Nordland

Sunday, 14 August, 12:05

Nyheter om Nordland

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 aug 22 kl. 20:44

Alvorlig trafikkulykke på E6 i Nordland

Tre personer er involvert i en trafikkulykke på E6 i Nordland, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 26 jul 22 kl. 07:03

Brann i bobil i Nordland

Politiet har fått melding om en brann i en bobil i Nordland, skriver politiet i Nordland på Twitter. Alle personer skal være ute av bilen, og nødetatene er på veg til stedet..

NRK - 26 jul 22 kl. 07:03

Utbrent bobil i Nordland

Politiet har fått melding om en brann i en bobil ved Ofotfjorden i Nordland, skriver politiet i Nordland på Twitter rett før klokken 07.00. Alle personer skal være ute av bilen.

NRK - 08 aug 22 kl. 23:33

Sju år gammel gutt savnet på Helgeland

En sju år gammel gutt er savnet i området ved Raudsandhaugtjønna ved Umbukta øst for Mo i Rana på Helgeland. Politiet i Nordland fikk melding om den savnede gutten klokken 19.43.

NRK - 06 aug 22 kl. 00:59

MC-fører omkom på E6 i Nordland

En motorsyklist i begynnelsen av 20-årene omkom fredag kveld i en ulykke i 90-sonen på E6 like sør for Trofors i Nordland..

NRK - 06 aug 22 kl. 00:59

Mann omkom på E6 i Nordland

En mann i begynnelsen av 20-årene omkom fredag kveld i en ulykke på E6 like sør for Trofors i Nordland. Det var to biler involvert i ulykken som skjedde i en 90-sone. I den ene bilen var det et par i 70-årene.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 01 aug 22 kl. 04:03

Brann i lekter ved Sandnessjøen

Natt til mandag evakuerte fire personer seg selv, etter at det brøt ut brann i en lekter som ligger til kai ved Sandnessjøen i Nordland. Det er ikke meldt om personskader, melder politiet i Nordland på Twitter..

Klartale - 08 jun 22 kl. 15:30

Alle får litt av alle typer vær denne uka

– Det er ingen værvinner, verken før helgen eller til helgen. Alle får litt av alt, sier Charalampos Sarchosidis til nyhetsbyrået NTB. Han er meteorolog ved Meteorologisk institutt,Enkelte steder blir det minst 20 grader varmt.

NRK - 29 jul 22 kl. 02:50

Middagsfjelltunellen på E6 stengt etter trafikkulykke

Middagsfjelltunellen på E6 ved Sørfold i Nordland er stengt etter en trafikkulykke med en bil. Fører av bilen skal være lettere skadd, melder politiet i Nordland på Twitter..

Klartale - 28 jun 22 kl. 11:51

Kveldens Pride-arrangement utsettes

Politiet sier de anbefaler at arrangementet utsettes. Nordland politidistrikt sier det er bedre om arrangementet gjennomføres på et senere tidspunkt.Politiets sikkerhets-tjeneste har vurdert at Norge fortsatt står i en trusselsituasjon.

VG - Igår: 03:39

Meldinger om lysfenomen på nattehimmelen – observert fra Nordland til Agder

Flere steder i landet har det natt til lørdag blitt observert et spektakulært lysfenomen..

NRK - 18 jul 22 kl. 08:08

Trailer kjørte av veien

En trailer har kjørt av veien og ned i en skrent i ved Kvinvatnet i Lurøy kommune i Nordland. Traileren ligger og støtter seg mot trær i skrenten, skriver Nordland politidistrikt på Twitter. Veien er sperret i begge retninger.

NRK - Igår: 13:28

Stelte bussen til Bodø/Glimt

Øst politidistrikt melde i dag at dei hadde stoppa ein buss med eit unormalt køyremønster. Bussen var stolen og føraren var ein kjenning av politiet. No melder Avisa Nordland at det var bussen til Bodø/Glimt som blei stolen.

Aftenposten - Igår: 13:12

Bussen til Bodø/Glimt stjålet i Fredrikstad

Natt til fredag ble bussen til Bodø/Glimt stjålet, skriver Avisa Nordland..

VG - Igår: 13:12

Bussen til Bodø/Glimt stjålet i Fredrikstad

Natt til fredag ble bussen til Bodø/Glimt stjålet, skriver Avisa Nordland. Det får imidlertid neppe noe å si for kveldens kamp..

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 16:05

Politiet etterforsker massedød hos tamrein

Analyser tyder på at over 100 tamrein døde av kobberforgiftning på øya Herøy i Nordland tidligere i år. Politiet jobber nå med flere hypoteser - blant annet at noen bevisst har ønsket å skade reinen..

Klartale - 09 aug 22 kl. 08:03

Onsdag blir det veldig varmt

Det skal regne mye i Nord-Norge framover. Mens på Østlandet blir det varmt. Det sier meteorologene.

VG - 08 aug 22 kl. 23:52

Fant katt buret inne og druknet i fiskevann: – Bestialsk

Søppelsekk i vannkanten avslørte sjokkerende kattedrap i Nordland..

NRK - 08 aug 22 kl. 23:55

Sjuåring funnet i god behold

En sju år gammel gutt som var savnet i området ved Raudsandhaugtjønna ved Umbukta øst for Mo i Rana på Helgeland, ble like før midnatt funnet i god behold. Politiet i Nordland fikk melding om den savnede gutten klokken 19.43.

NRK - 08 aug 22 kl. 18:05

Turgåer har falt ned fjellskrent – redningsaksjon iverksatt

En turgåer har falt ned en fjellskrent ved Skjomtinden i Narvik i Nordland, skriver politiet på Twitter. Redningshelikopter fra Bodø på vei til stedet med redningsgruppe. Frivillige mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er kalt ut..

NRK - 06 aug 22 kl. 15:18

En person omkommet

En person er bekreftet omkommet etter togpåkjørsel, melder politiet i Nordland på Twitter. Politiet gjør etterforsking på stedet for å finne årsaken til ulykken. Lørdag ettermiddag ble Nordlandsbanen stengt mellom Fauske og Bodø etter påkjørselen.

NRK - 06 aug 22 kl. 15:18

Person omkom etter togpåkjørsel i Bodø

En person er bekreftet omkommet etter togpåkjørsel, melder politiet i Nordland på Twitter. Politiet gjør etterforsking på stedet for å finne årsaken til ulykken. Lørdag ettermiddag ble Nordlandsbanen stengt mellom Fauske og Bodø etter påkjørselen.

NRK - 06 aug 22 kl. 14:29

Bodø: Person truleg påkøyrt av tog

Ein person skal formentleg ha blitt påkøyrt av eit tog i Bodø, melder Nordland politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 08:47

Skal du til Nordland? Her er fem ikoniske klatretopper du bør få med deg.

Nord-Norges fineste klatretopper: – Dette var jo mye enklere enn det så ut til.

NRK - 04 aug 22 kl. 05:52

Savnet kvinne funnet i Stamsund

Politiet starta i natt søk etter ei eldre kvinne med demens i Stamsund i Lofoten. Siste observasjon av henne ble gjort ved 16.30-tida onsdag, da var hun på tur ut i lysløypa.

NRK - 04 aug 22 kl. 04:24

Politi tilkalt til utendørsfest i Lofoten

Over 100 mennesker er samlet til en utendørs fest i Henningsvær i Lofoten, og en politipatrulje har ikke klart å avslutte festen etter klager fra naboer på bråk. Politipatruljen kommer ingen vei med sitt forsøk på å dempe festen, skriver politiet i Nordland på Twitter. De har nå tilkalt forsterkninger fra Leknes for å stanse festen.

Klartale - 03 aug 22 kl. 15:30

Nå er det slutt på supervarmen, sier meteorologen

Det er Sørlandet og Østlandet som får det fineste været til helgen. Men det blir kaldere. Og i fjellet kan det også komme snø, ifølge Marit Berger.

NRK - 02 aug 22 kl. 14:55

Meiner dei har funne årsak til mystisk reindød

Veterinærinstituttet har gjennom sine analyser konkludert med at årsaka til at fleire hundre rein døde og blei sjuke på Herøy i vår, truleg skuldast kobberforgiftning. Det opplyser Nordland politidistrikt i ei pressemelding. – Vi vil i tida framover fortsette å gjere undersøkingar for å finne kjedla til at reinene døde, men vi vil no spisse etterforskinga inn mot kjelder som kan føre til kobberforurensing.

NRK - 07 jul 22 kl. 05:17

Leteaksjon etter at en mann falt i vannet ved Rana

Politiet satt i gang en leteaksjon etter melding om en savnet mann ved Sjona i Rana i Nordland natt til torsdag. Mannen var ute i kano og hadde falt i vannet. Alle nødetater som ambulansebåt, redningsskøyte og redningshelikopter ble sendt til området.

NRK - 30 jul 22 kl. 22:49

85-åring død etter ulykke på Saltfjellet

En 85 år gammel mann døde i dag etter en kollisjon på E6 på Saltfjellet i Nordland i går, opplyser politiet. Mannen var alene i bilen og var på tur nordover E6 da ulykken inntraff. Tre personer ble alvorlig skadet og fløyet til sykehus etter kollisjonen ved 13-tiden i går ettermiddag.

NRK - 30 jul 22 kl. 13:26

Demonstrasjon hindra trafikken ved Henningsvær

En demonstrasjon på fylkesvei 816 i Henningsvær skaper lange køer på fylkesvei 816, melder politiet. – De har satt seg ned midt i veien og hindrer trafikk å komme forbi. Det er lange køer på stedet, skriver Nordland politidistrikt på Twitter litt før klokken 13.

NRK - 29 jul 22 kl. 23:15

Smie tilknyttet VIkingmuseet i Lofoten nedbrent

Smia som er tilknyttet Vikingmuseet på Vestvågøy i Lofoten brant ned fredag kveld. Brannen er slukket og det er uklart hva som har forårsaket brannen, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 29 jul 22 kl. 14:16

Etterforskningen av Osprey-ulykken er ferdig

18. mars 2022 styrtet et amerikansk Osprey-fly i Gråtådalen, Beiarn, under Nato-øvelsen Cold Response. Fire amerikanske soldater omkom.

Dagbladet - 28 jul 22 kl. 22:40

Fikk kjempehai på kroken

En svensk kompisgjeng var på fisketur i Risøysundet i Nordland, etter timevis med venting hadde de en over 730 kilos håkjerring på kroken..

NRK - 28 jul 22 kl. 16:30

Mann døde etter fall i foss

En mann i begynnelsen av 70-årene er bekreftet omkommet etter et fall i en foss tidligere i dag, melder politiet i Nordland. De pårørende er varslet. – Gjenopplivingen førte ikke fram og mannen ble erklært død på stedet, skriver politiet..

NRK - 28 jul 22 kl. 13:33

Person falt i foss – gjenoppliving pågår

Politiet har satt i gang en redningsaksjon i Brønnøy kommune i Nordland etter at en mann har falt i en foss. I en oppdatering skriver politiet at mannen er funnet og at gjenoppliving er igangsatt. Utrykningsenheter er på vei, og frivillige redningsressurser er utkalt..

NRK - 27 jul 22 kl. 15:57

Tre bjørner kan felles i Trøndelag og Nordland

Det er gitt fellingstillatelse på tre bjørner som følge av omfattende skade på sau. Løyvene gjelder for Snåsa/Steinkjer, Verdal/Steinkjer og Hattfjelldal. I vedtaket for Verdal og Steinkjer står det at det i helga var påvist totalt 60 påviste skader på sau eller lam som kunne tilskrives til bjørn hittil i sommer, ifølge Rovdyr.

Klartale - 20 jul 22 kl. 15:45

Ingen stor hetebølge i sikte for Norge

– Dette er et blaff av den varmen som har vært sør i Europa, sier Pernille Borander. Hun er statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt.Det blir aller varmest i indre Østfold.

NRK - 20 jul 22 kl. 12:41

Klatrarar roper etter hjelp – redningshelikopter på veg

Politiet og Hovudredningssentralen i Nord-Noreg har set i verk tiltak for å hjelpe klatrarar som roper etter hjelp på fjellet Vågakallen i Svolvær. Redningshelikopter frå Bodø og politi er på veg, skriv politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 19 jul 22 kl. 21:26

Naudetatane rykker ut til trafikkulukke i Lofoten

Naudetatane rykker ut til trafikkulukke på Sørvågen vest i Lofoten, skriv politiet i Nordland på Twitter. Politiet skal koma med meir informasjon..

NRK - 18 jul 22 kl. 18:56

Bodø lufthavn evakueres

Bodø lufthavn evakueres etter funn av mistenkelig gjenstand i innsjekket bagasje, skriver politiet i Nordland på Twitter. Politiet melder at de vil komme med mer informasjon..

NRK - 18 jul 22 kl. 18:56

Bodø lufthavn ble evakuert – viste seg å være leke

Bodø lufthavn ble evakuert etter funn av mistenkelig gjenstand i innsjekket bagasje. Det viste seg å være en leketøysgranat, skriver politiet i Nordland på Twitter. Lufthavnen åpnes..

NRK - 18 jul 22 kl. 18:56

Bodø lufthavn ble evakuert – viste seg å være øvingsgranat

Bodø lufthavn ble evakuert etter funn av mistenkelig gjenstand i innsjekket bagasje. Gjenstanden ble raskt sjekket ut. Først skrev politiet at det viste seg å være en leketøysgranat.

NRK - 27 maj 22 kl. 23:28

Kritisk for mann etter kanovelt i Nordland

Tilstanden til mannen som ble berget opp av sjøen etter å ha veltet i en kano ved Medby i Nordland, er kritisk, melder Universitetssykehuset i Nord-Norge på Twitter rundt 23-tiden fredag kveld. Operasjonssentralen opplyser til NTB at mannen var bevisstløs da han ble tatt opp av sjøen. Han fikk livreddende førstehjelp på stedet, før han ble fraktet med helikopter til UNN.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com