Stadig

Tuesday, 20 February, 23:52

Nyheter om Stadig

Aftenposten - 16 feb 24 kl. 23:15

Komboen av Krisse-Ly og krisetid kan forklare hvorfor Stadig flere single leker ektepar på TV

Kulturanalyse: Den økonomiske krisen kan forklare hvorfor Stadig flere single må leke ektepar på TV..

Aftenposten - 14 feb 24 kl. 22:38

Det er 30 år siden det var «typisk norsk å være god». Lillehammer-OL virker som et Stadig fjernere ideal.

30 år etter fremstår Lillehammer-OL som et Stadig fjernere ideal. Nettopp derfor var spørsmålet Astrid Uhrenholdt….

Aftenposten - 14 feb 24 kl. 22:38

30 år etter fremstår Lillehammer-OL som et Stadig fjernere ideal

30 år etter fremstår Lillehammer-OL som et Stadig fjernere ideal. Nettopp derfor var spørsmålet Astrid Uhrenholdt….

NRK - 5 timer siden

FN slår ny sultalarm: Kritisk for Stadig flere barn i Gaza

Antallet barn som lider av akutt underernæring, øker faretruende på Gazastripen, der matmangelen er kritisk etter 20 uker med israelsk bombing, advarer FN. Hvert sjette barn under to år er nå akutt underernært nord på Gazastripen, og for mange av dem står det om livet, viser en undersøkelse flere FN-organisasjoner har gjennomført, skriver NTB..

VG - 10 timer siden

Her poserer israelske soldater : - Enkelte bilder burde ikke vært tatt

Mens sulten herjer for palestinerne, legger Stadig flere israelske soldater ut selfies fra Gaza-ruinene..

NRK - 31 jan 24 kl. 12:18

Stor økning i ungdomskriminalitet i fjor – politidirektøren bekymret

I fjor ble 21.800 straffbare forhold begått av ungdom avgjort hos politiet. Det er en økning på 28 prosent sammenlignet med 2022.

E24 - 16 feb 24 kl. 22:48

Stoltenberg: – Må passe på vår sikkerhet i en mer utrygg verden

Natos generalsekretær tror Alexei Navalnyjs død viser at Russland blir Stadig mer autoritært..

NRK - 16 feb 24 kl. 15:45

USA, Canada og Storbritannia bekymret for desinformasjon

Storbritannia, USA og Canada uttrykker dyp bekymring for utenlandsk manipulering av informasjon og andre handlinger mot demokrati og menneskerettighetene. – Tiden er inne for en kollektiv tilnærming til truslene om utenlandsk informasjonsmanipulering og bygging av en koalisjon av land som vil forplikte seg til å styrke motstanden mot manipulering av informasjon, heter det I et felleskommunike fra de tre landene. Vestlige stormakter er Stadig mer bekymret for spredningen av desinformasjon i sosiale medier som er vanskelig å motvirke, ikke minst i et år da land som står for 60 prosent av verdens økonomiske produksjon, inkludert USA, Storbritannia og India, går til valg.

NRK - 16 feb 24 kl. 10:08

Legeprotest mot reformer i Sør-Korea

Turnusleger i Sør-Korea truer med å si opp om regjeringen gjennomfører planlagte reformer i legeutdanningen. Regjeringen truer med rettslige tiltak. Sør-Korea har en av de laveste legedekningene blant i-landene, og regjeringen har lagt fram en plan om en kraftig økning i inntaket av nye legestudenter for å hanskes med en Stadig eldre befolkning.

NRK - 16 feb 24 kl. 09:53

Demokratene og republikanerne uenige om hvit snus

Hvit snus har blitt Stadig mer populært i USA, melder SVT. Bruken har økt betraktelig den siste tiden, og har særlig tatt av i videoer på videotjenesten TikTok. Det er særlig merkevaren Zyn, som produseres av svenske Swedish Match, som har fått mye oppmerksomhet.

NRK - 16 feb 24 kl. 07:09

Fem aktørar kan kjempa om havvindprosjekt

Energidepartementet har i dag varsla fem søkjarar om at dei er kvalifiserte til å delta i auksjonen om havvind i området Sørlege Nordsjø II. Auksjonen opnar måndag 18. mars kl.

NRK - 16 feb 24 kl. 07:09

Fem aktørar kan kjempe om havvindprosjekt

Energidepartementet har i dag varsla fem søkjarar om at dei er kvalifiserte til å delta i auksjonen om havvind i området Sørlege Nordsjø II. Auksjonen opnar måndag 18. mars kl.

NRK - 16 feb 24 kl. 02:49

Biden og Netanyahu snakket sammen om Rafah

President Joe Biden hadde torsdag en 40 minutter lang telefonsamtale med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, blant annet om situasjonen i Rafah. I en uttalelse fra Det hvite hus heter det at Biden «understreket sitt standpunkt om at en militær operasjon ikke kan gjennomføres uten en ordentlig og gjennomførbar plan for å sikre tryggheten og støtte til de sivile i Rafah». Videre heter det at Biden igjen forpliktet seg til å «jobbe utrettelig for å støtte opp om løslatelsen av alle gisler så snart som mulig».

Aftenposten - 15 feb 24 kl. 12:04

Må Oslo velge mellom denne bygningen og 75 nye boliger? Meningene er delte. I dag kommer svaret

«Alle» snakker om bevaring og gjenbruk. Men det gis Stadig grønt lys for riving av gamle bygninger..

NRK - 07 jan 24 kl. 18:08

Blinken: Matforsyning Stadig verre for hundretusener i Gaza

Matforsyningen i Gaza blir Stadig dårligere, og det rammer hundretusener av mennesker, sier USAs utenriksminister Antony Blinken. Matsituasjonen for menn, kvinner og barn er «svært vanskelig» og «Stadig verre» sa Blinken søndag i Jordans hovedstad Amman, etter å ha besøkt et av lagrene til Verdens matvareprogram (WFP), skriver NTB..

VG - 14 feb 24 kl. 11:05

18 Nato-land når nå to-prosentmålet. Norge er ikke ett av dem.

Stadig flere land oppfyller Natos felles mål om å bruke minst to prosent på forsvar. Ifølge generalsekretær Jens Stoltenberg har de europeiske medlemmene samlet passert den magiske streken..

NRK - 13 feb 24 kl. 20:51

Resultatløse våpenhvilesamtaler i Gaza

USA, Egypt, Israel og Qatar deltar i samtalene i Kairo. Det ble ikke noe gjennombrudd tirsdag. Parallelt med samtalene i den egyptiske hovedstaden er det Stadig flere som ber Israel avstå fra det planlagte angrepet lengst sør på Gazastripen.

NRK - 13 feb 24 kl. 10:00

Justisministeren vil granske hvordan politiet bruker pengene sine

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) ber om en gjennomgang av budsjettsituasjonen og økonomistyringen i politiet etter merforbruket i fjor. – Regjeringen har gjentatte ganger bevilget store økninger til politiet, men likevel kommer det Stadig på nye kostnader som spiser av penger som er ment for førstelinjen og drift ute i distrikter og særorgan, sier Mehl til Politiforum. Politietaten har et samlet budsjett på over 23 milliarder kroner, men før nyttår så Justisdepartementet seg nødt til å ta regningen på over 700 millioner kroner for å unngå at politiet gikk inn i det nye året med røde tall.

Klartale - 13 feb 24 kl. 06:00

Norge mangler mange lærere. Dette vil regjeringen gjøre med saken

Norge mangler 5.400 lærere både i skole og barnehage, ifølge regjeringen. Og Stadig færre tar utdanning i disse yrkene.

NRK - 12 feb 24 kl. 07:03

26 personer døde på jobb i fjor

Foreløpige tall fra Arbeidstilsynet viser at 26 personer døde mens de var på jobb i fjor. Det er én mindre enn i fjor. Hele 25 av dem var menn.

Aftenposten - 11 feb 24 kl. 19:30

Tok over mormorens gamle funkisvilla: – Jeg oppdager Stadig noe nytt

Henrik Taubøll og familien har fått et moderne hjem med respekt for fortiden..

Dagbladet - 11 feb 24 kl. 14:59

- Undergraver hele vår sikkerhet

Donald Trumps oppsiktsvekkende uttalelser i helga høster Stadig flere reaksjoner. Nå svarer NATO-sjef Jens Stoltenberg..

Aftenposten - 11 feb 24 kl. 11:49

Da Trump spurte hvor mannen hennes er, fyrte hun løs

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Nikki Haley blir Stadig skarpere i sin kritikk av Donald Trump..

Aftenposten - 10 feb 24 kl. 13:38

Dette ligner et brutalt hevntokt

Trond Giske bruker sin makt – og står samtidig Stadig mer alene..

NRK - 09 feb 24 kl. 07:21

Økning i bedrageri og seksuelle overgrep i Sør-Øst

Bedrageri og seksuelle overgrep på internett økte kraftig i Sør-Øst politidistrikt i fjor. I fjor ble det registrert 3350 saker om økonomisk kriminalitet. Det er en økning på over 30 prosent.

NRK - 09 feb 24 kl. 05:21

Trump til topps i Nevada – som ventet

Donald Trump rykker Stadig nærmere en omkamp mot Joe Biden etter at han som ventet gikk seirende ut av nominasjonene i Nevada og Jomfruøyene. I Nevada var Trump den eneste vesentlige kandidaten torsdag. Det spesielle i denne delstaten er en konflikt mellom delstatsmyndighetene og det republikanske partiet.

NRK - 08 feb 24 kl. 23:16

Biden med ny tabbe

Amerikanske velgere blir Stadig mer bekymret over alderen til Joe Biden (81). Denne uken har han forvekslet døde statsledere med levende to ganger. Biden var onsdag på et valgmøte i New York.

Aftenposten - 08 feb 24 kl. 22:11

Barneministeren mister nattesøvnen av barnekriminaliteten: – Forebygging må starte allerede ved unnfangelsen

Nå er barne- og familieministeren så bekymret for den økte kriminalitet blant Stadig yngre barn at hun sover dårligere..

VG - 08 feb 24 kl. 21:55

Biden forvekslet død statsleder med levende for andre gang på én uke

Amerikanske velgere blir Stadig mer bekymret over alderen til Joe Biden (81). Denne uken har han forvekslet døde statsledere med levende to ganger..

NRK - 08 feb 24 kl. 04:10

Inkassohopp i byggenæringen

I den norske byggebransjen økte antallet inkassosaker med ti prosent i fjor. Et økende antall bedrifter i byggenæringen sliter med å gjøre opp Stadig høyere inkassokrav. Inkassokonsernet Intrum venter økning i både inkassosaker og konkurser, skriver Dagens Næringsliv.

NRK - 07 feb 24 kl. 23:30

Rekordvarm januar i Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania i forrige måned var den høyeste som noen gang er registrert i januar. Beregninger fra det spanske meteorologisk instituttet Aemet viser at snittemperaturen var 0,4 grader høyere enn den forrige januarrekorden fra 2016. Temperaturdataene strekker seg tilbake til 1961.

NRK - 06 feb 24 kl. 19:21

Bodø-ordfører: – Jeg tar avstand fra hetsen

Ordfører i Bodø, Odd Emil Ingebrigtsen, sa i sin tale under nasjonaldagsfeiringen, at han har reigstrert at det har foregått direkte hets mot samer i forbindelse med åpningsseremonien. Ordføreren forteller at han tar sterkt avstand fra hetsen. – Bodø skal være en by der vi alle skal ha respekt for hverandre.

NRK - 06 feb 24 kl. 07:56

Støre gjentar beklagelse til reindriftssamene på Fosen

I et innlegg på Instagram gratulerer statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) det samiske folk med deres nasjonaldag. – Selv om vi har en jobb å gjøre med å ta vare på vår samiske kulturarv, heises det samiske flagget på Stadig flere flaggstenger. Jeg er glad for å se at samisk språk og kultur for hvert år blir mer synlig i samfunnet.

Dagbladet - 05 feb 24 kl. 22:32

- Blir behandlet som kriminelle

Erik Fosse og det norske helseteamet skulle være i Gaza i et par uker, men kom først ut i dag. - Det var litt ufrivillig. Kampene kom Stadig nærmere sykehuset, sier Fosse..

NRK - 05 feb 24 kl. 12:46

Israel: Få muligheter for diplomatisk løsning i Sør-Libanon

iden løper fra forsøk på å finne en diplomatisk løsning på krisen sør i Libanon, mener Israels utenriksminister Israel Katz. – Israel vil ty til militære midler for å få hjem de evakuerte borgerne sine, sa Katz til Frankrikes utenriksminister Stephane Sejourne mandag, ifølge israelsk UD. Spenningsnivået mellom Israel og Hizbollah-militsen, som holder til i Sør-Libanon, har vært skyhøyt siden oktober.

E24 - 04 feb 24 kl. 07:10

Utsatte rentekutt

Stadig amerikanske rentekutt utsettes? Denne uken kan ha gitt oss viktige frempek om børsklimaet resten av året..

VG - 02 feb 24 kl. 16:47

FN: Folk dør av sult i krigsherjede Sudan

Folk i Sudan dør nå av sult, ifølge FNs matvareprograms rapporter. Krigen i landet driver Stadig flere på flukt, og hjelpen uteblir..

Aftenposten - 02 feb 24 kl. 15:46

FN sier at folk dør av sult i krigsherjede Sudan: - Livreddende hjelp når ikke frem

Folk i Sudan dør nå av sult, ifølge FNs matvareprograms rapporter. Krigen i landet driver Stadig flere på flukt, og….

Klartale - 02 feb 24 kl. 12:31

Flere arbeidsledige innvandrere

76 700 personer var uten jobb i januar i år. Halvparten av de uten jobb har bakgrunn fra et annet land. Det viser statistikk fra Nav.

NRK - 02 feb 24 kl. 10:28

NAV: 2,6 prosent arbeidsledige

Ved utgangen av januar var 76.700 personer, det vil si 2,6 prosent av arbeidsstyrken, registrert som helt ledige eller arbeidssøkere på tiltak hos NAV. Halvparten av dem har innvandrerbakgrunn, skriver NAV i en pressemelding.

NRK - 01 feb 24 kl. 14:32

SV vil gi fredspris til UNHCR

Stortingsrepresentant Lars Haltbrekken fra Sosialistisk Venstreparti har nominert FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) til Nobels fredspris for 2024. FNs flyktningorganisasjon UNHCR har fått fredsprisen to ganger tidligere – i 1954 og 1981. Nå mener Haltbrekken at organisasjonen bør få den en tredje gang, ifølge Dagsavisen.

NRK - 01 feb 24 kl. 12:07

Barth Eide om kutt i UNRWA-støtte: – Jeg tror vi skal få mange land til å snu

Utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) tror flere av landene som har kuttet støtten til FN-organisasjonen UNRWA, vil snu. Organisasjonen er tungt inne i Gaza. 14 land har varslet at de setter støtten til UNRWA på vent.

NRK - 01 feb 24 kl. 09:30

Tusen traktorer sperrer veiene ved EU-toppmøtet i Brussel

Belgiske bønder bruker traktorer og andre kjøretøy til å sperre veiene ved bygningen som torsdag huser EU-toppmøtet i Brussel. – Det er tusen traktorer eller landbruksmaskiner som blir hindret i å ta seg til møtet for EUs 27 ledere, sier en talsmann for belgisk politi til nyhetsbyrået AFP. De fleste bøndene er fra Belgia, ifølge talsmannen.

NRK - 31 jan 24 kl. 14:13

Stadig flere hjemløse i London – ordføreren ber om hjelp

Antall hjemløse i London har økt med 23 prosent denne vinteren. Nå ber ordfører Sadiq Khan regjeringen om hjelp. De tre siste månedene har frivillige organisasjoner registrert 4389 mennesker som ikke har noe sted å sove.

NRK - 31 jan 24 kl. 12:48

Europeisk miljøorganisasjon kaller norsk oppdrett for «matkolonialisme»

Enorme mengder matfisk fra fattige land blir til fôr for norsk oppdrettslaks. Det viser en fersk rapport fra den britisk-nederlandske miljøorganisasjonen Feedback, omtalt av Dagens Næringsliv og britiske Financial Times. Ifølge rapporten går en femtedel – 16 millioner tonn – av all hel villfisk som fanges årlig til produksjon av fiskemel og fiskeolje.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com