NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:49

NRK - 04 sep 22 kl. 13:16

Person frakta til sjukehus etter at båt gjekk på grunn i Salhus

Ein person er frakta til sjukehuset med det ein trur er indre skader etter at ein båt gjekk på grunn nær ei småbåthavn i Salhus i Nordland, melder politiet. Skadeomfanget er førebels ukjend. Politiet oppretter ska og undersøker staden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Salhus, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person frakta, til, sjukehus, etterat , båt, gjekk, grunn i Salhus
NRK - 11 aug 22 kl. 18:25

To personar frakta til sjukehus etter trafikkulykke i Alver

Nødetatane rykka ut etter melding om ei trafikkulykke i Alver kommune utanfor Bergen, skreiv Vest politidistrikt på Twitter. To personer er frakta til sjukehus etter ulykka, mellom to motorsyklar og ein lastebil. To personar sat ilag på den eine motorsykkelen.

NRK - 11 aug 22 kl. 11:34

Born frakta til sjukehus etter trafikkulukke

Eit born er frakta med luftambulanse til Haukeland eller Førde Sentralsjukehus etter ei trafikkulukke på fylkesveg 55 ved Ese mellom Balestrand og Dragsvik. Det skal ha vore fire personar involvert, der tre av dei er born. Ingen skal ha vore fastklemt og alle blei tilsett av helse på staden, før det eine barnet blei sendt med luftambulanse.

NRK - 11 aug 22 kl. 11:34

Barn frakta til sjukehus etter trafikkulukke

Eit barn er frakta med luftambulanse til Haukeland eller Førde Sentralsjukehus etter ei trafikkulukke på fylkesveg 55 ved Ese mellom Balestrand og Dragsvik. Det skal ha vore fire personar involvert, der tre av dei er born. Ingen skal ha vore fastklemt og alle blei tilsett av helse på staden, før det eine barnet blei sendt med luftambulanse.

NRK - 16 aug 22 kl. 17:00

Truleg påkøyrd etter nokon trassa raudt lys

Like ved Kolsås T-banestasjon vart eit barn i dag påkøyrd av ein buss. Det var ei jente i starten av tenåra som vart skada og frakta til akuttmottaket ved Bærum sjukehus. Jenta var medviten då ho vart frakta bort.

NRK - 29 jun 22 kl. 17:29

Gut frakta til sjukehus etter å ha blitt henta opp frå vatn

Ein ung gut er henta opp frå Rotevatnet i Volda. Han blir no frakta til St. Olavs hospital i Trondheim med luftambulanse.

NRK - 26 maj 22 kl. 10:15

Til sjukehus etter ulukke

Ein bil køyrde utfor ein mur i Fyllingsdalen. Det var ein person i bilen. Personen blir frakta til sjukehus..

NRK - 04 sep 22 kl. 16:18

To til sjukehus etter trafikkulukke

Tre bilar er involverte i ei trafikkulukke på E39 i Eikanger, nord for Bergen. Det var totalt fire personar i bilane, og alle er medvitne, opplyser politiet. Ei kvinne og ein mann blir frakta til Haukeland sjukehus.

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg.

NRK - 25 jun 22 kl. 03:00

Sju personar til OUS

Totalt sju personar er frakta til Oslo universitetssjukehus. Det bekreftar medievakt Hedda Holth til NRK. Ytterlegare seks er frakta til legevakta, og ein til Ahus.

NRK - 31 aug 22 kl. 07:25

Stadig meir gods blir frakta med tog

Godstrafikken på jernbanen auker, skriv Bane Nor i ei pressemelding. Frå i fjor til i år, har veksten vore på 12 prosent. Allereie første halvår i år har trafikken auka med åtte prosent samanlikna med trafikken i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 45 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 45 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com