NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 03:08

NRK - 06 sep 22 kl. 19:58

Mistenkt for massedrap observert i Canada

Politiet i Canada har fått opplysninger om at mistenkte Myles Sanderson skal være observert i urfolksområdet James Smith Cree Nation. Politiet ber folk gå i dekning, og ikke nærme seg personen om de ser ham. Den andre mistenkte, Damien Sanderson (31), ble funnet død i går..
Les mer på NRK


Les mer om:
Canada, Myles Sanderson, James Smith Cree Nation, Sanderson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, for, massedrap, observerti , Canada
NRK - 20 sep 22 kl. 14:31

Brann i Bergen - personar observert inne i bygget

Det har brunne i tredje etasje i et bygg i Sandviken i Bergen. – Det er ikkje observert opne flammar, opplyser politiet på Twitter. I den fyrste meldinga frå politiet skreiv dei at det kom svart røyk ut frå bygget, og det var observert folk inne i bygget, som blei evakuert.

NRK - 30 jul 22 kl. 00:17

Zelenskyj: – Det er en bevisst massedrap på ukrainske krigsfanger

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj beskriver angrepet mot fangeleiren der ukrainske tjenestemenn ble holdt fanget som en «bevisst russisk krigsforbrytelse». Angrep mot en fangeleir i den russisk-okkuperte Donbas-regionen fant sted 28. juli, og over 50 personer ble drept og mange ble såret.

NRK - 30 jul 22 kl. 00:17

Zelenskyj: – Det er bevisst massedrap på ukrainske krigsfanger

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj beskriver angrepet mot fangeleiren der ukrainske tjenestemenn ble holdt fanget som en «bevisst russisk krigsforbrytelse». Angrep mot en fangeleir i den russisk-okkuperte Donbas-regionen, og over 50 personer ble drept og mange ble såret. – Det er en bevisst russisk krigsforbrytelse, et bevisst massedrap på ukrainske krigsfanger.

NRK - 29 maj 22 kl. 23:32

Nødrakett observert i Rauma – søk pågår

Politi, brannvesen og Redningsskøyta i Møre og Romsdal har et pågående søk ved Torvika i Rauma søndag kveld. Det er observert nødrakett, men det er uklart om den er skutt opp fra land eller fra sjø, tvitrer HRS Sør-Norge. Det skal være observert flere blåser i sjøen utenfor Torvika.

NRK - 03 aug 22 kl. 22:25

Redningsaksjon etter kantra vasskuter i Skien

I Skien er det sett i gong ein redningsaksjon etter at ein vasskuter har blitt observert opp-ned. – Fleire vitne har observert ein vasskuter forlate området, og no er denne observert med baugen opp, melder politiet på Twitter. Vasskuteren ligg om lag 300 meter frå land.

NRK - 15 sep 22 kl. 14:23

Ukjente droner observert ved oljeplattformer

Ukjente droner er observert ved flere oljeplattformer i Nordsjøen. Equinor har meldt inn droneaktiviteten til politiet. – Vi har observert uidentifiserte droner på noen få av våre installasjoner.

NRK - 06 jun 22 kl. 09:59

Ildkule observert over Sør-Norge natt til søndag

Ved 2-tiden natt til søndag ble det observert en ildkule over Sør-Norge. Det var trolig en meteor på størrelse med en fotball, ifølge Norsk meteornettverk. – Den kom til syne over havet mellom Kristiansand og Skagen og gikk nordover i en lav vinkel før den gikk i oppløsning muligens cirka 45 kilometer over Hallingdal 11–12 sekunder senere, skriver Norsk meteornettverk på sin nettside..

NRK - 13 jul 22 kl. 12:54

Har Freya kommet til Drøbak?

En hvalross, kanskje den berømte Freya, er observert på en båthavn i Drøbak. Der ligger den og slapper av blant alle båtene. Freya har blitt observert over hele Oslofjorden i hele sommer og har rukket å bli en kjendis både her i Norge og utenlands..

Klartale - 18 jul 22 kl. 12:24

Hvalrossen Freya på Frogner i Oslo

Hvalrossen på 600 kilo har fått mye oppmerksomhet de siste ukene. Freya har blitt populær i sosiale medier etter flere besøk langs kysten.Hun har fått oppmerksomhet for å legge seg i småbåter som ligger til kai.

NRK - 22 jul 22 kl. 19:43

Russiske ubåter observert utenfor Bergen i juni

To russiske ubåter ble observert i internasjonalt farvann utenfor Bergen i juni, melder Expressen. Det var den britiske ubåtjegeren «HMS Portland» som oppdaget ubåtene. «Portland» skygget båtene til Nato-styrker tok over, ifølge britisk marine..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 1 time siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 1 time siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 3 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com