Romsdal

Wednesday, 20 October, 17:35

Nyheter om Romsdal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 sep 21 kl. 11:55

Tror ikke fylket vil holde

En rekke politikere i Møre og Romsdal tror ikke fylket vil holde dersom Kristiansund, Smøla og Aure går til Trøndelag. Sunnmørsposten har tatt en ringerunde flere politikere i Romsdal og på Sunnmøre. – Hvis nordmøringane går til Trøndelag, så er det slutten for Møre og Romsdal.

NRK - 14 okt 21 kl. 16:42

Ni valkrinsar utan statsråd

Det er ni valkrinsar som ikkje har statsråd i den nye regjeringa. Av dei 18 statsrådane har halvparten av dei sitt virke i Oslo, Akershus og Hedmark. Finnmark, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder står alle utan statsrådar i den nye regjeringa.

NRK - 13 okt 21 kl. 14:24

Vil sikre føden i Kristiansund

Ap og Sp har i dag lagt frem sin regjeringsplattform. Der skriver de at de vil sikre et trygt føde- og barseltilbud på Nordmøre og i Romsdal og fødeavdeling i Kristiansund. I plattformen står det videre at det skal utarbeides en tiltakspakke for forsvarlig og stabil bemanning i regionen for å lykkes med dette.

NRK - 08 sep 21 kl. 11:05

Flomfare i Møre og Romsdal

NVE har sendt ut gult farevarsel for flom i forbindelse med de store nedbørsmengdene som ventes i Møre og Romsdal og deler av Trøndelag. – Det er fare for overvann i tettbygde områder, lokale oversvømmelser, bekke- og elveløpsendringer, jord- og flomskred der regnbygene treffer, skriver Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i varselet. Farevarselet gjelder hele Møre og Romsdal og midtre deler av Trøndelag.

NRK - 17 aug 21 kl. 16:15

Sittende politimestre vil fortsette

De offentlige søkerlistene til politimesterstillingene i sju politidistrikt er offentliggjort av Politidirektoratet. Søkerlistene viser at de sittende politimestrene Finnmark, Troms, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vest, Sør-Vest og Innlandet politidistrikt vil fortsette i jobben. I Finnmark og Møre og Romsdal er det kun en søker på lista, noe som trolig innebærer at både Ellen Katrine Hætta i Finnmark og Ingar Bøen i Møre og Romsdal blir sittende, skriver Politiforum..

Klartale - 13 okt 21 kl. 17:00

Nå nærmer vinteren seg

Pernille Borander jobber ved Meteorologisk institutt. Hun sier vi bør forberede oss på kaldere vær i dagene fremover.– I Nord-Norge begynner det å bli ordentlig kaldt.

NRK - 12 okt 21 kl. 10:32

Foreldre og bestefar overgrepsdømt

Et foreldrepar og en bestefar i Møre og Romsdal er dømt for overgrep mot tre barn. Foreldrene er dømt til ni års fengsel, mens bestefaren har fått en dom på åtte år. I tillegg må hver av de dømte betalte erstatning på 450.

NRK - 12 okt 21 kl. 10:32

Foreldre og bestefar overgrepsdømde

Eit foreldrepar og ein bestefar i Møre og Romsdal er dømde for overgrep mot tre born. Mora og bestefaren er dømde til ni års fengsel, medan faren har fått ein dom på åtte år. I tillegg må kvar av dei dømde betale ei erstatning på 450.

NRK - 10 okt 21 kl. 18:27

Fire til sjukehus etter trafikkuluk

Politiet i Møre og Romsdal skriv at det har vore ei trafikkulukke ved Vartdalstranda på E39. Politiet skriv at det var ein einsleg bil utafor vegen etter vassplaning. Det var fire personar i bilen.

NRK - 10 okt 21 kl. 18:27

Fire til sjukehus etter ulukke

Politiet i Møre og Romsdal skriv på Twitter at det har vore ei trafikkulukke ved Vartdalstranda på E39. Politiet skriv at det var ein einsleg bil utafor vegen etter vassplaning. Det var fire personar i bilen.

NRK - 09 okt 21 kl. 10:16

– Skift dekk om du skal til fjells

Høstferien starter for deler av landet mandag. Dersom du skal til fjells, råder Tryg Forsikring til å skifte til vinterdekk. – Skal du opp i høyden, så skift til vinterdekk nå.

NRK - 09 sep 21 kl. 10:53

Stal medisinar – dømt til fengsel

Ein mann i 40-åra er i Møre og Romsdal tingrett dømt til fengsel i fem månader. Over ei periode på fire år stal mannen legemiddel frå medisinrommet på sjukeheimen der han jobba som sjukepleiar. Han skal også ha kontakta ein anna sjukeheim og utgitt seg for å vere lege for å få tak i reseptbelagde legemiddel til seg sjølv.

NRK - 07 okt 21 kl. 06:14

Vil ha Ulstein som leder

Vestfold og Telemark KrF foreslår Dag Inge Ulstein som ny partileder. Fylkesstyret ga i går sitt høringssvar til valgkomiteen. Fra tidligere har Ulstein fått støtte fra fylkesstyrene i Vestland, Agder og Møre og Romsdal..

NRK - 05 okt 21 kl. 19:03

Prest tatt ut av teneste

Biskopen har tatt vikarprest Vidar Nes Mygland ut av teneste i Ørskog i Møre og Romsdal. Presten meiner at kvinner ikkje bør vere prestar..

NRK - 01 okt 21 kl. 23:51

Politiet brøt opp stor fest

Politiet anslår at mellom 40 og 50 ungdommer var samlet på en fest i et naust i Hatlevika i Ålesund. Flere mindreårige var beruset. – Da politiet ankom stedet, løp de for alle vinder, melder operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt..

NRK - 01 okt 21 kl. 19:54

Ingen flere tilfeller av ny variant

Den nye varianten av deltaviruset, som har vært påvist i Møre og Romsdal, er ikke funnet i flere prøver fredag. Det betyr blant annet at den nye varianten ikke er funnet i prøvene fra et utbrudd knyttet til en helseinstitusjon i Molde, melder rbnett..

NRK - 01 okt 21 kl. 13:19

Farevarsel for kraftige vindkast

Det er sendt ut gult farevarsel for kraftige vindkast for flere steder i landet på søndag. Det ventes kraftige vindkast både i Trøndelag, Møre og Romsdal, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Dessuten omfattes Helgeland, Saltfjellet, Salten og Ofoten..

NRK - 01 sep 21 kl. 14:15

Trafikkulukke i Møre og Romsdal

Politiet skriv på Twitter at det har skjedd ei trafikkulukke i Eidsvåg i Møre og Romsdal. Det skal ha vore ein kollisjon mellom to bilar. Tre personar er involverte.

NRK - 27 sep 21 kl. 21:13

Smøla takket nei til Trøndelag

Innbyggerne på Smøla vil ikke til Trøndelag. Det er klart etter en rådgivende folkeavstemming i dag, der 70 prosent svarte at de vil bli verende i Møre og Romsdal. 27 prosent ville til Trøndelag.

VG - 27 sep 21 kl. 18:07

Gult farevarsel flere steder: – Sikre trampolinen

Fra mandag til tirsdag vil det blåse skikkelig til på utsatte steder i Vestland, Møre- og Romsdal og Trøndelag. Meteorologisk institutt oppfordrer til å ta visse forholdsregler..

NRK - 25 sep 21 kl. 20:37

Ingen funn av personar

Politiet har søkt med dykkarar i området der det blei funne ein motorsykkel i sjøen ved Dyrkorn i Fjord kommune i Møre og Romsdal. Dei har ikkje funne personar. I ei oppdatering på Twitter skriv politiet at dei har søkt langs stranda, i overflata og under vatn..

NRK - 28 aug 21 kl. 02:32

Utforkjøring ved Gjemnes

En bilfører og tre passasjerer sjekkes av helse etter en utforkjøring ved Angvik på Gjemnes i Møre og Romsdal natt til lørdag, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 23 sep 21 kl. 10:04

Ber om ni års fengsel

Statsadvokat Ingvild Thorn Nordheim ber om fengsel i ni år for mora og bestefaren i den alvorlege overgrepssaka i Møre og Romsdal tingrett. Ho meiner samtidig at faren skal dømmast til åtte års fengsel, eitt år mindre fordi han har fått diagnosen lettare psykisk utviklingshemma. Nordheim meiner det er bevist at dei tre har bytta på å misbruke dei tre barna over fleire år frå dei var heilt små.

NRK - 20 sep 21 kl. 19:22

Gudmund Restad (Sp) er død

Tidligere stortingsrepresentant og finansminister for Senterpartiet, Gudmund Restad, døde lørdag. Han ble 83 år gammel. Det er Restads familie som har opplyst NTB om dødsfallet.

NRK - 19 sep 21 kl. 13:46

Mann omkom i klatreulykke

Ein 36 år gamal mann busett i Romsdal omkom i klatreulykka på Skarfjellet i Sunndal i går. Pårørande er varsla, melder politiet..

VG - 17 sep 21 kl. 11:14

KrF-topp om Ropstad-avsløringer: – En heksejakt

Lederen av Møre og Romsdal KrF mener Kjell Ingolf Ropstad ikke har gjort noe galt. Hun langer ut mot Aftenposten – og kaller det hele «en heksejakt»..

NRK - 17 aug 21 kl. 13:32

Redningsaksjon i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at en person muligens har falt i vannet ved Dromnessundbrua i Aure kommune i Møre og Romsdal..

NRK - 15 aug 21 kl. 10:31

Båt kolliderte på land i Volda

Politiet har i morgentimene fått melding om en ulykke med fritidsbåt i Møre og Romsdal. En mann i 40-årene, har kollidert på land i Volda i Bjørke. Han er tilsynelatende lettere skadet og er kjørt til Volda sykehus.

NRK - 15 aug 21 kl. 10:31

Båt kolliderte med land i Volda

Politiet har i morgentimene fått melding om en ulykke med fritidsbåt i Møre og Romsdal. En mann i 40-årene har kollidert med land på Bjørke i Volda kommune. Han er tilsynelatende lettere skadet og er kjørt til Volda sykehus.

VG - 09 sep 21 kl. 13:43

Norge blir enda rødere på EUs smittekart

Røde og gule høstfarger preger EUs smittekart over Norge. Nå er også Trøndelag og Møre og Romsdal røde..

NRK - 09 sep 21 kl. 12:35

Raudare Noreg på EUs smittekart

Smittekartet til Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) viser at ein stadig større del av Noreg har høg smitte. På kartet som blei publisert torsdag er også Trøndelag og Møre og Romsdal blitt raudt. Oslo er framleis mørkeraudt.

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 14:00

Store kontraster i været fremover

I Trøndelag og Møre og Romsdal har meteorologene sendt ut farevarsel for mye regn, mens Østlandet kan få ny varmerekord..

NRK - 02 sep 21 kl. 20:23

Reagerer på at det stemmes i kirker

Molde kommune har mottatt en klage på at en kirke brukes som valglokale ved årets stortingsvalg. Klagen er levert av et medlem av Human-Etisk Forbund. Forbundet støtter klageren.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:29

Politiet bekrefter anmeldelse

Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter at de har mottatt en anmeldelse fra Volda kommune knyttet til en restaurant i kommunen, skriver de i en pressemelding. Politiet iverksetter undersøkelser opp imot denne. Volda kommune leverte anmeldelsen fredag ettermiddagen den 30.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:29

Bekrefter anmeldelse av restaurant

Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter i en pressemelding at de har mottatt en anmeldelse fra Volda kommune knyttet til en restaurant i kommunen. Volda kommune leverte anmeldelsen fredag ettermiddagen den 30. juli etter et større smitteutbrudd i området.

NRK - 27 aug 21 kl. 20:01

Kan bli værrekord i Oslo i helgen

Dersom temperaturen passerer 20 grader i Oslo i løpet av helga, har hovedstaden aldri opplevd så mange sommerdager noensinne. – Fredag eller lørdag blir det satt ny rekord for antall sommerdager. Da kommer vi opp i 79 dager, noe som er ny rekord for Oslo, Blindern.

NRK - 26 aug 21 kl. 15:09

Hurtigruten har starta undersøking

Hurtigruten har starta ein intern undersøking etter at MS «Kong Harald» fekk motorstand utanfor Bud i Møre og Romsdal tysdag kveld. Ein rapport frå Sjøfartsdirektoratet har vist at ein feil på drivstoffsystemet, som følge av slitasje, førte til motorstansen. – Vi har rutinemessig starta grundige risikovurderingar og undersøkingar internt av det som skjedde slik at vi kan lære av denne hendinga, opplyser Hurtigruten Norge..

NRK - 26 aug 21 kl. 07:55

Firehjuling rullet rundt i Vestnes

Nødetatene har rykket ut til fylkesvei 5981 på Daugstad i Vestnes i Møre og Romsdal, etter melding om at en firehjuling har rullet rundt. En person er involvert i ulykken. Det er ukjent skadeomfang, skriver politiet på Twitter..

NRK - 25 aug 21 kl. 16:00

Drivstoff-feil førte til motorstans

Sjøfartsdirektoratet opplyser om at det var en feil i drivstoffsystemet som førte til at Hurtigrute-skipet MS Kong Harald fikk maskinstans og sto i fare for å drive mot land i Hustadvika i Møre og Romsdal i går kveld. Feilen oppsto på grunn av slitasje, skriver direktoratet. – Det er flere forhold ved hendelsen som vil kreve videre oppfølging.

VG - 25 aug 21 kl. 14:51

Sp-topp om nedgangen: – Vi har ventet på dette

– Nedgangen måtte komme. Spørsmålet var bare når, sier førstekandidat Jenny Klinge i Møre og Romsdal. Nå tar flere Sp-politikere til orde for å komme på offensiven i klimapolitikken..

NRK - 25 aug 21 kl. 01:08

Trollstigen: vatn og stein i vegen

Det skal vere mykje vatn og stein i vegbana ved toppen av Trollstigen. Vegtrafikksentralen sender mannskap for å sjekke forholda. Det skriv politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 24 aug 21 kl. 21:44

Skipet har fått i gang én motor

Hurtigrute-skipet MS Kong Harald som fikk maskinstans utenfor Hustadvika i Møre og Romsdal har fått start i en motor, melder HRS Sør-Norge på Twitter..

NRK - 24 aug 21 kl. 21:34

Ambulansebåt har gått på grunn

En ambulansebåt har gått på grunn i redningsaksjonen etter at Hurtigrute-skipet MS Kong Harald har fått maskinstans utenfor Hustadvika i Møre og Romsdal. Det melder HRS Sør-Norge på Twitter. Ingen av de fire personene om bord er skadde, og de blir evakuert med helikopter..

VG - 24 aug 21 kl. 21:18

Hurtigrute med maskinstans i Møre og Romsdal

Hurtigruta MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune..

E24 - 24 aug 21 kl. 21:20

Hurtigrute med maskinstans i Møre og Romsdal

Hurtigruta MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt