Vitner

Wednesday, 01 December, 04:05

Nyheter om Vitner

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

VG - 07 nov 21 kl. 18:32

Etterlyser Vitner: Person funnet hardt skadet i Kristiansand

Omtrent klokken 08 søndag morgen, ble politiet varslet om at en person var funnet hardt skadet i Kristiansand. Nå etterlyser de Vitner..

VG - 07 nov 21 kl. 18:32

Etterlyser Vitner: Person kritisk skadet i Kristiansand

Politiet etterlyser Vitner i saken om personen som ble funnet ved Bystranda i Kristiansand søndag morgen..

NRK - 30 okt 21 kl. 19:46

Mann livstruende skadet etter vold

En mann i 30-årene er livstruende skadet etter en voldshendelse i Tromsø natt til lørdag, skriver Nordlys. Hendelsen skjedde litt etter halv tre i en drosjekø på Stortorget, opplyser politiet. En tenåring ble pågrepet på stedet etter hendelsen, og politiet etterlyser nå Vitner.

NRK - 30 okt 21 kl. 04:18

Dødsulykke ved Egersund

En person omkom i en ulykke på fylkesvei 44 sør for Egersund i natt. Det var bare én bil innblandet, melder Sør-Vest politidistrikt. Det var ingen Vitner til ulykken og politiet vet ikke når ulykken skjedde.

VG - 23 okt 21 kl. 12:42

Politiet etterlyser Vitner som var på stedet før dødsulykken i Sandnes

En motorsyklist døde natt til lørdag etter sammenstøt med en personbil på Austrått. Nå oppfordrer politiet Vitner om å melde seg..

NRK - 18 okt 21 kl. 14:10

Drepte fem med stikkvåpen

Alle de fem drepte på Kongsberg ble drept med stikkvåpen. Det opplyser politiinspektør Per Thomas Omholt. Fra før er det kjent at den siktede Espen Andersen Bråthen skjøt med pil og bue mot tilfeldige ofre den aktuelle kvelden.

NRK - 17 okt 21 kl. 18:23

Kongsberg: Antall fornærmede øker

Etterforskningen etter drapene i Kongsberg fortsetter for fullt. Politiet holder på med vitneavhør, analyser og innsamling av tekniske funn. Torsdag var 50 Vitner avhørt.

NRK - 12 okt 21 kl. 12:44

Etterlyser Vitner i Nedre Eiker

Politiet i Sør-Øst etterlyser Vitner som var ute og kjørte i området Mjøndalen, Steinberg og Krokstadelva på kvelden 7. oktober i år. Ifølge politiet skal en ung kvinne ha blitt utsatt for et straffbart forhold i tidsrommet 20.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:13

– Ingen andre ofre

Politiet sier at de ikke har kjennskap til at det var flere fornærmede i forbindelse med hendelsen på Bislett tirsdag. Vitner har blant annet fortalt at de så gjerningspersonen løpe med kniv etter en kvinne. – Det er ingen andre enn politiet og gjerningsmannen som er direkte involverte.

NRK - 09 nov 21 kl. 09:56

Vitne: – Hørte fem kvinnelige skrik

Et vitne forteller til NRK at hun hørte fem kvinnelige skrik før politiet skjøt en mann på Bislett i Oslo i dag. – Jeg var midt i en massasjetime og midtveis hører jeg fire fem kvinnelige skrik. Og så hørte jeg at trafikken roet seg i gaten og etter hvert blålys og utrykningskjøretøy, sier Iben Louise Borgeteien.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 09:22

NRK: Mannen som ble skutt av politiet, er død

Vitner hørte skrik og flere skudd på åstedet. Politiet bekrefter at én tjenesteperson er skadet..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 09:22

Mannen som ble skutt av politiet, døde av skadene

Vitner hørte skrik og flere skudd på åstedet. Foreløpig ingen informasjon som tyder på at knivhendelse i Oslo var….

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:33

Mangler Vitner etter drapet på Mortensrud

Torsdag kveld ble en 20 år gammel mann skutt. Det skjedde ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Mannen døde av skadene fredag.

VG - 07 nov 21 kl. 18:32

Person funnet hardt skadet i Kristiansand

Omtrent klokken 08 søndag morgen, ble politiet varslet om at en person var funnet hardt skadet i Kristiansand. Nå etterlyser de Vitner..

NRK - 10 okt 21 kl. 17:18

Får ikke kontakt med alle Vitner

Politiinspektør Grete Iren Metlid opplyser til NRK at politiet får inn tips og opplysninger i forbindelse med Mortensrud-drapet, men at det er flere ved skolen som de ikke har fått kontakt med som kan være sentrale Vitner. – De må vi komme i kontakt med, helst nå i kveld, sier hun. Metlid sier at politiet har kommet lenger i saken, men at det foreløpig ikke er noe gjennombrudd.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:59

Festival-ofre kan ha blitt dopet

Et av spørsmålene politiet i Houston stiller seg etter at åtte personer omkom under Astroworld-festivalen, er om noen kan ha injisert dem med narkotika, skriver NTB- Det er fremdeles uklart hva som var årsaken til at de åtte personene omkom, og politiet skal blant annet se over videoopptak fra konserten, avhøre Vitner og se over konsertprotokollene for å finne svar. Politisjef i Houston, Troy Finner, sier at de også skal undersøke meldinger om at noen i publikum «injiserte andre personer med narkotika», og at en sikkerhetsvakt på festivalen har fortalt politiet at han «kjente et stikk i nakken» mens han prøvde å hjelpe en festivaldeltaker. Vakten mistet bevisstheten, og ble gjenopplivet med en motgift mot opioidoverdose.

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 11:07

- Sjokk og vantro

57 år gamle Paul Millachip er savnet etter at han ble angrepet av hai da han var på svømmetur lørdag. Tenåringer skal ha blitt Vitner til at han ble dratt under vann..

NRK - 07 nov 21 kl. 02:37

Brann i kafélokale i Oslo

Det brenner i et kafélokale i Oslogate på St. Halvards plass i Gamlebyen. Politiet mistenker at brannen er påsatt.

NRK - 07 nov 21 kl. 02:37

Brann i restaurant i Oslo

Det brant natt til søndag i en restaurant i Gamlebyen i Oslo. Politiet mistenker at brannen er påsatt. Politiets operasjonsleder forteller til NRK at Vitner skal ha sett en person knuse en rute på stedet like før det begynte å brenne.

VG - 06 nov 21 kl. 22:15

Vitner om festivaltragedien i Houston: – Folk ble trampet ned

Konsertpublikum beskriver nå dramatikken fra innsiden av Travis Scott-konserten, der åtte personer, deriblant en 14-åring, mistet livet..

NRK - 06 nov 21 kl. 07:58

Haiangrep i Australia

Nødetatene på Australias vestkyst leter etter en mann som er savnet etter et haiangrep. Mannen var på svømmetur da Vitner som satt i en jolle, ifølge nyhetskanalen ABC, så en hvithai og en tigerhai angripe mannen. Ifølge Taronga Conservation Society Australia har to mennesker mistet livet i haiangrep i landet så langt i år.

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 23:01

Ung mann kritisk skadet etter skyting i Oslo - politet ber Vitner melde seg

Politiet ber Vitner melde seg etter at en mann på 20 år ble skutt på Mortensrud i Oslo..

NRK - 04 nov 21 kl. 19:07

Mann knivstukket i Sandefjord

En mann er sendt til Sykehuset i Vestfold etter at han skal ha blitt stukket med kniv ved Pukkestad bru i Sandefjord. Det skal ha skjedd en uoverensstemmelse mellom partene, og gjerningsmannen tok frem en kniv på stedet. Fornærmede gikk selv hjem etter hendelsen før han ble sendt til sykehus.

NRK - 05 okt 21 kl. 16:33

Facebook-varsler Vitner i Kongressen

Varsleren Frances Haugen, som tidligere var ansatt i Facebook, Vitner nå i den amerikanske Kongressen. Haugen hevder Facebook bevisst spekulerer i å så usikkerhet hos unge personer, spre hat mellom ulike grupper i samfunnet og svekke demokratiet. – Jeg er her i dag fordi jeg mener Facebooks produkter skader barn, skaper splid og svekker demokratiet vårt, sa Haugen da høringen startet.

NRK - 02 nov 21 kl. 13:49

Væpnet aksjon etter ransforsøk

Det er en væpnet aksjon i Maridalsveien i Oslo etter at en gullsmed har blitt forsøkt ranet. Det forteller operasjonsleder til NRK. Politiet leter per nå etter en gjerningsperson.

VG - 30 okt 21 kl. 20:22

Mann livstruende skadet etter alvorlig voldshendelse i taxikø

Politiet vet hvem voldsutøver og fornærmede er, og etterlyser Vitner til hendelsen..

NRK - 30 okt 21 kl. 19:46

Livstruende skadet

En mann i 30-åra er livstruende skadet etter voldshendelsen i Tromsø natt til lørdag, skriver Nordlys. En tenåring ble pågrepet på stedet etter hendelsen, og politiet etterlyser nå Vitner. Hendelsen skjedde 02:40 i drosjekøen på Stortorget..

NRK - 28 okt 21 kl. 11:57

Full overtenning på campingplass

Det brenner i en campingvogn på Dilling i Moss kommune. Det skriver politiet på Twitter. Brannen har spredt seg til andre campingvogner, og nødetatene er på vei.

NRK - 27 okt 21 kl. 11:01

Nye detaljer rundt drapet på rapper

19 år gamle Nils Grönberg, bedre kjent med artistnavnet «Einár», ble skutt og drept i Hammarby sør i Stockholm torsdag, et drap som vakte skrekk og avsky. Det er foreløpig ingen som er pågrepet i saken, men nå kommer det nye detaljer rundt drapet. To andre rappere var sammen med rapperen «Einár» da han ble drept, skriver svenske Aftonbladet.

NRK - 25 okt 21 kl. 13:27

To nye siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag. Dermed er fire personer siktet etter voldshendelsen på Møllenberg, opplyser politiet i en pressemelding. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men vedkommende beholder formell status som siktet inntil videre.

NRK - 25 sep 21 kl. 11:14

Søker Vitner i knivstikking-sak

Krimsjef i Elverum Roger Næss sier politiet søker Vitner i forbindelse med knivstikkingen i Elverum i går kveld, litt før klokka 19. Politiet har sikret seg videoopptak fra området ved kjøpesenteret Amfi og ser at det var flere personer i nærheten..

VG - 23 okt 21 kl. 09:21

Expressen: Einár ble jaget av maskerte menn

Vitner skal ha sett maskerte menn jage rapartisten Einár kort tid før drapet. Og svenske medier skriver om filmsnutter av pistolmenn som sirkulerer på sosiale medier..

NRK - 23 okt 21 kl. 04:02

Vil straffe barn ned til 13 år

Det svenske partiet Moderaterna skal behandle en rekke kontroversielle forslag i forkant av valget neste år. Blant forslagene er å senke den kriminelle lavalderen til 13 år. Partiet skal også ta stilling til om det skal bli tillatt å føre anonyme Vitner i rettssaker, om gjengkriminalitet skal anses som terror, og om politiet skal få rett til å ransake alle i spesielle krimutsatte områder..

NRK - 23 okt 21 kl. 01:50

Baldwin fikk våpenet av assistenten

Vitner har forklart at Hollywood-stjernen Alac Baldwin fikk våpenet som drepte en kvinne, av en assistent som sa det var uladd, skriver avisa Santa Fe New Mexican. Halyna Hutchins ble skutt og drept under innspillingen av filmen «Rust» i USA fredag..

VG - 22 okt 21 kl. 18:03

Einár-drapet: – Det føles veldig mørkt

STOCKHOLM/OSLO (VG) Beboerne i Hammarby sjöstad er rystet over drapet på den unge rapperen Einár (19) torsdag kveld – et drap som Vitner har omtalt som «en ren henrettelse»..

VG - 22 okt 21 kl. 10:22

ØyenVitner til Aftonbladet: Einár skutt på halvannen meters avstand

Den drepte svenske rapperen Einár hadde fortid i svenske gjengmiljøer. Ifølge Aftonbladet skal det ha vært skuddpremie på den kontroversielle rapperen. Vitner beskriver drapet som en «ren henrettelse»..

NRK - 20 sep 21 kl. 11:10

Mange Vitner til knivstikking

Politiet opplyser til NRK at knivstikkingen har skjedd i 2. eller 3. etasje hos Nav.

NRK - 19 sep 21 kl. 12:18

Bombeangrep mot Taliban

En pickup med Taliban-soldater ble søndag rammet av et bombeangrep i Jalalabad øst i Afghanistan. Vitner forteller at flere Taliban-soldater ble såret og transportert til sykehus etter eksplosjonen. Angrepet skjedde dagen etter at minst to mennesker ble drept og 19 såret i tre eksplosjoner i byen.

NRK - 15 okt 21 kl. 15:02

Vil vite «alt» siktede har gjort

Politiet ønsker både nye og eldre opplysninger om siktede Espen Andersen Bråthens liv. Politiinspektør Per Thomas Omholt ved Sør-Øst Politidistrikt ber Vitner som har vært i kontakt med Bråthen de siste dagene og årene om å melde seg. – Vi trenger å vite alt han har gjort, og ikke gjort, de siste 10 årene, for å si det sånn, sier Omholt.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 14 okt 21 kl. 11:22

Vitner i Kongsberg hørte dødsskrik

Flere beboere i Hyttegata i Kongsberg ble vitne til det som skjedde onsdag kveld. – Politiet kom i hopetall, tungt bevæpnet og med hjelm, sier Thomas Nilsen..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om drapene: – Vitner om en grusom handling

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i stor sorg..

VG - 12 okt 21 kl. 15:22

Forsvarer om Drevdal-saken: – Handler minst av alt om troverdighet

BORGARTING LAGMANNSRETT (VG) Påtalemyndigheten mener de sammenfallende forklaringene fra mange kvinner Vitner viser en modus hos voldtektstiltalte Gaute Drevdal..

NRK - 12 okt 21 kl. 11:29

Ikke planlagt nye avhør

Siktede i Birgitte Tengs-saken ble avhørt på nytt i forrige uke, og politiet fikk stilt ham de spørsmålene de trengte svar på. Ifølge politiadvokat Fredrik Martin Soma anser de seg derfor ferdig med avhør av siktede i denne omgang. – Det er per i dag ikke planlagt nye avhør, men det kan bli aktuelt på et senere tidspunkt, sier Soma.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt