Sykehus

Wednesday, 01 December, 04:26

Nyheter om Sykehus

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 nov 21 kl. 12:25

Utfordrende situasjon på Sykehus

– Situasjonen er utfordrende ved flere Sykehus, opplyser Helse sør-øst. Årsaken er økning i pasienter med korona, RS-virus og andre luftveissykdommer. Noen Sykehus har måttet utsette behandling som kan vente, og det er iverksatt ulike lokale tiltak.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:04

Tre til Sykehus etter gasslekkasje

Politiet evakuerer Gløshaugen på NTNU i Trondheim etter melding om en gasslekkasje. Tre personer er sendt til Sykehus etter lekkasjen. Det er uvisst hvordan gasslekkasjen har oppstått.

NRK - 05 nov 21 kl. 13:15

173 koronasmittede på Sykehus

Fredag var 173 koronasmittede pasienter innlagt på Sykehus i Norge. Det er en økning på to pasienter fra dagen før. 18 av pasientene får respiratorbehandling, og 42 ligger på intensivavdeling.

NRK - 04 nov 21 kl. 13:13

171 smittede på Sykehus

Torsdag var 171 koronasmittede pasienter innlagt på Sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra dagen før. 19 av pasientene får respiratorbehandling, og 40 ligger på intensivavdeling.

NRK - 03 nov 21 kl. 02:59

Person til Sykehus etter arbeidsulykke

En person er sendt til Sykehus etter en arbeidsulykke i Brumunddal Ulykken skjedde i forbindelse med lading av en truck på et bakeri. – Personen er tatt med til Sykehus for videre sjekk. Vedkommende kan ha fått støt, og eller blitt utsatt for gass fra kjøretøyet, skriver operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt.

NRK - 14 okt 21 kl. 17:33

En skadet skrevet ut av Sykehus

En av dem som ble skadet på Kongsberg i går er nå skrevet ut av Sykehuset. Det melder Vestre Viken HF og Kongsberg Sykehus i en pressemelding. – En pasient som ble skadet i Kongsberg var innlagt ved Drammen Sykehus i Vestre Viken HF.

NRK - 14 okt 21 kl. 17:33

Politimannen skrevet ut av Sykehus

Politimannen som ble skadet på Kongsberg i går er nå skrevet ut av Sykehuset. Det melder Vestre Viken HF og Kongsberg Sykehus i en pressemelding. – En pasient som ble skadet i Kongsberg var innlagt ved Drammen Sykehus i Vestre Viken HF.

NRK - 09 nov 21 kl. 10:49

Sykehus i Bergen øker beredskapen

Haukeland universitetssjukehus og Haraldsplass diakonale Sykehus øker beredskapen til grønt nivå. Årsaken er den pågåande smittesituasjonen, med økt volum av inneliggende pasienter og fravær og sykdom blant personell. – Grønt beredskapsnivå betyr at situasjonen er uavklart og at det kan bli behov for ekstraordinære ressurser og tiltak, sier administrerende direktør ved Haukeland universitetssjukehus, Eivind Hansen i en pressemelding.

NRK - 09 nov 21 kl. 07:31

Bil falt ned to etasjer i P-hus

En bilfører er fraktet til Sykehus etter å ha kjørt utfor et rekkverk i et parkeringshus i Sandvika i Bærum og landet på taket to etasjer nedenfor. Oslo politidistrikt opplyser at det kun var én person i bilen. – Vedkommende er hentet ut fra kjøretøyet, skriver de på Twitter.

NRK - 08 nov 21 kl. 20:07

Danmark innfører nye regler

Smitten har økt kraftig de siste ukene i Danmark, og antall innlagte på Sykehus er tredoblet på en måned. Derfor foreslår Mette Frederiksen, statsminister i Danmark en rekke nye regler. Blant annet krav om vaksinepass på arrangementer og på serveringssteder.

NRK - 08 nov 21 kl. 20:07

Danmark foreslår nye regler

Smitten har økt kraftig de siste ukene i Danmark, og antall innlagte på Sykehus er tredoblet på en måned. Derfor foreslår Mette Frederiksen, statsminister i Danmark, en rekke nye regler. Blant annet krav om vaksinepass på arrangementer og på serveringssteder.

Klartale - 08 nov 21 kl. 10:09

Flere koronasmittet på Sykehus i Haugesund

Flere ansatte ved Haugesund Sykehus er smittet av korona. Sykehuset tror det kan medføre utfordringer..

NRK - 08 nov 21 kl. 09:49

Flere ansatte i Helse Fonna smittet

Flere ansatte ved Haugesund Sykehus har fått påvist smitte av koronaviruset. Det kan føre til utfordringer i driften av Sykehuset, melder Helse Fonna. Smitteutbruddet blant ansatte de siste dagene fører til omfattende smittesporing blant pasienter og ansatte, skriver Helse Fonna i en pressemelding mandag.

NRK - 07 nov 21 kl. 16:05

Falt på Vomtinden - til Sykehus

Redningshelikopter og luftambulanse dro til Vomtinden i Narvik etter at en person har falt i bratt terreng. Klokken 16:25 melder HRS om at mannen er lokalisert, ivaretatt og fraktet til Sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:28

Til Sykehus etter ATV-ulykke

En fører flys til Sykehus med ukjent skadeomfang etter å en utforkjøring med ATV i Rørvik i Nærøysund kommune. Politiet i Trøndelag meldte om ulykken klokka 9.28 søndag morgen.

NRK - 06 nov 21 kl. 22:55

To personer pågrepet i Grimstad

To personer er brakt til Sykehus med alvorlig skadeomfang etter en voldshendelse i Grimstad lørdag kveld To personer er pågrepet i saken. – To personer er pågrepet og sitter i arrest. De to andre som har vært involvert i slagsmålet, er på Sykehus.

NRK - 06 nov 21 kl. 21:42

Konserttragedien: 5 barn på Sykehus

13 mennesker er fortsatt på Sykehus etter konserten Astroworld i Houston fredag. Fem av dem er under 18 år, melder Reuters. Åtte mennesker er døde etter at det brøt ut panikk under musikkfestivalen Astroworld i Houston, Texas.

VG - 05 nov 21 kl. 17:48

Fullvaksinerte Hugo (83) på Sykehus med covid-19

TROMSØ (VG) – Jeg har aldri vært så dårlig, sier Hugo Anthonsen (83). Han er en av mange fullvaksinerte som nå ligger på norske Sykehus..

VG - 05 nov 21 kl. 17:48

Fullvaksinerte Hugo (83) på Sykehus med covid-19: – Jeg har aldri vært så dårlig

TROMSØ (VG) – Jeg har aldri vært så dårlig, sier Hugo Anthonsen (83). Han er en av mange fullvaksinerte som nå ligger på norske Sykehus..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 15:19

Brennende reketråler sank i Oslofjorden: Én person fløyet til Sykehus

En person er fløyet til Sykehus etter å ha blitt reddet fra en brennende reketråler ved Moss i Oslofjorden torsdag….

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 22:21

Mange drept i IS-angrep mot Sykehus i Kabul

Minst 19 mennesker ble drept da IS-krigere angrep et Sykehus med 400 senger i Afghanistans hovedstad Kabul….

VG - 02 nov 21 kl. 18:58

– Liten ekstra bufferkapasitet i moderne Sykehus

Flere norske Sykehus slår alarm om at akuttmottakene er fulle og at pasienter blir liggende i timevis. En krevende situasjon, medgir Espen Nakstad..

NRK - 02 nov 21 kl. 13:19

Selvmordsbomber bak angrep

Eksplosjonen som tok livet av minst 19 personer utenfor et Sykehus i Kabul, ble utløst av en selvmordsbomber, opplyser anonyme kilder fra Taliban. En talsmann for helsemyndighetene i den afghanske hovedstaden sier de har fått inn minst 50 sårede til ulike Sykehus i byen. Taliban sier selvmordsbomberen kom kjørende på en motorsykkel før han detonerte bomben utenfor Sykehusinngangen..

NRK - 01 nov 21 kl. 22:39

Mann knivstukket på Oslo S

En mann er sendt til Sykehus etter en knivstikking i Oslo sentrum mandag kveld. Knivstikkingen skal ha skjedd inne på Oslo Sentralstasjon. – Fornærmede er sendt til Sykehus for behandling.

VG - 01 nov 21 kl. 13:06

168 coronapasienter på Sykehus

Siden fredag har antallet coronapasienter på norske Sykehus steget med 47..

VG - 01 nov 21 kl. 13:06

168 coronapasienter på Sykehus - høyeste siden april

Siden fredag har antallet coronapasienter på norske Sykehus steget med 47..

NRK - 01 nov 21 kl. 08:04

To til Sykehus for sjekk

Det jobbes med slukking inne på bensinstasjonen i Nes i Ringsaker. To personer er sendt til Sykehus for sjekk etter å ha fått i seg røyk. Beboerne i nær tilknytning til stasjonen er evakuert.

NRK - 01 nov 21 kl. 08:04

Tre til Sykehus for sjekk

Det jobbes med slukking inne på bensinstasjonen i Nes i Ringsaker. Tre personer er sendt til Sykehus for sjekk etter å ha fått i seg røyk. Beboerne i nær tilknytning til stasjonen er evakuert.

NRK - 30 okt 21 kl. 19:18

Bilbrann - tre personer til Sykehus

Nødetatene rykket tidligere lørdag kveld ut til en bilbrann ved Harebakken i Arendal. Tre personer er sendt til Sykehus for videre oppfølging, opplyser politiet. De skriver på Twitter det ser ut som at det har skjedd en trafikkulykke i forkant av brannen.

NRK - 30 okt 21 kl. 14:04

Omkom etter bussulykke i Tyrkia

En svensk mann i 70-årene omkom natt til lørdag i en bussulykke i Tyrkia. Tolv andre svenske og danske passasjerer var om bord, og flere er sendt til Sykehus. Det er TV4 som har fått bekreftelse fra det svenske utenriksdepartementet om at en svensk passasjer har omkommet.

NRK - 29 okt 21 kl. 13:34

121 på Sykehus

Fredag var 121 koronasmittede pasienter innlagt på Sykehus i Norge. Det er en økning på 14 pasienter fra dagen før. Elleve av pasientene får respiratorbehandling, og 29 ligger på intensivavdeling.

NRK - 27 okt 21 kl. 13:18

101 koronasmittede pasienter innlagt

Onsdag var 101 koronasmittede pasienter innlagt på Sykehus i Norge. Det er fem pasienter færre enn dagen før. 16 av pasientene får respiratorbehandling, og 30 ligger på intensivavdeling.

NRK - 27 okt 21 kl. 08:58

Få unge innlagt på grunn av korona

Barn og ungdom blir sjelden så syke av koronaviruset at de trenger å legges inn på Sykehus, ifølge Folkehelseinstituttet (FHI), skriver NTB. I aldersgruppen under 18 år har 2–3 av 1.000 smittede blitt innlagt på grunn av akutt infeksjon eller komplikasjoner i etterkant, skriver FHI på sine nettsider.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:46

Gasslekkasje under kontroll

Situasjonen er under kontroll etter at et bygg ble evakuert etter en gasslekkasje ved NTNU Gløshaugen. Brannvesenet er inne med røykdykkere. Tre personer ble sendt til Sykehus, mens flere får helsehjelp.

VG - 09 nov 21 kl. 14:25

Tre til Sykehus etter gasslekkasje på NTNU

En meget helseskadelig og brannfarlig gass lekket fra kjemilaboratoriet på Gløshaugen..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 14:19

Tre personer til Sykehus etter lekkasje av giftig gass på NTNU

Lekkasje av giftig gass på NTNU i Trondheim:.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:53

Ti færre innlagte enn i går

Tirsdag var 187 koronasmittede pasienter innlagt på Sykehus i Norge. Det er en nedgang på ti pasienter fra dagen før. 19 av pasientene får respiratorbehandling, og 45 ligger på intensivavdeling.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:19

Politimann ikke kritisk skadd

Den skadde politimannen etter hendelsen på Bislett i Oslo er ikke kritisk skadd, bekrefter politiinspektør Egil Jørgen Brekke på politiets presseorientering tirsdag. – han ivaretas på Ullevål Sykehus, sier Brekke..

Klartale - 09 nov 21 kl. 08:42

Skuespiller Vegar Hoel er død

Skuespiller Vegar Hoel døde mandag på Stavanger universitets-Sykehus. Han hadde vært syk lenge. Han ble 47 år gammel..

Klartale - 09 nov 21 kl. 08:30

Eldre må få en tredje dose

Korona-viruset har ikke gitt seg. Flere syke eldre er lagt inn på Sykehus med alvorlig sykdom som følge av korona..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 07:56

Bil falt to etasjer i parkeringshus

Bilfører er fraktet til Sykehus etter å ha kjørt utfor et rekkverk i et parkeringshus i Bærum tirsdag morgen..

NRK - 09 nov 21 kl. 00:15

1532 nye koronasmittede mandag

Det siste døgnet er det registrert 1.532 koronasmittede i Norge. Det er 197 flere enn samme dag i forrige uke.

NRK - 26 okt 21 kl. 13:04

19 færre koronapasienter på Sykehus

Tirsdag var 106 koronasmittede pasienter innlagt på Sykehus i Norge. Det er en nedgang på 19 pasienter fra dagen før. 14 av pasientene får respiratorbehandling, og 30 ligger på intensivavdeling, viser tall fra Helsedirektoratet, ifølge NTB..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt