Mjøndalen

Saturday, 02 December, 23:42

Nyheter om Mjøndalen

NRK - 10 aug 23 kl. 02:34

E134 stengt mellom Hokksund og Mjøndalen

E134 mellom Hokksund og Mjøndalen er stengt på grunn av flom. I løpet av det kommende døgnet blir veien trolig stengt fram til Drammen. – Vannet fra Drammenselva kryper oppover og er årsak til at vi nå er nødt til å stenge E134 mellom Hokksund og Mjøndalen i første omgang, sier Lasse Berge i Statens vegvesen.

Aftenposten - 11 aug 23 kl. 17:02

Mjøndalen gikk heldigvis ikke under

MJØNDALEN (Aftenposten): Mjøndalen gikk heldigvis ikke under..

NRK - 27 aug 23 kl. 22:50

Flom skaper problemer for tog og vei

Flomvarsler og stengte veier preger starten av denne uka. Flere steder er flomvarslene oppgradert til rødt nivå. Flytoget kjører kun 20-minutters avganger til og fra Oslo Lufthavn på grunn av flom på deler av Oslo S, opplyser Bane Nor.

VG - 24 jun 23 kl. 17:03

Stavås Skistad ble Mjøndalen-helt – påførte «Brutter'n» og Ranheim tungt tap

(Ranheim - Mjøndalen 2-3, Hødd - Bryne 0–1)Erik Stavås Skistad scoret to ganger, det siste målet på overtid, da Mjøndalen påførte opprykksjagende Ranheim et blytungt 2-3-tap i 1. divisjon fotball lørdag..

NRK - 28 aug 23 kl. 16:30

Strømsåstunnelen stengt på grunn av flom

Strømsåstunnelen er stengt i retning Mjøndalen på grunn av store vannmengder. Omkjøring på andre siden av Drammenselva via Åssiden og Krokstadelva. E134 er også stengt i begge retninger ved Losmoen mellom Mjøndalen og Hokksund..

NRK - 13 aug 23 kl. 08:15

Strømsåstunnelen stengt i begge retninger på grunn av flom

Strømsåstunnelen mellom Mjøndalen og Drammen sentrum er nå stengt i begge retninger på grunn av flom. Hittil har tunnelen bare vært stengt i vestgående retning, men nå er den også stengt østover mot Drammen, opplyser Vegtrafikksentralen sør til NTB. Til NRK sier Vegtrafikksentralen at tunnelen nå er stengt som følge av vannmengden i Mjøndalen, og at veien stenges i begge retninger som et sikkerhetstiltak fordi man blant annet frykter vannplaning i høy hastighet.

NRK - 11 aug 23 kl. 14:14

Kong Harald om uværet: – Medfølelse med de rammede

Det sier dronning Sonja om arbeidet til de frivillige etter uværet «Hans». Kong Harald og dronning Sonja er på besøk i Mjøndalen i Viken. Kongeparet spør frivillige og arbeidere om hvordan arbeidet deres har gått, mens de har jobbet på stedet under flommen.

NRK - 11 aug 23 kl. 14:14

Kong Harald om uværet: Har medfølelse med de rammede

Det sier dronning Sonja om arbeidet til de frivillige etter uværet «Hans». Kong Harald og dronning Sonja er på besøk i Mjøndalen i Viken. Kongeparet spør frivillige og arbeidere om hvordan arbeidet deres har gått, mens de har jobbet på stedet under flommen.

VG - 11 aug 23 kl. 13:54

Kong Harald og dronning Sonja i flomrammede Mjøndalen

Kong Harald og dronning Sonja er fredag i Mjøndalen som har merket ekstremværet «Hans'» herjinger..

NRK - 10 aug 23 kl. 15:33

Kongeparet og kronprinsen besøker flomutsatte områder

Kongeparet skal fredag besøke Mjøndalen, der ekstremværet «Hans» har ført til flommer. Kongen og dronningen skal møte NVE, lokalsamfunnet og de som jobber på stedet. Drammensvassdraget opplever historiske høye vannstander som følge av «Hans».

NRK - 09 aug 23 kl. 23:03

E134 stenges i løpet av kvelden

Statens vegvesen opplyser i en pressemelding at E134 blir stengt i løpet av kvelden. – Vannet fra Drammenselva kryper oppover og er årsak til at vi nå er nødt til å stenge E134 mellom Hokksund og Mjøndalen i første omgang, sier Lasse Berge i Statens vegvesen. Det er også sannsynlig at de stenger veien helt til Drammen i løpt av det neste døgnet.

NRK - 30 sep 23 kl. 11:11

Brann i lastebilhenger i Mjøndalen

Nødetatene er på vei til Nedre Eiker bru etter melding om brann i hengeren på en lastebil. Ifølge politiet er det mye røyk på stedet og brannvesenet jobber med å lokalisere brannen. Politiet anbefaler å finne en alternativ kjørerute, samt å holde avstand, på grunn av røyken.

Klartale - 28 aug 23 kl. 08:33

Flom skaper trøbbel for biler og tog

Nylig herjet uværet «Hans». I helgen regnet det mye igjen. Meteorologene advarer om flom.

VG - 24 sep 23 kl. 17:46

KFUM gjenerobret annenplassen i Obosligaen

KFUM Oslo tok tilbake annenplassen i Obosligaen fra Kongsvinger ved å slå Mjøndalen 1-0 hjemme på Ekeberg..

VG - 24 apr 23 kl. 20:52

Nielsen fikset mer FFK-jubel – formsterk Mjøndalen-keeper måtte gi tapt

(Mjøndalen - Fredrikstad 0–1) Mjøndalen-keeper Thomas Kinn sto lenge som en levende vegg, men måtte til slutt gi tap da Mads Nielsen fikset seier for Fredrikstad..

NRK - 11 aug 23 kl. 07:32

NVE: Venter at flommen kommer til å øke mye

Flomsituasjonen i Øyeren er mest kritisk nå, ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). – Vannstanden i Mjøsa forventes å stige nesten en meter. Det er litt under nivået på referanseflommen vi har fra 1995, men lenger ned i Øyeren og nedre deler av Glomma kan flommen bli på samme nivå som i 1995.

VG - 24 jun 23 kl. 17:45

Mjøndalen-spiller klar for kypriotisk fotball

Forsvarsspilleren Quint Jansen forlater Mjøndalen til fordel for spill i den kypriotiske klubben Othellos Athienou..

Aftenposten - 24 jun 23 kl. 16:53

Kalddusj for Kåre på overtid – tapte mot Mjøndalen

Mjøndalen sikret seieren sekunder før slutt..

NRK - 30 aug 23 kl. 15:12

NVE: Flomtoppen er nådd i Drammenselva

Vannføringen i Drammenselva ved Mjøndalen bru er nå over flomtoppen. Samtidig er flomtoppen nådd flere steder i Drammensvassdraget. Det er samtidig fortsatt rødt flomvarsel for Randsfjorden og Tyrifjorden, og vannstanden i innsjøene har flatet ut.

NRK - 30 aug 23 kl. 07:21

Vannstanden i Drammenselva går ned

Vannstanden i Drammenselva har gått sakte, men sikkert nedover i løpet av natta. Klokka 6 var vannstanden ved Mjøndalen bru 3,07 meter, ifølge NVEs målinger. Det er 17 centimeter lavere enn det høyeste nivået i går.

NRK - 29 aug 23 kl. 07:12

Trafikk inn og ut av Oslo etter jordras – oppdateringer

På morgentimene tirsdag er det en del kø inn og ut av hovedstaden, i forbindelse med et jordras ved Abildsøkrysset i Skullerud i Oslo søndag. – Vi venter nå på at geologene skal si at det er greit å få åpnet. Det gir en del forsinkelser inn og ut av Oslo med toveistrafikk i et felt, så lenge det pågår, sier Anne Hårstad, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen øst til NRK.

NRK - 27 aug 23 kl. 22:37

Drammen kommune: Kan bli verre enn etter ekstremværet Hans

Det er ventet stigende vannstand i Drammen, og kommunen frykter at situasjonen kan bli verre enn etter ekstremværet Hans. – Det er stor usikkerhet i prognosene, men vannstanden ved Mjøndalen bru blir sannsynligvis høyere enn den var etter ekstremværet Hans tidligere i august, skriver kommunen i en pressemelding. Regn i helgen har ført til stigende vann i området..

Aftenposten - 18 aug 23 kl. 12:50

Vegard Hansen kan rykke opp for sjette gang: – Jeg kunne ikke bedt om mer

KONGSVINGER (VG) Han har rykket opp fem ganger tidligere. Etter nesten 17 år i Mjøndalen opplever Vegard Hansen (54) ny….

VG - 18 aug 23 kl. 12:50

Vegard Hansen kan rykke opp for sjette gang: – Jeg kunne ikke bedt om mer

KONGSVINGER (VG) Han har rykket opp fem ganger tidligere. Etter nesten 17 år i Mjøndalen opplever Vegard Hansen (54) ny suksess i Kongsvinger. Nå kommer kampene som kan avgjøre 1.

NRK - 15 aug 23 kl. 10:19

Ekstremværet: Stengte strekninger og forsinkelser i togtrafikken

Det er forsinkelser og stengte togstrekninger flere steder på Østlandet som følge av ekstremværet. Dette er status tirsdag formiddag: – Gardermobanen: Det er færre spor i bruk ved Eidsvoll på grunn av flom, og reisende må regne med forsinkelser og innstillinger. Bane Nor varsler en ny oppdatering tirsdag klokka 12.

NRK - 14 aug 23 kl. 16:07

Flomtoppen nådd i Drammensvassdraget – unntaket er Tyrifjorden

Mandag er flomtoppen i Drammensvassdraget nådd de fleste steder. Unntaket er Tyrifjorden som skal stige med inntil 0,2 meter frem mot flomtoppen som ventes torsdag. Det viser prognosene til NVE.

NRK - 14 aug 23 kl. 02:51

E134 mellom Drammen og Hokksund åpen

Etter å ha vært stengt på grunn av flom, er E134 mellom Hokksund og Drammen åpen igjen. Veien ble stengt først natt til torsdag mellom Hokksund og Mjøndalen på grunn av flom. Natt til mandag åpnet veien igjen, skriver Vegtrafikksentralen på X/Twitter..

NRK - 13 aug 23 kl. 09:22

NVE om Hønefoss: – Håper og tror toppen er nådd

– I Drammensvassdraget rundt Hønefoss håper og tror vi at toppen nå er nådd, sier vassdrags og energidirektør, Kjetil Lund. Lenger ned i vassdraget håper de at flomtoppen nærmer seg. – I Tyrifjorden stiger det enda noe, men vi håper det også vil nå toppen nå i løpet av kort tid.

Aftenposten - 13 aug 23 kl. 09:06

Fortsatt rødt nivå flere steder: Tunnel stengt i begge retninger

Strømsåstunnelen mellom Mjøndalen og Drammen sentrum er nå stengt i begge retninger på grunn av flom..

NRK - 11 aug 23 kl. 14:14

Dronning Sonja: – Ganske imponerende

Det sier dronning Sonja om arbeidet til de frivillige etter uværet «Hans». Kong Harald og dronning Sonja spør frivillige og arbeidere om hvordan arbeidet deres har gått, mens de har jobbet på stedet etter uværet «Hans». Kong Harald og dronning Sonja er på besøk i Mjøndalen i Viken..

Dagbladet - 11 aug 23 kl. 14:18

- Har virkelig gått for seg

Kongen besøker flomutsatte Mjøndalen fredag ettermiddag, der NVE og store ressurser er i sving..

NRK - 11 aug 23 kl. 13:25

Kongeparet besøker flomofre

Kong Harald og dronning Sonja besøker nå Mjøndalen, der de blant annet skal møte lokalbefolkningen og frivillige som jobber på stedet etter uværet «Hans». Kongeparet ble tatt imot av statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland, ordfører Monica Myrvold Berg og visepolitimester Kathrine Stein da de ankom. Kongen og dronningen skal blant annet få en orientering om situasjonen, status og fremtidig flomsikring, før de skal ut og møte dem som jobber i flområdet..

Dagbladet - 11 aug 23 kl. 07:40

Synkehull i Drammen

Det er oppdaget et synkehull i Drammen sentrum. Fredag morgen stenges Strømsåstunnelen på E134, som forbinder Mjøndalen med Drammen sentrum..

NRK - 10 aug 23 kl. 15:33

Kongeparet besøker flomutsatt område

Kongeparet skal fredag besøke Mjøndalen, der ekstremværet «Hans» har ført til flommer. Kongen og Dronningen skal møte NV, lokalsamfunnet og de som jobber på stedet..

NRK - 10 aug 23 kl. 10:02

Fortsatt stengte hovedveier mellom nord og sør

Mellom øst og vest er E134 åpen over fjellet, men stengt mellom Mjøndalen og Hokksund. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. – Det er fortsatt svært mange stengte veier i Sør-Norge som følge av ekstremværet Hans, og situasjonen endrer seg raskt, melder Vegtrafikksentralen øst.

Dagbladet - 09 aug 23 kl. 23:43

Stenger i natt

Flere veistrekninger rammes av ekstremværet «Hans». E134 mellom Hokksund og Mjøndalen er blant strekningene som stenges..

Dagbladet - 09 aug 23 kl. 23:43

Stenger flere veier

Flere veistrekninger rammes av ekstremværet «Hans». E134 mellom Hokksund og Mjøndalen er blant strekningene som stenges..

NRK - 08 aug 23 kl. 21:13

Stor fare for flom i Drammenselva

Det er stor fare for flom i Drammenselva allerede fra onsdag, melder Drammen kommune. NVE melder om at de aldri har sett så store nedbørsmengder. Normal vannstand i elva ved Mjøndalen bru er ca.

NRK - 30 jul 23 kl. 15:19

Store køer på E134 etter trafikkulykke

E134 Strømsåstunnelen er stengt etter en trafikkulykke. Tunnelen er stengt, og politiet melder om lange køer – særlig fra Mjøndalen mot Drammen. Det skal ikke være meldt om at ulykken skal være alvorlig, men ambulanse er sendt til stedet da de involverte klager på nakkesmerter..

VG - 11 maj 23 kl. 14:57

Mjøndalen-spiller røk korsbåndet – ute resten av sesongen

Mjøndalen må klare seg uten Meinhard Olsen resten av 1. divisjonssesongen i fotball. Backen har fått påvist en alvorlig kneskade..

VG - 17 jul 23 kl. 13:22

Lien klar for nederlandske Groningen: – Har prestert kamp etter kamp

Obos-ligaens toppscorer Kristian Lien er klar for en overgang til nederlandske Groningen etter én sesong i Mjøndalen..

VG - 29 apr 23 kl. 16:57

Hoven ble hattrickhelt da Skeid sjokkerte Ranheim

(Ranheim - Skeid 0–4) (Mjøndalen - Kristiansund 1–3) Ranheim hadde tatt tre strake seirer før de fikk besøk av Skeid og gikk på en kjempesmell. Mjøndalen står fortsatt uten seier denne sesongen..

Aftenposten - 24 jun 23 kl. 16:53

Skistjernens lillebror senket Kåres Ranheim: – Deilig

Erik Stavås Skistad og Mjøndalen sikret seieren sekunder før slutt..

VG - 30 mar 23 kl. 18:05

Quint Jansen tilbake i Mjøndalen

Mjøndalen forsterker forsvaret med en gammel kjenning. Quint Jansen (32) skal igjen spille for 1.-divisjonsklubben etter opphold i Aalesund og Sandefjord..

VG - 09 maj 23 kl. 07:44

Her spilles toppfotball på 99,2 prosent sand: – Helt nydelig

Mjøndalen og Kongsvinger spiller toppfotball på kunstgressbaner som er nesten fritt for gummifyll. Banene får masse ros..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com