Nordland

Friday, 17 September, 03:28

Nyheter om Nordland

Sortering: Relevans | Senaste
VG - Igår: 09:51

Valgdrama i Nordland: – Viser at hver stemme teller

Valgdramaet i Nordland kan vare i flere døgn: – Jeg ville nok ikke vært sikker, før alt er over, sier valgansvarlig i Nordland fylkeskommune Lise Nilsen..

VG - I førrgår: 20:48

Telledrama i Nordland kan gi nasjonal stollek

Kontrolltellingen av stemmer i Nordland valgdistrikt har skapt et drama som kan få store konsekvenser for mandatfordelingen over hele Norge..

NRK - 12 sep 21 kl. 00:50

Slagsmål og festbråk i Nordland

En person er fraktet til legevakt i Mo i Rana etter at det brøt ut slåsskamp på et utsted i byen. Politiet i Nordland har ikke gitt opplysninger om hva slags skader personer han eller hvor mange som var innblandet i slagsmålet. Politiet melder ellers at de får inn mange meldinger om festbråk uten at de rekker å følge opp alle meldingene som kommer inn..

VG - 06 sep 21 kl. 19:12

Nordland: Frp er større enn Høyre i ny fylkesmåling

Regjeringspartiet Høyres oppslutning i Nordland er i fritt fall. Erna Solbergs parti går tilbake fra 20,2 til 15,5 prosent, viser VGs ferske fylkesmåling..

NRK - 24 aug 21 kl. 19:37

Redaktørlegende er død

Redaktøren Andreas Nordland er død 86 år gammel, skriver Tønsbergs Blad. Nordland var tidligere ansvarlig redaktør i Aftenposten, VG og Adresseavisen..

NRK - 12 sep 21 kl. 10:45

Person funnet i vannet

En person er funnet i havet ved Bodøsjøen, og er fraktet til sykehus med redningshelikopter. Det opplyser politiet i Nordland..

NRK - 12 sep 21 kl. 00:50

Slagsmål på utested i Mo i Rana

En person er fraktet til legevakt i Mo i Rana etter at det brøt ut slåsskamp på et utsted i byen. Politiet i Nordland har ikke gitt opplysninger om hva slags skader personer han eller hvor mange som var innblandet i slagsmålet..

E24 - 11 sep 21 kl. 18:22

Kamp om velgere og grønne jobber i Nord-Norge

På valgkamp i Nordland kappes partiene om å love gode rammevilkår til industrien, som tilgang på billig kraft og fagarbeidere. – Det er bare industri som kan erstatte oljeinntektene, sier Ap-nestleder Bjørnar Skjæran..

NRK - 08 aug 21 kl. 05:42

Tre personer skadd i båtkollisjon

Seks personer ble involvert etter at to fritidsbåter kolliderte ved Steigen i Nordland natt til søndag. Tre av personer fikk lettere skader. Ingen av båtene forliste.

NRK - 07 aug 21 kl. 06:51

Fyrte av fyrverkeri på festival

Ved midnatt natt til lørdag ble det fyrt av fyrverkeri inne på et festivalområde ved Hemnes i Nordland. Ifølge politiet skal det vare et ett-skudds fyrverkeri. Flere personer fikk piping i ørene etter hendelsen.

NRK - 07 aug 21 kl. 06:45

Brann i næringsbygg i Bjerkvik

Nødetatene har rykket ut til en brann i et næringsbygg i Bjerkvik i Nordland. Det skal ikke være registrerte beboere på adressen. Beboer i nærliggende hus har blitt evakuert, melder politiet i Nordland.

NRK - 05 aug 21 kl. 11:56

Tre pågrepet for foreningssvindel

Tre personer er pågrepet for svindel mot lag og foreninger over hele Norge, skriver politiet i Nordland i en pressemelding. Nordland politidistrikt har de siste ukene samarbeidet med Sør-Vest politidistrikt og Oslo politidistrikt i etterforskning av to såkalte CEO-bedragerier, hvor lag og foreninger via epost er lurt til å utbetale til dels store summer til det de tror er betaling for utstyr. Som følge av etterforskningen ble det 3.

NRK - 31 aug 21 kl. 08:11

Fem kommuner uten koronatilfeller

Nesten 160.000 nordmenn har fått påvist koronasmitte siden pandemiens start. Men fem kommuner i landet har foreløpig sluppet unna smitte.

NRK - 29 aug 21 kl. 05:48

Mann utøvde vold mot flere

En mann i 20-årene ble natt til søndag pågrepet av politiet i Kabelvåg, etter å ha utøvd vold mot flere andre voksne på en privat adresse. Politiet i Nordland etterforsker saken..

NRK - 24 aug 21 kl. 20:46

Kvinne skadet etter frontkollisjon

En kvinne i 70-årene føres til sykehus med ambulanse etter en frontkollisjon i en 50-sone på Soløyvannsveien i Bodø. Det skriver Politiet i Nordland på Twitter. To andre personer var involvert i ulykken, men fremstår som uskadd..

NRK - 20 aug 21 kl. 17:18

To bjørnar i Oppland kan bli felt

Frå laurdag kan to bjørnar i Oppland bli felt under lisensfellingsperioden som varar til 15. oktober, som eit tiltak for å regulere bestanden. I tidlegare Hedmark ligg bestanden av bjørn på bestandsmålet.

NRK - 23 jul 21 kl. 22:47

Død person funnet i Bodø

Politiet i Nordland melder om at det er funnet en død person ved Langstranda i Bodø. Den døde er en mann i 60-årene, opplyser politiet. – Politiet er i gang med å undersøke dødsfallet, men mistenker foreløpig ikke at det skal ha skjedd noe kriminelt, opplyser operasjonsleder Mai Wenche Hansen i politiet i Nordland til NTB..

NRK - 16 aug 21 kl. 10:37

Etterlyser vitner etter overgrep

Lørdag kveld 14. august ble ei kvinne utsatt for et overgrep i Fauske sentrum. Nå ønsker politiet tips fra publikum.

NRK - 16 aug 21 kl. 01:23

Kvinne utsatt for overgrep

Politiet ønsker tips fra publikum etter at en kvinne skal ha blitt utsatt or et overgrep ved en musikkfestival i Fauske sentrum lørdag kveld. – Politiet er spesielt interessert i observasjoner av en kvinne i slutten av 30-årene; 165 cm høy, slank kroppsfasong med oppsatt/flettet lyst hå, skriver jurist Linda Rømma i Nordland politidistrikt i en pressemelding..

Dagbladet - 12 aug 21 kl. 09:20

- Århundrets største brann

Skogbrannene som herjer i Russland er større enn skogbrannene i USA, Canada, Hellas, Tyrkia og Italia til sammen. Til nå har et område på størrelse med hele Nordland, Troms og Finnmark gått opp i røyk..

NRK - 11 aug 21 kl. 06:55

Som om Nord-Norge var brent ned

Ifølge det russiske skogverket har over 110 millioner mål skog hittil i brent i Russland. Dette tilsvarer et område på størrelse med Norges største fylke Troms og Finnmark, samt Nordland. Det er langt mer enn gjennomsnittet på 89 millioner mål årlig de siste 20 årene.

Aftenposten - 10 aug 21 kl. 13:47

Nylig var det Vedum-show i Nesna. Men problemet stikker dypere enn det Sp-lederen forstår.

Kampen for å gjenopprette et nedlagt studiested i Nordland kan fremstå som aktiv distriktspolitikk, men når det er flere….

VG - 09 aug 21 kl. 13:38

På hver sin planet

Nordland OG TROMS (VG) En skulle ikke tro at Erna Solberg og Trygve Slagsvold Vedum har vært i samme landsdel. Si meg hva du ser i Nord-Norge, og jeg skal si deg hvilket parti du stemmer..

NRK - 07 aug 21 kl. 02:18

Elsparkesyklist til sykehus

En person er fraktet til sykehus etter en ulykke mellom en elsparkesykkel og en bil i Myre i Vesterålen. Nordland politidistrikt meldte om ulykken like etter klokka ett natt til lørdag.– Fører av elsparkesykkel er sendt til Stokmarknes sykehus.

NRK - 31 jul 21 kl. 17:27

Telias nett i Nord-Norge er tilbake

– Feilen som forårsaket problemer med 4G-nettet vårt i Troms og Finnmark, samt nordre del av Nordland, er nå løst. Alle våre tjenester fungerer som normalt igjen, sier Daniel Barhom, kommunikasjonsrådgiver i Telia, til NRK. Teleselskapet beklager for ulempene dette medførte sine bruker..

NRK - 31 jul 21 kl. 00:52

Kvinne meld for fylle-sparkesykling

Ei kvinne er meld for ruskøyring på elsparkesykkel i Fauske, melder politiet i Nordland. Kvinna er fraktet til Nordlandsjukehuset for sjekk. Det var ikkje andre køyretøy innblanda i ulykka..

NRK - 29 jul 21 kl. 18:56

MC-fører hentet av luftambulanse

En motorsyklist i 30-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke på Sør-Skjomveien i Nordland. Politiets undersøkelser viser at fører har krysset motgående kjørefelt. Veien er nå åpen for trafikk..

NRK - 29 jul 21 kl. 13:53

Oppfordrer til munnbind på ferge

Statsforvalterne i Nordland og Troms og Finnmark oppfordrer sterkt til bruk av munnbind på hurtigbåter og ferger når avstandskravet på én meter ikke kan holdes. Oppfordringen om bruk av munnbind kommer på grunn av de store smitteutbruddene i Vesterålen og Harstad..

VG - 29 jul 21 kl. 09:10

Slik ble sex-anklagene mot politimannen avslørt

Saken mot politimannen fra Nordland ble rullet opp etter at skjermbilder av seksualiserte meldinger havnet i et narkotikamiljø..

NRK - 06 jun 21 kl. 08:49

Mann alvorlig skadd etter båtulykke

En mann i 40-årene ble natt til søndag alvorlig skadd etter en båtulykke i Rødøyfjorden i Nordland. Politiet i Nordland opplyser at nødetatene og Hovedredningssentralen ved 1-tiden fikk melding om at en person hadde ramlet i havet fra en båt i Rødøyfjorden i Nordland. To andre personer hoppet etter for å hjelpe vedkommende.

NRK - 27 jul 21 kl. 11:25

Ferge har gått på grunn i Nordland

Bilferga Vardehorn på sambandet Drag Kjøpsvik har gått på grunn ved fergeleiet på Drag. Det bekrefter administrerende direktør i Torghatten Nord, Torkild Torkildsen. – Vi jobber med å få båten av grunn og få passasjerer og biler i land, sier han til NRK..

NRK - 27 jul 21 kl. 01:24

To skadd i kollisjon i Mosjøen

To personer ble skadet da en bil kjørte i et tre på Halsøya i Mosjøen, melder politiet i Nordland. Det var tre personer i bilen. De to skadde blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet..

NRK - 26 jul 21 kl. 13:51

600 millioner på utenlandsferie

Forbruket til nordmenn i utlandet har doblet seg fra sommeren i fjor, viser tall fra DNB. I år har deres kunder lagt igjen 629 millioner kroner utenlands. Østlendinger er rausest med kortbruken, mens kunder fra Nordland og Troms og Finnmark har brukt minst..

NRK - 26 jul 21 kl. 10:23

Høyre ber Vedum svare for seg

Høyres førstekandidat i Nordland mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum må konkretisere hvordan politiet skal endres. – Jeg finner ikke én sammenhengende setning fra Vedum om hva han vil med politiet, sier Bård Ludvig Thorheim (H) til NTB. Uttalelsen kommer som svar på et intervju Vedum gjorde med NTB i forkant av Senterpartiets offisielle valgkampåpning på Nordkapp mandag.

NRK - 26 jul 21 kl. 08:28

Meldt om styrtregn og tordenvær

Mandag og tirsdag ventes det kraftige regnbyger og styrtregn østafjells, mens det blir mye lyn og torden i Nordland. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Varselet gjelder fra mandag ettermiddag og til sent tirsdag kveld.

NRK - 25 jul 21 kl. 15:21

Tatt med narkotika i bilen

Politiet har stoppa ein bil på E6 i Fauske i Nordland laurdag. Føraren, ein mann i 50-åra, hadde ikkje gyldig førarkort, og mistenkast også for ruskøyring. Politiet fann også narkotika i bilen, og det opprettast sak på hendinga..

NRK - 25 jul 21 kl. 14:19

Påkjørt på gårdsplass

Barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.

NRK - 25 jul 21 kl. 14:19

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

NRK - 24 jul 21 kl. 09:36

Turgåer funnet omkommet i Lofoten

Politiet i Nordland fikk fredag melding om en person som var savnet i fjellet. En mann i 60-årene fra Østerrike hadde gått seg en tur på Kitinden i Flakstad kommune i Lofoten. – Den savnede mannen ble funnet i fjellsiden klokken 03.

NRK - 26 jun 21 kl. 03:49

Bilulykke ved Sortland

En bil med fire personer har kjørt ut av veien på fylkesvei 820 ved Vikeidet i Sortland i Nordland. Skadeomfanget er ukjent, men luftambulanse er på vei. Nødetatene er på vei til stedet og skadeomfanget er foreløpig ukjent, melder Nordland politidistrikt på Twitter klokken 2.

NRK - 21 jul 21 kl. 13:05

Fire arresterte i våpensak

Ytterlegare ein person i Bodø er pågripen og sikta for å inneha ulovlege våpen, seier politiadvokat Tore Finne Størmer i Nordland politidistrikt til NRK. Det er den fjerde personen involvert i ei pågåande etterforsking av eit nettverk av personar som har handla med ulovlege våpen..

NRK - 18 jul 21 kl. 14:21

Fire personer involvert i ulykke

Det var to personbiler som kolliderte front mot front på E12 mellom Umbukta og Mo i Rana.Totalt fire personer er involvert, og blir nå undersøkt av ambulanse på stdet. Alle er våkne, melder politiet i Nordland.

NRK - 18 jul 21 kl. 08:21

Travel natt for politiet

Flere politidistrikt melder om en travel natt. Festbråk og ordensforstyrrelser er en gjenganger. – Det har vært godt over snittet, det kan man si.

E24 - 15 jul 21 kl. 15:59

DNB-kortbruk: Stranda er «turistkommune nummer én»

Alle de ti mest populære feriedestinasjonene ligger på Vestlandet, i Midt-Norge og Nordland, viser kortbruken til DNB-kunder..

Aftenposten - 15 jul 21 kl. 15:59

Dette er turistkommune nummer én

Alle de ti mest populære feriedestinasjonene ligger på Vestlandet, i Midt-Norge og Nordland, viser kortbruken til….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt