Truer

Onsdag, 12 Mai, 20:03

Nyheter om Truer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 16:50

Hamas Truer Israel med opptrapping

Hamas Truer med opptrapping i Jerusalem dersom israelsk politi ikke trekkes vekk fra al-Aqsa-moskeen. – Motstandsbevegelsens ledelse gir okkupantene frist til klokka 18 lokal tid med å trekke sine soldater tilbake fra den velsignede al-Aqsa-moskeen og Sheikh Jarrah, sier en Hamas-talsmann i en kunngjøring. Den siste tiden har konflikten eskalert.

NRK - 07 mai 21 kl. 13:57

Indisk variant Truer gjenåpning

Helsedirektoratet og FHI skriver i en rapport til Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) at den indiske varianten av koronaviruset Truer gjenåpningsplanen. «Den eksponensielle veksten kan indikere at den indiske varianten er mer smittsom enn den britiske, og den indiske varianten har nå overtatt i India.» «I Storbritannia dobler antall tilfeller med indisk variant seg ukentlig.

NRK - 05 mai 21 kl. 18:36

Truer Brasil med landbruksboikott

Store dagligvarekjeder i Europa Truer med boikott av landbruksvarer fra Brasil. Årsaken er et forslag om en landreform som vil true regnskog. Bak trusselen står kjeder som Tesco og Sainsbury's i Storbritannia og Aldi og Lidl i Tyskland, melder AFP..

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 07:53

Truer Norge også

Fagdirektør Frode Forland ved FHI og global helseambassdør John-Arne Røttingen bruker uvanlig sterke ord for å beskrive situasjonen i India. Nå forteller de hvorfor denne og liknende situasjoner i framtida også Truer Norge..

NRK - 29 april 21 kl. 06:46

Bøndene Truer med aksjoner

Bøndene Truer med aksjoner hvis det blir brudd i forhandlingene. Bondeorganisasjonene har krevd 2,1 millarder kroner i årets oppgjør. – Folk vil merke det hvis det blir brudd i forhandlingene, sier leder av Troms Bondelag, Tone Ruback..

NRK - 28 april 21 kl. 16:23

Truer med å avbryte Kypros-samtaler

Avstanden mellom partene i de FN-ledede Kypros-samtalene er så stor at FN-sjef António Guterres Truer med å trekke tilbake mandatet etter bare to dager. Guterres satte tirsdag i gang forsøket på å mekle mellom den greskkypriotiske og den tyrkisk-kypriotiske regjeringen..

E24 - 27 april 21 kl. 10:30

Frankrike Truer med brexit-represalier om britene ikke oppfyller fiskeavtale

Frankrike Truer med represalier i finanssektoren dersom Storbritannia ikke implementerer avtalen om fiskerettigheter etter brexit..

NRK - 25 april 21 kl. 06:25

Bolsonaro Truer hæren

Brasils president Jair Bolsonaro Truer med å sette inn hæren mot koronanedstengningene dersom situasjonen kommer ut av kontroll. I et intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med koronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper..

NRK - 25 april 21 kl. 06:25

Bolsonaro Truer med hæren

Brasils president Jair Bolsonaro Truer med å sette inn hæren mot koronanedstengningene dersom situasjonen kommer ut av kontroll. I et intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med koronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper.

Aftenposten - 2 timer siden

Aftenposten mener: Hamas har mest skyld for krisen

Ny krig Truer Midtøsten..

VG - 8 timer siden

Høyre-forslag Truer Vinmonopolet

Et flertall i Høyres programkomite vil at alkohol opptil åtte prosent styrke kan selges i dagligvarebutikker. Da kan Vinmonopolet ryke..

VG - 8 timer siden

Cheney om eget parti: Truer demokratiet

Onsdag kommer hun etter alt å dømme til å bli fjernet fra Republikanernes lederskap. I natt langet Liz Cheney ut mot partiet og støttespillerne til ekspresident Donald Trump..

VG - 8 timer siden

Liz Cheney holdt nådeløs sparket: – Truer demokratiet

Det melder Reuters, som siterer republikaneren Adam Kinzinger. Avgjørelsen var ventet, etter at Cheney har gått hardt ut mot USAs tidligere president Donald Trump. Hun stemte i tillegg for å stille Trump for riksrett, fordi hun mener han oppildnet til hans tilhengeres angrep på Kongressen 6.

E24 - 9 timer siden

Frykter nyboligbrems etter corona-prishopp

Det både selges og bygges langt flere nyboliger enn på denne tiden i fjor. Men dyre materialer og innreisenekt for arbeidere Truer utviklingen..

NRK - 09 mai 21 kl. 00:45

53 skadd i sammenstøt i Jerusalem

53 mennesker er skadd i nye sammenstøt i Jerusalem lørdag kveld, melder palestinske Røde Halvmåne. Sammenstøtene fant sted i gamlebyen og i Sheikh Jarrah-nabolaget der flere palestinske familier risikerer å bli kastet ut av hjemmene sine. Fredag kveld stormet israelske styrker al- Aqsa-moskeen i gamlebyen etter fredagsbønnen.

VG - 12 april 21 kl. 13:35

Angrep på atomanlegg: Iran Truer med hevn

Konflikten mellom Israel og Iran har økt etter flere angivelige, israelske angrep de siste ukene. Etter helgens angrep på et atomanlegg, Truer Iran med hevn..

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 15:04

Helsedirektoratet: Den indiske virusvarianten Truer gjenåpningsplanen

Tror det kan kreve tyngre tiltak for å bremse spredningen av den indiske varianten dersom den får fotfeste..

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 15:04

Truer den indiske virusvarianten gjenåpningen?

Helsedirektoratet tror det kan kreve tyngre tiltak for å bremse spredningen av den indiske varianten dersom den får….

NRK - 07 mai 21 kl. 00:12

Truer med mer hemmelighold

Høyre mener en avgradering av deler av EOS-rapporten om Frode Berg-saken kan føre til mer hemmelighold. Opposisjonen på Stortinget reagerer sterkt på truslene. Høyre får støtte fra Fremskrittspartiet i Stortingets representantskap, og har dermed flertall..

NRK - 06 mai 21 kl. 19:29

Tvangsflytter flyktninger

Regjeringen i Malawi tvangsflytter flere tusen flyktninger til en overfylt leir. Flere av flyktningene har bodd i landet i årevis, giftet seg med malawiere og er i jobb, melder BBC. Regjeringen hevder alle flyktninger Truer nasjonal sikkerhet..

NRK - 06 mai 21 kl. 15:02

Bønder Truer med aksjoner

Bønder over hele landet viser nå sin misnøye i årets jordbruksoppgjør. – Brudd er eneste mulighet, mener noen. Andre vil ramme kundene med boikott..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 07:56

Storbritannia sender marinefartøy til Jersey – Frankrike Truer med å kutte strømmen

To britiske marinefartøy sendes til Jersey etter at Frankrike truet med å kutte strømmen til øya..

NRK - 05 mai 21 kl. 17:47

Avis: Politi trakasserer pårørende

Politiet i Los Angeles anklages for å trakassere pårørende av folk som er drept under pågripelser. En uavhengig rapport slår fast at politifolk håner familie på minnestunder, pågriper og Truer dem, og oppsøker familiehjem ubedt, melder the Guardian..

NRK - 05 mai 21 kl. 03:57

Rapport: Taliban Truer kvinneretter

Dersom Taliban kommer tilbake til makten i Afghanistan står alt som er oppnådd for kvinner de siste 20 årene i fare, ifølge en amerikansk etterretningsrapport. Rapporten uttrykker frykt for hva som skjer når USA og Nato trekker seg ut av landet..

E24 - 04 mai 21 kl. 21:54

Domino's trues med tvangsmulkt om de ikke lar kunder bestille pizza i blinde

Diskrimineringsnemnda reagerer på at appen til pizzakjeden Domino's ikke støtter en skjermleser for blinde. Nå Truer nemnda med mulkt..

Aftenposten - 30 april 21 kl. 22:28

Russland innfører sanksjoner mot åtte EU-tjenestemenn – EU Truer med å svare

EU sier de «forbeholder seg retten» til å svare etter at Russland fredag ga åtte tjenestemann fra EU-land innreiseforbud….

Dagbladet - 29 april 21 kl. 16:50

Truer lærere: - Ikke ta vaksine

En privatskole i Miami vil ikke at vaksinerte lærere skal komme i kontakt med ikke-vaksinerte elever..

NRK - 29 april 21 kl. 12:38

Tysk klimamål er utilstrekkelig

Tysklands forfatningsdomstol slår fast at regjeringens klimaplan ikke er tilstrekkelig fordi den ikke inneholder kuttmål for tiden etter 2030, melder AFP. Klimaplanen Truer dermed med å krenke fremtidige generasjoners friheter, slår domstolen fast..

NRK - 29 april 21 kl. 06:40

Væpnede konflikter Truer gorillaer

Ifølge IUCN er 219 dyrerarter truet av væpnet konflikt. Den østafrikanske gorillaen trekkes fram, og er ekstremt sårbar i konfliktrammede regioner som Rwanda, der 90 prosent av gorillaene i en nasjonalpark ble drept under borgerkrigen fra 1994..

NRK - 27 april 21 kl. 06:03

Washington-politiet hacket

En russiskspråklig hackergruppe hevder å stå bak et datainnbrudd mot Washington-politiet og Truer med å publisere sensitive opplysninger. Politiet i den amerikanske hovedstaden bekrefter at uvedkommende brøt seg inn i datanettverket og opplyser at FBI er bedt om hjelp til å etterforske saken..

VG - 26 april 21 kl. 14:49

Trygler kommunen om å omplassere uvaksinert helsepersonell

Foreldrene vil ikke at vaksinenektere skal jobbe tett på deres utviklingshemmede sønn. Mor Cathrine Furseth mener at friheten til ikke-vaksinerte Truer sårbare pasienter..

Aftenposten - 24 april 21 kl. 22:48

«Jeg elsker min kansler»: Chat-avsløringer Truer de konservatives wonderboy

NYHETSANALYSE: «Du skal få alt du vil ha.» «Jeg er så lykkelig. Jeg elsker min kansler.

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 07:15

Taliban Truer på nytt utenlandske styrker

Taliban Truer med å gjenoppta angrepene mot utenlandske styrker i Afghanistan, dersom soldatene ikke forlater landet….

E24 - 21 april 21 kl. 06:03

Torskekrigen: EU Truer Norge med straff

EU beskylder Norge for systematisk og tilsiktet diskriminering i Svalbardsonen og står klar til å slå tilbake med alle nødvendige midler..

VG - 20 april 21 kl. 18:49

Toll Truer batterisatsing

Mange distriktskommuner gjør seg lekre for batteriprodusenter som vil bygge store fabrikker i Norge. Men nye tollbarrierer kan stoppe milliardinvesteringene..

Dagbladet - 19 april 21 kl. 23:26

Slår alarm: - Vil være katastrofalt

Storbritannia har startet gjenåpningen av samfunnet. Men nå Truer en ny mutasjon..

Aftenposten - 19 april 21 kl. 15:22

UEFA-president Truer gigantene - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin advarer klubber og spillere før sommerens EM..

VG - 19 april 21 kl. 15:22

UEFA-president Truer gigantene - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin advarer klubber og spillere. Han kritiserer også Juventus-president Andrea Agnelli og Manchester United-direktør Ed Woodward..

NRK - 19 april 21 kl. 15:06

– Utestenges fra landslagsfotball

Det europeiske fotballforbundet (Uefa) Truer med å utestenge spillere som deltar i den nye superligaen fra landslagsfotball. De kommer ikke til å få være med i EM, og får ikke spille for landslagene sine, ifølge Uefa-president Aleksander Čeferin. 12 topplag fra engelsk, spansk og italiensk fotball har så langt sagt at de skal være med i turneringen..

Dagbladet - 19 april 21 kl. 08:36

Erna Truer corona-kommisjonen på livet

Statsministeren ønsker ikke så mye kritikk..

NRK - 19 april 21 kl. 07:16

Storbrann vokser i Cape Town

Storbrannen i området ved universitetet i Cape Town har økt i omfang gjennom natten og spredd seg oppover fjellsiden på Table Mountain. Det melder lokale medier. Mange har måttet evakuere, fordi kraftig vind gjør at flammene Truer nye områder..

E24 - 19 april 21 kl. 06:00

Global chip-krise gir umettelig etterspørsel: Slik påvirkes norske NOD

Handelskrig og pandemi har gitt en chip-mangel som nå Truer produksjonen av alt fra elbiler til Playstation og hjemmekontorutstyr. Midt i dette står norske Nordic Semiconductor. Nå spår analytikerne oppgang for aksjen..

NRK - 18 april 21 kl. 21:46

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia Truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 18 april 21 kl. 17:37

Uefa Truer utbryterklubber

Det europeiske fotballforbundet Uefa vil utestenge klubber som deltar i en såkalt superliga i stedet for deres egen Mesterliga. Uttalelsen kommer fordi klubber i England og Spania skal ønske å spille i en konkurrerende turnering med større inntekter..

NRK - 18 april 21 kl. 15:15

Nato støtter Tsjekkias utvisninger

Nato støtter medlemslandet Tsjekkias reaksjon mot russiske diplomater de mener er knyttet til sabotasjen mot et ammunisjonslager i 2014. I går utviste Tsjekkia 18 russere de mener er agenter. Russland Truer med å gjengjelde utvisningene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt