Sykehus

Sunday, 19 May, 03:49

Nyheter om Sykehus

Klartale - 16 apr 24 kl. 16:30

– Det er nesten ingen hus som står igjen

Lyden av raketter, skudd fra maskingevær og skrik. Det er noe palestinerne har måttet bli vant til. Israel sitt angrep fortsetter.

NRK - 7 timer siden

Flere kollapset i svensk storløp

Flere deltakere er kjørt til Sykehus grunnet kollaps i storløpet «Göteborgsvarvet». Løpet omtaler seg selv som verdens største halvmaraton, og 50.000 deltakere står på startstreken.

NRK - 7 timer siden

To hjertestanser og flere kollapser i svensk storløp

Flere deltakere er kjørt til Sykehus grunnet kollaps i storløpet «Göteborgsvarvet». Løpet omtaler seg selv som verdens største halvmaraton, og 50.000 deltakere står på startstreken.

VG - 8 timer siden

40 kollapset og 20 av dem har blitt fraktet til Sykehus etter Göteborgsvarvet

40 løpere har kollapset og 20 av dem har blitt fraktet til Sykehus etter et løp i Göteborg. To personer skal ha fått hjertestans..

NRK - Igår: 01:25

Seks skadet i utforkjøring i Ullensvang

Seks personer ble skadet, to av dem alvorlig, da en bil kjørte av veien og inn i et tre på riksvei 13 ved Lofthus i Ullensvang kommune fredag kveld. Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 23.07.

NRK - Igår: 23:52

Åtte til Sykehus etter elgpåkjørsel

I Sør-Odal er åtte personer kjørt til Kongsvinger Sykehus etter en trafikkulykke. En bil kjørte på en elg og frontkolliderte deretter med motgående bil. Viltnemnd er varslet.

VG - Igår: 23:37

Åtte til Sykehus etter frontkollisjon

Åtte personer er sendt til Kongsvinger Sykehus etter en frontkollisjon i Sør-Odal fredag kveld..

Dagbladet - 15 maj 24 kl. 18:46

Mann til Sykehus

Det som antas å være en mann i 30-åra er sendt til Sykehus etter en drukningsulykke i Arendal..

Klartale - 15 maj 24 kl. 13:05

Dette kan en NIPT-test vise

Alle gravide over 35 år har tidligere fått tilbud om å ta en NIPT-test. Testen er en blodprøve.Den sjekker om fosteret har flere eller for få kromosom, enn et barn skal ha.

NRK - 15 maj 24 kl. 01:36

Gravide under 35 skal få kjøpe fostersjekk på offentlige Sykehus

Helseminister Jan Christian Vestre (Ap) har besluttet at offentlige Sykehus skal tilby NIPT (non-invasiv prenatal test) til gravide under 35 år mot betaling. Beslutningen ble kjent i forslaget til revidert nasjonalbudsjett, skriver Vårt Land. «Helse- og omsorgsdepartementet vil i forskrift tillate at helseforetak kan kreve betalt for kostnadene og en markedsmessig avkastning fra gravide for non-invasiv prenatal test (NIPT) utenfor medisinsk indikasjon».

NRK - 15 maj 24 kl. 00:50

Florida-mann siktet for bildrap etter at åtte omkom i bussulykke

Åtte mennesker omkom og over 40 ble skadd da en buss med gårdsarbeidere kolliderte med en pickup i Florida. Pickup-føreren er siktet for bildrap og ruskjøring. Den ombygde skolebussen kolliderte med en pickup, kjørte av veien og veltet tidlig tirsdag morgen.

VG - 14 maj 24 kl. 21:10

Ulykke mellom bil og bybanen i Bergen: En person til Sykehus

Fører av bilen er sendt til Sykehus..

NRK - 02 maj 24 kl. 05:34

Sykehus bygges uten tilfluktsrom

Sykehuset nærmest russergrensa i Finnmark, Kirkenes Sykehus, er bygd uten tilfluktsrom. Det samme gjelder Hammerfest Sykehus og klinikkene i Alta og Karasjok. Uakseptabelt om vi ser på dagens situasjonen i Ukraina, sier lege Mads Gilbert..

NRK - 14 maj 24 kl. 13:30

Fallskjermhopper til Sykehus etter ulykke på Voss

Både ambulanse og politi rykket ut til Voss etter melding om at en fallskjermhopper hadde landet på et tak ved Bømoen flyplass. Politiet skriver at vedkommende deretter falt ned cirka 2 meter på bakken. Fallskjermhopperen var våken og tilsnakkende, og blir frakta til Voss Sykehus for legesjekk..

NRK - 13 maj 24 kl. 17:28

Erdogan: Over 1000 Hamas-medlemmer behandles på tyrkiske Sykehus

Tyrkias president Recip Tayyip Erdogan sier mandag at over 1000 Hamas-medlemmer får behandling på tyrkiske Sykehus, ifølge Reuters..

NRK - 01 maj 24 kl. 00:54

Tenåring til Sykehus etter voldshendelse

En gutt i tenårene er kjørt til Sykehus med ambulanse etter en voldshendelse i Sandefjord, skriver politiet i Sør-Øst på X litt før klokka 01. – Politiet er på stedet etter melding om en voldsepisode hvor en gutt skal ha blitt slått ned, skriver politiet i meldingen. Tenåringen har trolig fått hjernerystelse og kjøres derfor til Sykehus med ambulanse.

NRK - 12 maj 24 kl. 22:31

Lillestrøm-spiller på vei til Sykehus - landet stygt etter en hodeduell

Henrik Skogvold er på vei til Akershus UniversitetsSykehus, skriver VG og TV 2. 19-åringen fikk bare et kvarter ut i kampen mot Brann, før han måtte gå av banen med en skade i ryggen. Lillestrøm-spilleren landet stygt etter en hodeduell med Brann-kaptein Sivert Heltne Nilsen.

VG - 11 maj 24 kl. 13:24

En til Sykehus etter kollisjon mellom båt og vannscooter i Kristiansand

En båt kolliderte med en vannscooter i Høllefjorden i Kristiansand like etter klokken 12 lørdag. En person er fraktet til Sykehus i ambulanse..

Klartale - 10 maj 24 kl. 08:41

Mye bråk fra russen i natt

Politiet i Sørøst forteller om mye bråk fra russen i natt. De har fått meldinger om bråk på 17 ulike steder. Det er mye mer enn andre netter.

NRK - 10 maj 24 kl. 02:23

Russ til Sykehus etter slåssing i Møre og Romsdal

To unge menn er frakta til Sykehus og to til legevakt etter slåssing på Sulesund ferjekai i Møre og Romsdal. To russebusser er bortvist fra stedet, melder politiet. Det er ikke klart hvor alvorlig skadet de fire er.

NRK - 08 maj 24 kl. 15:38

WHO: Sykehus sør på Gaza har tre dager igjen med drivstoff

Sykehus sør på Gazastripen har bare tre dager igjen med drivstoff. Det skriver sjefen for Verdens helseorganisasjon (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus på X, melder nyhetsbyrået AFP. Stengte grenseoverganger inn til Gaza gjør at FN fortsatt er forhindret fra å frakte inn drivstoff, skriver WHO-sjefen..

NRK - 07 maj 24 kl. 09:43

Batteri eksploderte i Bergen - en person til Sykehus

Nødetatene har rykket ut etter melding om at et batteri har eksplodert i Nattlandsvegen. En person er skadet og kjørt til Sykehus.Det melder Vest politidistrikt..

NRK - 07 maj 24 kl. 09:43

Batteri eksploderte i buss i Bergen - en person til Sykehus

En person er skadet og sendt til Haukeland Sykehus etter en eksplosjon i et batteri i en buss. Operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt bekrefter til NRK Vestland at eksplosjonen fant sted på bussanlegget til Tide, ved Mannsverk på Landås i Bergen. Skadeomfanget er uvisst.

NRK - 07 maj 24 kl. 09:43

Batteri i buss eksploderte - en person sendt til Sykehus

En person er skadet og sendt til Haukeland Sykehus etter en eksplosjon i et batteri i en buss. Politiet karakteriserer skadene som alvorlige. Ulykken skjedde på anlegget til Tide ved Mannsverk på Landås i Bergen, i forbindelse med arbeid på en elbuss, ifølge politiet.

NRK - 07 maj 24 kl. 01:00

Minst fem drept i angrep mot Rafah

Minst fem mennesker er drept i israelske angrep mot byen Rafah sør på Gazastripen, melder et lokalt Sykehus, ifølge nyhetsbyrået AFP. Kuwaiti Sykehus opplyser at de har fått inn fem døde og flere skadde etter israelske angrep så langt. Det pågår natt til tirsdag kraftige angrep mot Rafah, ifølge øyenvitner og palestinske sikkerhetskilder, skriver nyhetsbyrået..

NRK - 06 maj 24 kl. 23:53

Enighet i det sentrale lønnsoppgjøret for sykepleiere

I det sentrale lønnsoppgjøret er sykepleiere ved Sykehus sikret et lønnsvekst på minst 22.000 kroner. Nå venter lokale forhandlinger på de enkelte Sykehusene.

NRK - 06 maj 24 kl. 17:03

10-åring til Sykehus etter påkjørsel

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Tynset sentrum, der en bilist har kjørt på en syklist i det som skal ha vært ved en fotgjengerovergang. Syklisten, en ti år gammel jente, er kjørt til Tynset Sykehus for behandling, melder politiet. – Vi kjenner ikke til skadegraden, men jenta var ved bevissthet og oppegående.

NRK - 3 timer siden

To til Sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetsSykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til Sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

VG - 3 timer siden

To til Sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til akuttmottaket etter at båten de satt i kjørte på et skjær lørdag kveld..

VG - 06 maj 24 kl. 03:50

Kvinne til Sykehus etter utforkjøring i Ringerike

En kvinne ble skadet da hun kjørte av veien i Ringerike søndag kveld. Hun er brakt til Sykehus med ambulanse..

NRK - 05 maj 24 kl. 06:55

To personer til Sykehus etter trafikkulykke i Nordland

En person blir fraktet med luftambulanse til Sykehuset i Sandnessjøen etter en trafikkulykke på E6 ved Trofors i Nordland. En annen person som var med i bilen kjøres med ambulanse til samme Sykehus. Bilen skal ha trillet rundt etter å ha kjørt av veien.

NRK - Igår: 12:01

Lastebilsjåfør alvorlig skadet etter ulykke

Lastebilsjåføren som kjørte av veien på E39 ved Stord i Vestland natt til fredag er alvorlig skadet, opplyser politiet til Bergens Tidende. Hun ble fraktet til Sykehus i natt. Operasjonsleder Roger Litlatun i Sør-Vest politidistrikt sier at politiet og Vegvesenets ulykkesgruppe er ferdig på stedet, og at veien er åpnet igjen.

NRK - Igår: 11:28

Person død etter politijakt i Sverige

Torsdag hoppet en person i sjøen i Upplands-Bro, nordvest for Stockholm i Sverige, mens politiet prøvde å få tak i dem. Personen hadde stukket av fra en kontroll. Det skriver Aftonbladet.

NRK - Igår: 08:10

Fidos leger møtes på mandag for å vurdere helsetilstanden

Den slovakiske statsministeren Robert Fico er fortsatt innlagt på Sykehus etter attentatforsøket på mandag, der han ble skutt fem ganger. Den slovakiske kringkasteren RTVS melder fredag at legene hans skal møtes på mandag for å vurdere helsetilstanden hans og vurdere en mulig transport. RTVS skriver at tilstanden hans per nå fortsatt er alvorlig..

NRK - I førrgår: 03:44

Sjåfør flys til Sykehus etter lastebilulykke på E39

E39 er inntil videre stengt nord for Stordabrua på Stord etter at en lastebil har kjørt av veien. – Veien er stengt. Det vil den være inntil luftambulansen har landet, sier operasjonsleder John Ask i Sørvest politidistrikt til NTB.

NRK - 04 maj 24 kl. 15:49

Fem til Sykehus etter trafikkulykke i Sverige

Fem personer er brakt til Sykehus etter at en bil har kjørt av veien i Dals-Ed kommune, nær norskegrensa i Västergötland. To av ofrene ble hentet av ambulansehelikopter etter ulykken. – Det er for tidlig å si noe om skadeomfanget, sier pressetalsperson Fredrik Svedemyr i det svenske politiet.

VG - I førrgår: 20:11

Kvinne påkjørt av bil i Lillestrøm

Hun er kjørt til Sykehus for sjekk, melder politiet..

NRK - I førrgår: 18:21

Syklist skadet i Lier

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke, enslig syklist som er funnet liggende ute. Luftambulanse er på vei til stedet, melder politiet. Oppdatering 18:28: Politiet og ambulansen er på stedet.

VG - I førrgår: 18:21

Syklist i trafikkulykke i Lier – kjørt til Sykehus

En kvinnelig syklist er funnet liggende ute i forbindelse med en trafikkulykke..

NRK - 21 apr 24 kl. 23:34

Fire til Sykehus etter trafikkulykke i Tønsberg

Fire personer er sendt til Sykehus etter en trafikkulykke mellom to biler i Tønsberg. Skadeomfanget er så langt ukjent. Men de var alle ute av bilene da nødetatene kom.

VG - 04 maj 24 kl. 06:08

MC-fører i fjellvegg i Trondheim – til Sykehus

En MC-fører er fraktet til Sykehus med ukjent skadeomfang etter en utforkjøring ved Strindheimstunellen i Trondheim..

NRK - 04 maj 24 kl. 03:56

Mann til Sykehus etter knivstikking på Hønefoss

Nødetatene rykket ut etter melding om knivstikking i Hønefoss sentrum natt til lørdag. En mann ble kjørt til Sykehus for undersøkelser og behandling. Politiet pågrep en mann som er mistenkt for å ha knivstukket fornærmede.

NRK - 04 maj 24 kl. 01:30

Regjeringen: 140 millioner til Sykehus i Narvik og Lofoten

Regjeringen vil i revidert nasjonalbudsjett gi 80 millioner kroner til Narvik Sykehus samt 60 millioner kroner til Sykehuset i Lofoten, skriver Fremover. Da tidligere helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) fredet Sykehusene på Gravdal i Lofoten og i Narvik fra Helse Nords omstillingsarbeid, fulgte det med en lovnad om mer penger til å drifte Sykehustjenestene. Ifølge avisa Fremover vil revidert nasjonalbudsjett inneholde 145 millioner kroner til de to Sykehusene.

Klartale - I førrgår: 08:52

Unormalt mange smittet med kikhoste

I april ble 534 nordmenn smittet med kikhoste. Det er mange flere enn normalt. Vi må tilbake til 2012 for å finne like mange tilfeller.

Klartale - I førrgår: 08:35

Prøvde å drepe Slovakias statsminister

Robert Fico ble skutt på nært hold onsdag. Det skriver nyhetsbyrået NTB. Den slovakiske statsministeren hilste på tilhengere da det skjedde.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com