Ytterligere

Fredag, 07 Mai, 04:09

Nyheter om Ytterligere

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 april 21 kl. 11:48

Norge får 1,2 millioner doser

Norge får Ytterligere 1, 2 millioner doser Pfizer-vaksiner, melder NTB. EU har inngått avtale med Pfizer om levering av Ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021, opplyser selskapet i en pressemelding. Dermed blir 600 millioner doser levert til unionen i år..

E24 - 19 april 21 kl. 10:56

Ytterligere 100 millioner Pfizer-doser til EU i 2021

EU har inngått avtale med Pfizer om levering av Ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021, opplyser selskapet. Dermed blir 600 millioner doser levert i år..

NRK - 19 april 21 kl. 10:48

100 millioner doser ekstra til EU

EU har inngått avtale med Pfizer om levering av Ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021, opplyser selskapet. Dermed blir 600 millioner doser levert i år. Den nye avtalen kommer som følge av at EU-kommisjonen har valgt å benytte seg av muligheten til å kjøpe Ytterligere 100 millioner vaksinedoser i tråd med en avtale signert 17.

VG - Igår: 13:05

Erna Solberg: Tror på mer åpning mot slutten av mai

Det såkalte R-tallet i Norge ligger nå på 0,7. Det gir statsministeren håp om Ytterligere lettelser i coronatiltakene mot slutten av denne måneden..

E24 - Igår: 13:07

Erna Solberg: Tror på mer åpning mot slutten av mai

Det såkalte R-tallet i Norge ligger nå på 0,7. Det gir statsministeren håp om Ytterligere lettelser i coronatiltakene mot slutten av denne måneden. Snart håper regjeringen også på å ha et sertifikat klart for de som er vaksinert..

Dagbladet - Igår: 12:28

- 17. mai blir annerledes

Oslo tar et nytt steg i gjenåpningen - men det blir ingen Ytterligere 17. mai-lettelser..

Aftenposten - I førrgår: 08:14

Danskene våknet opp til gladnyhet om Ytterligere gjenåpning

Partiene i Folketinget er enige om gjenåpning av Danmark. Torsdag åpner grunnskolen på heltid, i tillegg blir det….

NRK - 04 mai 21 kl. 02:54

Ni til sykehus etter brann i blokk

En person er innlagt på sykehus med brann- og røykskader etter brann i en boligblokk på Cicignon i Fredrikstad i natt. Ytterligere åtte beboere er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 03 mai 21 kl. 20:41

Seks personer i barnehage smittet

Seks personer i Leie barnehage i Fredrikstad har fått påvist koronasmitte. Fredriksstad Blad skriver at to av disse var smittet i helgen, og at det nå er bekreftet Ytterligere fire smittet. Det er uvisst om det er barn eller voksne som først ble smittet..

VG - 03 mai 21 kl. 10:00

Færre bostedsløse: – Vårt verste sosiale problem

Det har de siste årene blitt langt færre bostedsløse personer i Norge. Statsministeren mener mer ettervern og hjelp til rusavhengige er nødvendig for å få ned tallene Ytterligere..

NRK - 30 april 21 kl. 22:25

Får en måned ekstra flytid

Etter en vellykket flytur fredag vil Mars-helikopteret Ingenuity få en måned ekstra med testflygninger. Helikopteret vil gjennomføre sin femte prøveflygning neste uke. I utgangspunktet var fem satt som grense for antall flyginger, men nå planlegger Nasa å gjennomføre Ytterligere to flyginger i mai..

NRK - 30 april 21 kl. 19:06

Målt til 86 km/t i 40-sone

En person mista lappen etter å ha blitt målt til 86 km/t i ei 40 sone ved Fagernes skole i dag. I tillegg fikk 19 sjåfører forenkla forelegg, og Ytterligere to personer ble fratatt førerkortet da utrykningspolitiet hadde kontroll..

NRK - 30 april 21 kl. 18:16

27 personer drept i Afghanistan

Minst 27 personer er drept i en eksplosjon i Logar-rpvinsen, øst i Afganistan. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ytterligere 60 personer ble skadet da en bilbombe eksploderte i provinshovedstaden Pul-e Alam, ifølge lokale myndigheter..

NRK - 30 april 21 kl. 16:36

Regjeringen gjør endringer i tiltak

Regjeringen gjør endringer i tiltaksnivået i seks Viken-kommuner. Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen flyttes fra tiltaksnivå A til B fra og med torsdag 6. mai, under forutsetning at de innfører Ytterligere lokale tiltak som samordnes med hverandre og Oslo kommune, står det i pressemeldingen..

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende Ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi vurderer å utvide ordningen Ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..

NRK - 29 april 21 kl. 21:33

Usikkert om Norge vil masseteste

Systematisk massetesting brukes i Storbritannia for å kunne åpne opp samfunnet Ytterligere. Foreløpig er det uvisst om Norge vil gjøre det samme, skriver VG. Butikker, frisører, treningssentre, biblioteker og uteserveringer åpnet igjen i England i midten av april.

NRK - 29 april 21 kl. 00:58

Åtte venezuelanske soldater drept

Åtte soldater fra Venezuela er drept i sammenstøt med væpnede grupper som er aktive på grensen til Colombia, ifølge myndighetene i Caracas. Forsvarsdepartementet i Venezuela kom med kunngjøringen onsdag, men uten å oppgi Ytterligere detaljer..

NRK - 28 april 21 kl. 19:38

Bestiller booster-vaksiner

Storbritannia har bestilt Ytterligere 60 millioner doser med Biontech-Pfizer-vaksinen som skal brukes for å gi de mest sårbare beskyttelse før vinteren. – Vaksinen hjelper oss med å gi oss friheten tilbake, og vi må beskytte denne framgangen, sier helseminister Matt Hancock onsdag..

NRK - 28 april 21 kl. 11:04

UD skjerper reiseråd

Alle reiser til India, Pakistan, Bangladesh, Nepal og Irak frarådes av Utenriksdepartementet på grunn av den dramatiske smitteøkningen i India. Fra før frarådes alle unødvendige reiser. – Av hensyn til den enkeltes sikkerhet, fare for importsmitte til Norge og for ikke å belaste landenes helsevesen Ytterligere, fraråder vi alle reiser dit, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en pressemelding.

Dagbladet - 27 april 21 kl. 06:55

- Et spill for galleriet

FHI vurderer en Ytterligere skjevfordeling av landets vaksiner, og ser også på muligheten for å endre aldersrekkefølgen. Professor Steinar Westin mener diskusjonen er «støy», og at løsningen fortsatt er strenge tiltak..

NRK - 24 april 21 kl. 23:49

Minst ti døde i sykehusbrann

Mins ti mennesker ble drept og Ytterligere 30 såret i en brann på sykehuset Ibn Khatib sørøst i Bagdad i Irak lørdag. Brannen skal ha oppstått etter at oksygenbeholder eksploderte, ifølge kilder fra tre andre sykehus i nærheten, skriver Reuters..

NRK - 24 april 21 kl. 23:49

Minst 23 døde i sykehusbrann

Mins 23 mennesker ble drept og Ytterligere 30 såret i en brann på sykehuset Ibn Khatib sørøst i Bagdad i Irak lørdag. Brannen skal ha oppstått etter at oksygenbeholder eksploderte, ifølge kilder fra tre andre sykehus i nærheten, skriver Reuters..

NRK - 23 april 21 kl. 13:51

1,8 milliarder nye Pfizer-doser

EU-kommisjonen har inngått avtale med Biontech og Pfizer om levering av Ytterligere 1,8 milliarder vaksinedoser, melder Reuters. Tidligere har EU-kommisjonen inngått to kontrakter med de to selskapene som omfatter 600 millioner doser..

NRK - 23 april 21 kl. 13:51

1,8 milliarder flere Pfizer-doser

EU-kommisjonen har inngått avtale med Biontech og Pfizer om levering av Ytterligere 1,8 milliarder vaksinedoser for perioden til og med 2023, melder Reuters. Tidligere har EU-kommisjonen inngått to kontrakter med de to selskapene som omfatter 600 millioner doser..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 14:26

- Kan ikke bli behandlet slik

Lillestrøm-ordfører Jørgen Vik vil ha makta over tiltakene i egen kommune tilbake, og forventer å kunne løsne noe på det stramme grepet. FHI har imidlertid anbefalt regjeringen å forlenge det strengeste nivået i flere Viken-kommuner i Ytterligere to uker..

Dagbladet - 19 april 21 kl. 11:54

1,2 millioner ekstra doser til Norge

Mandag ble det kjent at EU har inngått avtale med Pfizer om levering av Ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021..

E24 - 18 april 21 kl. 13:24

Støy fra regjeringskvartalet tvinger Finansdepartementet til å flytte over 100 ansatte

«Belastende støy» fra byggingen av nytt regjeringskvartal har skapt en «krevende situasjon» for ansatte i Finansdepartementet. Ledelsen frykter en «betydelig Ytterligere forverring» og krever nye arbeidsplasser utenfor den ærverdige G-blokka..

NRK - 17 april 21 kl. 11:31

Ap sier nei til å flytte iskanten

Forslaget på Arbeiderpartiets landsmøte om å endre grensen for iskanten, og dermed sette Ytterligere begrensninger på olje- og gassaktiviteten i nord falt - med 97 mot 197 stemmer. Ap stemmer altså for å beholde iskanten der den allerede er..

NRK - 16 april 21 kl. 17:39

Flere britiske blodpropp-tilfeller

Storbritannia har avdekket Ytterligere 96 tilfeller av blodpropp som er knyttet til koronavaksinen fra AstraZeneca. Det sier professor Per Morten Sandset ved Universitetet i Oslo til VG. Han er med i en ekspertgruppe i forbindelse med bivirkningene..

NRK - 16 april 21 kl. 02:56

FN: Stadig verre i Jemen

I Jemen blir den humanitære krisen stadig verre, advarer FN. Organisasjonens nødhjelpssjef Mark Lowcock sier at titusener av mennesker sulter i hjel. Ytterligere 5 millioner er ett steg unna sultdøden, advarte han på et møte i sikkerhetsrådet torsdag..

NRK - 15 april 21 kl. 01:11

R-tallet nede i 0,8 i Norge

R-tallet i Norge, altså hvor mange en koronasmittet person viderefører smitten til, er nå nede på 0,8. Det viser ukesrapporten til Folkehelseinstituttet. Den siste døgntallet viser Ytterligere nedgang til 599 nye tilfeller, 140 færre enn dagen før..

E24 - 13 april 21 kl. 07:14

Oljeprisene stiger tirsdag morgen

Oljeprisene stiger tirsdag morgen på tegn til økt etterspørsel med bedre økonomiske utsikter, samtidig som markedet fortsatt veies noe ned av mulighetene for mer tilbud fra Opec+ samt Ytterligere covid-19-smitteverntiltak..

NRK - 11 april 21 kl. 21:45

Nok en person død etter låve-møte

Ytterligere en person er død og minst ni smittet etter et arrangementet på låven til Hans Kristian Gaarder i Gran kommune 26. mars. Konspirasjonsteoretikeren og korona-fornekter Gaarder døde selv nylig med covid-19..

NRK - 11 april 21 kl. 18:40

Flere koronainnlagte i Frankrike

Antallet koronainnlagte pasienter på intensivavdeling stiger i Frankrike. Søndag ble Ytterligere 69 pasienter innlagt, noe som betyr at totalt 5.838 personer nå er innlagt på intensivavdeling på franske sykehus..

NRK - 09 april 21 kl. 15:25

Mormonkirke vil bygge tempel i Oslo

Jesu Kristi kirke av de siste dagers hellige vil bygge 20 nye templer verden over, blant dem ett i Oslo. Det vil i så fall bli Norges første, skriver Vårt Land. Kirkesamfunnet har rundt 5.

NRK - 09 april 21 kl. 12:19

Ny vaksinert beboer smittet

Ytterligere én fullvaksinert beboer ved Gystadmyr bo- og aktivitetssenter i Ullensaker er bekreftet koronasmittet. Det skriver VG. Totalt er det 17 personer som er smittet i forbindelse med utbruddet på sykehjemmet nå..

NRK - 09 april 21 kl. 04:30

166.000 AstraZeneca-doser på lager

Det har kommet store leveranser av AstraZeneca-vaksiner til Norge etter at den ble satt på pause. Da vaksineringen med vaksinen fra AstraZeneca ble satt på vent 11. mars hadde FHI 600 doser på lager.

Aftenposten - 08 april 21 kl. 22:30

Landet er i toppsjiktet i antall innreisende til Norge. Nå øker smitten Ytterligere

Polen ligger i toppsjiktet når det gjelder antall reisende til Norge. Landet har under pandemien slitt med et presset….

NRK - 05 april 21 kl. 16:28

Putin skrev under på omstridt lov

Vladimir Putin har skrevet under på loven som gir ham lov til å sitte Ytterligere to perioder som Russlands president, melder nyhetsbyrået RIA. Dermed kan Putin bli sittende til 2036 om han får flertall i de to neste valgene, melder Reuters..

NRK - 04 april 21 kl. 15:20

Smitteutbrudd hos Kolonial.no

18 ansatte i Kolonial.no er har testet positivt på koronavirus. Ytterligere 40 ansatte er satt i karantene, melder E24.

VG - 03 april 21 kl. 02:52

Sexkjøp og nakenbilder: Anklagestorm mot kongressrepresentant

Nyheten om etterforskningen av Matt Gaetz (38) slo ned som en bombe i USA denne uken. Nå strammer nettet seg Ytterligere rundt den republikanske kongressrepresentanten som skal være mistenkt for menneskehandel..

NRK - 02 april 21 kl. 12:34

Nordmann død på Filippinene

En norsk statsborger har dødd på Filippinene, bekrefter Utenriksdepartementet overfor NTB. – Utenriksdepartementet er kjent med at en norsk borger skal ha omkommet på Filippinene. UD kan ikke kommentere Ytterligere enkeltdetaljer i en pågående konsulærsak, sier kommunikasjonssjef Trude Måseide til NTB.

NRK - 01 april 21 kl. 10:58

Politiet stenger publikumsmottak

Politiet i Møre og Romsdal stenger publikumsmottak ved alle politistasjoner fram til mandag 12.april. Årsaken er smitteøkningen i den sørlige delen av distriktet og faren for at den store mobiliteten i påskeuka skal forverre situasjonen Ytterligere, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 30 mars 21 kl. 20:08

IMF venter større vekst

Det internasjonale pengefondet IMF legger fram sin prognose for verdensøkonomien i neste uke, men varsler allerede nå en oppjustering. I januar spådde IMF en vekst på 5,5 prosent i 2021 og 4,2 prosent i 2022. Dette blir nå Ytterligere oppjustert..

VG - 29 mars 21 kl. 19:58

Mistenker fugleinfluensa etter svanedød i Fredrikstad: – Det ser ut som de sover

Knut-André Haugen fant to døde svaner med hodet under vingen utenfor Fredrikstad. Nå mistenker Mattilsynet Ytterligere spredning av fugleinfluensa..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt