Sykehus

Sunday, 14 August, 11:31

Nyheter om Sykehus

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på Sykehus.

NRK - 04 aug 22 kl. 12:46

Mann i respirator etter knivstikking i Notodden

Mannen som ble knivstukket i Notodden onsdag kveld ligger i respirator etter operasjon på Ullevål Sykehus, melder avisen Telen. Mannen i 50-årene ble stukket med kniv i magen utenfor en adresse i Notodden sentrum, og ble deretter fraktet til Notodden Sykehus. Senere ble han overført til Ullevål Sykehus for operasjon, hvor vedkommende nå ligger i respirator.

NRK - 04 aug 22 kl. 12:46

Mann i respirator etter knivstikking på Notodden

Mannen som ble knivstukket på Notodden onsdag kveld ligger i respirator etter operasjon på Ullevål Sykehus, melder avisen Telen. Mannen i 50-årene ble stukket med kniv i magen utenfor en adresse i Notodden sentrum, og ble deretter fraktet til Notodden Sykehus. Senere ble han overført til Ullevål Sykehus for operasjon, hvor vedkommende nå ligger i respirator.

NRK - 03 aug 22 kl. 00:46

Ny Flekkefjord-lege siktet etter feilbehandling

En overlegen i ortopedi ved Flekkefjord Sykehus er siktet av politiet etter å ha ødelagt foten på en pasient. En slik feil skal ikke kunne skje på et norsk Sykehus, mener sakkyndig. – Vi har tatt ut siktelse på bakgrunn av opplysningene i anmeldelsen.

Klartale - 06 jul 22 kl. 14:23

FHI tror det blir mindre smitte med korona i løpet av juli

Folkhelse-instituttet (FHI) lager nye rapporter om korona hver uke. Onsdag kom det en ny. Der skriver FHI at de er usikre på om det vil bli like mange syke som trenger hjelp på Sykehus som i vinter.

NRK - 17 timer siden

To tenåringer fraktet til Sykehus etter ulykke i Sirdal

Politiet er ferdige på stedet etter ulykken mellom en vannskuter og en båt i Sirdal. De to mennene som er fraktet med luftambulanse til Sykehus er i slutten av tenårene. Hendelsen etterforskes som en ulykke, skriver politiet på Twitter..

NRK - Igår: 23:53

James May (59) til Sykehus etter kollisjon i Norge

Den britiske TV-personligheten James May (59) ble torsdag sendt til Sykehus etter en ulykke i Norge. Ifølge The Sun skal Gran Tour-stjernen ha krasjet i en vegg i 120 km/t i Tromsø under en innspilling for bilprogrammet..

NRK - I førrgår: 16:47

MC-fører til Sykehus

En motorsyklist er hentet av luftambulanse etter en trafikkulykke i Tokke kommune. Skadeomfanget er ukjent, men føreren blir tatt med til Ullevål Sykehus, opplyser politiet..

NRK - I førrgår: 14:49

Voldshendelse i Oslo etterforskes som drapsforsøk

Voldshendelsen som fant sted på Grønland i Oslo onsdag ettermiddag, etterforskes som drapsforsøk, opplyser politiet. Så langt er ingen pågrepet i saken. – Vi jobber ennå med åstedsvitner, innhenting av videoovervåking og avhør.

NRK - 14 jul 22 kl. 07:38

Besøksrestriksjoner på svenske Sykehus

Flere svenske Sykehus gjeninnfører restriksjoner for besøkende på grunn av oppblomstring av koronasmitte. Flere Sykehus har allerede gjeninnført munnbindkravet. Nå er det flere som tar tilbake besøksrestriksjonene.

NRK - 27 jul 22 kl. 05:45

– Inneholdt ikke giftige alkoholer

Det var ingen giftige alkoholer i spriten som ble drukket av personene fra Mandal i Lindesnes som ble innlagt ved Sørlandet Sykehus, søndag kveld. Det opplyser overlege Knut Erik Hovda ved Ullevål Sykehus til Fædrelandsvennen. Søndag kveld ble flere personer lagt inn på Sørlandet Sykehus med det Sykehuset fryktet var metanolforgiftning.

NRK - 26 jul 22 kl. 20:56

Sendt til Sykehus med alvorlige skader etter voldshendelse

Personen som ble funnet med hodeskader i Trondheimsvegen i Oslo, er sendt til Sykehus, bekrefter politiet til NTB. – Vedkommende er transportert til Sykehus med det som foreløpig karakteriseres som alvorlige skader, sier innsatsleder Thomas Broberg i Oslo-politiet til NTB. Ifølge Broberg ser det ut til at vedkommende er slått med en eller annen gjenstand i hodet, uten at politiet foreløpig kan konkretisere hva slags gjenstand det dreier seg om.

VG - 08 aug 22 kl. 17:49

Kvinne utskrevet fra Sykehus etter isbjørnangrep på Svalbard

En fransk turist ble lettere skadet da en isbjørn tok seg inn i en teltleir på Svalbard mandag morgen. Kvinnen er nå skrevet ut av Sykehus – og isbjørnen er avlivet..

VG - 08 aug 22 kl. 13:32

Kong Harald skrevet ut fra Sykehus

Kong Harald (85) har de siste dagene ligget på Sykehus med en infeksjon..

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 13:03

To døde etter trafikkulykke i Halden - flere sendt til Sykehus

To personer mistet livet og flere er fraktet til Sykehus etter en alvorlig trafikkulykke i Halden mandag..

NRK - 07 aug 22 kl. 17:36

Sendt til Sykehus med avlorlige hodeskader

Mannen i 50-årene som ble hentet opp av Akerselva av forbipasserende, er sendt til Sykehus med alvorlige hodeskader. – Publikum som hjalp ham opp utførte rask livreddende førstehjelp frem til ambulansen var på plass, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand.

NRK - 05 aug 22 kl. 19:03

En MC-fører kjøres til Sykehus

En av MC-førerne som var involvert i ulykken mellom to motorsykler og en bil blir kjørt til Sykehus for videre undersøkelser. Ulykken skjedde på Finslandsvegen i Songdalen i Kristiansand. Alle de involverte skal være ved bevissthet, ifølge politiet i Agder..

NRK - 05 aug 22 kl. 17:57

Alvorlig trafikkulykke – fraktet til Sykehus med luftambulanse

Det har vært en trafikkulykke mellom bil og en MC sør på Karmøy. Den fremstår alvorlig, ifølge politiet. Veien er nå stengt, ettersom luftambulansen lander på stedet.

NRK - 23 jul 22 kl. 03:15

Mann til Sykehus etter garasjebrann i Sauda

En mann i 50-årene er sendt til Sykehus etter en garasjebrann i Sauda i Rogaland. Det var åpne flammer i garasjen, men brannen ble slukket etter kort tid. – Huseier og en beboer til ble tatt med til legevakten for sjekk.

NRK - 03 aug 22 kl. 07:08

Statsadvokaten skal vurdere siktelse

Statsadvokaten skal nå vurdere om også Sørlandet Sykehus skal siktes etter nok en feilbehandling i Flekkefjord. I går fortalte NRK at en ny overlege i ortopedi er siktet for å ha ødelagt foten til en pasient. Også Sørlandet Sykehus er anmeldt av pasienten, men politiet mener det ikke er grunn til å ta ut siktelse.

NRK - 01 aug 22 kl. 11:02

Tsjubais på Sykehus

Den russiske politikeren Anatolij Tsjubais er innlagt på Sykehuset med det som kan være en alvorlig nervesykdom. Ifølge kilder som nyhetsbyrået Reuters har vært i kontakt med behandles Tsjubais på et Sykehus i Europa. Foreløpig er det ikke mistanke om at han er forgiftet.

NRK - 6 timer siden

En person knivstukket i Oslo

En person er knivstukket i Storgata i Oslo. Det skriver politiet på Twitter. Fornærmede er bevisst og blir fraktet til Ullevål Sykehus, og politiet jobber nå med å innhente informasjon om hva som har skjedd.

NRK - 9 timer siden

Rushdie koblet fra respirator

Forfatteren Salman Rushdie (75) er koblet av respiratoren og kan nå snakke igjen etter fredagens knivangrep, bekrefter agenten hans. Rushdie er fortsatt på Sykehus med alvorlige skader, men er nå «frakoblet respiratoren og snakker og slår vitser», ifølge forfattervennen Aatish Taseer. Rushdies agent Andrew Wylie bekrefter opplysningene, men uten å oppgi flere detaljer.

NRK - 15 timer siden

18-åring døde etter vannscooterulykke i Sirdal

Klokken 13.53 fikk politiet melding om en alvorlig ulykke mellom båt og vannscooter på Sirdalsvannet. To 18 år gamle menn ble fraktet til Sykehus med helikopter.

VG - 17 timer siden

Tenåringer fløyet til Sykehus etter båtulykke

To tenåringer er skadet etter en ulykke mellom en båt og vannscooter i Sirdal søndag ettermiddag..

NRK - Igår: 02:34

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål Sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - Igår: 19:53

Skuespiller Anne Heche er død

Skuespiller Anne Heche er død. Hun er blant annet kjent fra TV-serien serien Ally McBeal, filmene «Donnie Brasco» og «Six days». Hun fikk Emmy for rollen i såpeoperaen «Another World».

NRK - Igår: 19:23

Salman Rushdie fortsatt i live

Salman Rushdie er fortsatt i live, bekrefter guvernøren i New York etter at forfatteren ble angrepet fredag. Rushdie «får den hjelpen han trenger» etter at han ble fløyet til Sykehus, sier guvernør Kathy Hochul på en pressekonferanse fredag, melder BBC. Hun sier det pågår en innsats for å samle inn mer informasjon om gjerningsmannen som angrep Rushdie på et litteraturarrangement i delstaten.

Aftenposten - Igår: 17:38

Forfatteren Salman Rushdie knivstukket da han gikk på scenen – fløyet til Sykehus

Rushdie skal ha blitt knivstukket i av en mann som løp opp på scenen i Chautauqua i delstaten New York i USA..

Dagbladet - Igår: 17:21

Salman Rushdie knivstukket på scenen

Den kjente og kontroversielle forfatteren fløyet til Sykehus etter å ha blitt knivstukket under arrangement i New York..

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

NRK - Igår: 12:30

Mistenkt bankraner i Italia ble hindret av tunnelkollaps

En mann i Roma måtte reddes ut av en underjordisk tunnel som kollapset. Han er mistenkt for forsøk på å rane en bank. Brannmannskap brukte åtte timer på å redde mannen som ble sperret inne i en underjordisk tunnel i nærheten av Vatikanstaten i Roma.

NRK - Igår: 12:13

Mann i 20-årene siktet for drapsforsøk etter vold på Grønland

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en voldshendelsen på Grønland onsdag. Det melder Aftenposten. En mann ble alvorlig skadet.

NRK - I førrgår: 00:57

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og Sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 29 jul 22 kl. 12:51

Flere til Sykehus etter at to biler kolliderte

Tre personer ble sendt til Sykehus med redningshelikopter etter ei trafikkulykke på Saltfjellet. – Vi har ikke fått info om at noen er hardt skadet, sier operasjonsleder Ina Selfors i politiet. Den ene bilen skal ha svingt over motgående kjørefelt for å kjøre inn på rasteplass.

NRK - 29 jul 22 kl. 12:51

Tre til Sykehus etter at to biler kolliderte

Tre personer ble sendt til Sykehus med redningshelikopter etter ei trafikkulykke på Saltfjellet. – Skadene er betegnet som alvorlig, sier kommunikasjonssjef ved NordlandsSykehuset, Randi Angelsen. Den ene bilen skal ha svingt over motgående kjørefelt for å kjøre inn på rasteplass.

VG - 11 aug 22 kl. 11:10

Frontkollisjon mellom buss og bil - én til Sykehus med luftambulanse

Én person var fastklemt i bussen, men er nå frigjort. Personen flys med luftambulanse til Akershus universitetsSykehus..

NRK - 29 jul 22 kl. 04:14

Én person til Sykehus etter trafikkulykke på RV4 i Oslo

RV4 Trondheimsveien er ryddet etter trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil. Fører av personbilen er kjørt til Sykehus, skadeomfang er ukjent. Mens politiet jobbet på åstedet kom det også en ruspåvirket fører som nærmest kom kjørende i fanget på patruljen på stedet.

NRK - 28 jul 22 kl. 16:59

Fraktes til Sykehus etter fallulykke i Svolvær

En kvinne i 50-årene fraktes til Sykehus i Bodø etter en fallullyke. Kvinnen skal ha sklidd eller ramlet rundt 50 meter ned en skrent ved Kongstindene i Svolvær. – De har pasient ombord i redningshelikopter og skal lande på Sykehustaket, da er det nok alvorlig, sier redningsleder Bård Mortesen.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:21

Geir Børresen bisettes

Skodespelaren og malaren Geir Børresen blir bisett frå Asker kirke onsdag. I dødsannonsen blei gjestane oppfordra til å kle seg i farger. Børresen sovna inn på Bærum Sykehus måndag kveld i førre veke, og blei 79 år gammal.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:21

Geir Børresen blir bisett

Skodespelaren og målaren Geir Børresen blir bisett frå Asker kirke onsdag. I dødsannonsen blei gjestane oppfordra til å kle seg i fargar. Børresen sovna inn på Bærum Sykehus 25.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:21

Geir Børresen blei bisett

Skodespelaren og målaren Geir Børresen blei bisett frå Asker kirke onsdag. I dødsannonsen blei gjestane oppfordra til å kle seg i fargar. Børresen sovna inn på Bærum Sykehus 25.

NRK - 28 jul 22 kl. 04:02

Mopedist til Sykehus etter trafikkuhell i Osterøy

En mopedist er kjørt til Sykehus etter å ha kjørt ut av veien ved Lonevåg i Osterøy kommune natt til torsdag. Vedkommende var våken og bevisst. Ingen mistanke om ruspåvirket kjøring, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: En person drept etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer de lokale myndighetene på Krim-halvøya. Rundt 15.30 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya.

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person døde etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 15.30 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com