Romsdal

Friday, 17 September, 02:55

Nyheter om Romsdal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 sep 21 kl. 11:55

Tror ikke fylket vil holde

En rekke politikere i Møre og Romsdal tror ikke fylket vil holde dersom Kristiansund, Smøla og Aure går til Trøndelag. Sunnmørsposten har tatt en ringerunde flere politikere i Romsdal og på Sunnmøre. – Hvis nordmøringane går til Trøndelag, så er det slutten for Møre og Romsdal.

NRK - 08 sep 21 kl. 11:05

Flomfare i Møre og Romsdal

NVE har sendt ut gult farevarsel for flom i forbindelse med de store nedbørsmengdene som ventes i Møre og Romsdal og deler av Trøndelag. – Det er fare for overvann i tettbygde områder, lokale oversvømmelser, bekke- og elveløpsendringer, jord- og flomskred der regnbygene treffer, skriver Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i varselet. Farevarselet gjelder hele Møre og Romsdal og midtre deler av Trøndelag.

NRK - 17 aug 21 kl. 16:15

Sittende politimestre vil fortsette

De offentlige søkerlistene til politimesterstillingene i sju politidistrikt er offentliggjort av Politidirektoratet. Søkerlistene viser at de sittende politimestrene Finnmark, Troms, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vest, Sør-Vest og Innlandet politidistrikt vil fortsette i jobben. I Finnmark og Møre og Romsdal er det kun en søker på lista, noe som trolig innebærer at både Ellen Katrine Hætta i Finnmark og Ingar Bøen i Møre og Romsdal blir sittende, skriver Politiforum..

NRK - 09 sep 21 kl. 10:53

Stal medisinar – dømt til fengsel

Ein mann i 40-åra er i Møre og Romsdal tingrett dømt til fengsel i fem månader. Over ei periode på fire år stal mannen legemiddel frå medisinrommet på sjukeheimen der han jobba som sjukepleiar. Han skal også ha kontakta ein anna sjukeheim og utgitt seg for å vere lege for å få tak i reseptbelagde legemiddel til seg sjølv.

NRK - 01 sep 21 kl. 14:15

Trafikkulukke i Møre og Romsdal

Politiet skriv på Twitter at det har skjedd ei trafikkulukke i Eidsvåg i Møre og Romsdal. Det skal ha vore ein kollisjon mellom to bilar. Tre personar er involverte.

NRK - 28 aug 21 kl. 02:32

Utforkjøring ved Gjemnes

En bilfører og tre passasjerer sjekkes av helse etter en utforkjøring ved Angvik på Gjemnes i Møre og Romsdal natt til lørdag, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 17 aug 21 kl. 13:32

Redningsaksjon i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at en person muligens har falt i vannet ved Dromnessundbrua i Aure kommune i Møre og Romsdal..

NRK - 15 aug 21 kl. 10:31

Båt kolliderte på land i Volda

Politiet har i morgentimene fått melding om en ulykke med fritidsbåt i Møre og Romsdal. En mann i 40-årene, har kollidert på land i Volda i Bjørke. Han er tilsynelatende lettere skadet og er kjørt til Volda sykehus.

NRK - 15 aug 21 kl. 10:31

Båt kolliderte med land i Volda

Politiet har i morgentimene fått melding om en ulykke med fritidsbåt i Møre og Romsdal. En mann i 40-årene har kollidert med land på Bjørke i Volda kommune. Han er tilsynelatende lettere skadet og er kjørt til Volda sykehus.

VG - 09 sep 21 kl. 13:43

Norge blir enda rødere på EUs smittekart

Røde og gule høstfarger preger EUs smittekart over Norge. Nå er også Trøndelag og Møre og Romsdal røde..

NRK - 09 sep 21 kl. 12:35

Raudare Noreg på EUs smittekart

Smittekartet til Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) viser at ein stadig større del av Noreg har høg smitte. På kartet som blei publisert torsdag er også Trøndelag og Møre og Romsdal blitt raudt. Oslo er framleis mørkeraudt.

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 14:00

Store kontraster i været fremover

I Trøndelag og Møre og Romsdal har meteorologene sendt ut farevarsel for mye regn, mens Østlandet kan få ny varmerekord..

NRK - 02 sep 21 kl. 20:23

Reagerer på at det stemmes i kirker

Molde kommune har mottatt en klage på at en kirke brukes som valglokale ved årets stortingsvalg. Klagen er levert av et medlem av Human-Etisk Forbund. Forbundet støtter klageren.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:29

Politiet bekrefter anmeldelse

Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter at de har mottatt en anmeldelse fra Volda kommune knyttet til en restaurant i kommunen, skriver de i en pressemelding. Politiet iverksetter undersøkelser opp imot denne. Volda kommune leverte anmeldelsen fredag ettermiddagen den 30.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:29

Bekrefter anmeldelse av restaurant

Møre og Romsdal politidistrikt bekrefter i en pressemelding at de har mottatt en anmeldelse fra Volda kommune knyttet til en restaurant i kommunen. Volda kommune leverte anmeldelsen fredag ettermiddagen den 30. juli etter et større smitteutbrudd i området.

NRK - 27 aug 21 kl. 20:01

Kan bli værrekord i Oslo i helgen

Dersom temperaturen passerer 20 grader i Oslo i løpet av helga, har hovedstaden aldri opplevd så mange sommerdager noensinne. – Fredag eller lørdag blir det satt ny rekord for antall sommerdager. Da kommer vi opp i 79 dager, noe som er ny rekord for Oslo, Blindern.

NRK - 26 aug 21 kl. 15:09

Hurtigruten har starta undersøking

Hurtigruten har starta ein intern undersøking etter at MS «Kong Harald» fekk motorstand utanfor Bud i Møre og Romsdal tysdag kveld. Ein rapport frå Sjøfartsdirektoratet har vist at ein feil på drivstoffsystemet, som følge av slitasje, førte til motorstansen. – Vi har rutinemessig starta grundige risikovurderingar og undersøkingar internt av det som skjedde slik at vi kan lære av denne hendinga, opplyser Hurtigruten Norge..

NRK - 26 aug 21 kl. 07:55

Firehjuling rullet rundt i Vestnes

Nødetatene har rykket ut til fylkesvei 5981 på Daugstad i Vestnes i Møre og Romsdal, etter melding om at en firehjuling har rullet rundt. En person er involvert i ulykken. Det er ukjent skadeomfang, skriver politiet på Twitter..

NRK - 25 aug 21 kl. 16:00

Drivstoff-feil førte til motorstans

Sjøfartsdirektoratet opplyser om at det var en feil i drivstoffsystemet som førte til at Hurtigrute-skipet MS Kong Harald fikk maskinstans og sto i fare for å drive mot land i Hustadvika i Møre og Romsdal i går kveld. Feilen oppsto på grunn av slitasje, skriver direktoratet. – Det er flere forhold ved hendelsen som vil kreve videre oppfølging.

VG - 25 aug 21 kl. 14:51

Sp-topp om nedgangen: – Vi har ventet på dette

– Nedgangen måtte komme. Spørsmålet var bare når, sier førstekandidat Jenny Klinge i Møre og Romsdal. Nå tar flere Sp-politikere til orde for å komme på offensiven i klimapolitikken..

NRK - 25 aug 21 kl. 01:08

Trollstigen: vatn og stein i vegen

Det skal vere mykje vatn og stein i vegbana ved toppen av Trollstigen. Vegtrafikksentralen sender mannskap for å sjekke forholda. Det skriv politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 24 aug 21 kl. 21:44

Skipet har fått i gang én motor

Hurtigrute-skipet MS Kong Harald som fikk maskinstans utenfor Hustadvika i Møre og Romsdal har fått start i en motor, melder HRS Sør-Norge på Twitter..

NRK - 24 aug 21 kl. 21:34

Ambulansebåt har gått på grunn

En ambulansebåt har gått på grunn i redningsaksjonen etter at Hurtigrute-skipet MS Kong Harald har fått maskinstans utenfor Hustadvika i Møre og Romsdal. Det melder HRS Sør-Norge på Twitter. Ingen av de fire personene om bord er skadde, og de blir evakuert med helikopter..

VG - 24 aug 21 kl. 21:18

Hurtigrute med maskinstans i Møre og Romsdal

Hurtigruta MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune..

E24 - 24 aug 21 kl. 21:20

Hurtigrute med maskinstans i Møre og Romsdal

Hurtigruta MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune..

E24 - 24 aug 21 kl. 21:20

Hurtigrute med maskinstans i Møre og Romsdal, ambulansebåt på grunn

Hurtigruten MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune..

VG - 24 aug 21 kl. 21:18

Hurtigrute med maskinstans i Møre og Romsdal, ambulansebåt på grunn

Hurtigruten MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune..

VG - 24 aug 21 kl. 21:18

Hurtigrute med maskinstans, ambulansebåt på grunn

Hurtigruten MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal..

E24 - 24 aug 21 kl. 21:20

Hurtigrute med maskinstans, ambulansebåt på grunn

Hurtigruten MS «Kong Harald» har fått maskinstans utenfor Bud i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal..

VG - 24 aug 21 kl. 21:18

Hurtigrute går for egen maskin etter motorstans

Hurtigruten MS «Kong Harald» går nå for egen maskin etter motorstansen utenfor Bud i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal..

E24 - 24 aug 21 kl. 21:20

Hurtigrute går for egen maskin etter motorstans

Hurtigruten MS «Kong Harald» går nå for egen maskin etter motorstansen utenfor Bud i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal..

NRK - 22 aug 21 kl. 22:55

Person funnet død i Molde

Et redningshelikopter har funnet en død person ved fjellet Katthammaren i Molde i kveld. Personen blir tidligst hentet ned i morgen, opplyser politiet i Møre og Romsdal. En tysk basehopper er meldt savnet etter et hopp i det samme området.

NRK - 22 aug 21 kl. 05:55

Bilførar til sjukehus etter ulykke

Ein mann er frakta til sjukehus med luftambulanse etter å ha køyrd av vegen i Eikesdalen i Molde. Ulykka skjedde på fylkesveg 6012 i nærleiken av Tyvika. Det er store skadar på bilen, og føraren vart funnen i nærleiken av bilen, opplyser politiet.

NRK - 21 aug 21 kl. 23:50

Mye fyll på friluftsfest i Ålesund

I Ålesund forsøker politiet å avslutte en fest på Voldalsberga med cirka 100 ungdommer der det meldes om mye fyll og rus. Politiet i Møre og Romsdal ber foresatte hente hjem «sine håpefulle»..

NRK - 21 aug 21 kl. 23:50

Mye rus på friluftsfest i Ålesund

I Ålesund forsøker politiet å avslutte en fest på Voldalsberga med cirka 100 ungdommer der det meldes om mye fyll og rus. Røde kors melder om at flere av ungdommene har inntatt ecstasy og trenger helsetilsyn. Politiet i Møre og Romsdal ber foresatte hente hjem «sine håpefulle»..

VG - 21 aug 21 kl. 13:56

Firkantdrama på Møre: Listhaug kan bli eneste Frp-er

SYKKYLVEN/ÅLESUND (VG) Fire partier kjemper om syv direkte stortingsplasser i Møre og Romsdal. På VGs ferske måling har Sylvi Listhaug sisten og blir eneste Frp-representant fra fylket..

Aftenposten - 21 aug 21 kl. 05:00

Dagens quiz lørdag 21. august

Hva kalles fjellområdet i grensetraktene mellom Trøndelag, Møre og Romsdal og Innlandet?.

NRK - 18 aug 21 kl. 13:08

FHI: Smitten økte med 25 prosent

Antall meldte tilfeller har økt de fire siste ukene, etter seks uker med en stabil trend. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller av covid-19 i uke 32, en økning på 25 prosent siden uke 31. Det viser FHIs nye ukesrapport.

NRK - 16 aug 21 kl. 12:37

– Ikkje mistanke om noko kriminelt

Politiet misstenkjer ikkje at noko straffbart skal ha skjedd med personen som blei funnen død i vatnet ved småbåthamna i Ulsteinvik søndag. Mannen i 40-åra hadde båt liggjande i småbåthamna, og politiet trur han kan ha ramla over bord. Etter det dei veit var det ingen andre personar til stades.

VG - 16 aug 21 kl. 10:53

To funnet døde i Sykkylven - politiet mistenker mulig okseangrep

To personer er døde i Sykkylven i Møre og Romsdal. Politiet mistenker at de har blitt drept av okser, ifølge NRK..

VG - 16 aug 21 kl. 10:53

Far og sønn døde i Sykkylven etter mulig okseangrep

Det var far Odd Kåre Fet (78) og sønn Ole André Ramstad Fet (52) som ble funnet døde i Sykkylven i Møre og Romsdal. Politiet mistenker at de har blitt drept av okser, ifølge NRK..

NRK - 14 aug 21 kl. 10:31

Falt fra veranda – alvorlig skadet

En mann i 20-årene skal ha falt fra en veranda i Kristiansund på Nordlandet. Politiet fikk melding om hendelsen før klokken 09. Mannen er fraktet til sykehus, og tilstanden er alvorlig.

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 10:55

Farevarsel for styrtregn i deler av landet

Det er sendt ut farevarsel for styrtregn i Rogaland og Sunnhordland. Trøndelag og Møre og Romsdal kan også vente seg mye….

NRK - 10 aug 21 kl. 14:05

Fare for uvær i flere fylker

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel for styrtregn og mykje lyn i Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, og Innlandet nord for Lillehammer i dag..

NRK - 06 aug 21 kl. 11:20

Tente bål – politiet oppretter sak

Det er stor skogbrannfare i Møre og Romsdal nå, og politiet oppretter derfor sak etter at en person tente et søppelbål i fjellsiden over Brautaset i Ørsta. – Det kunne ha spredd seg til terrenget, sier operasjonsleder Tor André Gram Franck til NRK. Politiet oppretter sak fordi det er såpass tørt i terrenget, og fordi det er bålforbud.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt