBI-agenter.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

VG - 04 maj 22 kl. 12:37

Isbil beskutt med pil og bue – mann siktet for grove trusler

En mann i 40-årene er siktet for grove trusler etter at han skal ha truet en kvinnelig isbilsjåfør i Lillesand..

NRK - 21 sep 22 kl. 13:03

En person siktet for trusler med kniv

Personen som truet flere personer med kniv ved Bygdøylokket i Oslo i dag er per nå siktet etter straffeloven § 264 for grove trusler med kniv, melder politiet i en pressemelding. Mannen som er siktet, er i begynnelsen av 50 årene..

NRK - 18 aug 22 kl. 21:01

VG: Person pågrepet etter trusler mot regjeringsmedlem under Arendalsuka

Det bekrefter PST til VG, som erfarer at saken gjelder trusler mot et regjeringsmedlem. – Jeg kan bekrefte at en norsk borger er pågrepet i Danmark. Han er siktet av PST for trusler mot myndighetspersoner i forbindelse med Arendalsuka.

NRK - 14 sep 22 kl. 11:52

Tre frifunnet i Danmark for trusler mot Mette Frederiksen

I januar hengte tre menn opp en dukke av Danmarks statsminister Mette Frederiksen med teksten «Hun må og skal avlives». Nå er de frifunnet for trusler. Trioen ble frifunnet i en domstol i København, til jubel fra tilhørerne.

Klartale - 18 aug 22 kl. 08:56

Mann siktet for drap på både Tengs og Jørgensen

Noen drepte Birgitte Tengs i 1995. En mann er siktet for drapet. Nå er samme mann siktet for drap på Tina Jørgensen i 2000.

NRK - 04 maj 22 kl. 20:42

Siktet etter trusler mot isbil

En mann er siktet for grove trusler etter å ha skutt med pil og bue mot en isbil i Lillesand tirsdag kveld. Mannen forskanset seg inni et hus, og hendelsen førte til en stor politiaksjon..

NRK - 23 aug 22 kl. 11:02

Mann siktet for trusler under Arendalsuka nekter å la seg utlevere

Mannen som er siktet for trusler mot myndighetspersoner i forbindelse med Arendalsuka, nekter å la seg utlevere fra Danmark, opplyser PST. – Den siktede er fremdeles i Danmark. Han motsetter seg utlevering, men er varetektsfengslet til slutten av august.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com